הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

🤣🤣
כן. לגמרי. הקטע עם הגזר הרג אותי.
תראה, אני בטוחה שהוא יודע דבר או שניים יותר ממני. לא מדובר בילד בן 20* שכתב לעצמו על החולצה "מאמן". הוא לפחות בן 45+, אז לא הייתי פוסלת את כל מה שאמר לי. אבל מניחה שהוא שקוע בכמה וכמה מיתוסים, או שהוא רגיל לאמן אנשים שלא יודעים כלום ושאפשר להפציץ אותם במלא מידע-לא-מהימן כדי להרשים אותם. אגב, הוא אמר שהוא אוהב לאמן בעיקר נשים, כי לגברים יש "אגו". ובאמת נשים בדרך כלל יקדשו כל מה שהמאמן יאמר להן כי הן באמת ובתמים לא יודעות הרבה בנושא (וגם כי יש לנו פחות אגו 🤣). אני מניחה שהוא רגיל לכך שכל מה שהוא אומר אומרים לו 'אמן'.
הוא לא ידע שהוא נפל על אחת שיודעת חצי-של-רבע דבר, כי היא מכירה אחלה ח'ברה שמנפצים לה מיתוסים כמו צלחות בטברנה יוונית 🙄
הוא אמר גם שהרבה אנשים מוותרים לעצמם באימונים ולא מתאמנים עד קצה גבול היכולת, ושאחרי אימון רגליים טוב, צריך בקושי ללכת.
זה ברור שהוא לא מכיר אותי. אני סוחטת את עצמי עד טיפת הדם שאחרי האחרונה. אם זה בפירמידות, או בניסיונות להעלות נפחים/משקלים בכל פעם. ואחרי אימון רגליים לא רק שאני לא מצליחה ללכת, אני בקושי מצליחה לקום מהמתקן של ההיפטרסט שסוגר לי את האימון 🤣
לא אמרתי לו את זה. לא נורא. אני יודעת את זה בלב :>
אבל ברגע שהוא אמר שאסור לאכול גזר כי יש לזה אינדקס גליקמי גבוה (כאילו זה משהו שלא ניתן לפתור אותו עם תוספת של קצת שומן,) נסתמו לי האוזניים לחלוטין.
אבל עד שהן נסתמו, הצלחתי לתפוס כמה דברים שדווקא סיקרנו אותי.
כמו, נגיד,
למה יש לי תוכנית אימונים שמתרכזת בתרגילים של פאוורליפטינג?
אני יכולה כמובן למצוא תשובה לזה - התרגילים הללו הם הכי טובים חחח עובדים על הרבה שרירים בבת אחת וכו'.
אבל העניין של לרדוף אחרי משקלים גבוהים קצת מלחיץ אותי, כי יש יותר מדיי פציעות שיכולות להיגרם לי בעקבות זה... והרי אני לא מתכוונת להתחרות, נכון?
אז מה אם ארענן קצת את תוכנית האימונים שלי?
אעיף את ה55K שלי בסקוואט ואחליף אותו בסקוואט נמוך של 30K?
לא יודעת.

*אומייגאד כרגע קלטתי שכתבתי את צירוף המילים "ילד בן 20". כאילו, אני בת 23. אני זקנה.

אגב, היה קטע משעשע שהוא שאל אותי: "את רוצה להישאר כמו שאת עכשיו, או שאת מוכנה להיכנס לתהליך רציני?"
ועניתי: "אממ האמת שאני מרוצה מאיך שאני עכשיו."
ואז הבנתי שאני באמת-באמת סבבה עם עצמי 😳
כאילו, הייתי משנה פה ושם, אבל בגדול לא הסכמתי כלכך עם מה שהוא אמר, שאני צריכה להיכנס לתהליך רציני של חיטוב...

סקוואט ובנץ' פרס הם התרגילים היחידים בתכנית שלך ששייכים לפאוורליפטינג... על מה את מדברת?
חוץ מזה שהם גם התרגילים שהכי יעילים לבניית מסת שריר בשרירים שהם עובדים עליהם ולכן הם חייבים להיות בכל תכנית להיפרטרופיה.
רוב מפתחי הגוף ברמה התחרותית משתמשים בבנץ' פרס על מנת להגדיל את החזה והיד האחורית שלהם וכמעט כולם משלבים סקוואט על מנת לתת נפח מטורף לפלג הגוף התחתון.
גם טווחי החזרות שלך גבוהים מדי לפאוורליפטינג. רק אומר...

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

שמנמנה? שמנמנה????
OMG. הוא דפוק במוח או מה? 🤣

קיצור טוב שדפדפת אותו.

🤣🤣🤣🤣
שיררר אני ממש ממש אוהבת אותך, שתדעי 😘

השאלה היא אם היא מבינה באמת
אם את חושבת שכן - לכי על זה

אני מרגישה שכן. היא זו שלימדה אותי את הטכניקה בלואו-בר-סקוואט, וברגע שתפסתי את זה, עפתי קדימה.
היום באמת עשיתי טכניקה מזוויעה, אבל מלכתחילה הייתי זוועתית, ואחרי הנפילה של המשקולות בכלל איבדתי את הראש :S
אני בטוחה שאם היא הייתה שם היא הייתה מעמידה אותי על הרגלים, ומתקנת את מה שפיקששתי, ולא מחליטה אחרי חזרה אחת (!!) שלואו בר זה לא בשבילי, וששרירי הגב שלי חלשים. (כאילו, אני עושה חתירה 33k*12*4 כמו צ'יפס 🤣)
ובכלל, היא מפרגנת ומעודדת, ומבינה עניין...

סקוואט ובנץ' פרס הם התרגילים היחידים בתכנית שלך ששייכים לפאוורליפטינג... על מה את מדברת?
חוץ מזה שהם גם התרגילים שהכי יעילים לבניית מסת שריר בשרירים שהם עובדים עליהם ולכן הם חייבים להיות בכל תכנית להיפרטרופיה.
רוב מפתחי הגוף ברמה התחרותית משתמשים בבנץ' פרס על מנת להגדיל את החזה והיד האחורית שלהם וכמעט כולם משלבים סקוואט על מנת לתת נפח מטורף לפלג הגוף התחתון.

כן, נכון :>
זה סתם דברים שהוא אמר שהעלו בי מחשבה...

תראו, סך הכל הוא לא היה חלאת-אדם אומשו, כן?
הוא סתם ניסה את מזלו...

🤣🤣🤣🤣
אני מרגישה שכן. היא זו שלימדה אותי את הטכניקה בלואו-בר-סקוואט, וברגע שתפסתי את זה, עפתי קדימה.
היום באמת עשיתי טכניקה מזוויעה, אבל מלכתחילה הייתי זוועתית, ואחרי הנפילה של המשקולות בכלל איבדתי את הראש :S
אני בטוחה שאם היא הייתה שם היא הייתה מעמידה אותי על הרגלים, ומתקנת את מה שפיקששתי, ולא מחליטה אחרי חזרה אחת (!!) שלואו בר זה לא בשבילי, וששרירי הגב שלי חלשים. (כאילו, אני עושה חתירה 33k*12*4 כמו צ'יפס 🤣)
ובכלל, היא מפרגנת ומעודדת, ומבינה עניין...
תשכחי מהמאמן.
אני בטוח שהוא מבלה חצי מהיממה בחדר כושר אבל עדיין אבל לא נראה כמו אחד שמתאמן.
שכחת לציין גם דדליפט
למעשה - שלושת התרגילים בפאוורליפטינג נמצאים אצלה בתוכנית

תשכחי מהמאמן.

שכחת לציין גם דדליפט
חח האמת - תצחק, אבל הוא המדריך היחיד בחדר כושר שנראה שהוא מתאמן 🤣
אם כי הוא ציין מספר פעמים שהוא לוקח חומרים... סוו....😕

וכן, ישלי גם דדליפט... אבל אני עושה דד רומני, שהוא לא ממש דדליפט כפשוטו 🙄

תשכחי מהמאמן.

שכחת לציין גם דדליפט
בכוונה לא ציינתי את הדדליפט הרומני.
הוא אמנם תרגיל מעולה לחיזוק הנעילה בדדליפט, אבל הוא לא באמת שייך לפאוורליפטינג.
זה תרגיל עזר ותו לא. מעין ווריאציה של התרגיל המרכזי שהוא הדדליפט הקלאסי/סומו.

הוא גם תרגיל נהדר להיפרטרופיה בהאמסטרינג, כך שבהחלט יש לו מקום בפיתוח גוף.

בכוונה לא ציינתי את הדדליפט הרומני.
הוא אמנם תרגיל מעולה לחיזוק הנעילה בדדליפט, אבל הוא לא באמת שייך לפאוורליפטינג.
זה תרגיל עזר ותו לא. מעין ווריאציה של התרגיל המרכזי שהוא הדדליפט הקלאסי/סומו.

הוא גם תרגיל נהדר להיפרטרופיה בהאמסטרינג, כך שבהחלט יש לו מקום בפיתוח גוף.
מי דיבר על דדליפט רומני?
התכוונתי לדדליפט קלאסי
חח האמת - תצחק, אבל הוא המדריך היחיד בחדר כושר שנראה שהוא מתאמן 🤣
אם כי הוא ציין מספר פעמים שהוא לוקח חומרים... סוו....😕
אז כנראה שטעיתי

לא קראתי את התגובות אז אני מגיב באיחור ואולי אחזור על דברים שכבר נאמרו

מאמין שכוונת המאמן היא טובה בסופו של דבר(או שרק רצה לכוון לאימונים אישיים, זה את יכולה להגיד) אבל אני חושב שהוא רואה בך כילדה שאין לה מושג ולא חצי מושג בנושא.
עצה שלי - נסי להימנע מלהסביר את עצמך באמצע האימון בנושאים האלה. עשית ואת עושה את שיעורי הבית שלך ומי שיודע את ההיסטוריה שלך נותן לך תמיכה מלאה (והוא לא יודע, מה גם שלא תתחילי לשבת לספר לו באמצע החד"כ) - המלצה שלי להבא להימנע בנעימות מהסיטואציה - כי כל עוד תמשיכי להתמקצע זה הולך לתקוף אותך בתדירות גבוהה יותר.

+

אימון גרוע כי עשית זומבה לילה לפני 🤯🤯

לא קראתי את התגובות אז אני מגיב באיחור ואולי אחזור על דברים שכבר נאמרו

מאמין שכוונת המאמן היא טובה בסופו של דבר(או שרק רצה לכוון לאימונים אישיים, זה את יכולה להגיד) אבל אני חושב שהוא רואה בך כילדה שאין לה מושג ולא חצי מושג בנושא.
עצה שלי - נסי להימנע מלהסביר את עצמך באמצע האימון בנושאים האלה. עשית ואת עושה את שיעורי הבית שלך ומי שיודע את ההיסטוריה שלך נותן לך תמיכה מלאה (והוא לא יודע, מה גם שלא תתחילי לשבת לספר לו באמצע החד"כ) - המלצה שלי להבא להימנע בנעימות מהסיטואציה - כי כל עוד תמשיכי להתמקצע זה הולך לתקוף אותך בתדירות גבוהה יותר.

+

אימון גרוע כי עשית זומבה לילה לפני 🤯🤯

במבה מתוקה, ברכותיי! אתה באופן רשמי מתברג ברשימת הטופ-5 שלי פה בפורום! 🙃
(בגלל עוד כלמני תגובות/עזרה מצדך! תודה! 😄)
וכן, אני מניחה שהוא סתם ניסה לספח אותי אליו, ניחא... 🙄

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

אימוןA , אימושA++++!

הבוקר המשקל הראה 54.8
מה שאומר שהממוצע השבועי עומד כרגע על 54.7.
וואלה, לא כיף לי במיוחד. בייחוד מפני שלא יצא לי השבוע לאכול 1,700 אפילו לא פעם אחת.
בעצם לא הגעתי אפילו ל 1,600.
ועשיתי השבוע פעמיים זומבה. (בראשון ואתמול) ובלי קשר אני ממש פעילה.
ו... לא יודעת כבר מה לחשוב. אולי זו הייתה טעות להעלות ל1,700?
יש לי עוד 3.5 חודשים עד אחרי פסח. עד אז אני מרשה לעצמי להגיע ל56k, ואז אעשה חיטוב. אבל נראה שנשארו לי רק 1.3 קילו לעלות עד אז. קצת פחות מחצי קילו לחודש.
אמשיך לעקוב.
מאז תחילת אוגוסט, דהיינו 5 חודשים, עליתי בערך 2.5 קילו. שזה חצי קילו לחודש, שזה מעולה לפי הספר. והצלחתי בתקופה הזו להוסיף לתפריט 600-700 קל'. בחישוב זריז זה בערך 350 ג' עלייה על כל 100 קלוריות שהוספתי. (אני וליאם והחישובים שלנו 🤣)
אני לא יודעת למה אני עושה בכלל את כל החישובים האלה, הם לא מדוייקים בשום צורה שהיא. אבל איכשהו הם עוזרים לי להישאר שפויה.
ואני מוכנה לחבק כל דבר שישמור על השפיות שלי עד אחרי פסח 😳

אימון A:
חייבת לתת בראש כי התחרבשו לי כל האימונים השבוע. וחלאס.
באופן די מרשים נתפסו לי כמה שרירים ברגליים מהסקוואט המשונה שעשיתי שלשום. וואלה אהבתי :>

בנץ' :
חימום 20*10
30*10*3
ביקשתי מהמאמנת שאני אוהבת שתשמור עלי.
היא תותחית!! נתנה לי 4 דגשים שאני צריכה לשפר בטכניקה ועבדה איתי עליהם לאורך כל הסטים. השיפור בתחושה היה משמעותי!!
שאלתי אותה גם לגבי מה שהמאמן ההוא אמר לי על הסקוואט והיא אמרה שאני צריכה לבחון איזה שריר אני רוצה יותר לאמן, ולראות מה יותר נח לי. היא אמרה שהכל תלוי מטרה ושאני יכולה גם לשלב את שתי הטכניקות.
קיצר הבנתי שהיא בחורה רצינית. אני אוהבת אותה.
-900- (אני עוד אשבור את תקרת הזכוכית של ה1,000. תזכרו מה אמרתי!)

פרפר:
8*12
8*11
היה כשל בחזרה ה12.
8*13
-288-

וואו. באלי תפוז. אבל כבר אכלתי אחד היום.
תפוז טרי, אמיתי, נושם, חמוץ-מתוק, מהעץ של דוד שלי. לא תפוז כמו מהאלה האומללים שיש בסופר.
תפוז של גן עדן :>

חתירה:
33*12
33*11
כשל בחזרה ה12 (?????) מה קורה פה.
לא נחתי מספיק נראלי.
33*12
הפוגה לפני 3 חזרות אחרונות.
33*12 הלך חלק.
-1551-

פולי עליון:
33*10*4
מרגישה שהיה לי קצת קשה אז עשיתי רק 10 חזרות לסט.
-1320-

לחיצת כתף:
10*10*3
-300-

הנפת ידיים לצדדים:
6*10*3
יפה!
-180-

יד אחורית בחבל:
10*20
12.5*15
12.5*10
10*3
-525-

קצת גנטיקה:
אז... היום יצא לי לדבר קצת עם אימושלי על הקוד הגנטי הצפון בתוכי...
תבינו, כל הדודות שלי משני הצדדים אינן נשים דקיקות בלשון-הממש-מעטה. לעומת זאת, אבא שלי ואחיו הם שניהם סבבה לגמרי.
ואין לי מושג איך אני עתידה להיראות, וזה מקריפ אותי לגמרי ☠️

אז שאלתי את אימוש איך היא הייתה מבחינת משקל/מבנה גוף כשהיא הייתה בגילי, והיא הודתה שמבין כל אחיותיה היא הייתה תמיד השמנמנה מכולן, ובעלת מבנה רחב, והיא גם נמוכה יחסית. אני לעומת זאת לא נמוכה, והמבנה שלי לא רחב, אז היא אמרה שיש לי מבנה שונה משלה. (אחותי למשל יותר דומה לה מהבחינה הזו).
משהו נוסף שעודד אותי זה שהיא אמרה שהם לא שמרו במיוחד על כושר/תזונה.

הדודה השמנה מכולן היא אחותו של אבי, שהיא ממש ממש ממש שמנה. ואני ממש אוהבת אותה. אחת ה-דודות. שתזכה לחיים ארוכים ובריאים. והיא גם מבשלת מושלם (ולא, דווקא לא אוכל שמנוני, תודה לאל...😅)
וכשרואים תמונות שלה מפעם, ורואים כמה חתיכה היא הייתה, וכשהיא אומרת לי משפטים כמו "כשהייתי בגילך הייתי ספורטיבית וחטובה כמוך" - זה מפחיד אותי עד מוות ☠️ (אם כי לימים גיליתי ש'ספורטיבית' היה ללכת ברגל לאוניברסיטה 2 תחנות.)
אבל היא מקרה חריג. אני די בטוחה שהיא השמינה בגלל הזנחה וחוסר מודעות, ובגלל שהיא רוב הזמן אוכלת מחוץ לבית. והיא גם גרה לבד ומעולם לא התחתנה, שאני בטוחה שזה לא תרם במיוחד (כאילו, מבחינת אולי אכילה רגשית/מתוך שעמום וכאלה...)

בקיצור, משפט המחץ של השיחה עם אימוש היה, ואני מצטטת:
"כל עוד את שומרת אין לך מה לדאוג. זה לא בא מהאוויר.... נכון? ;) "
אימוש, שתדעי לך שאני פשוט אוהבת אותך ברמה מפחלצת!!! 🤯

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוכלת סרטי מדידה.

משקל: 54.7
ממוצע שבועי 54.7
עלייה של חצי קילו מ...נשימת חמצן?
סתם. לא יודעת.
שלפתי הבוקר את סרט המדידה והתחלתי להקיף...
בפעם אחרונה נמדדתי לפני כחודש וחצי, כששקלתי 54.1. (כמה שהתחרפני מהמשקל הזה בזמנו, ועכשיו הוא נראה לי פנטסטי.)
אז ככה, עלית סנטימ אחד בודד בהיקף קו הטבור, ועוד חצי סנטימ בזרוע+ירך.
כל השאר לא השתנה...
זה ממש מוזר כי אני מרגישה (ורואה) שהשמנתי הרבה יותר מזה....
ובחישוב זריז, אם אמשיך בקצב הזה, בתוך כשנה אני עלולה לתפוח בכ8 סמ בהיקף מותניים, ובכ 4 סמ ברגליים ובידיים.
אני אעשה הכל כדי שזה לא יקרה.

ברוך השם יורד בחוץ גשם זלעפות,
אז דיברתי עם עצמי ואמרתי לי שזה לא מעניין אותי - אני יוצאת לאימון 😃
איזה כיף שעד שהתארגנתי נהייתה הפוגה משמעותית!

השעה 13:00
אימון B:
סקוואט לואו-בר.
חימום.
40*12
מחליטה שיש לי מספיק ביטחון וחמצן במוח להמשיך עם הלואו-בר שלי.
אם כי הגב טיפונת תפוס מהאימון של אתמול.
אני מסריטה את עצמי כדי להתבונן בטכניקה.
50*9
אוקי אני לא מקצועית במיוחד, אבל רואים בבירור שאני טיפה נופלת עם הגב. לא משהו שהוא לא בר תיקון. לא יודעת מה לגבי שאר הניואנסים בטכניקה.
55*9
צילמתי שוב, והפעם היה הרבה יותר טוב עם הגב, למרות שהעליתי משקל!
אבל מחליטה להוריד חזרה ל50.
50*10
חזרה אחרונה הייתה מזוויעה.
וגם שמתי לב שלא ירדתי מספיק נמוך, אז טווח התנועה לא היה מלא בחלק מהחזרות...
קיצר סט זוועה חחח לא נורא. החזקתי את הגב וזה מה שמשנה לי כרגע.
50*10
היה קשוח אבל הצלחתי.
וירדתי נמוך. הגב התפלח כמה פעמים אבל לא משו נורא. טוב שלא החזרתי ל55.

בחיי שאין לי כח לדדליפט. וגם יש לי כאבי דקירה קלים בכתף מסוג ממש לי כיפי, ושממש לא בא לי שיתחזקו.
עושה דד קליל-קליל.

לייט דד ליפט רומני:
LRDL
לדל"ר XD
טוב, חלאס.
40*12*4
וואלה, היה ממש סבבה!!!
וזה מדהים!! כי רק לפני כמה חודשים בקושי הצלחתי לעשות 40*10*4!! והיום 40*12*5 נחשב בשבילי אימון לייט!!!
שלא נדבר על שנה שעברה, שהייתי תקועה על 35*10*3 במשך כמה חודשים(!)

השעה 13:55. אופסי...
היפטרסט ואני עפה. אני גוועת... ועוד צריכה להכין את האוכל.
35*12
40*12*3

שעה ורבע לאימון. קצת נמרחתי. לא רצחתי את עצמי היום, שזה היה נחמד לשם שינויי, ובכל זאת אני מרגישה שהיה אימון ממש טוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין לך מה לדאוג יותר מידי, כמה סנ לפה או לשם זה לא משנה בסופו של דבר כי זה יכול להיות נוזלים וגם אם לא, אז יהיה עוד שבוע-שבועיים חיטוב - זה שווה את השקט הנפשי.

שלא תביני לא נכון, הייתי בדיוק כמוך במאסה הראשונה שלי. היה לי פחד אלוהים שאני אשמין ואהיה עגלגל ולא אצליח לחזור מזה.
אפילו שלחתי הודעה בפורום הקודם שגלשתי בו לאחד המתאמנים אם גם הוא נלחץ ממאסות ואם הוא השמין בפנים - הייתי נורא חרדתי בנושא ובגלל זה אני יכול להזדהות איתך.
אני כנראה לא יכול להגיד דברים שירגיעו אותך יותר ממה שאמרתי כי זה הקרב שלך מול עצמך במקרה הזה. ואם לתת עצה בנושא זה לתת לזה להשתחרר לאט לאט ובלי לחץ, את בדרך הנכונה.

יפה מאוד על האימון למרות הגשם.

ממש אהבתי את ההורדה בנפח בדדליפט - מבחינתי כשלא מרגישים טוב ועייפים שווה להימנע מהתרגיל הזה. פציעה בו יכולה להשבית לתקופה אז אני חושב שקיבלת החלטה נבונה.

ממליץ לך לשלוח לאחת הבנות פה(אלו שאישרו להן טכניקה) את הסרטון של הסקוואט שתוכלו לדון בזה ביחד, לפעמים עוד עין זה מה שאנחנו צריכים.

שבת שלום:jester:🤡
אה ואגב כן כבוד גדול להיות בטופ-5. ככה איחלתי לעצמי לפתוח את העשור החדש:s17:😭😭🙃🙃

אין לך מה לדאוג יותר מידי, כמה סנ לפה או לשם זה לא משנה בסופו של דבר כי זה יכול להיות נוזלים וגם אם לא, אז יהיה עוד שבוע-שבועיים חיטוב - זה שווה את השקט הנפשי.

שלא תביני לא נכון, הייתי בדיוק כמוך במאסה הראשונה שלי. היה לי פחד אלוהים שאני אשמין ואהיה עגלגל ולא אצליח לחזור מזה.
אפילו שלחתי הודעה בפורום הקודם שגלשתי בו לאחד המתאמנים אם גם הוא נלחץ ממאסות ואם הוא השמין בפנים - הייתי נורא חרדתי בנושא ובגלל זה אני יכול להזדהות איתך.
אני כנראה לא יכול להגיד דברים שירגיעו אותך יותר ממה שאמרתי כי זה הקרב שלך מול עצמך במקרה הזה. ואם לתת עצה בנושא זה לתת לזה להשתחרר לאט לאט ובלי לחץ, את בדרך הנכונה.

יפה מאוד על האימון למרות הגשם.

ממש אהבתי את ההורדה בנפח בדדליפט - מבחינתי כשלא מרגישים טוב ועייפים שווה להימנע מהתרגיל הזה. פציעה בו יכולה להשבית לתקופה אז אני חושב שקיבלת החלטה נבונה.

ממליץ לך לשלוח לאחת הבנות פה(אלו שאישרו להן טכניקה) את הסרטון של הסקוואט שתוכלו לדון בזה ביחד, לפעמים עוד עין זה מה שאנחנו צריכים.

שבת שלום:jester:🤡
אה ואגב כן כבוד גדול להיות בטופ-5. ככה איחלתי לעצמי לפתוח את העשור החדש:s17:😭😭🙃🙃

אני מניחה שעד שלא אעשה חיטוב (שיצליח, לשם שינוי, ולא סתם ישאיר אותי רעבה ומתוסכלת ._. ) אני ארגיש קצת קובבה חחח כי עד שאני מתרגלת למשקל החדש שלי הוא כבר עושה קפיצה משולשת עם שפגאט באוויר.

והאמת שאלו בדיוק הדברים שמרגיעים אותי, אז אל תפסיקו להגיד אותם, אני צריכה הרבה תזכורות :>

גילוי נאות- אני מטוווורררפפת על גשםםם ועל החורף בכללי!!! 😄
והשנה גם לא כלכך קר לי כמו בשנים הקודמות!! (תופעת לוואי של דבר משונה שכזה שנקרא 'לאכול כמו בנאדם'...🙄)

ורעיון מעולה לשלוח את הסרטון למישהי! יצא לי כמה וכמה פעמים להסריט את עצמי אבל אני היחידה שצופה בזה ומשווה עם יוטיוב חחח
ידוע לך על מישהי מקצועית שאפשר לשלוח לה?? 🤯

ולגמרי מגיע לך טופ 5 🙄
שיהיה עשור נפלא!
אם אי פעם תהיה עצוב או מדוכדך - תיזכר ברגע הזה ותתמלא אושר 🤣

אני גם כלולה ברשימת הטופים??? או שקלוריות יעופו פה באוויר!!!

חחחחח ליאםםם - הפעם הגזמתתת!! 🤯🤯🤯

האמת כשאני חושבת על זה, בטופ' 5 שלי יש יותר מחמישה אנשים 🤣🤣

אבל זה טופ 5 . ככה אמרתי וככה יהיה 🙄

אני מניחה שעד שלא אעשה חיטוב (שיצליח, לשם שינוי, ולא סתם ישאיר אותי רעבה ומתוסכלת ._. ) אני ארגיש קצת קובבה חחח כי עד שאני מתרגלת למשקל החדש שלי הוא כבר עושה קפיצה משולשת עם שפגאט באוויר.

והאמת שאלו בדיוק הדברים שמרגיעים אותי, אז אל תפסיקו להגיד אותם, אני צריכה הרבה תזכורות :>

גילוי נאות- אני מטוווורררפפת על גשםםם ועל החורף בכללי!!! 😄
והשנה גם לא כלכך קר לי כמו בשנים הקודמות!! (תופעת לוואי של דבר משונה שכזה שנקרא 'לאכול כמו בנאדם'...🙄)

ורעיון מעולה לשלוח את הסרטון למישהי! יצא לי כמה וכמה פעמים להסריט את עצמי אבל אני היחידה שצופה בזה ומשווה עם יוטיוב חחח
ידוע לך על מישהי מקצועית שאפשר לשלוח לה?? 🤯

ולגמרי מגיע לך טופ 5 🙄
שיהיה עשור נפלא!
אם אי פעם תהיה עצוב או מדוכדך - תיזכר ברגע הזה ותתמלא אושר 🤣
😁😆😆 סגור רשמתי לעצמי.

שברתי את התקרההה!!!

אימון מוצשי:
הגעתי 50 דק לפני סגירה. אבל עדיף אימון קצר מלא כלום 😃
באופן די מפתיע נתפס לי שריר ההמסטרינג מהדדליפט של יום חמישי. הוא עדיין תפוס! למרות שהורדתי נפח, שזה ממש מעניין :0

המאמנת שאני אוהבת נמצאת פהה.
בנץ':
30*12
30*11
היה כשל בחזרה ה12, אז היא עזרה לי. בחזרות האחרונות הרגשתי שאני נהיית אדומה כמו עגבנייה מרוב מאמץ חחחח
אבללל הייייי מי שברה פה את תקרת ה1,000 בבנץ'? האאא?? מיייי???? 🤩🤩🤯🤯
-1050-

מדלגת על פרפר כי זה תרגיל עזר ואין זמן.

חתירה:
40*7
לא ניסיתי לעשות יותר, אז אני ממש גאה על ה7 הזה 😃
ו- אוווץ'. דקירת כאב בכתף שמאל. זה לא תקין.
מורידה ל33, למרות שזה ממש מפתה להמשיך עם 40 , כי זה היה אחלה סט ._.
40*4
טוב ,אוקיי. לא התאפקתי, אבל עצרתי באמצע כי קול ההיגיון כעס. משלימה את הסט:
33*7
33*12
33*10
-1397-

לא סיפרתי לכם, אבל בשישי האחרון הצלחתי להשלים 5 עליות מתח 😄
זה עבד רק סט אחד, ולמחרת לא הצלחתי לעשות שידור חוזר חחח אבל זה היה מלהיב.

פולי עליון: מחליטה לחקות את המתח:
אני מחזיקה ברוחב הכתפיים , כשכפות הידיים פונות אליי. מעלה ל47k ומנסה את מזלי...
47*8
כשל בחזרה ה9 (הגעתי עד החצי)
וווואווווווווווו קלטתתתתםםם???🤯
8 חזרות על 47k!!!!!!
חכו חכו, אני עושה עוד סטים, זה לא נגמר פהההההה מוווחעחעחעעחעע!😆
47*8?9
מההתלהבות התבלבלתי בספירה חחח... אוף. 🤦‍♂️
אני חושבת שספרתי פעמיים את 4. או שדילגתי על 3? משו שם התפקשש. נלך על 8, כדי שיהיה לאן לשאוף חחח
47*5
מורידה וממשיכה מיד:
40*5
-1187-

שרירי הידיים שלי מרגישים כמו בלון חחחחח
וואו, זה היה אחלה אימון. קצר אבל מפוצץ.
שלא אפתח ציפיות שיהיה לי ככה כל הזמן...😅

עדכון תזונה:
אזזז...
אממ...
אוף.
המשקל עדיין נושק ל55, ולעתים אף מעל.
ובשבת יש תחושה שאכלתי בסביבות ה2,000, וגם היום לא ממש חסכתי מעצמי.🤦‍♂️
א-ב-ל, יש לי עכשיו את האפליקציה של מיי פינטס פאל, ואני הולכת להשתמש בה ולהיות יותר מדוייקת. (עד עכשיו רשמתי ב'פנקס' וחישבתי לפי האתר של פודס דיקשיונרי. חישבתי רק קלוריות וחלבון, מבלי להתייחס לפחממה ושומן...) אני מקווה שהאפליקציה החדשה תעזור לי להתמקד במטרה (שהיא לא להיות פיל אנושי,) ולנסות 'לשחק' עם הפחממות/שומן, כדי לבדוק אם אני מתפקדת כבוֹר מים או כאווז בפיטום.
כלומר, האם אני אוגרת מים או מתרפדת בשומן.

אעדכן :>

קרא את שאר עדכון הלוג...

פשוט לא.

על אמת - אין לי חשק לאימון הזה.
אני עייפה.
לא מדוייק. אני תשושה.
בקושי פידלתי באופניים בדרך לכאן וההמסטרינגס עדיין תפוסים מיום חמישי.
אין לי קפאין בהישג יד כדי לתת זריקה של אנרגיה. אבל גם אם היה, לא נראלי שזה היה עוזר. כי זה לא בגלל חוסר באוכל / שינה. ישנתי הלילה 7 וחצי שעות, ולפי האפליקציה של מייפיטנספאל אני על 1350 קל' שזה ממש הרבה בשבילי יחסית לשעה הזו של היום...
ידוע לכם איפה אפשר להשיג מוטיבציה בבקבוק/פחית(/מזרק)?

הולכת על אימון קליל, קליל, קליל ובתקווה שלא אחתוך אותו באמצע.

סקוואט נמוך (כמעט עד ישיבה על הרצפה)
20*6
30*12*4

זה מאתגר. שלא תחשבו לרגע שזה לא...
החזרה ה11 בסט ה3 הייתה מכוערת להחליא. הברך הימנית קרסה פנימה. תיקנתי את זה בחזרה ה12. בסט הרביעי עשיתי הפוגה רצינית לפני 2 החזרות האחרונות.
התרגיל הזה עובד חזק על הישבן, מרגישים.

לא בא לי דדליפט.
לא בא לי כלום.
באלי הביתה.
מה נסגר איתי? ._.

לא, די. אמרתי אימון קליל אז לפחות אשלים אותו.
חושבת ש4 סטים מיצו את הסקוואט הנמוך להיום.
-1440-
פתאום אני כבר לא מזלזלת בנפח הזה...

דד רומני:
40*11*4
-1760-

וואי תקשיבו, באמת שהשמנתי.
איזה קטעים. יאללה :/

נחה נצח נצחים לפני התרגיל הבא -
היפטרסט:
40*10
בסט השני אני לא מצליחה אפילו להרים את המתקן עם האגן. אני עד כדי כך מפונצ'רת מאנרגיה.
אני כבר מעל שעה במכון, ועדיין לא מוכנה להתקפל ולחזור הביתה. מרגיש כמו תבוסה מרה.
מורידה משקל למרות שאני יודע שאני יכולה 40. זה רק בגלל ההנפה הראשונית של המתקן. אוף.
יאלה, הבטחתי אימון קליל.
30*10

בסביבות הסט ה5 אני מבינה שזה לא פיזי, זה מנטאלי.
אני מנטלית מחורבשת היום.
טוב. אם יש משהו שלמדתי זה גם לדעת מתי זה פשוט לא.
והאימון הזה הרגיש לי 'לא' כבר מההתחלה.

עדכון תזונה:
משקל בוקר: 54.9
היום אכלתי 1,700 קל'. חישבתי באפליקציה ההיא, שהיא סופררר נוחההה.
חלבון - 144
פחממה - 169
שומן - 53

לא הרגיש לי כאילו אכלתי 1,700. הייתי כולה בגיף להכניס עוד 200 קל' בארוחת הערב.
אבל ארזתי למכללה ארוחות מפנקות במיוחד אז בערב נאלצתי להתקמצן.
אעקוב ואעדכן איך ההתקדמות.

שיהיו בשורות טובות, קוראים חביבים. חלומות פז על מאכלי גורמה נטולי קלוריות ורגשות אשם 🙃😴🍿

(אגב וואי בתקופה של האנורקסיה היו לי מלא סיוטים נוראיים שבמהלכם הייתי טורפת עוגות ענקייייות עם שלושתלאפים שכבות ומלא קצפת ושוקולד. הייתי מתעוררת מזיעה מרוב אימה, ונרגעת כשמגלה שזה היה רק חלום...🤦‍♂️ אחחח הימים ההם...🙁)

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית