הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה זמן צריך להמשך אימון במכון?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
אני יודע שהדעה הרווחת היא בין שעה- לשעה וחצי, אבל אם אני כל אימון מתאמן שעה ו45 דקות, שעתיים, זה ישפיע על האימון(התוצאות ממנו) בצורה רעה?
אשמח לתשובה עם ביסוס, תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אוקי, הבנתי שזה תלוי באימון, אבל אם כל אימון אני מסיים רק אחרי שעה 45- שעתיים, זה יכול לפגוע בהתאוששות/תוצאות או כל משהו מהאימון?
@כולם

אוקי, הבנתי שזה תלוי באימון, אבל אם כל אימון אני מסיים רק אחרי שעה 45- שעתיים, זה יכול לפגוע בהתאוששות/תוצאות או כל משהו מהאימון?
@כולם
האימונים שלי במסה אורכים 4-5 שעות.
אני פשוט מקפיד לאכול טוב מאד לפני האימון.

הארוכים שלי מגיעים לשעתיים, בתחומים של סיבולת או נניח טכניקה כמו weightlifting גם 4 שעות יכול להיות הגיוני
לא שיש חוק אבל בילדר לא אמור להיות יותר משעתיים במכון מה כבר הוא יעשה שם?

אבל השאלה היא מה אתה עושה בזמנים האלה לא כמה זמן זה נמשך

מנוחה בין הסטים.
נח כמה שצריך כדי להשלים את הסט הבא. מצדי שיקח שעתיים.
כמה סטים כבר יש לך
ומה זה שיקח שעתיים, אתה אמור לנוח את המנימום שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא אם זאת הדרך שאתה עובד בה
זה לא יעיל לנוח סתם מעבר לזה, זה כמו שתגיד שאתה עושה 5 סינגלים של סקוואט עם 200 ונח יומיים בין סט לסט

כמה סטים כבר יש לך
ומה זה שיקח שעתיים, אתה אמור לנוח את המנימום שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא אם זאת הדרך שאתה עובד בה
זה לא יעיל לנוח סתם מעבר לזה, זה כמו שתגיד שאתה עושה 5 סינגלים של סקוואט עם 200 ונח יומיים בין סט לסט
איפה ראית שכתבתי שאני נח בלי סיבה?

איפה ראית שכתבתי שאני נח בלי סיבה?
אם אימון לוקח לך 4-5 שעות
בהנחה ואין לך 50 סטים באימון אתה כנראה נח יותר ממה שאתה צריך
ולא לנוח 10 דקות כל סט זה לא הגיוני, לנוח ככה כמה סטים עוד סבבה למרות שלדעתי גם מיותר אבל אני לא עבדתי לעולם במשקלים מטורפים כל כך, אז זה עוד אני לא יכול להעיד, אבל גם עם משקלים מטורפים לא עושים 30 סטים באימון

אם זה נשמע כמו זלזול או משהו, אז זאת ממש לא הכוונה, זה נטו מרצון להבין

אם אימון לוקח לך 4-5 שעות
בהנחה ואין לך 50 סטים באימון אתה כנראה נח יותר ממה שאתה צריך
ולא לנוח 10 דקות כל סט זה לא הגיוני, לנוח ככה כמה סטים עוד סבבה למרות שלדעתי גם מיותר אבל אני לא עבדתי לעולם במשקלים מטורפים כל כך, אז זה עוד אני לא יכול להעיד, אבל גם עם משקלים מטורפים לא עושים 30 סטים באימון

אם זה נשמע כמו זלזול או משהו, אז זאת ממש לא הכוונה, זה נטו מרצון להבין
אומנם לא מתאמן 4 שעות אבל לא הגיוני מאיזו בחינה ? ולמה זה נראה לך מיותר כאשר מחקרים מראים שהתאוששות ארוכה בין הסטים לא פוגעת בגדילה ובכוח שהשריר צובר ואף אפילו מעצימה בחלק מהמקרים.

אומנם לא מתאמן 4 שעות אבל לא הגיוני מאיזו בחינה ? ולמה זה נראה לך מיותר כאשר מחקרים מראים שהתאוששות ארוכה בין הסטים לא פוגעת בגדילה ובכוח שהשריר צובר ואף אפילו מעצימה בחלק מהמקרים.
היא מראה את זה על מנוחה הגיונית והכרחית, מצטער אבל לנוח 20 דקות בין סטים זה הרבה מעבר להכרחי בשביל להשלים עוד סט גם בסינגלים כבדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית