מה קורה אנשים אני אחרי פציעה של קרע בפקטורליס (בחזה) אחרי הניתוח חזרתי להתאמן הורדתי את כל האחוזי שומן שצברתי בשל המנוחה כיום עומד על 12-13 אחוז שומן.
עשיתי המון דיאטות והמון מסות ושמתי לב שהתפקוד היום יומי שלי הרבה יותר בלי פחמימות אני תמיד בפוקוס הבטן שלי אף פעם לא נפוחה אין תחושה של עצלנות ונשאר יבש בגבול מסוים ככה אני עכשיו על נטרלי במשך חודשיים צורך הרבה חלבון ושומן פשוט.
עכשיו אני רוצה להתחיל לעלות מסה בלי פחמימות או בכמות קטנה מאוד עד 150 גרם.
למישהו יש טיפים על איך לעשות את זה או ניסה בעבר?
קצת פרטים יבשים עליי-בן 22 משרת בקבע ביחידה מובחרת בעל מסה מכובדת שומר על אירובי ריצה 3-4 פעמים בשבוע בנוסף מתאמן 4 פעמים בשבוע AB שוקל במסה לעבור לABCD.
מתאמן בערך 6 שנים עם הפסקה של שנה וחצי בגלל מסלול ועוד הפסקה של 4 חודשיים בגלל הניתוח.
שוקל להשתמש בMK677 מה אומרים אף פעם לא היה שימוש בחומרים מלבד קלן.
תודה לעוזרים.
עשיתי המון דיאטות והמון מסות ושמתי לב שהתפקוד היום יומי שלי הרבה יותר בלי פחמימות אני תמיד בפוקוס הבטן שלי אף פעם לא נפוחה אין תחושה של עצלנות ונשאר יבש בגבול מסוים ככה אני עכשיו על נטרלי במשך חודשיים צורך הרבה חלבון ושומן פשוט.
עכשיו אני רוצה להתחיל לעלות מסה בלי פחמימות או בכמות קטנה מאוד עד 150 גרם.
למישהו יש טיפים על איך לעשות את זה או ניסה בעבר?
קצת פרטים יבשים עליי-בן 22 משרת בקבע ביחידה מובחרת בעל מסה מכובדת שומר על אירובי ריצה 3-4 פעמים בשבוע בנוסף מתאמן 4 פעמים בשבוע AB שוקל במסה לעבור לABCD.
מתאמן בערך 6 שנים עם הפסקה של שנה וחצי בגלל מסלול ועוד הפסקה של 4 חודשיים בגלל הניתוח.
שוקל להשתמש בMK677 מה אומרים אף פעם לא היה שימוש בחומרים מלבד קלן.
תודה לעוזרים.