הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סחרחורת בתרגיל הסקוואט

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אהלן,בעיה מציקה שמונעת ממני התקמות מהירה בסקוואט,כול פעם שאני מבצע סקוואט בסוף הסט יש לי סחרחורת ברמה שאם אני לא אשב אני מסוגל להתעלף. ..זה קורה רק בתרגיל הסקוואט ואין לי מושג למה...אני אוכל טוב,ישן טוב,מתאמן נכון ונושם בטכניקת הוולסלבה ומקפיד לשתות הרבה,יש למישהו פיתרון למה זה מאוד מפריע לי הסקוואט תקוע לי בגלל זה ומאוד חשוב לי להתחזק בסקוואט ולהתקדם בו

יכול להיות שאתה עושה וולסבה לא נכון.
יכול להיות שעיקר היציבות שלך נובע רק מהאוויר שיש לך בחזה, ולא משרירי הבטן, וזה יכול לגרום לסחרחורות

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה עושה וולסבה לא נכון.
יכול להיות שעיקר היציבות שלך נובע רק מהאוויר שיש לך בחזה, ולא משרירי הבטן, וזה יכול לגרום לסחרחורות
הוולסלבה מה שאני עושה זה בתחילת כול סט נושם,מחזיק אוויר בבטן ומכווץ את הבטן,לאחר מכן יורד לסקוואט ואז מוציא אוויר וככה כול סט..

אהלן,בעיה מציקה שמונעת ממני התקמות מהירה בסקוואט,כול פעם שאני מבצע סקוואט בסוף הסט יש לי סחרחורת ברמה שאם אני לא אשב אני מסוגל להתעלף. ..זה קורה רק בתרגיל הסקוואט ואין לי מושג למה...אני אוכל טוב,ישן טוב,מתאמן נכון ונושם בטכניקת הוולסלבה ומקפיד לשתות הרבה,יש למישהו פיתרון למה זה מאוד מפריע לי הסקוואט תקוע לי בגלל זה ומאוד חשוב לי להתחזק בסקוואט ולהתקדם בו
גן לי יש את זה אחי.
בסוף כל סט אני מסדיר נשימה, אבל אף פעם לא אוותר על סקוואטים בגלל זה

אולי חסר ברזל, צריך בדיקתת דם.
אולי אתה לא אוכל מספיק לפני אימון, או שאתה לא שותה מספיק מים.
גם חוסר שינה יכול לגרום.

• פותח/ת השרשור
אולי חסר ברזל, צריך בדיקתת דם.
אולי אתה לא אוכל מספיק לפני אימון, או שאתה לא שותה מספיק מים.
גם חוסר שינה יכול לגרום.
שלום צדיק! בדיקת דם אעשה,אני אוכל הרבה לפני אימון ומשתמש גם בפחמימה זמינה כדי למלא גליקוגן,ולגבי מים אני שותה גם הרבה ובמהלך האימון,לגבי שינה יש לי בערך 5-6 שעות בלילה
זה היה קורה לי בגלל מה שאמר @kotzer .
ברגע שלמדתי לשלוט על הנשימות הפסיקו לי הסחרחורות.
תיארתי איך אני מבצע וולסלבה למעלה,תוכל להגיד האם תקין?

שלום צדיק! בדיקת דם אעשה,אני אוכל הרבה לפני אימון ומשתמש גם בפחמימה זמינה כדי למלא גליקוגן,ולגבי מים אני שותה גם הרבה ובמהלך האימון,לגבי שינה יש לי בערך 5-6 שעות בלילה
כדאי גם לבדוק שאתה לא אוכל יותר מידי.

אני לא מספיק בקיא בשביל לאבחן כאלה דברים לצערי.
בשלב מסוים פשוט עשיתי את זה בסבלנות ובצורה נוחה עד שזה הפסיק לעשות לי סחרחורת.

הכול אצלי ככ מדוייק מבחינת ארוחת וסדר ככה שאני בטוח שזה לא הבעיה,לפי מה שתיארתי את הוולסלבה האם תקין איך שאני מבצע?
צריך לראות מקרוב את הטכניקה.
יכול להיות שגם וידאו כמו שצריך שרואים מקדימה יחסית מקרוב יראה את הבעיה, אבל לא בטוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית