הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אויי אז זה מעולהה!! אני רוצה פחות על הארבע ראשי, הוא כבר עשה את שלו חחח...
מעולה!!!!
אני חושב ש LB זה בדיוק באמצע, לא מידי אחורי, ולא מידי קידמי. HB מעמיס על הברכיים מידי.
HB לא מעמיס על הברכיים יותר מדי. וסקוואט lb+ דדליפט בלי לבודד ארבע ראשי לפחות, יוביל לפיגור בארבע ראשי לעומת שרשרת אחורית מרשימה.

וואי שכחתי להגיב לזה! חחחח הייתה לי פה חצי תגובה ולא השלמתי אותה 🤣
כן, נראלי אני אתחיל להביא לי קפה שחור וחלב, שיהיה לי במכללה (נראלי אלך על חלב סויה כי לרוב אני בשרית...)
ואקסל זה טעייים חחח אבל זה מלא כימיכלים, אז לוקחת את זה רק פעם ב-
בדדליפט הבעיה העיקרית שלי היא להצליח להחזיק את המוט במשקלים הגבוהים. אתה מכיר אולי תרגיל ייעודי לחיזוק כפות הידיים והאצבעות? 🤣
ולגבי הקפוצ'ון- אממ לא יודעת עוד לא סגורה על זה...
היום ויתרתי על התרגיל כי קצת מיהרתי. הוא עובד בעיקרון על הגב התחתון? כי אני יודעת שיש תרגיל אחר, שעובד גם הוא על השריר הזה.
התרגיל ההוא שעומדים על מן כיסא בשיפוע ו"משתחווים" 🤣

המטרה שלי היא לאכול כמה שיותר בלי להשמין 🤣
אבל אני ממש נהנית מלהעלות משקלים ולהתחזק. כן :>
אני לא בטוחה מה תופעת הלוואי של מה.... העלייה במשקלים או העלייה בקלוריות.

אגב אתם קולטים שאני אשכרה יציבה כבר נצח על 1600??
אני אשכרה מרחק פסיעה מ1800. זה היסטריהההההההההה(5- אני סופרת את כל ההיסטריות שיש לי היום חחחח)
טוב, די חלאס אני מעלה ל1,700 רשמית!! 🤯🤯🤯
כן בטח
קחי מוט עם משקל שקצת גבוהה מהדדליפט שלך ותבצעי אחיזה סטטית. 3סטים של 30-40 שניות אמורים לעשות את העבודה.

ותשלחי לי תמונה של התרגיל , את מדברת על "כיסא רומי"?
במידה וכן- זה אמנם עובד על אותו שריר אבל לא סתם יש פטנט על reverse hypers לפי דעתי, זה משהו קצת אחר (אני עוד בדיונים על למה מידי פעם חח)

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

יורד גשם!!! D:

איזו התרגשות!

ולנושא אחר -
פתחתי פה לשטן.
אחרי שבוע שלם שהייתי על 54.2 באופן עקבי, הבוקר המשקל הראה 54.4
אני משתדלת לא להיכנס להיסטריה (במובן השלילי שלה,) ולהמשיך הכל כרגיל....
הממוצע השבועי שלי עומד על 54.28, שזה קרוב מדיי ל54.3. שזה עוד 100 גרם של עלייה מאז השבוע שעבר.
אני לא זוכרת אם העליתי בסוף ל1,700... העליתי באופן רשמי? 🤦‍♂️

מתחילה אימון ב12:25
בנץ' פרס:

חימום: 20*10
27.5*12*3
2 החזרות האחרונות היו קשות בכל הסטים...
חזרה אחרונה-אחרונה, הייתה קשוחההה.
-990-
יאלה אימון הבא אני חוצה את קו ה1,000!! 🕴

פרפר:
8*10*3
הוספתי עוד סט קטן של 3*8.
-264-

אומייגאאדד הביאו מתקן להיפטרסטטטט!!!! סופסווווףףף!!!!!!!! 🤩

חתירה:
הפעם לא אעשה את הטעות של לנסות להעלות משקל.
בלי נדר :>
33*12
הלך מעולה
33*10
33*12
2 חזרות אחרונות קשוות. נעשו עם הפוגות קלות.
עוברת למצב סחיטה! :0
33*5
26*5
19*10
זהו. לא יכולה עוד. מרגיש טוב האמת :>
-1607-
ישמצב ששברתי פה שיא של נפח.

פולי עליון, הישענות קלה לאחור:
לא יודעת למה 33k מרגיש לי כבד פיצוצים. אולי התעייפתי מהחתירה?
26*13
הלך טוב
33*11*3
הממ. הצלחתי :>
פשוט לקחתי הפסקות ממש ארוכות....
-1427-

כתפיים:
10*11*3
וווווהווווו!!!
יאלה בלגאןן!!!
8*9
נגמר הכח חחחחח....
-402-

הנפת ידיים לצדדים:
6*10*2
ממשיכה מיד:
4*10
-160-

השעה כבר 13:45..... לקחתי הפסקות ממש ארוכות היום....
אבל אני רוצה לעשות יש אחורית + יד קדמית, כי הזנחתי כבר מלא זמן.

יד קדמית:
8*8
מבטיחה שאין לי כח לעוד סט.
עד כמה זה הכרחי לעשות יד קדמית? באלי לוותר על התרגילים האלה באופן גורף.
שלא נדבר על ההזנחה הפושעת של הבטן. לא עשיתי שום דבר שדומה לכפיפות בטן כבר נצח חחח 🤦‍♂️

יד אחורית:
10*30
כן, כן.
פשוט ככה, 30 חזרות בסט אחד. ואפילו הלך ממש סבבה.
10*20
מתחיל להיות קשה.
10*10
-600-

מי? מיץ? מיצי? מיציתי! 🙄

כשיצאתי מהמכון גיליתי שיורד גשם. מצמצתי חצי פעם ויצאתי החוצה לכיוון הבית. קצת מים מהשמים לא יגרמו לי להיתקע במקום... להפך, אני אוהבת גשם 😃
גשם זה ברכה, וזה אחד הדברים הכי קסומים שיש. ממש כמו עדשים שנובטים, ואפרוח שבוקע מהביצה.
אז עשיתי את דרכי הביתה בגשם וברוח, מצויידת בקרדיגן דקיק בלבד, ונהנתי עד עמקי נשמתי.

אגב!
לפני חודשיים בערך בתדודה שלי הכניסה אותי לעולם של מארוול.
כאילו, מה זה "הכניסה"... פשוט נגעתי בקצה הזרת בסרט "איירון מן" הראשון ונשאבתי לתוך זה כמו לחור שחור חחחחח
אתמול ראיתי את הסרט הראשון בשלב 3 - "קפטן אמריקה - מלחמת האזרחים". זה ללא ספק הסרט הכיייי טובבב שלהםםם עד כהההה 🤯🤯
באלי למחוק אותו מהזיכרון כדי אוכל לראות אותו שוב בפעם הראשונה חחחחח 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

פריקת עצבים.

אני מממש מתביישת בעצמי.
הייתי עצבנית, ולא ממש בצדק, על האנשים שהכי לא מגיע להם שאני אתעצבן עליהם.
אני מדברת על ההורים שלי כמובן....
העניין הוא שאני לא בדיוק עצבנית עליהם, אלא עצבנית בכללי על סיטואציה שקרתה, והם פשוט האנשים היחידים שהיו כלולים בה, שהיו שם כדי להכיל את המירמור שלי.
והתמרמרתי להם תוך כדי שהם עשו לי טובה והקפיצו אותי לדירה בחולון, כמו שהם עושים בכל מוצאי שבת. כי הם ההורים הכי מדהימים בעולם.
בכל מקרה, אני מגיעה לחדכש שעה לפני סגירה. ומחליטה לנסות את האימון של מלא-חזרות-על-משקל-נמוך.
היום האימון הוא בסימן של פריקת עצבים.

סקוואט, לואו-בר:
חימום 20*10
30*20
חשבתי שאצליח 30 חזרות, אבל זה קשה משחשבתי...
30*25
מפרק היד שלי כואב. כל המנח של הגב שונה לחלוטין מהיי-בר. וגם העניין של החזרות הגבוהות מרגיש שונה. לא הספקתי לעשות "שיעורי בית" ולראות סרטונים של איך לבצע את הלואו-בר נכון.
30*25
המוט מאיים להתגלגל הלאה. ואני משתדלת להחזיק את האמות גבוה מאחורה.
אני מרגישה שהגב והידיים עובדות אפילו יותר מהרגליים.
35*20
אני ללא ספק צריכה לתרגל עוד את הטכניקה. אבל זה די נחמד.
-2,700-
הו, וואו. עשיתי הליכה למלא מים. אני בהחלט מרגישה את הרגליים חח...

דדליפט:
מדלגת על חימום, כי המשקל של התרגיל עצמו לא כבד....
30*25*2
30*20*2
היה ממש סבבה. מאתגר במידה מספקת, מבלי לכתוש אותי למוות.
-2700-

היפטרסט:
המתקן החדש מממש מוזר.
אין לי מושג מה המשקל ההתחלתי שלו, כי אין פה מוט או משהו, אבל העלייה הראשונה מתחילה מנקודת מוצא ממש נמוכה. מרגיש לא טבעי.
סט ראשון ניסיתי לשים משקולות על סך של 35 וזה היה כבד אחושקשוקה. הצלחתי בערך 5 חזרות.
סט שני:20*15
שלישי20*13
רביעי: 20*12
חמישי:20*11
קשה. אני בטוחה שיש לו איזשהו משקל התחלתי... אבל לא יודעת כמה.

מישהו מכיר אולי את המתקן הזה? :
צפה בקובץ המצורף 52054

בכל מקרה, סיימתי את האימון בשעה. היה ממש ממש ממש סבבה. מאתגר במידה חביבה.
והכי כיף שהאמון עזר לי לפרוק את העצבים. אני שמחה שהלכתי. בהתחלה התלבטתי קשות(!) וכמעט שוויתרתי.
אני צריכה לזכור להבא שגם אם יש לי זמן מועט להתאמן, כדאי לי ללכת. אפילו אם לא אספיק הכל. גם קצת עדיף מכלום. והתחושה של אחרי שווה את הכל.

שבוע טוב ידידיי היקרים 😇

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון ארוך להחריד.

בנץ' פרס:
27.5*12*3
-990-

פרפר:
8*13*3
-312-

לחיצת כתף:
10*10
10*7
לא נחתי מספיק.
10*9
גררר מורידה משקל ומסיימת.
8*3
6*5
לא מסוגלת יותר.
-314-

הנפת ידיים לצדדים:
6*10*2
חזרות אחרונות נעשו בקושי רב.
4*15*2
שיט. שיייייעעעעטטט.
כתף ימין כואבת לי בקטע מוזר. מחכה שיעבור לפני שאני ממשיכה.
-240-

פולי עליון:
33*12*3
33*4
26*4
-1424-

חתירה:
33*12
באלי לנסות 40, נראה כמה אצליח.
40*3
לא. לא הולך.
33*4
שיט, זה חירבש לי הכל. צריכה לנוח.
33*12*2
יש!!
-1440-

ופחות יש- מפרק כף יד שמאל כואב לי.
זה לא טוב. לא טוב בכלל. אני צריכה להיזהר על עצמי. גם עם הכתף. שלמרבה מזלי כבר לא כואבת.

יד אחורית:
10*5
קל מדי.
15*10
וואו חח אני אשכרה מצליחה 15k!
15*7
או שלא! חחחח... מורידה ל10 וממשיכה את הסט:
10*5
10*10
קשה. מחליטה לסחוט:
5*10
שתבינו, שבקושי סיימתי את החזרות האחרונות חחחחח על 5k!!!
-505-

זה היה אימון ארוך להחריד... שעה וחצי, אם לא יותר. האמת שזה בגלל שדיברתי עם אנשים תוך כדי. יש פה ח'ברה ממש נחמדים. אבל למרבה הצער המדריכים פה לא מקצועיים :/

בימים האחרונים המשקל נסק ל54.8. ללא סיבה נראית לעין. אני עדיין לא יודעת למה לשייך את זה, אבל בינתיים לא מתייחסת לזה. אם זה לא יעבור תוך שבוע-שבועיים, תתכוננו להתקפי פאניקה.

ועוד שבוע חנוכה!!!!! אני מחכה לסופגניות!!!! 🤯
אני צריכה לתכנן את התפריט שלי בצורה כזו שאוכל לאכול כל יום סופגנייה בשלמותה. ולא מעניין אותי כלום! חחחח...

ויש לי וידויי- לא הצלחתי להעלות את התפריט ל1,700. כנראה שאני עוד לא מוכנה נפשית 😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

המתקן בתמונה הוא גרסה של היפ טראסט במכונה. יש כל מיני חברות ודגמים. אצלנו יש את Nautilus Glute Drive.

המתקן בתמונה הוא גרסה של היפ טראסט במכונה. יש כל מיני חברות ודגמים. אצלנו יש את Nautilus Glute Drive.

איך אפשר לדעת מה המשקל ההתחלתי שלו?
כלומר, מבלי שמוסיפים עליו כלום...

איך אפשר לדעת מה המשקל ההתחלתי שלו?
כלומר, מבלי שמוסיפים עליו כלום...

צריך לבדוק בחוברת של היצרן, יכול להיות שיהיה מצויין שם. תנסי לשאול את המדריכים בחדר כושר, אולי הם ידעו. מניסיון עם המכשיר אצלנו זה כנראה בסביבות 15-20.

צריך לבדוק בחוברת של היצרן, יכול להיות שיהיה מצויין שם. תנסי לשאול את המדריכים בחדר כושר, אולי הם ידעו. מניסיון עם המכשיר אצלנו זה כנראה בסביבות 15-20.

כן, זה נשמע הגיוני.
אשאל אחד מהם כדי לדעת בוודאות (מקווה שמישהו מהם ידע לענות לי...🤦‍♂️)
תודה! 😃

אויי אז זה מעולהה!! אני רוצה פחות על הארבע ראשי, הוא כבר עשה את שלו חחח...

הממ לא, כף היד שלי סבבה מבחינת גודל. אני רק צריכה להתרגל.
אני עדיין בשוק שהצלחתי 12 חזרות חחח מעניין אם אצליח לשחזר את זה 😁
אנסה להתרגל ללואו בר. הוא מגניב ומאתגר!

הבעיה היא שלואו בר סקוואט ודדליפט הם כמעט אותה תנועה כך שלבצע 2 תנועות סופר דומות ביחד זה מתכון לנשנושי חוסר התאוששות (אני פחות מתחבר לחטיפים מלוחים).

הבעיה היא שלואו בר סקוואט ודדליפט הם כמעט אותה תנועה כך שלבצע 2 תנועות סופר דומות ביחד זה מתכון לנשנושי חוסר התאוששות (אני פחות מתחבר לחטיפים מלוחים).

חחח אוי ._.
גם דד רומני?
בעצם נראלי שהכי כן לרומני כי הוא ממש עובד על ה"שרשרת האחורית"

אני מסכים חלקית.
אמנם לואו באר סקוואט דומיננטי מאוד לשרשרת האחורית (וגם לארבע ראשי. אמנם בצורה פחותה מהעבודה על השרשרת האחורית אבל ממש לא משמעותי) והעבודה בדדליפט היא חזקה מאוד על השרשרת האחורית, אבל הדדליפט עובד בצורה חזקה מאוד על הרחב גבי.
ואם לשלב סקוואט לואו באר ודדליפט קלאסי היה מתכון לחוסר התאוששות, מזמן היית רואה שאף ליפטר כבר לא עושה סקוואט לואו באר כי אף אחד לא הצליח להתקדם בזה

נערך לאחרונה:
חחח אוי ._.
גם דד רומני?
בעצם נראלי שהכי כן לרומני כי הוא ממש עובד על ה"שרשרת האחורית"
רומני דווקא פחות.

אני מסכים חלקית.
אמנם לואו באר סקוואט דומיננטי מאוד לשרשרת האחורית (וגם לארבע ראשי. אמנם בצורה פחותה מהעבודה על השרשרת האחורית אבל ממש לא משמעותי) והעבודה בדדליפט היא חזקה מאוד על השרשרת האחורית, אבל הדדליפט עובד בצורה חזקה מאוד על הרחב גבי.
ואם לשלב סקוואט לואו באר ודדליפט קלאסי היה מתכון לחוסר התאוששות, מזמן היית רואה שאף ליפטר כבר לא עושה סקוואט לואו באר כי אף אחד לא הצליח להתקדם בזה
צודק בהחלט. בחשיבה חכמה אתה באמת יכול לשנות את המתכון כך שיתאים לך עם 2 התנועות, אבל לדעתי פשוט מעט קשה יותר להתקדם בדדליפט עם לואו בר.
סקוואט היי-בר, בשל היותו תנועה מעט שונה שנותנת יותר דגש לארבע ראשי ופחות לגלוטס ולגב התחתון העובדים קשה יותר בלואו-בר, קל יותר לשילוב עם דדליפט באותו אימון, אם כי קשה יותר באופן כללי להתקדם בהיי בר מאשר בלואו בר, ולכן פאוורליפטרים יעדיפו את הגרסה שתעזור להם להרים יותר בסקוואט.
אגב, התכוונתי שזה יותר משפיע על ההתקדמות שלך בדדליפט, ולא בהכרח בסקוואט (אם כי בתוכנית אימונים טובה הפער יהיה מינורי)

@אני=] הייתי ממליץ לך לעבור היטב על הרבה סרטוני טכניקה של כל תרגיל לפני שאת מתחילה להתקדם איתו במשקלי העבודה.

רומני דווקא פחות.

צודק בהחלט. בחשיבה חכמה אתה באמת יכול לשנות את המתכון כך שיתאים לך עם 2 התנועות, אבל לדעתי פשוט מעט קשה יותר להתקדם בדדליפט עם לואו בר.
סקוואט היי-בר, בשל היותו תנועה מעט שונה שנותנת יותר דגש לארבע ראשי ופחות לגלוטס ולגב התחתון העובדים קשה יותר בלואו-בר, קל יותר לשילוב עם דדליפט באותו אימון, אם כי קשה יותר באופן כללי להתקדם בהיי בר מאשר בלואו בר, ולכן פאוורליפטרים יעדיפו את הגרסה שתעזור להם להרים יותר בסקוואט.
אגב, התכוונתי שזה יותר משפיע על ההתקדמות שלך בדדליפט, ולא בהכרח בסקוואט (אם כי בתוכנית אימונים טובה הפער יהיה מינורי)

@אני=] הייתי ממליץ לך לעבור היטב על הרבה סרטוני טכניקה של כל תרגיל לפני שאת מתחילה להתקדם איתו במשקלי העבודה.

אהה אז מעולה! אם אני עושה לואו בר ודד רומני, אז זה משתלב טוב? D:
ונאמר לי שיותר קל להתקדם במשקלים בלואו בר, לכן החלטתי לעבור אליו. אבל יש לי עוד הרבה מה להשתפר בטכניקה. בע"ה מחר יש לי אימון רגליים ואקדיש אותו לטכניקה.

אהה אז מעולה! אם אני עושה לואו בר ודד רומני, אז זה משתלב טוב? D:
ונאמר לי שיותר קל להתקדם במשקלים בלואו בר, לכן החלטתי לעבור אליו. אבל יש לי עוד הרבה מה להשתפר בטכניקה. בע"ה מחר יש לי אימון רגליים ואקדיש אותו לטכניקה.
כן.
את יכולה להעלות לכאן את התוכנית המלאה שלך?

כן.
את יכולה להעלות לכאן את התוכנית המלאה שלך?

יש לך את זה פרוס כאן לאורך 51 עדכוני לוג אובססיביים 🤣🤣🤣

אבל הנה זה מסודר:

אימון A-
בנץ' פרס: 12*3
פרפר: 3 סטים, מס חזרות משתנה
חתירה: 4 סטים
פולי עליון באחיזה רחבה: 4 סטים
לחיצת כתפיים: 3
הרחקת ידיים: 3
חבל ליד אחורית: 3

אימון B-
סקוואט: 10*5
דדליפט רומני: 10*5
היפטרסט: משתנה. בדכ 4-5 סטים

זה האידיאל + - .... בפועל האימונים שלי מאוד דינאמיים... לטוב ולרע :S
שמה דגש בעיקר על שמירת נפח האימון, בגלל זה יש תרגילים עם הרבה סטים...

נניח ששאלתם

אימון רגליים:
לקחתי אקסל זירו, למרות שהשעה רק 12:30.
- תשאלו למה.
(נניח ששאלתם.)
כי אני רק על 150 קל' כרגע.
- תשאלו שוב למה.
(נניח ששאלתם....)
כי אני ממש רוצה דאבל מאק היום, אז מתכננת להתפנק אחרי האימון 😄
מניחה שעד שאזכה לנגוס בלחמנייה השעה תהיה בסביבות 15:30 ... אז אהיה רעבה טוב-טוב!! 😆

סקוואט לואו בר:
עשיתי קצת ש.ב על הטכניקה. אתרגל אותה היום עם פרמידה עולה 😃

חימום:
20*10
30*10
ישלי זרמים בידיים... אני מנסה כלמני אחיזות.
35*10
40*12
הכל טוב חוץ מהעובדה שכואב לי במפרקי הידיים.
45*10
עליתי על זה! 😃
פשוט לצמצם את מרחק האחיזה. הזווית פחות מעמיסה על המפרק. היה אחלה סט.
50*10
היה מעולה!! אני מתאהבת בלואו בררר.
מעלה לאשכרה-מעל-משקל-גוף:
55*12
כי יכלתי וכי היה מעולה!
אני מתלבטת אם לעשות עוד סט או שלא כדאי להתחזר....
55*6
נתתי עוד 6 לכיף 😃
-3070-

דד רומני:
חימום. 20*10
40*10
45*12
50*10
היה קשוח. האצבעות קצת ברחו לי אז היו כמה עצירות... :/
50*10*2
-2440-

היפטרסט במכונה:
לאף אחד אין מושג מה המשקל ההתחלתי של הדבר הזה, אז זורמת עם כמה שאצליח.... הכי חשוב זה הגירוי של השריר 😃
מתחילה עם 10 כל צד.
20*15
היה אחלה. מעלה משקל
30*12
מאתגר. משומה הרגשתי עבודה חזקה על השריר של הירך האחורי (דהיינו, ההוא שמרגישים חזק בדד-הרומני...) ופחות על הישבן.
30*12
יפה לי ממש! במוצש בקושי הצלחתי 12 חזרות עם 20 קילו 😃
מעלה עוד קצת, ל35. נראה איך ירגיש, כי במוצש לא בדיוק הצלחתי...
35*12
ישששששש!! אמאל'ה. 2 חזרות האחרונות היו מכות רצח עם כח המשיכה חחחח
-1440-

יאלה, סיימתי פה להיום. השעה 13:40, שזה מממש יפה!!! שעה ו10 דק לאימון רגליים קטלני!
נראלי זה בזכות זה שלא הייתי צריכה לבזבז נצח נצחים על בניית סביבת עבודה להיפטרסט...

אגב בסוף התיישבתי לאכול רק ב16:30.
שזה מדהים!
כלומר, אשכרה 'שרדתי' יום שלם (ומאוד פעיל) על 150 קל'!! וחוץ מהרעב, שהוא נורמלי ותקין, הרגשתי רגיל לחלוטין!!
אם דבר כזה היה קורה לי לפני חצי שנה, הייתי הופכת לסמרטוט מהלך כבר מ12 בצהריים. הגוף שלי בזמנו היה כלכך 'על הקצה' מבחינת אנרגיה, שכל עיכוב של אוכל היה מכבה לי את כל המערכות ☠️🤦‍♂️
קיצר, טרפתי את ההמבורגר, עם סלט ענקי ליד וקולה זירו. ועברה רק שעה מאז סיימתי ובא לי עוד סיבוב חחחחח.... עוד מעט שעת ארוחת הערב, ונותרו לי עוד 600 קלוריות בבנק 😆
אבל אנצל אותן למטעמים אחרים... 🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

הפקת לקחים

אימון A:
האמת שאני מרגישה ממש עירנית, אבל בכל זאת הכנתי לי שחור, ליתר ביטחון...
בבוץ שנשאר בתחתית הכוס היה כתוב שיהיה לי אחלה אימון, וכידוע, על פי אמונת החרטאברטא, כל מה שכתוב בשיירי הקפה השחור הוא אמת שאין עליה עוררין 🤣

מצחיק שעוד לפני שהתחלתי את האימון קרה חירבוש רציני: ישמצב שהכנסתי ליטר סבון לתוך עין שמאל.
לקח ראשון - לפני שמוציאים ריס מהעין, יש לוודא ששטפתם את הידיים מהסבון ☠️

בנץ' פרס:
חימום.
העין מציקה פיצוצים. היא יבשה לחלוטין וזה שורף.
27.5*12
סט ראשון מושלם.
מנסה להעלות משקל.
30*12
ב 2 חזרות אחרונות ממש התלבטתי... בסוף הצלחתי. אבל עדיף שמישו ישמור עלי בסט הבא.
עברו כבר 20 דק מאז שעשיתי ספונג'ה לעין, והיא עדיין מציקה לי ממש.
30*12
טוב הוא ממש הרים לי את שתי החזרות האחרונות. למרות שיכלתי לבד. אני לא ממש יודעת אם להחשיב אותן.
אז עושה עוד כמה חזרות. הפעם בלי עזרה.
30*6
אוקיי. שיט. אמממ.
הגעתי לכשל. אבל רציני. לא נשאר לי כלום, ולא הצלחתי להרים מעליי את המוט, גם לא מספיק בשביל השלב הראשון של הבנץ'. ולא היה מי שיעזור.
כן טיפשה כזו 🤦‍♂️
למזלי לא שמתי סוגרים, (אני כמעט ולא שמה, בדיוק בשביל מקרים כאלה...) אז הטתי את המוט והפלתי את המשקל, והצלחתי להחלץ מזה.
לקח שני: תמיד לקחת עזרה בבנץ'!!!! ביחוד כשאני מעלה משקלי עבודה.
-1410-

פרפר:
8*12*3
העין שלי יותר בסדר עכשיו.
אומייגאד. השעה כבר 13:50!!!!!!
ועשיתי רק שני תרגילים! נוראי.
מעניין מה הדבר הבא שישתבש.
לפחות לא הפלתי דאמבל על הפרצוף.
-288-

חתירה:
מחליטה ללכת על בטוח ולא להעלות משקל.
33*12*3
הפוגה לפני 2 חזרות אחרונות, שהיו קשות מנשוא.
26*12
-1500-

הנה עוד חירבוש - אני פה כבר שעה, ומתחילה לפהק כמו היפופוטם. חחחחחחח איזה שקרן הקפה הזה.🤣
לקח שלישי - לא להאמין לבוץ של קפה שחור!

פולי עליון:
33*12*3
26*6
-1344-

לחיצת כתפיים:
אם להיות כנה, אני קצת חוששת להניף כרגע דאמבלים מעל הראש שלי בהתחשב בעובדה שאני מפהקת 3 פעמים בדקה בממוצע. (מאיפה זה הגיע הדבר הזה?? ישנתי 8 וחצי שעות כמו בול עץ!!!! והייתי בכיף ממשיכה לחרופ אם השעון המעורר לא היה מצלצל.)
10*10*3
-300-
מאתגר. נחתי מלא בין הסטים.
השעה כבר 14:30. איכס.

הנפת ידיים לצדדים:
6*10*3

מוותרת על יד אחורית, כי יש יותר מדיי תרגילים לשריר הזה שאני יכולה לבצע בבית.

טוב אין לי מה להגיד, זה היה אימון בינוני להחריד חחחח ארוך, נמרח, מעייף ומייגע.
אבל באמת שהיה כתוב בקפה שיהיה אימון טוב!!!
הנה תראו:
צפה בקובץ המצורף 52158

ממש פה!!!
צפה בקובץ המצורף 52159

אולי זה התייחס לאימון הגיטרה שעשיתי מוקדם יותר הבוקר?
התיישבתי היום לנגן בקטע רציני אחרי שלא התאמנתי נצח נצחים, ובאמת שהיה אחלה אימון חחחחח
אנערף 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

תמיד אבל תמיד לקחת ספוטר כשיש לך ספק, אפילו הכי קטן, אם תצליחי להרים את המשקל הזה.
תשמרי על החיים שלך. חבל למות בשביל הבנץ' פרס.

כן, אני לא מבינה למה בכלל עשיתי בלי. כאילו, מה חשבתי לעצמי 🤦‍♂️
נראלי בגלל שההוא ש"שמר" עלי בסט השלישי ממש הרים לי את המוט וזה הרגיז אותי, הרגשתי שאני יכולה לבד 🤦‍♂️
אבל זה לא תירוץ.... יצאתי פיתה. תרתי משמע. (כי המוט רידד אותי. אעע קלטת?😆)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית