הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט מסה בצבא

• פותח/ת השרשור Moti27
  • פורסם בתאריך

Moti27

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני בצבא עכשיו וקשה לעשות תפריט מסודרת של מסה. עשיתי בערך 150 חלבון 300-350 פחמימה ו30-50 שומן. יש לי אבקת חלבון אז אני יכול להשיג את ה150 חלבון כל יום בלי בעיה. אבל אם אני נגיד אוכל במקון 300+ פחמימה בסביבות 100. מה יקרה? אני לא אעלה במסת שריר? בלי פחמימה

תשובה קצרה, לא
בעיקרון בכל תקופה אתה תצטרך בין 1.6 ל-2.2 גרם חלבון על כל קילו של משקל גוף. אתה תהיה חייב *תמיד* לפחות 0.8-1 גרם שומן על כל קילו של משקל גוף. אך אין שום עדות לכך שנחוץ בכלל לצרוך פחמימה למטרות חיטוב/עלייה במסת השריר. יתרון אולי של צריכת פחמימות הוא בכך שיהיה לך יותר אנרגיה זמינה במהלך היום. אך אין חשיבות לכמות הפחמימה שאתה צורך למטרת עלייה במסת השריר.

זה לא יעזור לך שאתה אוכל מספיק חלבון אתה צריך להיות גם בפלוס קלורי. בלי הפחמימה אתה כנראה לא תגיע לאותו הפלוס הקלורי.

זה לא יעזור לך שאתה אוכל מספיק חלבון אתה צריך להיות גם בפלוס קלורי. בלי הפחמימה אתה כנראה לא תגיע לאותו הפלוס הקלורי.
כן. מן הסתם שהוא חייב להיות בעודף קלורי, אחרת הוא לא נמצא בתקופת "מסה". הנחתי מראש שהוא מגיע אליו וחשוב לו גם היחס בין אבות המזון.

• פותח/ת השרשור
כן. מן הסתם שהוא חייב להיות בעודף קלורי, אחרת הוא לא נמצא בתקופת "מסה". הנחתי מראש שהוא מגיע אליו וחשוב לו גם היחס בין אבות המזון.
אני כן אוכל בצבא. אבל אמרתי יהיה קשה להכניס בדיוק כמות פחמימות ובגלל הצבא אני כמעט ולא אצליח רק חלבונים כן

אני כן אוכל בצבא. אבל אמרתי יהיה קשה להכניס בדיוק כמות פחמימות ובגלל הצבא אני כמעט ולא אצליח רק חלבונים כן

באיזה פלוס קלורי אתה נמצא?
כמות פחמימות זה לא מה שחשוב. מה שחשוב זה אם אתה אוכל מספיק קלוריות בשביל לעלות במשקל (כמובן שגם יותר מדי זה לא יעיל).

• פותח/ת השרשור
באיזה פלוס קלורי אתה נמצא?
כמות פחמימות זה לא מה שחשוב. מה שחשוב זה אם אתה אוכל מספיק קלוריות בשביל לעלות במשקל (כמובן שגם יותר מדי זה לא יעיל).
אני בכללי אוכל ביום 1500-1000+- אני רזה מאוד. אז אני צריך 2000-2200 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית