הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר חשק להתאמן

• פותח/ת השרשור TORO
  • פורסם בתאריך

TORO

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי חברים,

אני מתאמן מס' שנים בחדר כושר ובשנה האחרונה יש לי קושי להתמיד, וגם כשאני מתאמן זה בחצי כוח.
ניסיתי לעבור לקרוספיט, אבל זה לא עזר וחוסר החשק נשאר גם שם.
אני גם ככה רזה, וכשאני לא מתאמן או לא מתאמן מספיק טוב אני יורד במשקל במהירות.

קרה לכם? ואם כן מה עשיתם?

תודה 😃

היי חברים,

אני מתאמן מס' שנים בחדר כושר ובשנה האחרונה יש לי קושי להתמיד, וגם כשאני מתאמן זה בחצי כוח.
ניסיתי לעבור לקרוספיט, אבל זה לא עזר וחוסר החשק נשאר גם שם.
אני גם ככה רזה, וכשאני לא מתאמן או לא מתאמן מספיק טוב אני יורד במשקל במהירות.

קרה לכם? ואם כן מה עשיתם?

תודה 😃

תופס את עצמי בידיים ומפסיק להתבכיין.. דבר איתי כשיהיו לך ילדים ותצטרך לקום בפאקינג 3 בלילה..

אני ממש נגד להכריח את עצמך ללכת למכון בכוח, אתה לא תצליח להחזיק מעמד בגישה כזאת.
להכריח את עצמך ללכת למכון זה טוב בימים שאתה קצת עייף ועצלן כדי לא לוותר לעצמך, זה קורה לכל אחד, אבל להילחם בחוסר חשק מתמשל בלהכריח את עצמך ללכת למכון זה לא יעבוד.
אתה חייב ללמוד לאהוב את זה ולעשות את זה מבחירה ולא כי זה טרנדי ללכת להתאמן, אני יכול לומר שכשהתחלתי להתאמן הייתי גורר את עצמי בתחילת התהליך אבל לאט לאט למדתי להתאהב בעולם הזה ברמה שיום מנוחה הוא יום מדכא מבחינתי.
המשקולות הצילו אותי משקיעה בדיכאון ונתנו לי כל כך הרבה סיפוק, סיפוק מהתוצאות שאני מרגיש ויותר מהכול סיפוק וגאווה מהמאמץ האדיר שאני נותן כל יום וכל שעה במכון ובעיקר מחוץ למכון, זה נותן לי המון כוחות להמשך הדרך. ממליץ לאמץ את דפוס החשיבה הזה ולהתרכז פחות בתירוצים והלקאה עצמית.
בהצלחה!

אני ממש נגד להכריח את עצמך ללכת למכון בכוח, אתה לא תצליח להחזיק מעמד בגישה כזאת.
להכריח את עצמך ללכת למכון זה טוב בימים שאתה קצת עייף ועצלן כדי לא לוותר לעצמך, זה קורה לכל אחד, אבל להילחם בחוסר חשק מתמשל בלהכריח את עצמך ללכת למכון זה לא יעבוד.
אתה חייב ללמוד לאהוב את זה ולעשות את זה מבחירה ולא כי זה טרנדי ללכת להתאמן, אני יכול לומר שכשהתחלתי להתאמן הייתי גורר את עצמי בתחילת התהליך אבל לאט לאט למדתי להתאהב בעולם הזה ברמה שיום מנוחה הוא יום מדכא מבחינתי.
המשקולות הצילו אותי משקיעה בדיכאון ונתנו לי כל כך הרבה סיפוק, סיפוק מהתוצאות שאני מרגיש ויותר מהכול סיפוק וגאווה מהמאמץ האדיר שאני נותן כל יום וכל שעה במכון ובעיקר מחוץ למכון, זה נותן לי המון כוחות להמשך הדרך. ממליץ לאמץ את דפוס החשיבה הזה ולהתרכז פחות בתירוצים והלקאה עצמית.
בהצלחה!
לזה התכוונתי, לפעמים צריך להכריח את עצמך לעשות משהו כדי שתאהב אותו, אבל אם הוא מכריח את עצמו כמה פעמים ועדיין הוא לא רואה סיבה ללמה הוא עושה את זה אז שיפסיק.

אני לגמרי עם מה ש @Avanti כותב.
אוסיף עוד משהו:
עבורי, ללמוד לאהוב את זה (ואני חושבת שזה תקף לכל דבר) עובר דרך שני דברים נוספים, (חוץ מלהביא את עצמי שוב ושוב ולקוות שאתאהב):
1. אני צריכה למצוא בתוך התחום משהו שאני אוהבת, משהו שאני נהנית ממנו, שמעניין אותי, שגורם לי להרגשה טובה, לפחות קצת. כל זה לא בהכרח יהיה ביום שאני עייפה ועצלנית, אבל זה שם בזמנים האחרים. זה יכול להיות למצוא ענף שעושה לי את זה יותר, או אולי תרגיל שאני מתחברת אליו בתוך הענף שלי.
זה לא אמור למלא 100% מהאימון שלי, אבל חייבת להיות לפחות יחידה אחת כזו. ואני מאמינה שכל אחד יכול למצוא משהו כזה.
2. שיח פנימי, או אוטוסוגסטיה. לדעתי חשוב יותר (ובכל זאת לא לוותר על 1).
בדרך לאימון ותוך כדי, אני מזכירה לעצמי שאני אוהבת את זה או מספרת לעצמי שאני אוהבת את זה. מביימת התלהבות. מעודדת. משננת את כל הטוב שזה מביא לי לחיים.
מהראש ללב ומהלב למעשה, זה עושה שינוי.
ככה גם מגדילים את היחידות מסעיף 1.

זה בעניין של ללמוד לאהוב.

דבר נוסף, אם זה משהו חדש יחסית (אתה מספר שזה קורה בחודשים האחרונים) הייתי בודקת בנוסף מה אני יכולה לשנות או לשפר כדי להפוך את האימון לחוויה טובה יותר.
התזמון של האימון, האינטנסיביות, משך האימון, מוזיקה, להתאמן לבד, להתאמן עם מישהו וכן הלאה.

עבורי שינוי התזמון של האימון בסדר היום הזכיר לי שלהתאמן יכול להיות ממש כיף, אחרי תקופה שגררתי את עצמי בכוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית