הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים אחרי טיול ארוך

• פותח/ת השרשור AviAmo
  • פורסם בתאריך

AviAmo

משתמש פעיל
769
427
נק' מוניטין:
749
769
427
חזרתי השבוע מטיול ארוך של ארבעה חודשים עם תזונה די גרועה וחוסר מוחלט באימונים, אני כבר חצי שנה מחוץ למכון ומוכן לחזור ובגדול!
מבחינת משקל, סיימתי את האימונים בתקופת מסה, מעט מלוכלכת במשקל 79 קילו וכרגע אני שוקל כ70 קילו, מאמין שהייתה ירידה בשריר אבל לא משמעותית במיוחד.
משקלי שיא לחמישיות
בנצ' 95
סקוואט 120 היה בפיגור רציני, לא הצלחתי להתקדם בו חודשים.
דדליפט 150
פרס 45 אם אני זוכר נכון.

חשבתי על שבועיים שלושה של fbw כדי לחזור לשגרה, משקלים, תנועות, טכניקה וכו' עם מאזן נייטרלי ואז להמשיך למסה נקייה.
אשמח לדעתכם איך השבועות הקרובים צריכים להיראות בדיוק?
תוכנית מומלצת לאחר החזרה לשגרה?
מטרה עיקרית היא היפרטרופיה ומשנית היא משקלי עבודה.
@kotzer @elchonon @MasterSplitter

ומוכן לחזור ובגדול!
תמחק את זה כרגע. אל תחזור בגדול, אלא לאט לאט. לא רק מבחינת פציעות, גם מבחינה בריאותית, הCPK בדם יכול לעלות יותר מידי אם תחזור יותר מידי מהר, וזה לא בריא. וגם מבחינת התקדמות בכוח בטווח הארוך.

ממליץ לך תוכנית פשוטה של FBW עם משקל 60% ממה שאתה חושב להתחיל.
נגיד חשבת לעשות 100 ק"ג סקוואט ל10 חזרות, תשים 60 ק"ג.

כל שבוע תעלה ב10% ואחרי חודש תגיע למשקל עבודה שחשבת.

חשוב גם לשתות הרבה מים בתקופה הזאת, כי חומצות שונות יהיו גבוהות בגוף עכשיו.

תתכונן להרגיש קצת גמור למרות שהאימון קל יחסית, אבל בעז"ה בטווח הארוך זה יהיה שווה.

• פותח/ת השרשור
תמחק את זה כרגע. אל תחזור בגדול, אלא לאט לאט. לא רק מבחינת פציעות, גם מבחינה בריאותית, הCPK בדם יכול לעלות יותר מידי אם תחזור יותר מידי מהר, וזה לא בריא. וגם מבחינת התקדמות בכוח בטווח הארוך.

ממליץ לך תוכנית פשוטה של FBW עם משקל 60% ממה שאתה חושב להתחיל.
נגיד חשבת לעשות 100 ק"ג סקוואט ל10 חזרות, תשים 60 ק"ג.

כל שבוע תעלה ב10% ואחרי חודש תגיע למשקל עבודה שחשבת.

חשוב גם לשתות הרבה מים בתקופה הזאת, כי חומצות שונות יהיו גבוהות בגוף עכשיו.

תתכונן להרגיש קצת גמור למרות שהאימון קל יחסית, אבל בעז"ה בטווח הארוך זה יהיה שווה.
מת עליך 🤣
כמובן שבאופן הדרגתי, הכוונה לחזור ולהיות רציני ולהתמיד בזה.
חשבתי על סקוואט של 60, דדליפט 80 ובנצ' של 50 וכל אימון להעלות 2.5/5 תלוי בתחושה כמובן למשך שלושה שבועות.
מים ברוך השם אני תמיד שותה הרבה אז פחות הבעיה.
לגבי הקושי של האימון הראשון לגמרי מודע, יצא לי לעשות אימון אחד באמצע הטיול והייתי תפוס שבוע אחריו.

יש המלצה לגבי מה אחרי הfbw?

מת עליך 🤣
חשבתי על סקוואט של 60, דדליפט 80 ובנצ' של 50 וכל אימון להעלות 2.5/5 תלוי בתחושה כמובן למשך שלושה שבועות.
לגבי הקושי של האימון הראשון לגמרי מודע, יצא לי לעשות אימון אחד באמצע הטיול והייתי תפוס שבוע אחריו.

אני רואה שברוך ה', אתה יודע מה אתה עושה.

אחרי FBW בגלל שציינת שאתה מעוניין בהיפוטרופיה, נראה לי שתוכנית AB יכולה להיות מתאים.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שברוך ה', אתה יודע מה אתה עושה.

אחרי FBW בגלל שציינת שאתה מעוניין בהיפוטרופיה, נראה לי שתוכנית AB יכולה להיות מתאים.
אני זוכר שבזמנו בדקתי את התוכנית טקסס, מכיר? חוות דעת?

כמו שאמרו FBW עם עלייה איטית נשמע לי טוב. זה לא צריך להיות מסובך מדי העיקר לחזור לזוז.

לגבי AB - זו לא תכנית, אלא פיצול. אפשר לבצע במליון וריאציות שיהיו מאוד שונות.

מת עליך 🤣

שאלה של טירון - כשאומרים לצורך העניין "50 ק"ג בנץ'" זה כולל המוט? או שזה חמישים קילוגרם נטו על המוט?

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו FBW עם עלייה איטית נשמע לי טוב. זה לא צריך להיות מסובך מדי העיקר לחזור לזוז.

לגבי AB - זו לא תכנית, אלא פיצול. אפשר לבצע במליון וריאציות שיהיו מאוד שונות.
אני מודע לזה לכן ביקשתי תוכנית כלשהי לאחרי הfbw

• פותח/ת השרשור
מה עשית בעבר?
פיצול בסיסי של ab עם מטרות קדימה של משקלים כל כמה חודשים, עלייה לפי תחושה פחות או יותר.
זה עבד די טוב אבל אני יודע שיש דברים יותר אידאלים לכן אני שואל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית