- פותח/ת השרשור
נראה לי שהפוסטר של ג'ון סנואו עזר לאימון..
ברכה והצלחה
חחחח לגמריי מהזה.
ותודה.
רמות הלחץ עדיין גבוהות מנשוא.
אבל אני אחיה :>
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שהפוסטר של ג'ון סנואו עזר לאימון..
ברכה והצלחה
וואו. מדהים.
וואו. מדהים.
כזו השגחה פרטית אוהבת..
בחיים כמו בחיים, צצו בעיות נוספות.
נכון החצי-עבודה-בשכר-ממש-שווה שהייתי אמורה לקבל במקביל לשעות שלי כמורה?
אז אין. הכל יהיה לי שעות משרד החינוך (שזה יייתרון כי יהיה לי שכר גם בחגים/חופשות/מחלה) אבל הכל יהיה על בסיס מינימום של סטאז'רית. מה שהופך את ארבע ימי העבודה שלי לסזיפיים ובשכר זעום :|
מה שבעצם אומר שלא יהיו לי בכלל ימי חופש בשבוע. כי אני גם לומדת.
דבר נוסף, הקשישה החביבה שביקרתי רוצה שאגיע כל יום עד 9 בערב הביתה, וזה משהו שלא בא בחשבון מבחינתי. זה חונק בטירוף.
שאלתי את כל החברים שלי מהמלגה ולרובם אין מגבלה שכזו. המעטים שאמרו שיש להם מגבלה של חזרה הביתה ציינו את השעה 11, שהיא לגמרי סבירה כמובן.
אז אני שוקלת אם לסגור שם או לא. זו דילמה קשה כי זה ממש קרוב לי להרבה דברים...
אני באמת באמת קורסת מכל בחינה אפשרית.
אין לי אוויר.
עושה את האימון בתקווה לפרוק אגרסיות.
דדליפט
חימום.
45*10*3
בחזרות האחרונות הברכיים שלי רקדו סמבה לכל הכיוונים. (המחשבות שלי נדדו לבעיות החיים ולא התרכזתי בתרגיל.) אז עצרתי לפני שסיימתי את הסט.
אני מרגישה שהגוף קצת עייף כנראה כי אני לא אוכלת ככ מסודר בימים האחרונים.
או סתם כי הגוף לא רגיל לעומס של 3 FBW בשבוע בעצימות כזו.
סקוואט.
חימום
40*10
40*8
40*4
40*7
לחיצת חזה במכונה:
30*10*3
חתירה:
27.5*10
30*10*2
לחיצת כתפיים במכונה:
20*8*2
20*3
אוקיי, לא.
15*7
פולי עליון:
32.5*10*2
32.5*5
טוב חייבת לזוז לפני שסוגרים עלי את המכון.
אגב, משקל בוקר 55.6 (כן, כן).
כבר כמה ימים שאני בקושי אוכלת. אין לי תאבון בגלל כל הסטרס. ואני על אנדרנלין של 200 קמ'ש בדיוק כמו שאני בפול גז על ניוטרל.
ממוצע שקילות שבועי של 56.13 מטורף.
חזרתי למסלול.
אפשר להתחיל לבכות.
השעה 21:40
האם אני צריכה לברך על כך שאני יכולה להיות מחוץ לבית בשעות האלה? :|
תעזרו לי שנייה בנושא המגורים אצל האזרחית הוותיקה:
החלטתי להציב תנאי משלי ולראות אם תהיה זרימה מהצד שלה:
לפי המלגה אני מחוייבת ל3 לילות בשבוע, אבל ככל הנראה אשן אצלה 6-5 לילות. אז אומר לה ולמשפחה שאני מוכנה להגיע עד 9 בשלושת הלילות שאני מחוייבת בהם, ובשאר הלילות אבקש שיהיה עוד נכד שישן בחדר הנוסף - בין אם אני נמצאת ובין אם לא - למקרה שארצה לצאת באופן ספונטאני. אם ארצה לצאת באופן מתוכנן ביום אחר כמובן אודיע על כך מראש ונתאם את שאר השבוע לפי זה.
אבל שיהיו שני ימים קבועים - שני וחמישי, שבהם יהיה מישהו נוסף בבית כדי שאהיה חופשית ללכת במידה ואני רוצה.
זה יקל עליהם ביותר מחצי מהימים. וגם עלי, שלא ארגיש בכלא.
בקיצור, מה אתם אומרים? זה פייר? אפשר לחיות ככה שנה?
גם אם הם יסכימו לזה, אני מקווה שזה יעבוד. אף אחד לא ערב לכך בטווח הרחוק...
אני מתוחה כמו קפיץ.
סקוואט.
חימום
35*10
40*10*2
הלך אחלה.
דד רומני:
חימום
45*10*3
סט שני היה ממש קשה כנראה לא נחתי מספיק. עצרתי בחזרה ה8 למנוחה קלה.
הסט האחרון הלך מושלם.
לדעתי אני צריכה לעשות ביקורת עצמית לסקוואט ודדליפט, לבדוק שלא מזייפת בטכניקה. זה משהו שהייתי עושה מדי פעם לפני הקורונה, וכדאי שאעשה שוב.
חתירה:
30*12*3
מחר יש יום השתלמות בבצפר.
זהו זה, הנה זה הגיע.
השנה מתחילה.
אני מורה בישראל.
זו הולכת להיות הצלחה מסחררת או התרסקות מפוארת.
מאות ילדים יעברו תחתי ואני עלולה להפוך אותם לאיינשטיינים קטנים או לשלוח אותם לטיפול פסיכיאטרי לשארית חייהם.
אני בלחץ היסטרי.
פולי עליון:
32.5*10*2
לדעתי יכולה להעלות
35*10
הפוגה בחזרה ה7. זה היה מאתגר משצפיתי.
בנץ' פרס?
לא.
אני סחוטה מדי....
ניסיתי. 20*10
הלך בסדר, אבל היו לי זרמים בזרת של יד ימין. אין לי כח לשחק עם זה. עוברת למכונה.
לחיצות חזה במכונה
30*12*3
לחיצות כתף במכונה:
15*10*3
השעה 22:50
שעה ו10 דק. וואלה לא רע! הרגיש שלקח לי יותר.
הולכת הביתה ברגל, שוקלת ברצינות אם להמשיך להקפה של השכונה, ואפילו עולה במדרגות של הבניין במקום במעלית.
ועכשיו נדבר קצת על משקל:
משקל בוקר: 55.9!! שזה ממש יפה ליום ראשון!!
כבר כמעט שבוע שאני אוכלת בסביבות ה1,000 קל' ליום. חצי בכוונה וחצי בטעות. ( @elchonon , מתה לראות את הפרצוף שלך כרגע).
החצי שבטעות זה בגלל הסטרס הנוראי שאני נמצאת בו, שגורם לי לחוסר תאבון / תחושת בחילה לא נעימה.
החצי שבכוונה זה שאני מלכתחילה לא ממש מנסה לאכול 🥷
בכל אופן, הפעילות שלי נותרה כשהייתה, ואני אפילו פעילה יותר מבד"כ. ב"ה אין לי בכלל חולשות אומשו בגלל פרצי אנדרנלין - או לא יודעת מה זו האנרגיה הזו שמשאירה אותי בחיים כרגע - ומן הסתם זה בא לידי ביטוי במשקל, שיורד כמו גשמי ברכה אחרי שנת בצורת.
אני אוטוטו אתן כיף למטרה שלי, אבל ככל הנראה אמשיך עוד קצת לרדת עד שהעניינים הסטרסיים יסתדרו. כי למה לי לפספס הזדמנות פז של חבילת סטרס קיומי, חוסר תאבון חונק, בחילה איומה, התקפי חרדה ופרצי אנדרנלין?
יאלה, למקלחת ולישון.
מחר בצפר. 😵
נשמע לגמרי הוגן. באופן אישי הייתי נמנעת מלהתחייב למקום שמגביל אותי כל כך (נראה לי היה מאיים על שפיותי) ובטח אם זה לאורך כל השבוע. לא יודעת אם יש מישהו (אדם צעיר עם חיי חברה ועוד כמה עיסוקים מלבד ללכת לעבודה ולחזור) שיכול להתמודד עם דבר כזה בשמחה ורווחה נפשית.
נשמע לגמרי הוגן. באופן אישי הייתי נמנעת מלהתחייב למקום שמגביל אותי כל כך (נראה לי היה מאיים על שפיותי) ובטח אם זה לאורך כל השבוע. לא יודעת אם יש מישהו (אדם צעיר עם חיי חברה ועוד כמה עיסוקים מלבד ללכת לעבודה ולחזור) שיכול להתמודד עם דבר כזה בשמחה ורווחה נפשית.
אבל אם משערת שיהיה לך בסדר להתחייב לשלושה ימים בלבד, לא רואה מה את יכולה להפסיד מלהציב כזה תנאי. אלא אם כן יש בך משהו שמסכים להיות מוגבלת 6 ימים בשבוע לחזרה הביתה עד תשע בערב
ואם כן - סירייסלי? 😳🥷
בדיוקב9 בערב החיים רק מתחילים.
בדיוקהידיעה שאני לא אוכל לצאת די מחרפנת אותי. אפילו אם בפועל אחזור ב6 כל יום.
בדיוק
בדיוק
כדאי אולי לשאול את עצמך האם החיסכון הזה שווה את המחירים האחרים שתשלמי (ואת זו שיודעת מהם בדיוק)
אם כן, אפשר באמת לנסות לחשוב שוב. אם ממש לא אז אין מה להפסיד מלהעמיד כזה תנאי. ואם לא ברור לך (ותכלס גם אם כן) אפשר אולי להתנסח בצורה בצורה שלא תטרוק לך דלתות, ולמשל בצורה של הצעה ולא של העמדת תנאי, אבל נראה לי ששווה לנסות לפחות.
קשה מאוד להקטין בהשפעה של כזו הגבלה על הרווחה הנפשית. ולא רק עליה
לגבי הפרצוף שלי :97:🙁😡🫤😭🤒🤦♂️😣
סתם, תהני הכל טוב 🤩
לגבי הזקנה, ככה חבר שלי התחתן עם אישתו.
הנכבד החתיך של הזקנה.
אחלה רעיון לדעתי 😆
דווקא אצל חבר שלי היא הייתה נכדה, והוא היה שכן של הזקנה והיה עוזר לה.חחחחח התכוונת שחבר שלך התחתן עם הסטודנטית המקסימה והחיננית שהתגוררה אצל סבתא שלו 😉
יאלה מי יודע אולי באמת יצא ככה חח
אם כי כל הנכדים שראיתי עד כה, כולם בגיל יסודי... מטריד.
קבעתי להיפגש איתם מחר לתיאום ציפיות.
אני מתה מפחד. עוד לא ירדתי לסוף דעתה של הקשישה.
זה כמו להתחתן בשידוך אחרי 2-3 פגישות. זוועה חח
למרות שהרכז הראשון שלי אמר שזה בסך הכל חוזה שכירות עם שותפה, ולא חתונה.
ההבדל הוא שלשותפה רגילה אני לא חייבת שומדבר...
אני ממש עכשיו בדרך לבצפר, וכל התודעה שלי לא מחוברת לגוף. מרגישה קצת תלושה.
מענייןאבל הוא הצליח לכבוש את הלב שלה, אז הם ממש מאושרים יחד כבר מעל 5 שנים ברוך ה'
מעניין
לא בוחרים במי להתאהב אה?
אם כבר פגישות,יצא לך לפגוש כאלה שבפגישה זה היה נראה ורוד ואחר כך התגלה כפחות?
מלחיץ משהובשידוכים יש סיכון כזה שידחפו למישי איזה חולה פסיכופת שעודלא התחתן וההורים שלו לחוצים
איך זה בזמנים?חודש-חודשיים?לקח לי 9.
סיפורים כאלו יכולים להתרחש ומתרחשים בכל קונסטלציה של היכרות.בדיוק, זה הפחד.
בנאדם יכול להיות מאוד חביב ונחמד בפגישות הראשונות ואז מתגלה כחלאה.
אני מכירה אישית סיפור של מישהי שהתחתנה עם 'הגבר המושלם' יצאה איתו מלא זמן, ואחרי החתונה התגלה כנוכל וחולה נפש חחח
בשידוכים יש סיכון כזה שידחפו למישי איזה חולה פסיכופת שעודלא התחתן וההורים שלו לחוצים.
היה לי חבר שגם החברים שלו והוא בעצמו לא ידעו שהוא מתמודד עם מניה דפרסיה ומחשבות אובדניות, חודש אחרי החתונה הוא השאיר מכתב ועזב.מעניין
לא בוחרים במי להתאהב אה?
אם כבר פגישות,יצא לך לפגוש כאלה שבפגישה זה היה נראה ורוד ואחר כך התגלה כפחות?
הכל יכול לקרות גם בלי שידוכים. אבל אם את יוצאת עם בחור ומתאהבת ומושכת את זה הרבה זמן למרות שיש נורות אדומות זה חבל.בדיוק, זה הפחד.
בנאדם יכול להיות מאוד חביב ונחמד בפגישות הראשונות ואז מתגלה כחלאה.
אני מכירה אישית סיפור של מישהי שהתחתנה עם 'הגבר המושלם' יצאה איתו מלא זמן, ואחרי החתונה התגלה כנוכל וחולה נפש חחח
בשידוכים יש סיכון כזה שידחפו למישי איזה חולה פסיכופת שעודלא התחתן וההורים שלו לחוצים.
חחח... שבועיים וחצי והתארסנו.איך זה בזמנים?חודש-חודשיים?
אין ספק, זוגיות זה מורכב, וזה עבודה, זה לא רק קורה ומסתדר כמו בסרטים
ברגע שיש..זה כבר בעיה אחרתכי אין עדיין רומנטיקה וחיבור.
חשובאם יש מחלות רקע שכדאי לדעת.
זריז למצווה אתהחחח... שבועיים וחצי והתארסנו.