לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

זה קורה מהר..
הכול.
לעזאזל, החצי שנה האחרונה עברה לי ממש מהר.
ולא נשארו הרבה כאלה, לא משנה איך תהפכי את זה.
הזמן עובר מהר כש..קיימים.
וזה מוזר כי תחילתה מרגישה לי רחוק ולא רחוק בו זמנית.
הייתה חצי שנה מוזרה, אני מניח.

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

לארוז אורז.

סופסוף ישנתי. 6.3 שעות.
ועדיין התעוררתי בהכחשה.
הבצפר הלך אחלה.
חוזרת הביתה, מורחת את היום.
אני אמורה לעשות היום את המעבר.
השעה 18:35 ועוד לא ארזתי גרגר אורז.
זה מצחיק כי זה לארוז אורז.

שמה מוזיקה. אימון דחיפה.

שכיבות סמיכה:
רגיל: 12*2
צר: 10 מאתגר כתמיד
רחב: 14

צכה לארוז. זה מהדהד לי בראש.
מדלגת על כתפיים. אין לי כח לפרק את המשקולות.

עושה מקבילים סטטי על אגרופים. לא בטוחה עד כמה זה מומלץ. אבל מאותה סיבה שלא עשיתי כתפיים - אין לי כח לפרק את המשקולות.
1:00
מסתבר שלא מומלץ. החלפתי אחרי 15 שניות לכף יד שטוחה. שורש כף היד מרגיש בסדר עד כה, אז ממשיכה ככה עוד סט.
00:55
מרגישה שאין לי מוטיבציה.
ממשיכה בלי.

שכיבות סמיכה עם רגליים מוגבהות:
10*3

פאמפ יד אחורית:
3.2*20*2

יאלה. השעה 19:10
עשיתי את זה די מהר.

מתחילה לארוז:
giphy.gif

לפחות מחר לא צריכה לצאת לשומקום. אני לומדת מהזום. יהיה לי את כל היום לסדר את החדר ...
אעדכן.
מנסה לחייך בכח, מן חיוך כזה שיבוא לי בהפוכה ואולי יסיר קצת מהחשש והמועקה....
יוצא לי משו כזה:
giphy.gif

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

קצת (הרבה) נחת.

היי!
למקרה ותהיתם, אני לא מתה
חחחח... לא עדכנתי אתמול כי לא התאמנתי חחח.
האמת שהדברים ממש ממש מסתדרים טוב, ברוך השם.
נכנסתי לחדר החדש שלי, שהיה נראה היה כמו מחסן, ובאישור הקשישה פשוט התחלתי להזיז את כל הרהיטים, לפי הסרטוט שעשיתי (שבאורח פלא היה מדוייק להפליא!!!!!!!!)
תקשיבו, פעם ראשונה שאני באמת משתמשת ביכולות שרכשתי בחדר הכושר חחחחח הרהיטים היו מממש כבדים. סידרתי הכל עד 12 בלילה. עבודת סבלות שלא תבייש אימון קשוח.
הקשישה ממש פרגנה והתלהבה מהתוצאה!!!
וגם אניייי! אני מבסוטה רצחחחח!! 🤩
יום האתמול עבר בנעימים (להוציא מיגרנה שתקפה אותי) אבל פספסתי הזדמנות שהייתה לי להתאמן בבוקר ואכלתי אותה.
אז משלימה את האימון של אתמול, כי יש גבול, ואולי אוסיף גם את האימון של היום, יותר מאוחר (זה בסדר קואוץ'? @יושב_על_הכס )

השעה 10:15.

סקוואט סטטי על קיר:
1:50*2
יפה מאוד.

היפטרסט סטטי 11k:
1:10*2

סקוואט בולגרי 11k:
11*2
קשוח. הדופק בשמיים.

דדליפט רגל אחת 11k:

12*2
צכה יותר לשים לב על הגב.

שוקיים רגל -רגל:
15*2
שתי רגליים: 30

ג'אמפ סקוואט כד כשל:
26
20

טיפ לחיים:
אל תשימו דאודורנט ספריי בזמן שאתם מתנשמים בכבדות. זה לא טעים. ובטח שלא מיטיב עם דרכי הנשימה חחח.

הנה כמה מהדברים המגניבים שיש לי בחדר:
  • מסך טלוויזיה ענק, שאני יכולה לחבר אליו את המחשב שלי וללמוד (ולסדר לי כך שאשמע דרך אוזניות בלוטוס' כדי לא להפריע.) ואם תהיה לי גם מקלדת חיצונית אלחוטית זה בכלל יהיה מושלם.
  • מיני בר. (אתמול חיברתי אותו, אבל לדעתי אצטרך להיפרד ממנו בקרוב לטובת שולחן כתיבה)
  • מזגן חמודי (בדירה הקודמת לא היה לי - אז מעריכה.)
  • מיטה וחצי אורטופדית, מפנקת רצח + כרית נוחה בטירוף, אפילו יותר ממה שיש לי בבית חחחח.
  • מראת גוף.
  • מרובע בגודל 170/135 של רצפה פנויה לחלוטין!
  • בקרוב אסדר לי שרשרת מנורות לד על הקיר, לתאורת לילה, ואחת כחולה למאחורי הטלוויזיה לאפקט דרמטי. ואולי אפילו גם אחת מסביב למראה לאיפור מיטבי. אביא שטיחון, ואולי גם קונסולה, שיהיה לי לטלוויזיה, וגם כרית טלוויזיה גדולה. גיטרה, אולי גם את הקלימבה, והיד עוד נטויה.
  • אהה ועוד בגדים כמובן, חיחי.

אני גרה ממש במרכז העיר. 2 דק הליכה מסופר גדול, 7 דק' באופניים מבית הספר, 15 דק' באופניים מהבית של ההורים. 7 דק' באופניים מחדר הכושר לכשייפתח. (עכשיו רק חסרות לי אופניים חחחח הפעם אהיה חייבת חשמליות. רשל"צ לא פלטה כמו חולון. אללה ייסטור כמה עליות.)
ויש פה גם ברים, מסעדות, גינות ציבוריות לכושר (למקרה שאצטרך מתח / מקבילים) והכל במרחק הליכה.
והמכללה במרחק חצי שעה נסיעה בלבד באוטובוס (התחנה ממש רחוב לידי).
הקשישה עצמה סופר קולית! הולכת לישון ב12 בלילה וצפונה חחח והיא ממש צעירה ברוחה. כיף לדבר איתה. לעתים מעט טרחנית, כמו כל קשישי העולם, אבל היא זורמתתת ברמותתת.
ממש נחמד לנו כיף ביחד.
ובנימה זו - הולכת לשבת איתה קצת 😃
בערב אעשה אימון משיכה - אולי לא מומלץ, אבל לא רוצה לוותר על שבת מנוחה.
אפרופו מנוחה,
לאחר התייעצות עם מרצים/מורים/חברות, ביקשתי שיורידו לי את השעות של ימי שישי.
אז המשכורת הזעומה שלי תתכווץ עוד קצת. לא נורא, בין כה אני חיה על מלגות חח... העיקר תהיה לי שלוות נפש, ואת הערב של חמישי לחגוג 😃

החדר, לפני:
צפה בקובץ המצורף 59820

ואחרי:
צפה בקובץ המצורף 59821

ועדיין לא סיימתי 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

סקוואט סטטי- נסי מאימון הבא לגוון עם הזווית במהלך הסט. לדוגמא, להתחיל את הסט בכיפוף מאוד גדול, פחות מירכיים מקבילות לרצפה, ואז כשאת קרובה לכשל לחזור למקביל ומעבר.

תאומים- תתרכזי בחלק של השלילי של החזרה. לבצע אותו לאט ובאופן נשלט.

לא הייתי עושה שני אימונים מלאים ביום. תעשי 4-3 סטים של מתח ללא תמיכה אם בא לך בשביל ההרגשה. מצאת איזה פארק קרוב עם מתח?

אגב, עשית לה אחלה שדרוג לחדר.

@יושב_על_הכס אתה לא מתאמן מתחיל?

יכול להיות, תלוי מה ההגדרה שלך למתאמן מתחיל.

מבחינת אדפטציה ניורלוגית, שזה הרכיב העיקרי שמאפשר למתחילים לעלות מהר במשקלי עבודה, אני מתקדם. מבחינת ניסיון, טכניקה וידע אני מחשיב את עצמי למתקדם. מבחינת מסת שריר ומשקלי עבודה אני מתאמן מתחיל.אני חולה במחלת מעי דלקתית שמקשה עלי מאוד להישאר לאורך זמן ארוך בפלוס קלורי, למעשה ההתקף הראשון שהיה לי, לפני 8 שנים, התפרץ אחרי כמה חודשים שהצטרפתי לראשונה לחדכ והייתי בפלוס קלורי משמעותי. יחסית למשקל גוף, אני מאוד חזק. לדעתי לפחות בטופ 1 אחוז של האוכלוסייה- עושה חזרה כמעט מלאה של מתח ביד אחת ביד ימין, ובקרוב גם ביד שמאל.

את הקופה היחידה
לא היחידה,
אבל הכי מיוחדת 🙄

סקוואט סטטי- נסי מאימון הבא לגוון עם הזווית במהלך הסט. לדוגמא, להתחיל את הסט בכיפוף מאוד גדול, פחות מירכיים מקבילות לרצפה, ואז כשאת קרובה לכשל לחזור למקביל ומעבר.
אוקיי 😃
אבל ראיתת?? אני עושה שני סטים של כמעט 2 דקות!!!!🤯 (תכלס כבר יכולה 2 דקות אבל מתעצלת חיחי.)

תאומים- תתרכזי בחלק של השלילי של החזרה. לבצע אותו לאט ובאופן נשלט
הירידה תמיד מבוקרת, והעלייה מתפרצת :>

לא הייתי עושה שני אימונים מלאים ביום. תעשי 4-3 סטים של מתח ללא תמיכה אם בא לך בשביל ההרגשה. מצאת איזה פארק קרוב עם מתח?
כן, אמור להיות פה קרוב 😃
אבל יוצא שפעמיים אני מדלגת על אימון משיכה :0
רק מתח לבד יעשה את העבודה?
אעשה גם בטן.

אגב, עשית לה אחלה שדרוג לחדר
תודה רבה! 😛
בדיוק סיימתי לסדר את מנורות הלד, אשלח תמונה עוד מעט.

יכול להיות, תלוי מה ההגדרה שלך למתאמן מתחיל.

מבחינת אדפטציה ניורלוגית, שזה הרכיב העיקרי שמאפשר למתחילים לעלות מהר במשקלי עבודה, אני מתקדם. מבחינת ניסיון, טכניקה וידע אני מחשיב את עצמי למתקדם. מבחינת מסת שריר ומשקלי עבודה אני מתאמן מתחיל.אני חולה במחלת מעי דלקתית שמקשה עלי מאוד להישאר לאורך זמן ארוך בפלוס קלורי, למעשה ההתקף הראשון שהיה לי, לפני 8 שנים, התפרץ אחרי כמה חודשים שהצטרפתי לראשונה לחדכ והייתי בפלוס קלורי משמעותי. יחסית למשקל גוף, אני מאוד חזק. לדעתי לפחות בטופ 1 אחוז של האוכלוסייה- עושה חזרה כמעט מלאה של מתח ביד אחת ביד ימין, ובקרוב גם ביד שמאל.
🤯
🙌

אגב, אני חייבת לומר תודה ענקית! בזכות התוכנית הזו התחזקתי ממממששש!!! אני אשכרה מרגישה פיזית את השינוי. זה מדהים 😃
תודה 🙃

אגב אני כבר שבוע + אוכלת 1,500 וב'ה המשקל יציב לחלוטין.

לא היחידה,
אבל הכי מיוחדת 🙄

אוקיי 😃
אבל ראיתת?? אני עושה שני סטים של כמעט 2 דקות!!!!🤯 (תכלס כבר יכולה 2 דקות אבל מתעצלת חיחי.)

הירידה תמיד מבוקרת, והעלייה מתפרצת :>

כן, אמור להיות פה קרוב 😃
אבל יוצא שפעמיים אני מדלגת על אימון משיכה :0
רק מתח לבד יעשה את העבודה?
אעשה גם בטן.

תודה רבה! 😛
בדיוק סיימתי לסדר את מנורות הלד, אשלח תמונה עוד מעט.

🤯
🙌

אגב, אני חייבת לומר תודה ענקית! בזכות התוכנית הזו התחזקתי ממממששש!!! אני אשכרה מרגישה פיזית את השינוי. זה מדהים 😃
תודה 🙃

אגב אני כבר שבוע + אוכלת 1,500 וב'ה המשקל יציב לחלוטין.

אני הייתי עושה מתח, סופרמן ובטן. זה לא קריטי לפספס אימון או שניים. בעיקרון היה אידיאלי לעשות PPL, שלושה אימונים מלאים, כל יום. מן הסתם לא היית עומדת בעומס הזה. אז השאלה של "כמה לעשות" תלויה ברמת התאוששות שלך.

נסי להמשיך להעלות קלוריות בהדרגה, לדעתי תופתעי לגלות שהמשקל גם יציב על 1800-1900

תזכירי לי עוד שבועיים לרענן קצת את התוכנית מבחינת התרגילים.

אבל הכי מיוחדת
מאשר.
וברצינות, שיערות ידיים ורגליים זה יפה בעיניי(בגבול הטעם הטוב(בול מה שיש לי)), כל השאר אפשר להוריד.
אולי בבית שחי רק דילול.
לדעתי לפחות בטופ 1 אחוז של האוכלוסייה- עושה חזרה כמעט מלאה של מתח ביד אחת ביד ימין, ובקרוב גם ביד שמאל.
מתח יד אחת מכניס אותך לטופ 1% החזקים באוכלוסייה?
סליחה, כמעט מתח יד אחת.

מאשר.
וברצינות, שיערות ידיים ורגליים זה יפה בעיניי(בגבול הטעם הטוב(בול מה שיש לי)), כל השאר אפשר להוריד.
אולי בבית שחי רק דילול.

מתח יד אחת מכניס אותך לטופ 1% החזקים באוכלוסייה?
סליחה, כמעט מתח יד אחת.

די בטוח שכן. כמה אנשים אתה מכיר שעושים מתח ביד אחת?

(אני מדבר על כוח ביחס למשקל גוף)
וכדוגמה הבאת תרגיל משקל גוף.
אפילו קצת מצחיק.
דיברת על כלל האוכלוסייה או על אוכלוסיית המתאמנים?
אני מכיר אישית אחד שאני יודע שעשה.
אבל אני מכיר אנשים שעושים דברים מרשימים אחרים... זה לא שיש סוג כוח אחד.
אני גם לא רוצה להוריד לך, אז אוריד אותי ותעשה עם זה מה שאתה רוצה, אני רחוק מאוד ממתח יד אחת, אני חושב. לא התאמנתי על זה מעולם.
לא ידעתי שכמעט חזרה מעלה אותך לטופ 1%.
אני עדיין לא יודע.
שאפו על זה שאתה עדיין בתחום למרות המצב, אני מניח שזה לא קל, י'badass.
אם המטרה היא לגרום לאני להתחזק ולהרגיש טוב וזה קורה, מבורך.
אני האחרון שיעצור את זה.

וכדוגמה הבאת תרגיל משקל גוף.
אפילו קצת מצחיק.
דיברת על כלל האוכלוסייה או על אוכלוסיית המתאמנים?
אני מכיר אישית אחד שאני יודע שעשה.
אבל אני מכיר אנשים שעושים דברים מרשימים אחרים... זה לא שיש סוג כוח אחד.
אני גם לא רוצה להוריד לך, אז אוריד אותי ותעשה עם זה מה שאתה רוצה, אני רחוק מאוד ממתח יד אחת, אני חושב. לא התאמנתי על זה מעולם.
לא ידעתי שכמעט חזרה מעלה אותך לטופ 1%.
אני עדיין לא יודע.
שאפו על זה שאתה עדיין בתחום למרות המצב, אני מניח שזה לא קל, י'badass.
אם המטרה היא לגרום לאני להתחזק ולהרגיש טוב וזה קורה, מבורך.
אני האחרון שיעצור את זה.

המילה "חזק" יכולה להתפרש בהרבה מובנים. אני אחדד שספציפית התכוונתי לתרגילי משקל גוף.

מתח ביד אחת נחשב לדעת רבים כתרגיל משקל גוף בין הקשים אם לא הכי קשה שיש, לכן הבאתי את הדוגמא הזאת. אני חושב שסביר להעריך שמתוך 1000 גברים בערך 10 מצליחים לבצע חזרה אחת ביד הדומיננטית.

המילה "חזק" יכולה להתפרש בהרבה מובנים. אני אחדד שספציפית התכוונתי לתרגילי משקל גוף.

מתח ביד אחת נחשב לדעת רבים כתרגיל משקל גוף בין הקשים אם לא הכי קשה שיש, לכן הבאתי את הדוגמא הזאת. אני חושב שסביר להעריך שמתוך 1000 גברים בערך 10 מצליחים לבצע חזרה אחת ביד הדומיננטית.
מתוך איזו אוכלוסייה, שאלתי.

מתוך איזו אוכלוסייה, שאלתי.

לא יודע. אתה צודק שיש הבדל גדול בין האוכלוסייה כללית לאוכלוסיית המתאמנים. נראה לי שגם אם תיקח את כל הגברים בני 30- בעולם שמנויים לחדרי כושר ויש להם נסיון של לפחות שנה, ותבדוק מתוכם, 1% גג יצליחו מתח ביד אחת. אבל זו סתם הערכה שלי, אין לי מושג באמת.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית