הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילת חלבון

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום ,
האם זה בסדר לאכול חלבון כול שעתיים ולא 3 שעות לפעמים אני רעב בטרוף ומחכה את ה3 שעות כדי שהגוף יספוג את החלבון של הארוחה הקודמת.
ועוד שאלה זה משנה אם מתאמנים בבוקר צהריים או ערב? יוצא לי להתאמן ב12 בצהריים ואז אני הולך לעבודה עד 10 בערב סביר ?
ולגבי שינה ישן 6.5-7 שעות שינה בלילה זה מספיק ?
סליחה על החפירה שאלות קיטבג

שלום ,
האם זה בסדר לאכול חלבון כול שעתיים ולא 3 שעות לפעמים אני רעב בטרוף ומחכה את ה3 שעות כדי שהגוף יספוג את החלבון של הארוחה הקודמת.
ועוד שאלה זה משנה אם מתאמנים בבוקר צהריים או ערב? יוצא לי להתאמן ב12 בצהריים ואז אני הולך לעבודה עד 10 בערב סביר ?
ולגבי שינה ישן 6.5-7 שעות שינה בלילה זה מספיק ?
סליחה על החפירה שאלות קיטבג

זה בסדר גם לאכול כל שעה, מה שחשוב זה סך הערכים שאתה מכניס באותו היום.
אין חשיבות לזמן האימון, תתאמן מתי שנוח ומתאפשר לך.
לגבי השינה - זה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי ,וואלה לא ידעתי גם אם אני יוכאל כול שעה זה בסדר ? אני מגביל את עצמי לכול שעתיים שלוש בערך ומרגיש רעב אבל מתאפק ,
אגב שעתיים לפני אימון לדפוק ארוחה עם פחמימות וחלבון זה בסדר ? (קוסקוס,עוף,תפח אדומה וכו)

תודה על התשובה אחי ,וואלה לא ידעתי גם אם אני יוכאל כול שעה זה בסדר ? אני מגביל את עצמי לכול שעתיים שלוש בערך ומרגיש רעב אבל מתאפק ,
אגב שעתיים לפני אימון לדפוק ארוחה עם פחמימות וחלבון זה בסדר ? (קוסקוס,עוף,תפח אדומה וכו)

שוב.. אין עם זה בעיה כל כמה זמן תאכל, אבל אם אתה כל שעה רעב אז אולי אתה צריך לבחון את התפריט שלך או להגדיל את נפח הארוחות שלך.

כל עוד זה לא מפריע לך להתאמן אז אין עם זה בעיה, אני אישית אוכל גם שעה לפני אימון וזה לא מזיז לי.

• פותח/ת השרשור
מעולה ,תודה על הידע אחי ,
מתאמן חודשיים ולא עליתי במשקל אבל במשקלי העבודה עולה חופשי , אני בדרך הנכונה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית