הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה בלי פחמימות

• פותח/ת השרשור Ziv_Ba
  • פורסם בתאריך

Ziv_Ba

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
מה קורה אנשים אני אחרי פציעה של קרע בפקטורליס (בחזה) אחרי הניתוח חזרתי להתאמן הורדתי את כל האחוזי שומן שצברתי בשל המנוחה כיום עומד על 12-13 אחוז שומן.
עשיתי המון דיאטות והמון מסות ושמתי לב שהתפקוד היום יומי שלי הרבה יותר בלי פחמימות אני תמיד בפוקוס הבטן שלי אף פעם לא נפוחה אין תחושה של עצלנות ונשאר יבש בגבול מסוים ככה אני עכשיו על נטרלי במשך חודשיים צורך הרבה חלבון ושומן פשוט.
עכשיו אני רוצה להתחיל לעלות מסה בלי פחמימות או בכמות קטנה מאוד עד 150 גרם.
למישהו יש טיפים על איך לעשות את זה או ניסה בעבר?
קצת פרטים יבשים עליי-בן 22 משרת בקבע ביחידה מובחרת בעל מסה מכובדת שומר על אירובי ריצה 3-4 פעמים בשבוע בנוסף מתאמן 4 פעמים בשבוע AB שוקל במסה לעבור לABCD.
מתאמן בערך 6 שנים עם הפסקה של שנה וחצי בגלל מסלול ועוד הפסקה של 4 חודשיים בגלל הניתוח.

שוקל להשתמש בMK677 מה אומרים אף פעם לא היה שימוש בחומרים מלבד קלן.

תודה לעוזרים.

ברוב הכולל של המקרים מחסור בפחמימה יוביל לפגיעה בביצועים, מה שיוביל למסה פחות איכותית.
אבל אם יש לך ניסיון עם סוגי דיאטות שונות, ומצאת שאתה מתפקד טוב יותר עם מעט פחמימה, אז אין שום בעיה עם זה

אני גם מעדיפה להיות על יחסית מעט פחמימות. לא אוהבת את הכבדות ואת הנפיחות בבטן,וגם משום מה פחמימות לא משביעות אותי. בערך שנה שהייתי על גג 75 גרם פחמימה ליום. וגם ב4 חודשים האחרונים שהתחלתי את המסה. אבל המשקל נתקע ולעלות חלבון ושומן כבר היה מוגזם הוספתי פחמימה(כרגע על 170 גרם פחמימה) זה הדבר הכי טוב שיכלתי לעשות לעצמי. אומנם הייתה עליה בנוזלים ואני מרגישה הרבה פחות ״יבשה״ וגם לפעמים אחרי ארוחה אני מרגישה כבדה. אבל הרבה יותר אנרגטית ומעלה משקלים מאימון לאימון. ומרגישה חזקה יותר.

מאזן קלורי הוא הנושא שעומד בטופ אבל כמו שצוין בלי פחמימות (דל) המסה לא תהיה איכותית והיה המון קשיים אם הייתי יכול להגדיר את זה הייתי אומר שזה ליסוע על ניוטרל.

איך אפשר להיות במסה עם מעט פחמימה? מאיפה תבוא האנרגיה?
לא רוצה להטעות אבל אני חושבת שהגוף מייצר אנרגיה מהשומן. אני יכולה לומר שבהתחלה הרגשתי מעט כבדה עד שהסתגלתי להמון שומן במקום פחמימות. כן הרגשתי חדה ומפוקסת יותר. אבל עכשיו שחזרתי להרבה פחמימות אין מה להשוות, האנרגיות בשיא ואני יכולה לקפוץ ולרוץ בכל רגע נתון. ואפילו מרגישה שמחה/פחות עצבנית או שפה אני נסחפת וזה פסיכולוגי:rolleyes-71:

לא רוצה להטעות אבל אני חושבת שהגוף מייצר אנרגיה מהשומן. אני יכולה לומר שבהתחלה הרגשתי מעט כבדה עד שהסתגלתי להמון שומן במקום פחמימות. כן הרגשתי חדה ומפוקסת יותר. אבל עכשיו שחזרתי להרבה פחמימות אין מה להשוות, האנרגיות בשיא ואני יכולה לקפוץ ולרוץ בכל רגע נתון. ואפילו מרגישה שמחה/פחות עצבנית או שפה אני נסחפת וזה פסיכולוגי:rolleyes-71:
הלוואי שהיה אפשר להמיר פחמימות בשומן בשביל אנרגיה למכון

הלוואי שהיה אפשר להמיר פחמימות בשומן בשביל אנרגיה למכון
הגוף מסתגל לזה. זה עבד לי מעולה. חוץ מזה שהייתי מרכזת את הפחמימה שלי לפני האימון. אבל זה רק כי היה לי ממש טוב עם מעט פחמימה. זה לא נותן איזשהו יתרון אחר....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית