לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

כן חח זה פעם בנצח נצחים חחחחח לכן זה כה מיוחד! D:
ממש קשה לי לעצור אימון באמצע כי אני מכורה קשות 🤣
אבל באמת שמיהרתי... לא רציתי לעכב את אימוש :>
אני אעשה את הכתפיים מחר עם המשקולות שיש לי בבית 😃
את לא מפסיקה עד פרס 100 קילו, כן?
לא פחות.

לא, אבל זה יחייב אותך שימוש בסטרואידים אנאבוליים
זה עדיף מלעלות ל100 קילו 😆

חחחחחח וועלייה לא יודעת מה זה סטרואידים אנאבוליים, אבל אני אוהבת את עצמי ככה כמו שאני 😳

תוודה!!! זה באמת מרגש!!! 🤯😍

וכן, אני מודה שהמחשבה על ניטרלי גבוה זה מה שגרם לי מלכתחילה לצאת לתהליך, ומה שמחזיק אותי בתהליך הזה עד עכשיו.... :>
בגדול - אני אוטוטו מגיעה למטרת העל שלי, שהיא 1,800!! אבל פתאום חשבתי - הי, למה להסתפק בזה ולעצור כאן? (דביבונת מזון שכמותי) 😳
אני יוצאת מנקודת הנחה שזה אפשרי. כלומר, יש בחורות בגודל שלי שאוכלות 2,500+- נכון שיש את העניין הגנטי, שהוא משפיע לא מעט, ואולי לא ניחנתי ביכולות הגנטיות הקסומות הללו, אבל לא אדע אם לא אנסה. הבעיה היא ב"מחיר" שאני צריכה לשלם למען הניסוי הזה. שהוא, כאמור, עליה וודאית במשקל.
ואם כבר הזכרת את עניין הפעילות היומיומית, זה עוד עניין שקצת מטריד אותי. כי יוצא שאני די פעילה. כלומר, אני 'שורפת' ביות בסביבות ה150-200 ולפעמים 300+ רק מלהתנייד מפה לשם. תוסיף על זה 4 אימוני כח בשבוע, שאני לא ממש יודעת מה רמת האנרגיה שהם שורפים, וזה לא כולל הימים שאני הולכת לזומבה, שאותם אני בכלל לא סופרת כי אין לי מושג כמה אנרגיה אני מוציאה שם...
קיצר, אני פעילה חחח מה שגורם לי לתהות האם ה1600-1700 האלה שאני אוכלת כרגע הם לא בעצם 1300-1400 בנטו 🤦‍♂️

ואמנם פיזית אני מרגישה שהתווסף לי המון 'ריפוד' (נשמע כאילו אני ספה אומשו 🤣) אבל המראה דווקא אומרת שאני נראית סבבה. וזה בהחלט מסביר את מה שאמרת שאני מרגישה את הכל הרבה יותר מוקצן מכפי שזה באמת...
ואני לא ממש יודעת איך מסת הגוף שלי מחולקת, אבל בזמן האחרון אנשים (ואנשות) בחדר הכושר מביעים התפעלות לנוכח המשקלים שאני מרימה. אני אישית חושבת שהם סתם מגזימים, אבל זה דפוס שחוזר על עצמו בתקופה האחרונה, ומשהו שלא היה לפני חצי שנה, נניח. לפחות 4 מדריכות ומדריכים שאלו אותי אם אני מתאמנת לפאוור ליפטינג. (לפרוטוקול, אני לא.) בכל אופן, זה ממש מחמיא ומדרבן להמשיך 😃

ואני חושבת שהתמכרתי ללוג הזהo_O
זה ממש תרפיה בכתיבה. (מעבר לכך שאני זוכה לתמיכת אנשים מדהימים כמוכם:s17:) זה עוזר לי לפרוס את הדברים ולראות אותם בצורה יותר ברורה, ולעקוב אחרי ההתקדמות הפסיכית שלי בחודשים האחרונים. כי אולי עליתי 3 קילו במשקל גוף (אני עדיין מאמינה שזה ירד אחרי הקרחנה של חנוכה,) אבל גם העליתי 1,000++ ק'ג נפח בסקוואט, דליפט, היפטרסט. ואני מעלה בבנץ', ובתגילי גב מאימון לאימון, ובכללי ההערכה העצמית שלי השתפרה פלאים... אז כןן זה לחלוטין משתלם!!! 😇

אגב, בשבוע שעבר הגעתי ל4 - כמעט 5 - עליות מתח מלאות! 🤯🤣🤩

אני לא מכיר נשים במשקל 58 שמסוגלות לאכול באופן יום יומי 2500+, העניין הגנטי לא אמור להיות כזה קיצוני אבל אולי באמת כשבחורה ביחס של מאסת גוף רזה גבוהה לעומת שומן ופעילה באופן קבוע אפשר להגיע לזה, אבל גם פה אני קטן אמונה.
תראי המחיר הוא לא כזה נורא אם חושבים על זה, מה כבר יכול לקרות? אז נכנסים לחיטוב ותאמיני לי שאחרי החיטוב הראשון שהולך כמו שצריך אתה מתחיל אפילו לשחרר לעצמך יותר בתהליכי ה"מאסה" (אני מקרה קיצון:s85:🤩) כי אתה מבין שזה בסופו של דבר מסתכם בשבוע לפה-שבוע לשם.
ואני חושב שזה גם מה שהכי הולך לעזור לך להתגבר על כל המחסומים כיוון שאת תרגישי שאת שולטת במשקל שלך בסופו של דבר ולא הוא בך.

לגבי ההרגשה המוקצנת את עושה מה שצריך כדי להיפטר מזה עכשיו. המוח זה מנגנון מסובך (ומרתק:drOfzb0GcH:) שכנראה מפרש אצלך השמנת יתר כסכנה קיומית (ולא רק אצלך בעולם המודרני, זה בטוח) אז הוא נורא חרד לו, אבל אלו קשרים שיוחלשו עם הזמן ובקצב הזה אני חושב שעם הסבלנות וההתמדה שלך השלב של "אני השולטת" עוד יגיע.

4 מתח זה מאוד מרשים בעיניי לבחורה. גם המדריכות בחד"כ שלי עוד משתמשות בגומייה.

תוודה!!! זה באמת מרגש!!! 🤯😍

וכן, אני מודה שהמחשבה על ניטרלי גבוה זה מה שגרם לי מלכתחילה לצאת לתהליך, ומה שמחזיק אותי בתהליך הזה עד עכשיו.... :>
בגדול - אני אוטוטו מגיעה למטרת העל שלי, שהיא 1,800!! אבל פתאום חשבתי - הי, למה להסתפק בזה ולעצור כאן? (דביבונת מזון שכמותי) 😳
אני יוצאת מנקודת הנחה שזה אפשרי. כלומר, יש בחורות בגודל שלי שאוכלות 2,500+- נכון שיש את העניין הגנטי, שהוא משפיע לא מעט, ואולי לא ניחנתי ביכולות הגנטיות הקסומות הללו, אבל לא אדע אם לא אנסה. הבעיה היא ב"מחיר" שאני צריכה לשלם למען הניסוי הזה. שהוא, כאמור, עליה וודאית במשקל.
ואם כבר הזכרת את עניין הפעילות היומיומית, זה עוד עניין שקצת מטריד אותי. כי יוצא שאני די פעילה. כלומר, אני 'שורפת' ביות בסביבות ה150-200 ולפעמים 300+ רק מלהתנייד מפה לשם. תוסיף על זה 4 אימוני כח בשבוע, שאני לא ממש יודעת מה רמת האנרגיה שהם שורפים, וזה לא כולל הימים שאני הולכת לזומבה, שאותם אני בכלל לא סופרת כי אין לי מושג כמה אנרגיה אני מוציאה שם...
קיצר, אני פעילה חחח מה שגורם לי לתהות האם ה1600-1700 האלה שאני אוכלת כרגע הם לא בעצם 1300-1400 בנטו 🤦‍♂️

ואמנם פיזית אני מרגישה שהתווסף לי המון 'ריפוד' (נשמע כאילו אני ספה אומשו 🤣) אבל המראה דווקא אומרת שאני נראית סבבה. וזה בהחלט מסביר את מה שאמרת שאני מרגישה את הכל הרבה יותר מוקצן מכפי שזה באמת...
ואני לא ממש יודעת איך מסת הגוף שלי מחולקת, אבל בזמן האחרון אנשים (ואנשות) בחדר הכושר מביעים התפעלות לנוכח המשקלים שאני מרימה. אני אישית חושבת שהם סתם מגזימים, אבל זה דפוס שחוזר על עצמו בתקופה האחרונה, ומשהו שלא היה לפני חצי שנה, נניח. לפחות 4 מדריכות ומדריכים שאלו אותי אם אני מתאמנת לפאוור ליפטינג. (לפרוטוקול, אני לא.) בכל אופן, זה ממש מחמיא ומדרבן להמשיך 😃

ואני חושבת שהתמכרתי ללוג הזהo_O
זה ממש תרפיה בכתיבה. (מעבר לכך שאני זוכה לתמיכת אנשים מדהימים כמוכם:s17:) זה עוזר לי לפרוס את הדברים ולראות אותם בצורה יותר ברורה, ולעקוב אחרי ההתקדמות הפסיכית שלי בחודשים האחרונים. כי אולי עליתי 3 קילו במשקל גוף (אני עדיין מאמינה שזה ירד אחרי הקרחנה של חנוכה,) אבל גם העליתי 1,000++ ק'ג נפח בסקוואט, דליפט, היפטרסט. ואני מעלה בבנץ', ובתגילי גב מאימון לאימון, ובכללי ההערכה העצמית שלי השתפרה פלאים... אז כןן זה לחלוטין משתלם!!! 😇

אגב, בשבוע שעבר הגעתי ל4 - כמעט 5 - עליות מתח מלאות! 🤯🤣🤩
ההוצאה הקלורית שלך "נטו" היא כאשר את שוכבת במיטה כל היום ולא זזה בכלל. במצב כזה יכול להיות שהנייטרלי שלך היה מתקזז בחצי בכלל.

אני גם מסכים עם סוויט-במבה. במקרה רגיל מה שאת מרגישה כרגע לגבי הגוף שלך היה נכון, אבל במצב שממנו באת, בו דימוי הגוף יחסית נמוך ויש נטייה להיות ביקורתיים מאוד כלפי עצמנו (היי. גם אני ככה...🤩) אי אפשר באמת להאמין לתחושות הפנימיות שלרוב מוקצנות אלא עדיף לתת לעצמנו יותר חופש מחשבה ולבקר את התוצאות שלנו אחרי התהליך.

בכל מקרה, על פי התמונות שהעלית בעבר לפורום עשית שינוי מדהים ויש לך נקודת התחלה מעולה. אני מסוגל להאמין שגם בעוד 5 קילו את תיראי מעולה (מקווה שגם את מאמינה בזה).

ולסיכום, הרבה פעמים נדמה שכל עלייה במשקל הגוף היא עלייה בשומן, כשהרבה פעמים מדובר במסת שריר, או בכלל בנוזלים שנוספו. נוזלים יכולים לרדת גם אחרי שבוע ולא רק יום אחרי.
העלייה בכמות הנוזלים בגוף לא בהכרח קשורה לג'אנק פוד ואכילה בחוץ, אלא גם בצריכת נתרן (אפילו ממוצעת) שבאה מקוטג', תבלינים, רטבים, מוצרים מעובדים וגם אוכל ביתי שפשוט הוסיפו לו יותר מלח מהרגיל.

אני לא מכיר נשים במשקל 58 שמסוגלות לאכול באופן יום יומי 2500+, העניין הגנטי לא אמור להיות כזה קיצוני אבל אולי באמת כשבחורה ביחס של מאסת גוף רזה גבוהה לעומת שומן ופעילה באופן קבוע אפשר להגיע לזה, אבל גם פה אני קטן אמונה.
תראי המחיר הוא לא כזה נורא אם חושבים על זה, מה כבר יכול לקרות? אז נכנסים לחיטוב ותאמיני לי שאחרי החיטוב הראשון שהולך כמו שצריך אתה מתחיל אפילו לשחרר לעצמך יותר בתהליכי ה"מאסה" (אני מקרה קיצון:s85:🤩) כי אתה מבין שזה בסופו של דבר מסתכם בשבוע לפה-שבוע לשם.
ואני חושב שזה גם מה שהכי הולך לעזור לך להתגבר על כל המחסומים כיוון שאת תרגישי שאת שולטת במשקל שלך בסופו של דבר ולא הוא בך.

לגבי ההרגשה המוקצנת את עושה מה שצריך כדי להיפטר מזה עכשיו. המוח זה מנגנון מסובך (ומרתק:drOfzb0GcH:) שכנראה מפרש אצלך השמנת יתר כסכנה קיומית (ולא רק אצלך בעולם המודרני, זה בטוח) אז הוא נורא חרד לו, אבל אלו קשרים שיוחלשו עם הזמן ובקצב הזה אני חושב שעם הסבלנות וההתמדה שלך השלב של "אני השולטת" עוד יגיע.

4 מתח זה מאוד מרשים בעיניי לבחורה. גם המדריכות בחד"כ שלי עוד משתמשות בגומייה.

תודה 🤭🤭

אני כבר ממש מחכה לשלב של החיטוב. מתה מסקרנות לדעת איך זה ייראה... ומצד שני קצת מפחדת, כי זה שוב להגביל את עצמי, ומפחדת שזה יהיה לי טריגר. (רעב, הימנעות, צימצומים, חולשות, קור, וכל הקקי הזה) וגם כי נורא קשה לי אחרי החיטוב להיחלץ ולחזור שוב לאכול נורמלי 😭
וכן אני לפעמים קצת (אוקיי, הרבה) פריקונטרול. אז כל הקטע של המשקל, שעולה ויורד כאוות נפשו, מכניס אותי למצב של חוסר אונים ._.
ומוח הוא בהחלט הבריאה הכי משוכללת ומופלאה שיש 🤯
והמוח שלי, שיהיה בריא כפרעליו, מתוסבך ברמה שאני עוד מעט אצטרך לקנות מוח נוסף ככרטיס עבודה חיצוני 🤣

ההוצאה הקלורית שלך "נטו" היא כאשר את שוכבת במיטה כל היום ולא זזה בכלל. במצב כזה יכול להיות שהנייטרלי שלך היה מתקזז בחצי בכלל.

אני גם מסכים עם סוויט-במבה. במקרה רגיל מה שאת מרגישה כרגע לגבי הגוף שלך היה נכון, אבל במצב שממנו באת, בו דימוי הגוף יחסית נמוך ויש נטייה להיות ביקורתיים מאוד כלפי עצמנו (היי. גם אני ככה...🤩) אי אפשר באמת להאמין לתחושות הפנימיות שלרוב מוקצנות אלא עדיף לתת לעצמנו יותר חופש מחשבה ולבקר את התוצאות שלנו אחרי התהליך.

בכל מקרה, על פי התמונות שהעלית בעבר לפורום עשית שינוי מדהים ויש לך נקודת התחלה מעולה. אני מסוגל להאמין שגם בעוד 5 קילו את תיראי מעולה (מקווה שגם את מאמינה בזה).

ולסיכום, הרבה פעמים נדמה שכל עלייה במשקל הגוף היא עלייה בשומן, כשהרבה פעמים מדובר במסת שריר, או בכלל בנוזלים שנוספו. נוזלים יכולים לרדת גם אחרי שבוע ולא רק יום אחרי.
העלייה בכמות הנוזלים בגוף לא בהכרח קשורה לג'אנק פוד ואכילה בחוץ, אלא גם בצריכת נתרן (אפילו ממוצעת) שבאה מקוטג', תבלינים, רטבים, מוצרים מעובדים וגם אוכל ביתי שפשוט הוסיפו לו יותר מלח מהרגיל.

חחח כן... הכי קל לי לבקר את עצמי. אם היית רואה איך הייתי כותבת בהתחלה את העדכונים של הלוג לפני העריכה... לפעמים זה היה פשוט נוראי... 🤦‍♂️ אני משתדלת לשנות את מבנה המשפטים כדי שיהיו לי חיזוקים חיוביים מעצמי. בהתחלה זה היה ממש מלאכותי והיום זה בא לי יותר בטבעי 😇 זה סוג של "שריר" נוסף שאני עובדת עליו. לפרגן לעצמי הרבה ולהסתכל על מה כן עשיתי ומה כן השתפרתי ולא על איפה פישלתי. למשל האימון האחרון של אתמול באמת היה ממש ממש הישגי, כי בדרך כלל אני ממש כועסת על עצמי אם אני לא מספיקה. וזה שכן הצלחתי לשחרר ולהקשיב לעצמי ולא ללחוץ בכח, זה היה משהו חריג. וזה שאני מצליחה לראות את זה כמשהו חיובי זה עוד יותר חריג 🤯

ותודה!🤭 אלה תמונות מלפני כמה חודשים טובים, והיום אני כבר חזקה בהרבה (מבחינת נפחי עבודה לפחות חח) אני מאמינה גם שגדלתי קצת בנפח שריר, אבל, הממ, עליתי בערך קילו וחצי מאז... אז מניחה שזה לא משו שממש רואים...
אוף חחחח אתם עושים לי חשק לעשות חיטוב לשבוע כדי לראות מה יקרה 😲
כאילו, אם עכשיו למשך שבוע שלם אני אוכל 1,400 נגיד.... 🤯
וואוווו מסקרןןןןןן חחחחחח:sarcastic:
אבל לא. אני מפחדת שזה יפגע בתהליך. קודם כל אכבוש את פסגת ה1,800 שלי 🙄
מי היה מאמין שזה כלכך קרוב. מתה כבר לנעוץ את הדגל.

אגבבבב שכחתייי לעדכןן!!!!!!1 🤯🤯🤯🤯
היום נשקלתי - 54.6! תודה לאל!! ידעתי שה50 הזה היה חריג ושזה יזוז! 😳
אכלתי אתמול יותר חלבון+שומן וקצת פחות פחממה (אבל כן דפקתי סופגנייה 😆)
קיצר זה ממש הרגיע אותי :>

ותודה לכם שניכם @SweetBamba @Sergio_Katz על התגובות האמפתיות והעידוד! 😄
וגם לכל מי שעוקב ומגיב ומפרגן לאורך כל הדרך!!! זה ממש חשוב לי וכיף לי, וזה עוזר המון!! גם במחויבות לתהליך הזה, וגם בתמיכה. 🙃🙃
שתדעו שכשאני נתקלת בקושי, אני ישר חושבת עליכם ועל זה שאסור לי לוותר לעצמי 😍

תודה 🤭🤭

אני כבר ממש מחכה לשלב של החיטוב. מתה מסקרנות לדעת איך זה ייראה... ומצד שני קצת מפחדת, כי זה שוב להגביל את עצמי, ומפחדת שזה יהיה לי טריגר. (רעב, הימנעות, צימצומים, חולשות, קור, וכל הקקי הזה) וגם כי נורא קשה לי אחרי החיטוב להיחלץ ולחזור שוב לאכול נורמלי 😭
וכן אני לפעמים קצת (אוקיי, הרבה) פריקונטרול. אז כל הקטע של המשקל, שעולה ויורד כאוות נפשו, מכניס אותי למצב של חוסר אונים ._.
ומוח הוא בהחלט הבריאה הכי משוכללת ומופלאה שיש 🤯
והמוח שלי, שיהיה בריא כפרעליו, מתוסבך ברמה שאני עוד מעט אצטרך לקנות מוח נוסף ככרטיס עבודה חיצוני 🤣

חחח כן... הכי קל לי לבקר את עצמי. אם היית רואה איך הייתי כותבת בהתחלה את העדכונים של הלוג לפני העריכה... לפעמים זה היה פשוט נוראי... 🤦‍♂️ אני משתדלת לשנות את מבנה המשפטים כדי שיהיו לי חיזוקים חיוביים מעצמי. בהתחלה זה היה ממש מלאכותי והיום זה בא לי יותר בטבעי 😇 זה סוג של "שריר" נוסף שאני עובדת עליו. לפרגן לעצמי הרבה ולהסתכל על מה כן עשיתי ומה כן השתפרתי ולא על איפה פישלתי. למשל האימון האחרון של אתמול באמת היה ממש ממש הישגי, כי בדרך כלל אני ממש כועסת על עצמי אם אני לא מספיקה. וזה שכן הצלחתי לשחרר ולהקשיב לעצמי ולא ללחוץ בכח, זה היה משהו חריג. וזה שאני מצליחה לראות את זה כמשהו חיובי זה עוד יותר חריג 🤯

ותודה!🤭 אלה תמונות מלפני כמה חודשים טובים, והיום אני כבר חזקה בהרבה (מבחינת נפחי עבודה לפחות חח) אני מאמינה גם שגדלתי קצת בנפח שריר, אבל, הממ, עליתי בערך קילו וחצי מאז... אז מניחה שזה לא משו שממש רואים...
אוף חחחח אתם עושים לי חשק לעשות חיטוב לשבוע כדי לראות מה יקרה 😲
כאילו, אם עכשיו למשך שבוע שלם אני אוכל 1,400 נגיד.... 🤯
וואוווו מסקרןןןןןן חחחחחח:sarcastic:
אבל לא. אני מפחדת שזה יפגע בתהליך. קודם כל אכבוש את פסגת ה1,800 שלי 🙄
מי היה מאמין שזה כלכך קרוב. מתה כבר לנעוץ את הדגל.

אגבבבב שכחתייי לעדכןן!!!!!!1 🤯🤯🤯🤯
היום נשקלתי - 54.6! תודה לאל!! ידעתי שה50 הזה היה חריג ושזה יזוז! 😳
אכלתי אתמול יותר חלבון+שומן וקצת פחות פחממה (אבל כן דפקתי סופגנייה 😆)
קיצר זה ממש הרגיע אותי :>

ותודה לכם שניכם @SweetBamba @Sergio_Katz על התגובות האמפתיות והעידוד! 😄
וגם לכל מי שעוקב ומגיב ומפרגן לאורך כל הדרך!!! זה ממש חשוב לי וכיף לי, וזה עוזר המון!! גם במחויבות לתהליך הזה, וגם בתמיכה. 🙃🙃
שתדעו שכשאני נתקלת בקושי, אני ישר חושבת עליכם ועל זה שאסור לי לוותר לעצמי 😍
חחחחחחח בכיף,
ומוח חושב זה מבורך, למרות שלפעמים הוא יכול להיות קצת קשה עם עצמו.
יש לי הרבה מה להגיב אבל בגדול לפני החיטוב הראשון שלי אני זוכר שגם ממש התרגשתי.
תקפידי המאסה עכשיו גם כשקשה ואז תבואי לחיטוב קצת עייפה מאוכל 🤢🤢

שבת שלום:37mv:

איזו אפליה
הייתי כאן לפניהם 😆

חחחח קנאי ☝️
אתה יכול להיות רגוע טקסס, שמור לך מקום בליבי 🙄
חחחחחחח בכיף,
ומוח חושב זה מבורך, למרות שלפעמים הוא יכול להיות קצת קשה עם עצמו.
יש לי הרבה מה להגיב אבל בגדול לפני החיטוב הראשון שלי אני זוכר שגם ממש התרגשתי.
תקפידי המאסה עכשיו גם כשקשה ואז תבואי לחיטוב קצת עייפה מאוכל 🤢🤢

שבת שלום:37mv:

הווו מאיסה באוכל קורת לי בתקופת חגי תשרי. לא קשה להבין למה... 🤣
אני כבר מפנטזת על כל הזומבה שתהיה לי בחיטוב 🤯 ובטח גם ארצה לרענן את תוכנית האימונים שלי...!
וגם יגיע רגע שבו אצטרך ליצור לעצמי תפריט מסודר לשבת, ולא לאכול 'לפי העין'... זה יהיה מעניין ומאתגר 😃
(איך אני אוהבת את המילה הזו, "מאתגר". זה כלכך הרבה יותר חיובי ואופטימי מ"קשה".)

שתהיה לכולם שבת-חורף-שלום מלאה בשמחה, ומשפחה-לא-מעצבנת, וחברים, ושוקו חם ומרקים טעימים 🍽️🥹

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

אימון דפוק להחריד ברמה מזוויעה.

אתמול הרגשתי ממש בטטה.
אכלתי מלא פחממות ברמה היסטריתתתתת.
(אם כי מבחינה קלורית הגעתי רק ל1,400)
אז בערב לא התאפקתי והלכתי לזומבה במקום האימון שתכננתי.
זה לגמרי העלה לי את מצב הרוח.
חצי שעה לפני סגירת חדר הכושר עשיתי כמה תרגילים

חתירה:
33*12*4
-1584-
היה ממש מאתגר בחזרות האחרונות של שני הסטים האחרונים.

פולי עליון
33*6
הממ אני שוב עושה טעות ולא נחה מספיק בין החתירה לפולי....
33*10*2
33*12

סביר למדי. השלמתי ל1500 קל', והתעוררתי הבוקר למשקל של 54.4.

היום:
האימון הכי מבוזבז ודפוק עד כה.

בתכנון: אימון רגליים + חזה.
השעה 14:00
סקווואט:
חימום. מפרק כף ימין קצת כואב.
50*11
לא טוב. לא טוב. לא טוב.
עכשיו שני מפרקי הידיים כואבים.
נראלי שהגיע הזמן שאקנה כפפות שתומכות בשורש כף היד ._.
אהה חחח זה כי החזקתי את המוט עם היד כמו בהיי בר.... שכחתי להעלות אגודלים...🤣
מעלה ל55.
55*10
אוקיי.
מה שקרה עכשיו היה מפחיד ברמה מזוויעה.

בחזרה האחרונה פספסתי את הקרס שמחזיקה את המוט, ומאחר ולא שמתי סוגרים למשקולות הן כולן החליקו לי לצד ימין.
והייתה מישהי מימיני.
תודה לאל היא הייתה די רחוקה, אבל המשקולות התגלגלו וכמעט הגיעו אליה וזה היה מפחיד.
כמובן שמיד המוט הטה את עצמו לצד השני, אבל למזלי מישהו מיד בא לעזור לי לאזן את עצמי.
זו הייתה חוויה איומה.
מורידה משקל.

אוקיי אם חשבתי שהאימון הזה לא ידרדר יותר, שימו לב לזה:
בא מדריך, ההוא הקשוח, ואמר לי שאני צריכה לשפר את טכניקה בסקוואט.
וזה מה שקרה:
* הוא אמר שאני נופל עם הגב קדימה - מה שבהחלט היה נכון לאותה חזרה. מסכימה.
* הוא הוריד לי את המשקל ל30k.
* אמר לי שיותר נכון לי לעשות היי-בר.
* והמליץ לרדת ממש ממש ממש נמוך בסקוואט כדי לערב את שרירי הישבן.
* הוא אמר שהכתפיים שלי לא חזקות, וגם הגב חלש.
* שאני צריכה לשנות את כל תוכנית האימונים שלי ל A B C D.
* ש1,600 זה יותר מדיי קלוריות בשביל בחורה במשקל 54 (וחצי)
* אמר לי שאני צריכה לקצץ בקלוריות ולהוסיף אירובי כדי לרדת באחוזי שומן. (בחרתי באופו מודע שלא להיעלב.)
בקיצור, הוא בילבל אותי לגמרי.
אבל אז הוא אמר שהוא עושה גם אימונים אישיים, מה שהסביר הכל.

ניסיתי להסביר לו שהמטרה שלי היא בכלל להעלות את הצריכה הקלורית שלי, תוך כדי העלאת משקלי עבודה ואני מתכוונת לעלות בהדרגה עד שאגיע ל56... אבל הוא אמר שאם אעלה ל56 קג' אראה שמנמנה.
לא יודעת. היה שם איזשהו קצר בשיחה הזו...
אבל אמרתי לעצמי שם כבר הוא נתן לי כמה טיפים בחינם, אז אתן להם צ'אנס.
אז עשיתי 12 חזרות סקווט למשך חמישה סטים, עם משקל מגוחך של 30k, שהתברר כממש מאתגר כשיורדים עד לכמעט-ישיבה-על-הרצפה.
הוא אמר שזה מבודד את אימון הרגל מאימון הישבן. אזקוף לזכותו שאני לגמרי מבינה למה הוא התכוון...

השעה כבר 15:00 ואני לא יודעת מה אני אמורה לעשות הלאה.... הוא אמר לעשות דדליפט? אני באמת לא זוכרת...

לפרוטוקול, אין לי תקציב לאימונים אישיים. כאילו, הלו, אני סטודנטית.
המטרה שלי כרגע היא להתקדם. לאנשהו.
שיט אני כבר לא יודעת ממש מה המטרה שלי.
זה היה להגיע ל1,800 קל' ניטרלי, לא?
אבל מה אם אני עולה עדיין במשקל...?
נכון שירדתי עכשיו מה55 המוזר ההוא, ועכשיו אני בסביבות ה54.5 אבל עדיין זה אומר שעליתי קצת במשקל מאז העליתי ל1,700. אם ככה, אחכה להתייצבות טוטאלית לפני שאנסה לעלות ל1,800.

ואז מה?
שוב אקצץ בקלוריות כדי לחטב? 🤦‍♂️
ומה יהיה אחרי החיטוב?
אני אחזור ל1,800?

אני חושבת שהבנתי מה הוא לא הבין.
הרי אני עושה עכשיו סוגשל מאסה קלילה, ואז אני מתכננת לחטב.
נו, אז אני בסדר! נכון?
אני חושבת שהוא פשוט לא הבין למה בחורה תרצה בכלל לעשות מסה, אז הוא ישר זרק אותי לחיטוב.

היפטרסט:
35*12
40*12
45*12*2
מאתגר בקטע טובבבב.
חושבת שאוותר על דדליפט וחזה להיום.
אני לגמרי אווט אוף פוקוס.
השעה כבר 15:50 ועדיין לא אכלתי צהריים, ויש לי עוד טריליון דברים לעשות,
אז חותכת מפה.

ממש לפני שיצאתי ניגשתי אליו והסברתי לו שוב שאמנם עכשיו אני עושה מסה עדינה עד שאגיע ל56 קילו, בתקווה שאצליח להגיע לכמות קלורית ניטרלית של 1,800. אבל אחרכך אני מתכוונת לחטב.
הוא עדיין לא הבין.
התחיל להגיד לי דברים כמו: "תספרי פחממות. תעשי אירובי. אסור לאכול גזר."
הבנתי שהוא פשוט לא מקשיב. אז חייכתי, אמרתי "תודה", והלכתי.

גאד, איזו חפירה דפקתי פה. 😳
תודה למי שנשאר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחחחח תמצות מסקנות האירוע 🤣
אהבתי ☝️
די ברור שהוא ניסה להוריד לך את הביטחון העצמי בשביל שתירשמי אצלו לאימונים אישיים.

בכל מקרה לא הייתי סומך על המקצועיות שלו.
כאילו, ABCDEFG ותכניות "שריר כל יום" אחרות זה מיתוס די נפוץ בחדרי הכושר. גם "אירובי שורף שומן", "פחמימות זה האויב".
אבל לא לאכול גזר?!?!? 😱😱😱
הוא משוגע?!?
@elchonon מה אתה חושב על הבחור הזה שמטעה ומדרדר מתאמנים תמימים?
אני הייתי מתרחק ממנו כמה שיותר.

די ברור שהוא ניסה להוריד לך את הביטחון העצמי בשביל שתירשמי אצלו לאימונים אישיים.

בכל מקרה לא הייתי סומך על המקצועיות שלו.
כאילו, ABCDEFG ותכניות "שריר כל יום" אחרות זה מיתוס די נפוץ בחדרי הכושר. גם "אירובי שורף שומן", "פחמימות זה האויב".
אבל לא לאכול גזר?!?!? 😱😱😱
הוא משוגע?!?
@elchonon מה אתה חושב על הבחור הזה שמטעה ומדרדר מתאמנים תמימים?
אני הייתי מתרחק ממנו כמה שיותר.

🤣🤣
כן. לגמרי. הקטע עם הגזר הרג אותי.
תראה, אני בטוחה שהוא יודע דבר או שניים יותר ממני. לא מדובר בילד בן 20* שכתב לעצמו על החולצה "מאמן". הוא לפחות בן 45+, אז לא הייתי פוסלת את כל מה שאמר לי. אבל מניחה שהוא שקוע בכמה וכמה מיתוסים, או שהוא רגיל לאמן אנשים שלא יודעים כלום ושאפשר להפציץ אותם במלא מידע-לא-מהימן כדי להרשים אותם. אגב, הוא אמר שהוא אוהב לאמן בעיקר נשים, כי לגברים יש "אגו". ובאמת נשים בדרך כלל יקדשו כל מה שהמאמן יאמר להן כי הן באמת ובתמים לא יודעות הרבה בנושא (וגם כי יש לנו פחות אגו 🤣). אני מניחה שהוא רגיל לכך שכל מה שהוא אומר אומרים לו 'אמן'.
הוא לא ידע שהוא נפל על אחת שיודעת חצי-של-רבע דבר, כי היא מכירה אחלה ח'ברה שמנפצים לה מיתוסים כמו צלחות בטברנה יוונית 🙄
הוא אמר גם שהרבה אנשים מוותרים לעצמם באימונים ולא מתאמנים עד קצה גבול היכולת, ושאחרי אימון רגליים טוב, צריך בקושי ללכת.
זה ברור שהוא לא מכיר אותי. אני סוחטת את עצמי עד טיפת הדם שאחרי האחרונה. אם זה בפירמידות, או בניסיונות להעלות נפחים/משקלים בכל פעם. ואחרי אימון רגליים לא רק שאני לא מצליחה ללכת, אני בקושי מצליחה לקום מהמתקן של ההיפטרסט שסוגר לי את האימון 🤣
לא אמרתי לו את זה. לא נורא. אני יודעת את זה בלב :>
אבל ברגע שהוא אמר שאסור לאכול גזר כי יש לזה אינדקס גליקמי גבוה (כאילו זה משהו שלא ניתן לפתור אותו עם תוספת של קצת שומן,) נסתמו לי האוזניים לחלוטין.
אבל עד שהן נסתמו, הצלחתי לתפוס כמה דברים שדווקא סיקרנו אותי.
כמו, נגיד,
למה יש לי תוכנית אימונים שמתרכזת בתרגילים של פאוורליפטינג?
אני יכולה כמובן למצוא תשובה לזה - התרגילים הללו הם הכי טובים חחח עובדים על הרבה שרירים בבת אחת וכו'.
אבל העניין של לרדוף אחרי משקלים גבוהים קצת מלחיץ אותי, כי יש יותר מדיי פציעות שיכולות להיגרם לי בעקבות זה... והרי אני לא מתכוונת להתחרות, נכון?
אז מה אם ארענן קצת את תוכנית האימונים שלי?
אעיף את ה55K שלי בסקוואט ואחליף אותו בסקוואט נמוך של 30K?
לא יודעת.

*אומייגאד כרגע קלטתי שכתבתי את צירוף המילים "ילד בן 20". כאילו, אני בת 23. אני זקנה.

אגב, היה קטע משעשע שהוא שאל אותי: "את רוצה להישאר כמו שאת עכשיו, או שאת מוכנה להיכנס לתהליך רציני?"
ועניתי: "אממ האמת שאני מרוצה מאיך שאני עכשיו."
ואז הבנתי שאני באמת-באמת סבבה עם עצמי 😳
כאילו, הייתי משנה פה ושם, אבל בגדול לא הסכמתי כלכך עם מה שהוא אמר, שאני צריכה להיכנס לתהליך רציני של חיטוב...

תקשיבי לי טוב
אל תתני לאף אחד לפגוע בך
את לא שמנה ולא שמנמנה.
את עשית תהליך מדהים וממשיכה בו.
את יודעת איזו היסטוריה יש לי עם מאמנים בחד"כ מסחרי ממוצע? פעם איזה מאמן בא להעיר לי על הסקוואט שלי (בצעקות - שכל החד"כ ישמע)
כשהסברתי לו בשקט ושלווה למה מה שהוא אומר זה לא נכון - הוא נפגע ממני והמשיך הלאה. כמה זמן אחרי, הוא ניגש אליי כשהייתי בבנץ' ואיחל לי להיפצע קשה.
באותו יום התלוננתי עליו.
אני במקומך הייתי מתלונן עליו.
זה היה לפני 4 שנים.
ובנימה אישית, תאחלי לו בשמי ללכת להזדיין

תקשיבי לי טוב
אל תתני לאף אחד לפגוע בך
את לא שמנה ולא שמנמנה.
את עשית תהליך מדהים וממשיכה בו.
את יודעת איזו היסטוריה יש לי עם מאמנים בחד"כ מסחרי ממוצע? פעם איזה מאמן בא להעיר לי על הסקוואט שלי (בצעקות - שכל החד"כ ישמע)
כשהסברתי לו בשקט ושלווה למה מה שהוא אומר זה לא נכון - הוא נפגע ממני והמשיך הלאה. כמה זמן אחרי, הוא ניגש אליי כשהייתי בבנץ' ואיחל לי להיפצע קשה.
באותו יום התלוננתי עליו.
אני במקומך הייתי מתלונן עליו.
זה היה לפני 4 שנים.
ובנימה אישית, תאחלי לו בשמי ללכת להזדיין

חח אממ.... או שפשוט לא אתייחס אליו? 😅
אני אבקש מהמאמנת שלימדה אותי את הלואו-בר שתיתן לי הכוונה נוספת. מבין כל המאמנים שיש לנו בחד"כש היא נראית כמו אחת שיש לי מושג כלשהו היא אומרת.

חח אממ.... או שפשוט לא אתייחס אליו? 😅
אני אבקש מהמאמנת שלימדה אותי את הלואו-בר שתיתן לי הכוונה נוספת. מבין כל המאמנים שיש לנו בחד"כש היא נראית כמו אחת שיש לי מושג כלשהו היא אומרת.
השאלה היא אם היא מבינה באמת
אם את חושבת שכן - לכי על זה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית