נקודה למחשבה , נתנאל מאוד ממליץ על הטראפ בר
Facebook - Meld je aan of registreer je
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי שבנעילה הוא מדלג בין אחורה לקדימה, לא בתהליך ההרמה.אוקיי עכשיו ירדתי לדעתך
זה לא נכון להגיד שמרכז הכבידה משתנה מרכז הכבידה נשאר תכלס אותו דבר כי בדדליפט במהלך התנועה אתה ''מקרב''
את המוט אליך הידיות לא ישנו כלום כמו שcardeadlfut בניחוח התנעותי שלו הוא בדיוק כמו דדלפיט אז אותו דבר לכבי הטראפ בר
בתמונה הבאה.
![]()
בספר של בוריס שייקו מצטטים אותו כל כמה עמודים. וזה נחשב אחד הספרי בסיס לפאוורליפטינג.משום מה אין כמעט שום מאמן שמסכים עם הדעה שלו, ויש סיבה טובה לזה.
אולי יש לזה מקום לאנשים פצועים או מוגבלים.נקודה למחשבה , נתנאל מאוד ממליץ על הטראפ בר
זה נקרא חוסר יעילות בהרמה. קווין אוק הוא פאוורליפטר, ועם כמה שהוא יכול להיות חזק בטראפ בר הוא פשוט לא מתמקצע בזה, אז הגיוני שיהיו פאשלות.התכוונתי שבנעילה הוא מדלג בין אחורה לקדימה, לא בתהליך ההרמה.
תסתכל שוב על סוף הסרטון כשהמשקל גבוה והוא נועל למעלה, תראה כמה המותן זז ולא יציב.
הכל תלוי באיזה קונטקסט. בטוח יש דברים שהם מסכימים עליהם, ריפטו לא קיבל שם כל כך טוב על כלום, אבל יש הרבה מאוד דברים שאני משוכנע שהם לא מסכימים בגדול. אין לי את הספר של שייקו, אז אני לא יכול להביא את המקורות על מה הם מסכימים, אם יש לך ציטוטים זה יכול לעזורבספר של בוריס שייקו מצטטים אותו כל כמה עמודים. וזה נחשב אחד הספרי בסיס לפאוורליפטינג.
זה לא קשור לטראפ בר זה כשל ביצועי שלוהתכוונתי שבנעילה הוא מדלג בין אחורה לקדימה, לא בתהליך ההרמה.
תסתכל שוב על סוף הסרטון כשהמשקל גבוה והוא נועל למעלה, תראה כמה המותן זז ולא יציב.
אני ומארק סבורים שזה כשל של כמעט כל אחד, אין מנוס מזה במיוחד במשקל כבד.זה לא קשור לטראפ בר זה כשל ביצועי שלו
אני ומארק סבורים שזה כשל של כמעט כל אחד, אין מנוס מזה במיוחד במשקל כבד.
אתה מוזמן לחפש סרטונים אחרים, כל טראפ באר במשקל כבד נראה ככה.
ותחפש סרטון עם דדליפט רגיל לא יציב ורעוע, לא נראה לי שתמצא בקלות.
יש לך סרטון? כי עוד לא ראיתי כזה.גם דדליפט במשקל כבד נראה ככה זה לא עניין שיחודי לטראפ בר.
כרגע אני בדרכים אבל היו כמה שעלו לי בראש בזמן בדיון שאני יחזור אני יערוך ויצרף להודעהיש לך סרטון? כי עוד לא ראיתי כזה.
Rippetoe מציג וידאו ארוך יותר עם הסבר מקיף לטענה שלו, אם זה חוסר הנעילה בסוף התנועה, תנועה חופשית מידי בתחילת התנועה אשר מונעת חזרות זהות, רוחב אחיזה קבוע ומוגבל לעומת Barbell ועוד.
Rippetoe מציג וידאו ארוך יותר עם הסבר מקיף לטענה שלו, אם זה חוסר הנעילה בסוף התנועה, תנועה חופשית מידי בתחילת התנועה אשר מונעת חזרות זהות, רוחב אחיזה קבוע ומוגבל לעומת Barbell ועוד.
עוד לא ראיתי סרטון של מארק שלא נשמעת כמו נסיון נואש להתלוצץ שמעלה חרס.איזה בדיחה של סרטון
שמע אתה זכאי לדעה שלך אבל באמת בתור מישהו שצפה בו מימי קדם אני לא יכול אלא לצחוק על מה שהוא נהפךעוד לא ראיתי סרטון של מארק שלא נשמעת כמו נסיון נואש להתלוצץ שמעלה חרס.
אבל מה לעשות שאני מסכים עם הנקודות שלו.
מסכים איתך, השתחרר לו איזה בורג בראש.שמע אתה זכאי לדעה שלך אבל באמת בתור מישהו שצפה בו מימי קדם אני לא יכול אלא לצחוק על מה שהוא נהפך