- פותח/ת השרשור
היה לי חבר שגם החברים שלו והוא בעצמו לא ידעו שהוא מתמודד עם מניה דפרסיה ומחשבות אובדניות, חודש אחרי החתונה הוא השאיר מכתב ועזב.
מצאנו אותו, ברוך ה', הם התגרשו מיד, מסכנים מאוד קשה, אבל מנסים לתמוך בו. ברוך ה' אישתו התחתנה שוב ובאושר.
זה הסיפור הכי מחריד שאני מכיר ממקור ראשון. שמעתי על דברים, אבל אני לא מכיר אותם אישית.
היה בחור שהכרתי שהתארס, היה נראה ממש דוס, והתברר שארוסתו בהיריון ולא ממנו. זה פשוט היה מכה חזקה בשבילו. לא מאחל את זה לשונאים שלי. לא יודע מה השריטה של הבחורה. אני מאמין שדברים כאלו קורים גם לא בשידוכים. אבל מזל שהייתה בהריון, חבל שיתחתן עם בחורה שיש לה בחור מהצד בלי לדעת.
יש אנשים שלא הולך להם, אין מה לעשות, זוגיות זה מורכב, וזה עבודה, זה לא רק קורה ומסתדר כמו בסרטים. גם עם 5 שנים היכרות זה יכול לקרות.
הכל יכול לקרות גם בלי שידוכים. אבל אם את יוצאת עם בחור ומתאהבת ומושכת את זה הרבה זמן למרות שיש נורות אדומות זה חבל.
לכן בשידוכין קל יותר לפרק את זה מוקדם אם משהו נראה לא בסדר, כי אין עדיין רומנטיקה וחיבור.
אני לא יודע איך עובד שידוכים ופגישות בכל ציבור ואצל כל אחד, אני יצאתי עם אישתי, והיא הייתה הבחורה הראשונה שיצאתי איתה ברצינות.
לא הרגשתי רומנטיקה בהתחלה, זה כמו אנשים שמנסים להכיר אחד את השני שלאט לאט נהיה סוג של חברות ואיכפתיות, אבל ממש לא מוכנות להתחתן עדיין. הרגשתי תמיד שאני יכול לפרוש אם אני מרגיש שזה לא זה.
אבל דווקא לה היה אתגר איתי, כי אני הגעתי עם קרוהן רציני. כמובן שדיברתי על זה בהבנה שיש סיכוי שזה ירתיע אותה. אבל למזלי זה לא.
אני גם הייתי נחוש שאני אצא מזה, כבר אז לא הייתי מושבת כמו בהתחלה. אבל כל החברים שלי שהתמודדו עם מחלות פיזיות ונפשיות שיתפו את זה בפגישות, לכן לדעתי במובן מסוים בשידוכין יש דרך ברורה יותר להכיר מישהו, בלי המסכות, גם אי אפשר לשכוח שעושים הרבה בירורים משני הצדדים אחד על השניה כדי לראות אם יש בכלל התאמה, ואם יש מחלות רקע שכדאי לדעת.
חחח... שבועיים וחצי והתארסנו.
חח וואי איזה הזייה.
הבחור הקודם שיצאתי איתו היה ממש מתוק אבל הוא היה גדול ממני ב6 שנים ונורא פחדתי שהוא ירצה מיד להתחתן, אז ברחתי חחח
מלחיץ אותי כל העסק.
אני רווקה להחריד 🤣
וכולם אומרים לי 'את צעירה, תהני מחיי הרווקות!' מה זה בדיוק להנות מחיי הרווקות?
מה כלכך מהנה בזה?
את זה אף אחד לא מסביר.