עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האימונים שלי במסה אורכים 4-5 שעות.אוקי, הבנתי שזה תלוי באימון, אבל אם כל אימון אני מסיים רק אחרי שעה 45- שעתיים, זה יכול לפגוע בהתאוששות/תוצאות או כל משהו מהאימון?
@כולם
אז אתה עושה משהו לא נכוןהאימונים שלי במסה אורכים 4-5 שעות.
אני פשוט מקפיד לאכול טוב מאד לפני האימון.
מנוחה בין הסטים.אז אתה עושה משהו לא נכון
שום סיבה בעולם שיקח לך 5 שעות אלא אם אתה עושה אימון בשבוע
כמה סטים כבר יש לךמנוחה בין הסטים.
נח כמה שצריך כדי להשלים את הסט הבא. מצדי שיקח שעתיים.
איפה ראית שכתבתי שאני נח בלי סיבה?כמה סטים כבר יש לך
ומה זה שיקח שעתיים, אתה אמור לנוח את המנימום שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא אם זאת הדרך שאתה עובד בה
זה לא יעיל לנוח סתם מעבר לזה, זה כמו שתגיד שאתה עושה 5 סינגלים של סקוואט עם 200 ונח יומיים בין סט לסט
אם אימון לוקח לך 4-5 שעותאיפה ראית שכתבתי שאני נח בלי סיבה?
אומנם לא מתאמן 4 שעות אבל לא הגיוני מאיזו בחינה ? ולמה זה נראה לך מיותר כאשר מחקרים מראים שהתאוששות ארוכה בין הסטים לא פוגעת בגדילה ובכוח שהשריר צובר ואף אפילו מעצימה בחלק מהמקרים.אם אימון לוקח לך 4-5 שעות
בהנחה ואין לך 50 סטים באימון אתה כנראה נח יותר ממה שאתה צריך
ולא לנוח 10 דקות כל סט זה לא הגיוני, לנוח ככה כמה סטים עוד סבבה למרות שלדעתי גם מיותר אבל אני לא עבדתי לעולם במשקלים מטורפים כל כך, אז זה עוד אני לא יכול להעיד, אבל גם עם משקלים מטורפים לא עושים 30 סטים באימון
אם זה נשמע כמו זלזול או משהו, אז זאת ממש לא הכוונה, זה נטו מרצון להבין
היא מראה את זה על מנוחה הגיונית והכרחית, מצטער אבל לנוח 20 דקות בין סטים זה הרבה מעבר להכרחי בשביל להשלים עוד סט גם בסינגלים כבדיםאומנם לא מתאמן 4 שעות אבל לא הגיוני מאיזו בחינה ? ולמה זה נראה לך מיותר כאשר מחקרים מראים שהתאוששות ארוכה בין הסטים לא פוגעת בגדילה ובכוח שהשריר צובר ואף אפילו מעצימה בחלק מהמקרים.