הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

שלחתי לך שאלה בפרטי ולא פה מטעמי צניעות. אם התשובה חיובית, את יכולה להיות רגועה. ולא, אפשר למצוא גורמים אחרים. את נשקלת מדי יום ועושה ממוצע שבועי? התזונה שלך נראית אותו דבר כל השבוע? (אם יום אחד תאכלי 200 פחמימה ויום אחד 100 סביר להניח שיהיו שינויים במשקל, אפילו אם סך הקלוריות זהה, זה נוזלים.. כנ"ל לגבי נתרן). את נשקלת בבוקר באותם תנאים (אחרי פיפי, לפני שבירת הצום של הלילה ועוד ועוד) את אוכלת סמוך לשינה ואולי נשקלת לפני שכל האוכל הספיק להתעכל? לדוגמה: את אוכלת ב2 בלילה המבורגר (סך קלורי זהה לכל השבוע) ב6 בבוקר את נשקלת ורואה עלייה במשקל? הגיוני.
אגב, מתאמן מתחיל זה מתאמן שמיצה התקדמות לינארית מאימון לאימון. אין קשר לכמה זמן המתאמן מתאמן, רק האם הוא יכול להמשיך להרים משקל כבד יותר מאימון קודם.
בעזרת השם את תצליחי.
הכל היה טוב, הכל טוב, והכל יהיה טוב

עכשיו זה השבוע הראשון שאני עושה בו שקילה שבועים מסודרת (אם כי כמו שציינתי המשקל החדש מציג 300 קג פחות באופן עקבי מאשר הישן בגלל שהישן כבד יותר ושוקל גם את הפלטה של עצמו חח)
אז אם אני לא מצליחה להעלות משקלים אני כבר לא נחשבת מתחילה? (אבל אני כן משתפרת מאימון לאימון ועולה בנפח)
היום גם התעוררתי מוקדם מהרגיל, והייתי קצת בלחץ, כי העברתי את השיעור הראשון שלי השנה, (הלך מעולללהה ב"ה, עם ביקורת ממש טובות מהמרצה שלי 😄)
אז אולי הלחץ הנפשי השפיע קצת....
אני ממש מנסה למצוא נקודות אור. אבל מניחה שעד מחר לא אדע בוודאות מה המצב אצלי ☠️

אולי גם זה שאני ישנה בלילה רק 6 וחצי שעות בממוצע משפיע???
כי אז התהליכים בגוף לא מצליחים להתבצע בצורה מיטבית???
שמעתי פעם שאת רוב השומן הגוף שורף בלילה במהלך השינה 😲

עכשיו זה השבוע הראשון שאני עושה בו שקילה שבועים מסודרת (אם כי כמו שציינתי המשקל החדש מציג 300 קג פחות באופן עקבי מאשר הישן בגלל שהישן כבד יותר ושוקל גם את הפלטה של עצמו חח)
אז אם אני לא מצליחה להעלות משקלים אני כבר לא נחשבת מתחילה? (אבל אני כן משתפרת מאימון לאימון ועולה בנפח)
היום גם התעוררתי מוקדם מהרגיל, והייתי קצת בלחץ, כי העברתי את השיעור הראשון שלי השנה, (הלך מעולללהה ב"ה, עם ביקורת ממש טובות מהמרצה שלי 😄)
אז אולי הלחץ הנפשי השפיע קצת....
אני ממש מנסה למצוא נקודות אור. אבל מניחה שעד מחר לא אדע בוודאות מה המצב אצלי ☠️

אולי גם זה שאני ישנה בלילה רק 6 וחצי שעות בממוצע משפיע???
כי אז התהליכים בגוף לא מצליחים להתבצע בצורה מיטבית???
שמעתי פעם שאת רוב השומן הגוף שורף בלילה במהלך השינה 😲
לא עשית ממוצע שבועי של משקל הגוף? אז הכל טוב. יום אחד תשקלי יותר, יום אחד פחות. זאת הסיבה שעושים ממוצע שבועי של משקל הגוף. כנראה שמשקל הגוף שלך נשאר זהה פחות או יותר (100 גרם יותר 100 גרם פחות.. הגיוני שיקרה בניטראלי)
סטרס גם אפשרי, אבל נראה לי פחות סביר. קודם כל הדברים הבסיסיים (ממוצעים שבועיים, בקרה קלורית וכו')
אם את לא מצליחה להעלות משקלים מאימון לאימון למרות שיש לך תוכנית כוח מתאימה (למשל SS), ולמרות שהתזונה והשינה אופטימליים (מספיק אוכל, מספיק שינה. בפלוס קלורי בהחלט יש פוטנציאל להתקדמות הרבה יותר מהירה במשקלים) והטכניקה טובה אז את כנראה לא בהגדרה של מתאמנת מתחילה. אבל בינתיים את כנראה לא שם. אל תתבאסי מזה, יש לך מטרות שונות. תמשיכי לעלות במשקלי עבודה וזה יגיע מתישהו.. אמנם יותר מאוחר ממישהו שמטרת העל שלו היא למצות פוטנציאל התקדמות מאימון לאימון, אבל גם זה יגיע.
אני חושב שלא תעלי במשקל בגלל 6 וחצי שעות שינה בלילה. למעשה, בשינה שורפים פחות קלוריות.. לא יודע לגבי שומן

וזה כלכך רחוק מהמטרה שלי, של לאכול 1,800 כצריכה ניטרלית... וזה גורם לי להרגיש שאני בעצם לעולם לא אוכל להגיע לזה... שאני חיה בסרט, באשלייה, ושהגוף שלי דפוק. או שזו גנטיקה מפגרת שנתקעתי איתה ושנגזר עליי או לרעוב או להיות שמנה (וזה אבסורד כי מעולם לא הייתי שמנה. בתור ילדה הייתי אפילו שחיפית. אבל הדודות שלי שמנות ממש. אני לא רוצה להיות שמנה. אני אוהבת להרגיש את עצמי יחסית קטנה.)
בתור אחד שמזמן עבר את ה 1,800 ניטרלי ביום, לא צמחו לי כנפיים, והחיים נשארים אותו דבר.
לא תקבלי תעודה מאף אחד, ואנשים סביבך ימשיכו את החיים שלהם כמו לפני.
אל תתני לטפל להתגבר על העיקר. הניטרלי שלך לא משנה, את בטח רוצה להיות בריאה ויפה בין אם הניטלי שלך 15 או 1500.
מה לעשות, שכרגע בריאה ויפה כוללת את הניטרלי שאת אוכלת עכשיו.
בעז"ה זה יעלה, ואיתו המשקל, אלו החיים.

איזה כייף שמעולם לא ספרתי קלוריות 😆
ואני באמת מרגישה שהשמנתי קצת. בשומן של ממש.
תעשי שינוי, שומן = יפה. שומן = בריא.
כמה אחוז שומן את? מה ה BMI שלך?
אני פותח קליניקה לטיפול מיידי בהפרעות אכילה וכלליות.
קוראים לזה "פשוט תפסיקו".
בקליניקה שלי אין תירוצים, מי שחושבת שהיא שמינה, אני מניח את הנתונים לפניה בפשטות "את לא".
הנה הדרך ליישם את השיטה

אני רואה את הסרטון הזה ולא יכול להפסיק לצחוק, רוצה לשתף את זה איתך.

עכשיו ברצינות, אני לא יודע איך לשכנע אותך שכמה גרמים לא ישנו דבר, אבל רק תדעי שבעיני ובעיני רבים את לא נראית אחרת גם עם עוד ק"ג של נטו שומן.
סטרס גם אפשרי
סטרס שורף קלוריות.

לא עשית ממוצע שבועי של משקל הגוף? אז הכל טוב. יום אחד תשקלי יותר, יום אחד פחות. זאת הסיבה שעושים ממוצע שבועי של משקל הגוף. כנראה שמשקל הגוף שלך נשאר זהה פחות או יותר (100 גרם יותר 100 גרם פחות.. הגיוני שיקרה בניטראלי)
סטרס גם אפשרי, אבל נראה לי פחות סביר. קודם כל הדברים הבסיסיים (ממוצעים שבועיים, בקרה קלורית וכו')
אם את לא מצליחה להעלות משקלים מאימון לאימון למרות שיש לך תוכנית כוח מתאימה (למשל SS), ולמרות שהתזונה והשינה אופטימליים (מספיק אוכל, מספיק שינה. בפלוס קלורי בהחלט יש פוטנציאל להתקדמות הרבה יותר מהירה במשקלים) והטכניקה טובה אז את כנראה לא בהגדרה של מתאמנת מתחילה. אבל בינתיים את כנראה לא שם. אל תתבאסי מזה, יש לך מטרות שונות. תמשיכי לעלות במשקלי עבודה וזה יגיע מתישהו.. אמנם יותר מאוחר ממישהו שמטרת העל שלו היא למצות פוטנציאל התקדמות מאימון לאימון, אבל גם זה יגיע.
אני חושב שלא תעלי במשקל בגלל 6 וחצי שעות שינה בלילה. למעשה, בשינה שורפים פחות קלוריות.. לא יודע לגבי שומן

כן, אני אמשיך. כמו שאמרתי יש לי עוד 2 קילו עד שאתחיל ממש להסתייג. מקוה שלא אעלה אותם בתוך שבועיים 🤦‍♂️.
כשאגיע ל 55.5 (חמסה חמסה חמסה,) אני אתחיל ללחוץ על הבלם.

בתור אחד שמזמן עבר את ה 1,800 ניטרלי ביום, לא צמחו לי כנפיים, והחיים נשארים אותו דבר.
לא תקבלי תעודה מאף אחד, ואנשים סביבך ימשיכו את החיים שלהם כמו לפני.
אל תתני לטפל להתגבר על העיקר. הניטרלי שלך לא משנה, את בטח רוצה להיות בריאה ויפה בין אם הניטלי שלך 15 או 1500.
מה לעשות, שכרגע בריאה ויפה כוללת את הניטרלי שאת אוכלת עכשיו.
בעז"ה זה יעלה, ואיתו המשקל, אלו החיים.

איזה כייף שמעולם לא ספרתי קלוריות 😆
באמת כיף לך.

תעשי שינוי, שומן = יפה. שומן = בריא.
כמה אחוז שומן את? מה ה BMI שלך?
אני פותח קליניקה לטיפול מיידי בהפרעות אכילה וכלליות.
קוראים לזה "פשוט תפסיקו".
בקליניקה שלי אין תירוצים, מי שחושבת שהיא שמינה, אני מניח את הנתונים לפניה בפשטות "את לא".
הנה הדרך ליישם את השיטה

אני רואה את הסרטון הזה ולא יכול להפסיק לצחוק, רוצה לשתף את זה איתך.

עכשיו ברצינות, אני לא יודע איך לשכנע אותך שכמה גרמים לא ישנו דבר, אבל רק תדעי שבעיני ובעיני רבים את לא נראית אחרת גם עם עוד ק"ג של נטו שומן.

סטרס שורף קלוריות.

הלוואי וזה היה ככ קל 😅
לפעמים אני חושבת איזה כיף זה יכול היה להיות אם היה פשוט כפתור שאפשר ללחוץ עליו והכל היה נעלם. כל החששות האלה וכל המחשבות והתחושות האלה.
יש לי חברות שעולות ויורדות במשקל והכל סבבה להן, הן לא עושות שום דבר בכוונה ולא מקדישות לזה מחשבה בכלל. אני כלכך מקנאה בהן.
מצד שני יש לי חברות שמנמנות שרוצחות את עצמן כדי לרדת קילו או שניים או עשר. ואני כלכך לא מקנאה בהן, וכלכך לא רוצה להיות כזו. מעדיפה מראש לא להשמין מאשר להשמין ואז להצטרך לפצות על זה.
ואני מסכימה איתך שקילו אחד זה באמת לא אישיו. אבל זה לא קילו אחד בודד, אלא קילו שמצטרף לעוד שניי קילו שכבר עליתי.
קילו אחד באמת לא ניתן לראות, אבל לשלוש קילו זה כבר יש נוכחות.
אני מרגישה את זה אפילו כשאני משלבת רגל על רגל, או עומדת עם יד על המותן.
אולי מישהו מבחוץ לא יראה או ישים לב, אבל אני שמה לב.
למען האמת ברוב השנה שעברה שקלתי 53 בערך, והייתה לי חצי שנה עמוסה שבה לא הייתי בכושר בכלל (אחרי שנתיים רצופות של כושר), ואמנם שקלתי פחות, אבל הייתי הרבה יותר שמנה ופחות "הדוקה" ממה שאני עכשיו. (ואכלתי אז בסביבות ה1200-1300 קל'.)
אז ברור שזה אינדבידואלי.
המטרה שהצבתי לעצמי "להגיע לניטרלי של 1,800" זו באמת מטרה שאני מכוונת אליה ורוצה אותה. אבל אם זה יבוא עם שלושה-ארבעה-חמישה (ומי יודע עד כמה) קילו נוספים (שככל הנראה כרגע רובם יהיו שומן,) שאצטרך לסחוב על עצמי לכל מקום, אז אני צריכה לשקול ברצינות אם אני מוכנה להמשיך עם זה 🤦‍♂️
וכרגע אני עוד בנאדם פעיל. מה יקרה אם יהיו תקופות שאני אתבטט קצת? 🙁
וואו. זה אומר שאת שוקלת 250- ק"ג???
אני חושש שהדיאטה שלך קיצונית מדי...

🤣🤣🤣
**300 גרם חחחחחחחחח... 🤣🤣🤣

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

כתף לכתף

צריכה לתעד, אז: הבוקר נשקלתי- 54.6

החלטתי לעשות את התרגילים לכתפיים אחה"צ ולהשאיר את הזומבה לערב. אחרת אני לא אהיה מסוגלת להרים את הידיים בשיעור חחח

לחיצת כתפיים:
8*10*3
וואו, יפה לי!
לא זוכרת מתי הצלחתי לסיים את כל הסטים עם 8k.
ממשיכה מיד לסט נוסף
6*10
-300-

הרחקת ידיים:
4*10
קצת קל לי. ודאמבלים של 6k זה קשה מדיי.
אז אנסה עם פלטות של 5k.
זה מרגיש מוזר, אבל אני מצליחה לסיים 9 חזרות. 5*9
ומשלימה עוד 4 חזרות עם 4k.
4*4
5*6
4*11
5*5
4*10
-240-
סיימתי פה. ביי 😃

ערב : הזומבה הייתהההה היסטרייייתתתתתתתתתת כרגייילללל 🤯🤯

היה לי יום סופר פעיל. הלכתי / רכבתי באופניים על סך 220 קל' (לפי הפון) + הזומבה (שמעולם לא יצא לי לבדוק כמה היא שורפת) ובעצם זה לא משהו ממש חריג, כי כל שבוע זה ככה...
ובדכ אני שונאת לספור את כל ה"כמה שרפתי היום", כי אני ממש לא רוצה להיות תלויה באירובי כדי לאכול ☠️

ובאלי לשתף אתכם בשיר שמתנגן לי בראש כבר שבוע:
תהנו 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואלה סבבה 😃

אז הבוקר המשקל הראה 53.9
כיף 😃
אתם לא מבינים איזה ממכר זה לראות שהמשקל יורד... זה כמו הכמיהה הבלתי פוסקת שלכם להוסיף משקל על המוט... עמוק בלב אני מחכה לרגע שבו אצטרך לעשות חיטוב, רק בשביל לראות את המספרים בנסיגה 🤦‍♂️
אז כן, הירידה הזו די מנחמת, למרות שאני די משוכנעת שהיא קרתה בגלל הזומבה אתמול.
נראה מה יהיה מחר.

השעה עכשיו 12:25.
סקוואט:
חימום בנוהל 20*10
סט ראשון , 3 פלטות של 15
50*10
חזרה אחרונה קשוחה. יש לי עדיין כאב משונה ברגל ימין. מן רצועת שריר בחלק החיצוני העליון של הרגל שכואב לי כשאני מתכופפת. מיו מכיר? שמע? יודע?
50*10
בדקתי בגוגל, קוראים לשריר הזה "מותח המחתלת הרחבה". שם משונה חח... אני מניחה שזה השריר הזה... לפי התמונה זה נראה הוא.
50*10
3 חזרות אחרונות קשות. כלומר, מאתגרות. כי לא נחתי מספיק.
50*10
הנחתי את המוט לפני שהמשכתי ל2 החזרות האחרונות.
נראלי זו תהיה הפעם הראשונה שאני משלימה תרגיל סקוואט שלם על 50K !
50*10
ישש.
השעה 12:48. סיימתי את התרגיל ב23 דק'. לא רע. (אע, אני צריכה לתרגל חשיבה חיובית. אז במקום "לא רע" אני משנה ל-)די טוב! ובע"ה אשתפר בזמנים בהמשך 😃
-2500-

היום אני מתחילה לעבוד בסטימצקי בתור מחליפה. הם ממש נואשים למחליפים, אז נראלי יצטרכו אותי כל שבוע. סופסוף תהיה לי עבודה מסודרת וגמישה! 🤩

השעה 12:52
דדליפט רומני:
חימום:20*10
קופצת ישר ל50
50*10
הצלחתי לא לנשוף מהגרון כמו חוראנית! :0
50*10
מהמם. אבל צריכה להפעיל יותר כח על רגל שמאל, כי אני שמה לב שאני מסתמכת באופן עקבי על רגל ימין. מה שאולי יכול להסביר את תלונת ה"יש לי כאב משונה במותח המחתלת הרחבה".
50*10
פצצה.
השתדלתי ליישם את האיזון האמור לעיל.
50*10
מעולה. ברמה חזרות שכחתי לנשום בלי ללחוץ... אני שמחה שיותר קל לי עכשיו עם ה50k. מרגישה שיפור משמעותי!
50*10

-2500-

סייימתי ב13:10
עכשיו 13:20. אין לי הרבה זמן. אני מתחילה לעבוד ב3...

היפטרסט:
ניסיתי לשים מדרגות משני הצדדים. פשוט כי משקולות זה לא ממש בטיחותי, ברמה מלחיצה חחח...
55*10*5
אוקיי זה דיי מגביל לי את התנועה - אני לא יכולה לרדת נמוך :/
אבל זה הרבה יותר נח ובטיחותי מהמשקולות... וזה נותן את האפקט שהשריר צריך, אז....
החלפתי רשמית :>
-2750-
מקסים!

סיימתי ב13:30. שעה ו5 דקות.
אימון מעולה!
יש לי שעה להתארגן ולעוף.
אגב, נראלי שאוסיף יותר שומן לתפריט. אשתדל שיהיה על חשבון פחממה.
היום אני רוצה לסדר את התפריט שלי ככה שאכניס דאבל מאק, סתם כי אני יכולה והרבה זמן שלא פינקתי את עצמי. נותנת לזה 800 קל' בגלל הרטבים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

אימון זרייזזזזז

המשקל שוב הראה 53.9!
אמרתי לכם שהוא גב-גבר!
אני מתכוונת להחזיר אותו היום הביתה כדי שמחר אוכל שוב להשוות אותו למול המשקל הקודם... :/
אתמול אכלתי דאבל מאק. היה ממממש נחמד. וזה התאים לי לתפריט שזה בכלל ריגש אותי אשכרה הייתי צריכה להשלים עוד 150 קל' נוספים, והשלמתי אותם עם שוקולד. זה הזוי.

השעה 11:00. אימון בוקר זרייייזזז בטירוףףףף
טכנית אני מתחילה לעבוד עוד שעה, אבל ביקשתי הארכה להתחיל ב12:30 (פריבילגיות של מחליפה)

חזה:
בנץ':
חימום:20*5
25*12*3
מושלם. בחיי.
שבוע הבא אני מעלה משקל.
-900-

יאלה, זריזזזז
פרפר:
6*12*3
-216-
ניסיתע לשלב עם סטים של לחיצת כתף 8k, אבל אחרי סט אחד של 10 הבנתי שזה פחות ריאלי...
יאלהה זריייזזז ... אני מחליטה להשאיר את הכתפיים לסוף, כי מקסימום אוכל לעשות אותם בבית עם המשקולות שלי...

גב:
חתירה:
33*10
מחליטה להיות חמדנית ולנסות להעלות למשקל הבא, שהוא 40.
40*7
הצלחתי 7 חזרות!!! שזה ממש יפה!! כי זה 7 חזרות יותר ממה שחשבתי שאצליח חחחחח
סט נוסף:
40*7
שמתי לב שבחזרות האחרונות טווח התנועה לא מלא.
אז אני חוזרת ל33 שלי. שבוע הבא אתנסה שוב ב40 😃
33*10
33*10
-1550-

קיבלתי אישור רשמי לאחר בחצי שעה, וזה ממלא אותי אושר, כי זה אומר שאני יכולה להמשיך באימון כמתוכנן 😃
(רגע, בעצם התכוונתי לעשות אותו כמתוכנן בכל מקרה, רק תחת לחץ אטומי חחח)

השעה עכשיו 11:33
פולי עליון רחב עם הישענות קלה בנוהל:
33*12
ניסיתי גם פה לקפוץ ל40, אבל זה טריקי... כי, תבינו, אני שוקלת 53.9, ומשקל של 40 שמושך אותי מלמעלה פשוט מעיף אותי חחחחחחח עדיין אין לי את הכלים להתמודד עם זה...
הצלחתי 6 חזרות שהרגישו דיי משונה.
חוזרת ל33
33*10
33*12
-1362-

טוב מה אני נמרחת???? יאלהה זריזזזזז.

כתפיים:
ווואווו.
מצאתי ספסל שהיה מכוון לכיסא בצורה מושלמת, ונראלי שזו הפעם השנייה או השלישית שאני עושה לחיצת כתפיים בישיבה (בדכ עושה בעמידה) וזה עולם אחר לגמרייייייי
קלטו את זה:
8*12!!!!!!
ובחיי שיכלתי עוד חזרות!!
8*12
זה נח באופן משמעותי.
מנסה להתפרע על 10k.
10*7
אוקיי... חח הגזמתי.....
8*10
2 חזרות אחרונות קשווותת.
-342-

אני מוותרת על הנפת ידיים לצדדים כי השעה 11:54 ואני צריכה לטוס...

עד כאן שידורינו להיום. אני הייתי "אני=]", ואני טסההה מפהההה.
לאב יו אול 🙃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון מוצ"ש ושיא חדש D:

ביום שישי המשקל הראה 53.7.... :>
שזה ממש נחמד.
וגיליתי שהמשקל הישן סוטה רק ב100 גרם ולא ב300, שזה גילוי מדהים וחשוב.

סקוואט:
חימום.
50*10*3
עד כה הלך טוב. יענו, מאתגר במידה מספקת :>
סט 4 התחיל להתפקשש מהחזרה ה6-7, אבל התעקשתי לסיים הכל...
נחתי מלא לפני הסט האחרון:
50*10
הוא היה בסדר...
לקח לי די הרבה זמן לתרגיל :|
-2500-

דד רומני:
חימום,
סט ראשון 50*10
ואני שוב נושמת כמו טרקטור חחח עשיתי רק סט אחד וכבר הגרון שלי לחוץ.
אגב, תגידו, אני מתלבטת אם לקנות לי מעין כפפה/צמיד כזה עם ווים/ כרסים שכאלה שאמורים לעזור ולהקל על האצבעות בדדליפט וכאלה... מה אתם אומרים, זה שווה?
50*10*4
-2500-

היפ:
60*10*5
אני חייבת למצוא תרגיל חלופי להיפטרסט. זה לא ייתכן שאני אקים כל פעם מחדש את המבנה התחתי (-מלשון תחת-) הזה:
צפה בקובץ המצורף 51821

אבל הי, שברתי שיא של היפטרסט!!!!!
-3,000-
התרגיל עם הנפח הכי גדול שלי בכל הזמנים!!! 🤯🥰

וסיימתי את האימון בשעה ו10 דק', שזה ממש נחמד 🙄

והתפנקתי בסוף האימון עם דאבל מאק חיחיחחיחחי
נשקלתי ממש לפני רבע שעה ויצא לי 56.8, שבנסיבות אחרות זה מספר מעורר חלחלה, אבל נכון לעכשיו לא ממש אכפת לי, כי אני יודעת שזה בגלל שאכלתי....
ומחר אני כבר יודעת מראש לא להתרגש מהמשקל 😛

קרא את שאר עדכון הלוג...

שכחתי לעדכן היום! חחחח

איזה קטעים. פעם ראשונה שאני שוכחת לעדכן....אני אשכרה שנייה מלהרדם אז לא מקשטת יותר מדיי. העתק הדבק מ'פתקים' וסלאמתק.

אימון A פלג"ע (פלג גוף עליון 😆)

אני מחייכת פה בחדר כושר כמו ילדה מאוהבת בת 12...
ביקרתי קודם בחנות חיות והיו שם תוכים ממש חמודים, ונזכרתי בטרוריסט שמחרב לי כרגע את הבית חחח
(החיוך נעלם לי דיי מהר כשאני מתחילה לעבוד חחחחח)

חתירה:
33*10
קל לי מדי מנסה 40k
40*8
40*5
קשה מדי... חחח.
33*4
שיט, ה40k עייף אותי ._.
33*10*2
33*7
26*4
בקושי הצלחתי את ה26...

פולי עליון:
33*10*2
33*7
26*3
לא יודעת מה יש לי ._. צריכה לנוח.
33*10

בנץ':
חימום
25*12*2
חזרה אחרונה:
27.5*12
היה מאתגר ברמות!! D:

לחיצת כתפיים בישיבה:
8*12*3
קשוחחחח אמאאא
חזרות אחרונות קשות בשני הסטים האחרונים.

שכחתי לפָֿרפּר ( לשון פירפור ופרפר)
6*12*3

לא בדקתי נפחים. לא נורא. לילה טוב ⁦♥️

קרא את שאר עדכון הלוג...

"56.8, שבנסיבות אחרות זה מספר מעורר חלחלה, אבל נכון לעכשיו לא ממש אכפת לי, כי אני יודעת שזה בגלל שאכלתי....
ומחר אני כבר יודעת מראש לא להתרגש מהמשקל"

זה ציטוט שלך מלפני 2 אימונים.
אני חושב שזה המשפט (בעיקר החלק האחרון) שאומר הכל.
זה לא קל בכלל לעשות סוויצ' במוח ,זה תהליך שדורש השקעה ללא ויתורים ביחד עם אמונה שאפשר לשפר את המצב , אני נותן לך פה המון קרדיט- שאפו עצום:161bd:🙌
👑

"56.8, שבנסיבות אחרות זה מספר מעורר חלחלה, אבל נכון לעכשיו לא ממש אכפת לי, כי אני יודעת שזה בגלל שאכלתי....

זה לא קל בכלל לעשות סוויצ' במוח ,זה תהליך שדורש השקעה ללא ויתורים ביחד עם אמונה שאפשר לשפר את המצב , אני נותן לך פה המון קרדיט- שאפו עצום:161bd:🙌
👑

וואו, אתה צודק, איך לא שמתי לב לזה?😲
זו אשכרה אבן דרך משמעותית!!!!!
זה ממש מרגש. אומר כלכך הרבה בשבילי.
תודה על ההארה!!!! 😭❤️⁩⁦⁦⁦❤️⁩

וואו, אתה צודק, איך לא שמתי לב לזה?😲
זו אשכרה אבן דרך משמעותית!!!!!
זה ממש מרגש. אומר כלכך הרבה בשבילי.
תודה על ההארה!!!! 😭❤️⁩⁦⁦⁦❤️⁩
וכך צריך
ואין על מה , כשמגיע מגיע:37mv:😁😁

אני לא אפתח על זה עידכון לוג, אבל ממש באלי לשתף איפשהו...

אתמול בלילה חלמתי שאני שמנה.
אבל לא שמנה באופן קיצוני מדיי, אלא שמנה באופן שקשה היה להחליט אם זה חלום או מציאות.
ראיתי את עצמי במראה, וזיהיתי את עצמי, אבל הייתי רופסת כאילו עליתי 10-20 קילו.
זה היה מפחיד.
כשהתעוררתי בבוקר אשכרה חששתי באופן ממשי להסתכל במראה, כי לא הייתי בטוחה מה אראה.
לקח לי לפחות עשר דקות להירגע ולחזור למציאות.

וזה ברור לי לגמרי למה חלמתי את החלום הזה.
תמיד יש את הפחד הזה שמקנן בי שאתעורר בוקר אחד וזו תהיה המציאות שלי, ולא רק חלום חולף. שבוקר אחד אני אקום שמנה ומלאת צמיגים.
כל הדודות שלי הן נשים "עבות בשר", מה שנקרא. וגנטיקה זו גנטיקה. אני מרגישה שאני מסתכלת על העתיד שלי ויש לי צמרמורת ורצון עז לפרוץ בבכי.

ועם כל ה1,600 קל' האלה שלי, והאירובי-אופניים-על-בסיס-יומי שלי, אני עדיין מרגישה על עצמי שינויים שמרגישים כמו השמנה.
וזה כלכך מפחיד.
אפילו כשאני סתם מגרדת את הזרוע, או משלבת רגליים. זה שינויים קטנים כאלה שאפילו לא רואים בעין. ואולי רק המוח שלי קולט אותם.... (אבל זה לא. זה פיזי.) ואני ממשיכה לשכנע את עצמי שאני עושה את הדבר הנכון, ולא מוותרת. ומנסה לא לרמות. (היום אכלתי 1,550. שרפתי בהליכה ואופניים 200 לפי הפון, ועשיתי שעה זומבה, שאין לי מושג כמה שרפתי בה. אהא. אני ממש לא מרמה 🤦‍♂️)
בינתיים עדיין לא הסתמנה עלייה משמעותית במשקל. הממוצע של שבוע שעבר עמד על 54.1, והשבוע הזה מדשדש על 54.2 בינתיים.
ואוטוטו חנוכה...
אני אחכה עוד שבוע - שבועיים, ואם אראה שאני באמת מאוזנת אז אולי-אולי-אולי אשקול אם להעלות ל1,700 .___.
בינתיים אני מקווה שלא אעלה עוד. ושאם כן אז אהיה חזקה.
יש לי עוד 2 קילו עד 56, אז הכל בנחת. זה ידרוש ממני עוד הרבה הכלה של עליה במשקל. אני מצדי רק לתת למשקל 56 כיף ולהתחיל חיטוב חח... אבל אני באמת רוצה שזה יהיה תהליך נכון ובריא ולא עלייה מהירה מדיי.

עד כאן. לילה טוב לכם. מקווה שכולנו נחלום על דברים שמחים 🙃

אימון צהריים! :0

זה מוזר לי להתאמן בצהריים. צהריים זה זמן לאכול ולשנו"ץ, לא להרים משקולות 🤣

בבוקר נשקלתי: 54 בדיוק.
מה שאומר שכרגע אני על ממוצע שבועי של 54.2
אז למה אני מרגישה שאני מתפללת? (לשון נהפכת לפיל)
זה הגיוני שאני משמינה מבלי לעלות במשקל?
כי אולי באמת השמנתי, אבל אני סתם מיובשת הבוקר?

אוקיי בואו נעשה עסק: אם אני נשארת על ממוצע שבועי של 54.1, (שזה כמו בשבוע שעבר), אז זה סימן שאני כבר מאוזנת, ובלי נדר אני אעלה בשבוע הבא ל1,700 קל'!
סגור?

אימון B.
השעה 14:15. נראה אם אצא לפני 15:30

סקוואט:
חימום 20*12
חימום ב'- 40*7
מרגישה קצת עייפה. אולי הייתי צריכה לשתות קפה לפני.
50*10
חזרה אחרונה קשה מאוד :|
נחה.
50*10
היה יותר טוב. אבל זה כי ירדתי פחות נמוך אז זה לא נחשב -_-
50*10
היה טוב. נשמתי טוב. ירדתי נמוך והצלחתי לעלות.
50*6
קשה. מאוד. מורידה משקל וממשיכה מיד:
45*6
היה קל בצורה מגוחכת ._.
47.5*13
עשיתי הפוגה של חצי דקה בחזרה ה8...
היה תרגיל מוזר.
-2681-
השעה 14:40.

אני לא במיטבי היום... לא מפסיקה לפהק.
מכינה לי דדליפט.
השעה 14:45
חימום20*10
40*5
50*10
עבר טוב !
50*10
האצבעות שלי כמעט השתחררו בחזרה השמינית אבל איכשהו שרדתי על הקשקשששש
50*10
היה מעולה, כי נחתי נצח נצחים.
50*10*2
היה טוב. והקפדתי יפה על נשימות של שששש ולא נשימות טרקטור חחחח אחלה תרגיל.
-2500-
השעה 15:08

מבטיחה שאין לי כח להמשיך.
הייתי צריכה לקחת קפאין כלשהו. אני לא מפסיקה לפהק. מזל שאין פה זבובים, הייתי שואבת את כולם חחח...
וזה לא מעייפות. ברוך השם אני ישנה ממש טוב בזמן האחרון. 7-8 שעות רצוף. ממה זה יכול להיות? 🫤

יאלהההה מכינה לי היפטרסט.
55*10
60*10*3
סט אחרון 60*12 כדי לשבור את השיא של מוצ"ש ב70k חחחפ
-3070-

השעה 15:35. אימון של שעה ועשרים ... אני חייבת לשים יד על הדופק מבחינת זמני מנוחה בין סטים :|
לא רוצה לעבור לגור פה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

👑
יש לך ד"ש מנדב מבאר שבע (זה המכוער הזה עם החזה המנופח. (@עזוב..)

סופשבועעעעע

בע"ה השבת ישלי יומולדת 😄
עברי כמובן 😇
ישלי מסורת קבועה לתרום דם ביומולדת שלי, אצל אימוש. יענו, מעניקה לאמא שלי את הזכות לדקור אותי על מה שעשיתי לה לפני 23 שנה כשבאתי לעולם 🤣
סתם חחחח....
בגדול אין לי תוכניות מיוחדות ליומולדת חוץ מלהכין ולאכול אוכל טעים. אולי אצא במוצאי שבת עם 2-3 חברות למסעדה, ואחרכך נלך לקיר טיפוס כי אף פעם לא הייתי (וידוי - יש לי פחד גבהים.)
בגדול אני מתכננת להיות השבת ובמוצאי השבת רק במקומות שאני אוהבת ועם אנשים שאני אוהבת. מקווה שהכל יעבור על מי מנוחות, ושהאנשים-שאני-פחות-אוהבת-שנמצאים-ברקע-בעל-כורחי, לא יעכירו לי את האווירה:infomilies041:

בנץ' פרס:
חימום.
25*12
27.5*12*2
יפההההה !!
יאלה, אימון הבא אני מעלה רשמית ל27.5k
-960-

פרפר:
6*13
8*9
8*10
היה מאתגר בקטע טוב. אני מעלה רשמית ל8k 😃
-230-

חתירה:
עשיתי חימום. ניסיתי 2 סטים של 40k וראיתי שזה לא הולך...
33*10
40*7
ניסיתי שוב, כי אני לא אחת שמוותרת בקלות. בסוף אני אצליח, אתם תראו!
33*11*2
-1336-

פולי עליון:
33*12
40*9
החזרה העשירית היתה גרועה אז לא מחשיבה...
40*9
חוזרת ל33.
33*10
26*6
חלאס.
-1315-

לחיצת כתפיים דאמבלים:
8*13*3
היה מעולההה!!
שבוע הבא אנסה שוב 10k בלנ"ד.
-312-

כנפת ידיים לצדדים:
6*10*3
מאתגר!
4*10
-220-

יד אחורית, כי הרבה זמן לא עשיתי:
12.5*15*3
3 חזרות אחרונות קשוחות בטירוף. מלא הפוגות.
-562.5-

בדרך חזור קניתי לי ארטיק מנגו, לכבוד היומולדת, והתיישבתי על ספסל. ואז קלטתי שהפרחים בשיח לידי ממש בצבע של הארטיק! זה היה מקסים בעיניי.
אני לא איזו צלמת מהוללת, אבל יצא יפיפה 🙄
צפה בקובץ המצורף 51881

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית