נק' מוניטין:
2,482
- 2,018
- 1,431
🤣🤣
כן. לגמרי. הקטע עם הגזר הרג אותי.
תראה, אני בטוחה שהוא יודע דבר או שניים יותר ממני. לא מדובר בילד בן 20* שכתב לעצמו על החולצה "מאמן". הוא לפחות בן 45+, אז לא הייתי פוסלת את כל מה שאמר לי. אבל מניחה שהוא שקוע בכמה וכמה מיתוסים, או שהוא רגיל לאמן אנשים שלא יודעים כלום ושאפשר להפציץ אותם במלא מידע-לא-מהימן כדי להרשים אותם. אגב, הוא אמר שהוא אוהב לאמן בעיקר נשים, כי לגברים יש "אגו". ובאמת נשים בדרך כלל יקדשו כל מה שהמאמן יאמר להן כי הן באמת ובתמים לא יודעות הרבה בנושא (וגם כי יש לנו פחות אגו 🤣). אני מניחה שהוא רגיל לכך שכל מה שהוא אומר אומרים לו 'אמן'.
הוא לא ידע שהוא נפל על אחת שיודעת חצי-של-רבע דבר, כי היא מכירה אחלה ח'ברה שמנפצים לה מיתוסים כמו צלחות בטברנה יוונית 🙄
הוא אמר גם שהרבה אנשים מוותרים לעצמם באימונים ולא מתאמנים עד קצה גבול היכולת, ושאחרי אימון רגליים טוב, צריך בקושי ללכת.
זה ברור שהוא לא מכיר אותי. אני סוחטת את עצמי עד טיפת הדם שאחרי האחרונה. אם זה בפירמידות, או בניסיונות להעלות נפחים/משקלים בכל פעם. ואחרי אימון רגליים לא רק שאני לא מצליחה ללכת, אני בקושי מצליחה לקום מהמתקן של ההיפטרסט שסוגר לי את האימון 🤣
לא אמרתי לו את זה. לא נורא. אני יודעת את זה בלב :>
אבל ברגע שהוא אמר שאסור לאכול גזר כי יש לזה אינדקס גליקמי גבוה (כאילו זה משהו שלא ניתן לפתור אותו עם תוספת של קצת שומן,) נסתמו לי האוזניים לחלוטין.
אבל עד שהן נסתמו, הצלחתי לתפוס כמה דברים שדווקא סיקרנו אותי.
כמו, נגיד,
למה יש לי תוכנית אימונים שמתרכזת בתרגילים של פאוורליפטינג?
אני יכולה כמובן למצוא תשובה לזה - התרגילים הללו הם הכי טובים חחח עובדים על הרבה שרירים בבת אחת וכו'.
אבל העניין של לרדוף אחרי משקלים גבוהים קצת מלחיץ אותי, כי יש יותר מדיי פציעות שיכולות להיגרם לי בעקבות זה... והרי אני לא מתכוונת להתחרות, נכון?
אז מה אם ארענן קצת את תוכנית האימונים שלי?
אעיף את ה55K שלי בסקוואט ואחליף אותו בסקוואט נמוך של 30K?
לא יודעת.
*אומייגאד כרגע קלטתי שכתבתי את צירוף המילים "ילד בן 20". כאילו, אני בת 23. אני זקנה.
אגב, היה קטע משעשע שהוא שאל אותי: "את רוצה להישאר כמו שאת עכשיו, או שאת מוכנה להיכנס לתהליך רציני?"
ועניתי: "אממ האמת שאני מרוצה מאיך שאני עכשיו."
ואז הבנתי שאני באמת-באמת סבבה עם עצמי 😳
כאילו, הייתי משנה פה ושם, אבל בגדול לא הסכמתי כלכך עם מה שהוא אמר, שאני צריכה להיכנס לתהליך רציני של חיטוב...
סקוואט ובנץ' פרס הם התרגילים היחידים בתכנית שלך ששייכים לפאוורליפטינג... על מה את מדברת?
חוץ מזה שהם גם התרגילים שהכי יעילים לבניית מסת שריר בשרירים שהם עובדים עליהם ולכן הם חייבים להיות בכל תכנית להיפרטרופיה.
רוב מפתחי הגוף ברמה התחרותית משתמשים בבנץ' פרס על מנת להגדיל את החזה והיד האחורית שלהם וכמעט כולם משלבים סקוואט על מנת לתת נפח מטורף לפלג הגוף התחתון.
גם טווחי החזרות שלך גבוהים מדי לפאוורליפטינג. רק אומר...