לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אחרי ארוחת הערב הנל יש לי יסורי מצפון ומחשבות שחורות, אבל אני מחליטה בצלילות הדעת, הדי עכורה, שנשארה לי שלא לשקוע בשיט הזה ופשוט לזרום עם עצמי לשבוע הזה, לראות איך זה משפיע עלי. על הגוף, על הנפש.
קשה לי.
מאוד,
לעזאזל.
אז דברי נחמה, תמיכה, והיגיון בריא (כי ברגעים שכאלה ההיגיון שלי רחוק מלהיות בריא,) יתקבלו בברכה.
אני יכול לומר לך כמה 100-200 קלוריות זה כלום ובכל זאת תשארי מאחורי המחשבה שחרב עולמך(גם אם זו מחשבה שאת מודעת שלא נכונה(שזה אפילו קצת מצחיק, איכשהו, מתישהו(מחשבה לא מחשבה, כזה)))
אני יכול גם לומר שזה המון וזה לא יפריע לך,
זה תלוי מקרה, תלוי אדם.
זה כלום, 100-200 קלוריות. וזאת את קוראת מאדם שהיה מאוד פנאט בכל תחום התזונה ולצערו נמצא כרגע בטווח הקיצוני השני של הסקאלה(אם כך, האדם הראשון או האחרון להקשיב לו? מעניין).
נקודות שאני אהבתי לומר:
*לא משמינים מיום אחד כמו שלא מרזים ביום אחד.
*להשיב את הגלגל לא ניתן. אם כך, למה להלחץ?
*בסוף נמות, וזה בסדר. רק תשתדל לחיות קודם.

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

סחוטה.

משקל בוקר: 55.8 :>

היו לי די הרבה דברים היום...
השעה 20:20
מתחילה אימון רגליים.
ישיבת סקוואט סטטית על הקיר, 3 סטים עד כשל:
2:00
1:20
1:30
ב-20 השניות האחרונות אשכרה תרגלתי נשימות של חדר לידה.
קשה.
סהכ 10 דק' לכל התרגיל. מתוכם אשכרה כמעט 5 דקות של ישיבה!

היפטרסט על רגל אחת.
טוב אין לי איפה לעשות את התרגיל...
אחי הקטן העיף אותי מהחדר שלו, המיטה של ההורים רכה וגבוהה מדי,
על החדר שלי אין מה לדבר כי אחותי ככ שמנה בנוכחות שלה שהיא תופסת את כל המקום ואת כל האוויר לנשימה בכל הבית בכלל, ובחדר שלי בפרט. ואין מצב שאני עושה את התרגיל הזה בסלון כי אבא/אח (הדוסים למדיי) שלי יסתכלו עלי עקום.
שונאת את כל זה.

דד רומני על רגל אחת.
11*12*3
וואלה היה ממש מאתגר.

סקוואט רומני:
מחזיקה דאמבל אחד במרכז החזה.
11*10*3 לכל רגל.
קשוח ביותר. רק התפללתי שיגמר כבר חחחח... כמעט ולא הצלחתי את החזרות האחרונות, אבל הכל עבר בהצלחה. הדופק גבוה מהמאמץ.
תוהה אם יש לי כח להמשיך.

ישלי שוקיים, והיפטרסט, וקפיצות סקוואט. אללה ייסטור.
ומישו כיבה את המזגן ☠️

לפרוטוקול, כשאחותי מתאמנת היא מקפיאה את כל הבית על 16 מעלות. ולא מעניין לה את התחתתתת.

שוקיים - כל רגל בנפרד.
מדרגה:
15
10
5
רצפה - 15 כל רגל.
שתי רגליים ביחד - 25.
השריר סחוט.

בינתיים עברה שעה מאז תחילת האימון.
לוקחת מנוחה ארוכה לפני שממשיכה.
10 דק. חח. מספיק.

היפטרסט כל רגל בנפרד.
11*7
קשה מדי. באמת שנגמר לי הכח.
יותר מדי תרגילים קשים אחד אחרי השני.
כמה דק מנוחה, מנסה שוב, הפעם עם שתי רגליים. אין לי כח להבריג מחדש את המשקולות ולהוריד פלטה.
הולכת על היפטרסט סטטי, כיווץ חזק. מקסימום קצת ניעות קטנות. גם ככה קשה לי לעשות תנועה מלאה עם הדאמבלים. הפלטות גדולות וזה כולה דאמבל.
00:30
1:00
1:00
אין לתאר את הכאב. והאושר :>

מוותרת על קפיצות סוואט עד מוות. סליחה, כשל.
עברה שעה וחצי, כבר 22:00 (חצי השעה האחרונה הייתה כולה סביב ההיפטרסט. הזייה.)
זה ללא ספק האימון הכי קשה בסשן.
אולי קצת קשה מדי, הייתי אומרת. העומס פה מטורף.
לא יודעת אם זה בגללי, כי פשוט העמדתי יותר מדיי במשקל / סטים / חזרות, או שזה באמת יותר מדיי תרגילים מורכבים.
כמובן שעניין ה'כל רגל בנפרד' מאריך את האימון פי 2 ולוקח הרבה אנרגיה.
או שאולי סתם הייתי עייפה כי התחלתי מאוחר. גם אופציה.

פתאום שמה לב שאני ממש רעבה, וחלבית סופסוף!! 😃
חייבת לומר שממש נחמד לי לחזור ל1,400. יש הרבה יותר שקט נפשי סביב האוכל, ואני שבעה ומסופקת. לשם שינוי.
שלושת הימים האחרונים היו ממש אינטנסיביים מבחינת האימונים, ומחר אני שוב חוזרת על הסבב. זה קשוח. נהנית מכל רגע. לא מתכוונת לעצור.

הבחורצ'יק שלח הודעה. הוא רוצה שניפגש שוב מחר.
טוב.
הגעתי למסקנה שעם כל כמה שהוא באמת בחור נחמד, אני לא בטוחה שזה הגבר שאני מדמיינת לצדי לשארית חיי. משהו בו לא מסתדר לי, ואני לא מצליחה להבין מה. אז מניחה שעד שאמצא מה זה אני אמשיך להיפגש איתו. צריכה להיות מאוד קשובה לעצמי.
שיחות הווצאפ שלנו בלתי מספקות. מרגיז אותי. ההומור שלנו שונה. הוא מסיק מסקנות מוזרות ומעצבנות, ומוסיף סמיילי קורץ.
ואני כולי כזה: מה הקשר עחי -_-
אולי הוא פשוט משתדל יותר מדי.
ומה יהיה עם הסמיילי הקורץ הזה?
יא רבנן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבעיה היא שהמוח והלב שלי מדברים בשפה שונה.
המוח מדבר בג'יבריש,
והלב מדבר בגו גי גה גה.
אז אולי אפנה לטחול.
למרות שאומרים שהוא די סנילי.
אני אבודה 🥷

מזדהה איתך בנוגע לוול סיט. באימון שלי היום עשיתי 4 סטים, 40 שניות, ברגל אחת לכל צד, ובהחלט היו לי פלאשבקים מחיים קודמים בחדר לידה. יש משהו בעומס סטטי תחת זמן שגורם לכאב שונה לגמרי ממחזור של כיווץ והרפייה בחזרות רגילות.

את אלרגית לגמרי ללאנג'ים? אני חושב שהסקוואט הבולגרי מעמיס קצת יותר מדי על הקוואדס שכבר עבד קשה בוול סיט. לאנג'ים זה תרגיל שמערב יותר שרירים ולכן אולי יותר מתאים באימון הזה. אבל זה לא קריטי, אפשר להשאיר גם ככה.

מה שבטוח זה שאחד התרגילים צריך ללכת (וגם, להתעכב חצי שעה על תרגיל אחד זה מיותר, היה עדיף כבר לוותר עליו.)

אני חושב שהיפטארסט תרגיל יותר טוב מדדליפט רומני. אבל אמרת שאת מעדיפה דדליפט וגם יש לך פחות תנאים לעשות היפטארסט אז אפשר לחתוך אותו. לחילופין, אפשר לעשות שני סטים של דדליפט רומני, ואז סט אחד של היפטארסט עד כשל.

אם לסכם, אני מציע להבא:

1. wall sit שלושה סטים.

2. סטיף לג דדליפט ברגל אחת עם דאמבל- שני סטים לכל צד.

3. לאנג'ס עם דמאבלים (צעדים אחורה לסירוגין) - 3 סטים או סקוואט בולגרי 2 סטים כל צד.

4. היפ טארסט ברגל אחת +דאמבל: סט אחד לכל צד עד כשל. חשוב להקפיד על טווח תנועה מלא, הישבן אמור לגעת כמעט ברצפה בתחתית התנועה, בחלק העליון של התנועה הגוף מקביל לרצפה והרגל הדוחפת ב 90 מעלות.

5. calf raises ברגל אחת על מדרגה, + להחזיק דאמבל- שני סטים כל צד עד כשל.

בונוס: נוותר בינתיים על הבונוס, בואי נוסיף אותו עוד שבועיים כזה כשתתרגלי יותר לעומס.

אם את מגיעה להיפטארסט אימון הבא ומרגישה עמוס מדי (האימון התארך ליותר משעה/אין איפה לעשות/עייפה מדי וכו') אפשר לוותר עליו.

נערך לאחרונה:
מזדהה איתך בנוגע לוול סיט. באימון שלי היום עשיתי 4 סטים, 40 שניות, ברגל אחת לכל צד, ובהחלט היו לי פלאשבקים מחיים קודמים בחדר לידה. יש משהו בעומס סטטי תחת זמן שגורם לכאב שונה לגמרי ממחזור של כיווץ והרפייה בחזרות רגילות.
חחחחחח וואי עחיייי לגמרי 🤣

את אלרגית לגמרי ללאנג'ים? אני חושב שהסקוואט הבולגרי מעמיס קצת יותר מדי על הקוואדס שכבר עבד קשה בוול סיט. לאנג'ים זה תרגיל שמערב יותר שרירים ולכן אולי יותר מתאים באימון הזה. אבל זה לא קריטי, אפשר להשאיר גם ככה

אין לי ממש איפה לעשות לאנג'ים.
כאילו, אפשר במסדרון, אבל מאחר וכולם בבית, זה קצת לא נח. ואני לא מאלה שיצאו לחוצות העיר להתאמן.

מה שבטוח זה שאחד התרגילים צריך ללכת (וגם, להתעכב חצי שעה על תרגיל אחד זה מיותר, היה עדיף כבר לוותר עליו.)
ישמצב. בעיקרון פשוט לקחתי מנוחה ארוכה . את שלושת הסטים של הסטטי עשיתי יחסית ברצף.

אני חושב שהיפטארסט תרגיל יותר טוב מדדליפט רומני. אבל אמרת שאת מעדיפה דדליפט וגם יש לך פחות תנאים לעשות היפטארסט אז אפשר לחתוך אותו. לחילופין, אפשר לעשות שני סטים של דדליפט רומני, ואז סט אחד של היפטארסט עד כשל.
נשמע טוב :0
בעיקרון גם הייתי אמורה לעשות את ההיפטרסט די בהתחלה (הוא התרגיל השני בסשן,) ולא בסוף, אבל לא היה לי איפה. כנראה פשוט לא נשאר לי כח.

אם לסכם, אני מציע להבא:

1. wall sit שלושה סטים.

2. סטיף לג דדליפט ברגל אחת עם דאמבל- שני סטים לכל צד.

3. לאנג'ס עם דמאבלים (צעדים אחורה לסירוגין) - 3 סטים או סקוואט בולגרי 2 סטים כל צד.

4. היפ טארסט ברגל אחת +דאמבל: סט אחד לכל צד עד כשל. חשוב להקפיד על טווח תנועה מלא, הישבן אמור לגעת כמעט ברצפה בתחתית התנועה, בחלק העליון של התנועה הגוף מקביל לרצפה והרגל הדוחפת ב 90 מעלות.

5. calf raises ברגל אחת על מדרגה, + להחזיק דאמבל- שני סטים כל צד עד כשל
פגז. תודה 😃

בונוס: נוותר בינתיים על הבונוס, בואי נוסיף אותו עוד שבועיים כזה כשתתרגלי יותר לעומס.
כן, כדאי חחח...
אלא אם ארגיש שמסוגלת.

אם את מגיעה להיפטארסט אימון הבא ומרגישה עמוס מדי (האימון התארך ליותר משעה/אין איפה לעשות/עייפה מדי וכו') אפשר לוותר עליו.
אוקיי :>

תודה 🙃

1) Wall Sit ברגל אחת נשמע לי מוגזם ומשוגע!

2) סקוואטים איטיים בעקב מוגבה (חדר מדרגות) מודעים "לחסל" יופי.

3) אם לא היפ ט'ראסט, מה לגבי Curtsy Lunge*? (שאגב, לא תופס הרבה מקום).
*לא לבלבל עם תנועה בעלת שם דומה, מבלט.

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

מדומסת.

משקל בוקר 55.7 :>
עשינו היום על האש. היה כיף.
ובסוף לא נפגשתי עם הבחורצ'יק. אולי מחר.
השעה 8 בערב, מתחילה אימון משיכה, ומבינה שאולי זו הייתה טעות לדחות את זה לערב כי אני יותר כבדה עכשיו חחחחחח
הרגליים כואבות מהאימון של אתמול. יד אחורית עוד זוכרת את האימון של שלשום, והגב קיבל בדיוק את היומיים ההכרחיים שהיה צריך כדי להחלים מהאימון של תמול-שלשום.
אגב, דומס, מילה ישנה-חדשה, שעכשיו לכשנזכתי בה, אני יכולה לעוות אותה כאוות נפשי.
אני כולי מדומסת.

מתחילה את האימון, שמה מוזיקה שיהיה לי כיף. קצת מטאליקה, פנתרה, סיסטם, ו5fdp. וגם גרין דיי. מקווה לשרוד כדי לספר.

מתח סטטי, צ'ין אפ.
00:30
00:40
00:40
האצבעות ממש מחליקות לי בסוף. זה מבאס. אחר כל סט אני בקושי מצליחה להוריד את הידיים חזרה לצדי הגוף חחחחח הולכת כמה שניות עם ידיים באוויר עד שזה נרגע.

2. מתח רחב עם תמיכה של כיסא מרחוק.
12
10
10
שני סטים אחרונים ממש קשים... עשיתי הפסקות של כמה שניות בחזרות האחרונות...

זה נוראי אם לא עשיתי רצוף לאורך כל הדרך?

3. סופרמן.
30*2
הגלוטס כואבים מההיפטרסט של אתמול, זה קצת מקשה על תרגיל הסופרמן. אבל אולי זה מספק הוכחה שהיפטרסט סטטי עושה את העבודה יופי-טופי :>

יאלה, עוד קצת.

4. מתח - חזרות שליליות בספירה של 8
4*2
3
הוספתי עוד חזרה לשני סטים. סט אחרון החלטתי להשאיר 3. לא להעמיס.

5. פאמפ עד כשל ליד קדמית:
הפעם פשוט לוקחת את המשקולת של ה11, מאימון הרגליים של אתמול במקום לפרק את זה ל2 משקולות.
11*23
11*11
פאמפ פסיכי.
ובמקרה הייתה לי הזדמנות להתאמן מול המראה.
מפחידה הזאתי שמה ._.

לקח לי 50 דק' לכל האימון.
עושה את האימון של ה8 דקות לבטן.

אוקיי.
גהינום.
וואלה, דווקא הצלחתי את כולו כמעט בלי לרמות (- עצרתי את הסרטון ל10 שניות נוספות לפני התרגיל האחרון, מזועזעת ממה שהתבקשתי לעשות שם, והחלפתי אותו באופניים בקצב מהיר.)
במשפט אחד - זו הייתה אבולוציה אכזרית של מוות איטי וכואב.
בסביבות הדקה ה2 הבטן שלי התחילה להרגיש פעילה, בדקה ה4 התחילה להראות סימני כאב שהפכו מהר מאוד לסימני מצוקה. בדקה ה6 היא כבר התחילה לצרוח מייסורים, ואיפשהו בדקה 7 היא איבדה הכרה.
המשכתי בלעדיה את התרגיל האחרון.
כולי תקווה שהיא תתאושש בחצי השנה הקרובה.
תוהה אם אוכל לצחוק/לנשום מחר.
אעדכן.

ממשיכה על 1,400 קל'.
כבר אומרת שחרגתי ב50 בערך, מוכשרת שכמותי, ואני עדיין רעבה.
זבש"לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתח סטטי- אם יש לך כפפות זה יכול לעזור (מומלץ באופן כללי כדי להגדיל חיכוך ולהפחית עומס על האמות). נסי לשטוף ידיים עם סבון מיד לפני תחילת האימון, אמור להפחית זיעה.

מתח רחב- זה בסדר, תנוחי כמה שאת צריכה. באופן כללי כל עוד האימון לא נגרר לשעה ורבע+ תנוחי כמה שאת צריכה ומתי שאת צריכה. נסי להוסיף חזרות כל אימון/שניים.

בטן- מצוין.

אני חושד שאת לא אוכלת מספיק. 1400 קלוריות עבור רמת פעילות כזאת נשמע לי מעט מדי. אם בא לך, מוזמנת לרשום תפריט יומי שנראה לאילו ערכים את מגיעה.

מתח סטטי- אם יש לך כפפות זה יכול לעזור (מומלץ באופן כללי כדי להגדיל חיכוך ולהפחית עומס על האמות). נסי לשטוף ידיים עם סבון מיד לפני תחילת האימון, אמור להפחית זיעה.

כן, שמתי אותן להמשך האימון. בהחלט עזר 😃

מתח רחב- זה בסדר, תנוחי כמה שאת צריכה. באופן כללי כל עוד האימון לא נגרר לשעה ורבע+ תנוחי כמה שאת צריכה ומתי שאת צריכה. נסי להוסיף חזרות כל אימון/שניים.
אוקי.
אם אנוח יותר אוכל לעשות יותר חזרות. אולי אפילו אפצל את זה ל4 סטים כדי להגביר את העומס המצטבר.

בטן- מצוין.
😵‍💫🥊

אני חושד שאת לא אוכלת מספיק. 1400 קלוריות עבור רמת פעילות כזאת נשמע לי מעט מדי. אם בא לך, מוזמנת לרשום תפריט יומי שנראה לאילו ערכים את מגיעה.
🥷
אממ.
קודם נראה איך הגוף שלי מגיב ל1,400 לפני שנעשה צעדים פזיזים.
אבל כן, אני מרגישה רעב מוגבר. ללא ספק.

אני משתמשת באפליקציה של מייפיטנספאל.
חלבון - לא פחות מ100 גר' ועד 130 בערך.
פחממה - כנ'ל, אפילו עד 140-50.
שומן בין 40 ל60. תלוי ביום.

כמובן שאלה המספרים העדכניים, לפי תפריט של 1,400. בתפריט של 1,200 זה היה פחות, שלא נדבר על תפריט ה1,000....

כן, שמתי אותן להמשך האימון. בהחלט עזר 😃

אוקי.
אם אנוח יותר אוכל לעשות יותר חזרות. אולי אפילו אפצל את זה ל4 סטים כדי להגביר את העומס המצטבר.

😵‍💫🥊

🥷
אממ.
קודם נראה איך הגוף שלי מגיב ל1,400 לפני שנעשה צעדים פזיזים.
אבל כן, אני מרגישה רעב מוגבר. ללא ספק.

אני משתמשת באפליקציה של מייפיטנספאל.
חלבון - לא פחות מ100 גר' ועד 130 בערך.
פחממה - כנ'ל, אפילו עד 140-50.
שומן בין 40 ל60. תלוי ביום.

כמובן שאלה המספרים העדכניים, לפי תפריט של 1,400. בתפריט של 1,200 זה היה פחות, שלא נדבר על תפריט ה1,000....

אני מבין שסבלת בעבר מהפרעת אכילה אז היססתי לייעץ בנושא תזונה כי אני יודע עד כמה מקרים כאלה יכולים להיות רגישים ואינדיבידואלים. בכל זאת, אני אכתוב את דעתי וקחי מזה מה שתרצי.

להערכתי ולפי כמה מחשבוני קלוריות שבדקתי כרגע, הניטרלי שלך הוא 2000-2100 קלוריות . מצד שני, נראה שהמשקל שלך פחות או יותר יציב על 1500-1000 קלוריות ביום כבר תקופה ארוכה. לכאורה נראה שיש כאן סתירה, אבל האמת היא שזה מלמד על בעיה עמוקה יותר.

אני מניח שהמטרה שלך היא לשרוף שומן על ידי גירעון קלורי. הבעיה בנוסחא הפשוטה הזאת שהרבה לא לוקחים בחשבון, היא שהגוף מאוד לא אוהב לשרוף שומן (בהנחה שה BMI לא גבוה באופן קיצוני.).

שומן זה מאגר אנרגיה חשוב מאוד למקרי חירום, לכן כאשר הגוף בגירעון קלורי נמוך מאוד לתקופה ארוכה הוא נכנס לסטרס ומושך את הניטרלי ללמטה על ידי כמה מנגנונים לא בריאים כמו- הורדת קצב חילוף חומרים וייצור מוגבר של קורטיזול (עלול לגרום לעייפות ואיבוד מסת שריר). זו בגדול הסיבה שההמלצה היא לבצע מחזורים של חיטוב-ניטרלי או חיטוב-מסה, מאשר חיטוב דרסטי לתקופה ארוכה, כדי לא להכניס את הגוף לסטרס הזה.

אני ממליץ לנסות(בעדינות ובהדרגה) לעלות את הצריכה הקלורית ל 1800-2000. אם את דואגת מעלייה בשומן, יכולה להמעיט בפחמימות ולהגביר שומנים וחלבונים. יכול להיות שתעלי בקילו או שניים עד שהגוף יצא מהסטרס ויתאזן לניטרלי גבוה יותר.

מצד שני- אם את לא חווה חולשה/עייפות או התקפי רעב ומרגישה בסדר עם התפריט הנוכחי שלך, יכול להיות שהניתוח שלי שגוי, אבל אל תסמכי יותר מדי על התחושות שלך. אם את מורגלת לתת תזונה תקופה ארוכה יהיה לך קשה לשים לב להשפעות שליליות.

בכל מקרה, אני לא איזה מומחה לתזונה אז יכול להיות שאני טועה לגמרי, אבל חשוב לי להסב לזה את תשומת ליבך.

אני מבין שסבלת בעבר מהפרעת אכילה אז היססתי לייעץ בנושא תזונה כי אני יודע עד כמה מקרים כאלה יכולים להיות רגישים ואינדיבידואלים. בכל זאת, אני אכתוב את דעתי וקחי מזה מה שתרצי.
🙃
להערכתי ולפי כמה מחשבוני קלוריות שבדקתי כרגע, הניטרלי שלך הוא 2000-2100 קלוריות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מישהו צריך לומר את זה לגוף שלי!!! :0

מצד שני, נראה שהמשקל שלך פחות או יותר יציב על 1500-1000 קלוריות ביום כבר תקופה ארוכה. לכאורה נראה שיש כאן סתירה, אבל האמת היא שזה מלמד על בעיה עמוקה יותר.
לפני שנה וחצי הייתי עם ניטרלי של 1,000 קל' (כן. ניטרלי.)
לאט לאט העליתי בקלוריות (טיפה במשקל - רק 2.5 קילו!) עד שהגעתי לניטרלי של 1,800. (🤯) עד הקורונה, שהאימונים נפסקו. הורדתי קל' ל1,600 והמשקל עדיין עלה ממש. ממשש אבלללל. ולא משריר.
קיצר אחרי פסח ניסיתי לעשות חיטוב, הורדתי ל1,400. תוך שבועיים נתקעתי. קיצר, מאז אני טרוקה עם 1,400 ניטרלי.

אני מניח שהמטרה שלך היא לשרוף שומן על ידי גירעון קלורי. הבעיה בנוסחא הפשוטה הזאת שהרבה לא לוקחים בחשבון, היא שהגוף מאוד לא אוהב לשרוף שומן (בהנחה שה BMI לא גבוה באופן קיצוני.).
אוף. כן. שמתי לב 🥷
שומן זה מאגר אנרגיה חשוב מאוד למקרי חירום, לכן כאשר הגוף בגירעון קלורי נמוך מאוד לתקופה ארוכה הוא נכנס לסטרס ומושך את הניטרלי ללמטה על ידי כמה מנגנונים לא בריאים כמו- הורדת קצב חילוף חומרים וייצור מוגבר של קורטיזול (עלול לגרום לעייפות ואיבוד מסת שריר). זו בגדול הסיבה שההמלצה היא לבצע מחזורים של חיטוב-ניטרלי או חיטוב-מסה, מאשר חיטוב דרסטי לתקופה ארוכה, כדי לא להכניס את הגוף לסטרס הזה.
אופסי דופסי.
אני ממליץ לנסות(בעדינות ובהדרגה) לעלות את הצריכה הקלורית ל 1800-2000. אם את דואגת מעלייה בשומן, יכולה להמעיט בפחמימות ולהגביר שומנים וחלבונים. יכול להיות שתעלי בקילו או שניים עד שהגוף יצא מהסטרס ויתאזן לניטרלי גבוה יותר.
נשמע יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי. אם כי כבר עברתי את הסרט הזה, ובאמת עליתי רק 2.5 קילו. אבל אז המשקל ההתחלתי שלי היה נמוך יותר בהרבה.
אם אני עושה את זה שוב אני אמצא את עצמי על משקל 58. לעומת ה52 ההתחלתיים שלי מלפני שנה וחצי.
מצד שני- אם את לא חווה חולשה/עייפות או התקפי רעב ומרגישה בסדר עם התפריט הנוכחי שלך, יכול להיות שהניתוח שלי שגוי, אבל אל תסמכי יותר מדי על התחושות שלך. אם את מורגלת לתת תזונה תקופה ארוכה יהיה לך קשה לשים לב להשפעות שליליות.
כן יש לי רעב מוגבר לאחרונה.... אני בולמת את עצמי כל יום, ולפעמים כל ארוחה, כדי לא לעבור את המגבלה הקלורית שהצבתי לי 🤦‍♂️
בכל מקרה, אני לא איזה מומחה לתזונה אז יכול להיות שאני טועה לגמרי, אבל חשוב לי להסב לזה את תשומת ליבך.
שוב - 🙃

אם אני עושה את זה שוב אני אמצא את עצמי על משקל 58. לעומת ה52 ההתחלתיים שלי מלפני שנה וחצי.

בהנחה שאני צודק והגוף שלך באמת בסטרס כרגע, אם תגדילי צריכה ל 1800 קלוריות את תעלי 1-3 קילו למשך חודש-חודשיים עד שהגוף שלך יצא מהסטרס. > הניטרלי יעלה>המשקל יתייצב>הניטרלי ימשיך לעלות ל 2000+- > את תתחילי לרדת שוב במשקל.

בהנחה שאני צודק והגוף שלך באמת בסטרס כרגע, אם תגדילי צריכה ל 1800 קלוריות את תעלי 1-3 קילו למשך חודש-חודשיים עד שהגוף שלך יצא מהסטרס. > הניטרלי יעלה>המשקל יתייצב>הניטרלי ימשיך לעלות ל 2000+- > את תתחילי לרדת שוב במשקל.

אתה חושב? ._.
זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי.

מי בר סמכא שאפשר לתייג אותו לתת סימוכין לנבואה / השערה הטובה הזו?

אתה חושב? ._.
זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי.

מי בר סמכא שאפשר לתייג אותו לתת סימוכין לנבואה / השערה הטובה הזו?

זו רק דעתי. אני לא מומחה לתזונה או משהו. תייגי משתמשים, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. (@kotzer דעתך?)

@Stephanie Buttermore עשתה פרוייקט all in שווה לך להעיף מבט
כן! עקבתי אחריה לאורך כל התהליך!!
באמת מדהים!
אבל שם היא אכלה כמויות מטורפות של 5k, והיא גם עלתה הרבה מאוד במשקל.... תוהה עד כמה דבר כזה יתאים לי כרגע... 🥷

זו רק דעתי. אני לא מומחה לתזונה או משהו. תייגי משתמשים, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. (@kotzer דעתך?)

@Ayelet Kurztband
זה אפשרי? 🤯

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית