BLACK FRIDAY 2019

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
תראה בpresale שנה שעברה היו אחלה מחירים כן עלה המחיר,אבל עדיין 60 שקל לקילו חלבון זה אחלה.
אבל בסדר זה הpre sale אז אי אפשר עדיין להאשים,נחכה ל29.11

לא יודע מה הם נדפקו פתאום. מקווה באמת שביום עצמו זה ישתנה.

אני הזמנתי פעם שעברה 10 קילו במשלוח אחד ולא תפסו.

בתמונה ששלחת מחושב לך מחיר המשלוח

אז אני לפני חודש הזמנתי שק של 5 קילו וזה יצא 50 סנט יותר מ75 דולר ושילמתי מכס. אם בא לך קח את הסיכון, למרות שבלי קשר מסבירים לך שלא רק שאין שום הנחה זה אשכרה יקר יותר מבדרך כלל.
לגבי הפרי סייל, אם קצב המכירות יהיה טוב מבחינתם אז אל תצפו להנחה מעניינת, אני מקווה שעוד אנשים קלטו את הבלוף וזה יפגע להם במכירות ויאלץ אותם לעשות הנחה אמיתית ולא לעבוד עלינו.

אז אני לפני חודש הזמנתי שק של 5 קילו וזה יצא 50 סנט יותר מ75 דולר ושילמתי מכס. אם בא לך קח את הסיכון, למרות שבלי קשר מסבירים לך שלא רק שאין שום הנחה זה אשכרה יקר יותר מבדרך כלל.
לגבי הפרי סייל, אם קצב המכירות יהיה טוב מבחינתם אז אל תצפו להנחה מעניינת, אני מקווה שעוד אנשים קלטו את הבלוף וזה יפגע להם במכירות ויאלץ אותם לעשות הנחה אמיתית ולא לעבוד עלינו.

בסוף יהיה טוב.
הם אחלה חברה בסוף של דבר.
כן הם העלו מחירים בגלל שראו שהרבה אנשים התחילו לקנות מהם והם ראו פוטנציאל בזה.
אולי ביום עצמו ב29.11 הם יפציצו ממש.

אני בכלל רוצה להזמין סכין גילוח קלאסית ומנוי לפלייסטיישן, אבל אם יהיו מבצעים מעניינים בעוד דברים אני בראש פתוח

עכשיו שק 5 קילו עולה 240 שקלים, כנראה חשבו שאנחנו מפגרים.
יש סיכוי שמחר בבלאק פריידי עצמו תהיה עוד הנחה?

עכשיו שק 5 קילו עולה 240 שקלים, כנראה חשבו שאנחנו מפגרים.
יש סיכוי שמחר בבלאק פריידי עצמו תהיה עוד הנחה?
סוף סוף. עסקה מאוד משתלמת, במיוחד כשהמשלוח חינם.
אבל אני אישית לא חושב שהblack Friday עצמו יהיה גרוע יותר מהpre black Friday וגם זה רק עניין של יום אחד אז אני חושב שכדאי לחכות. מקווה שלא תהיה נפילה.

שנה שעברה קניתי 2 שקים של 2.5 ב150 ש"ח.. מקווה שגם השנה

עם משלוח 287. מה יצא מזה?

תוסיף עוגייה או איזה חטיף חלבון והמשלוח חינם, חסר ממש קצת בשביל משלוח חינם וגם קיבלת איזה משהו קטן על הדרך.

@Koller אשמח אם תוכל לעדכן אם זה יהיה המחיר מחר, כבר חודשיים אני מחכה למבצע הזה כדי להעמיס.

תוסיף עוגייה או איזה חטיף חלבון והמשלוח חינם, חסר ממש קצת בשביל משלוח חינם וגם קיבלת איזה משהו קטן על הדרך.

@Koller אשמח אם תוכל לעדכן אם זה יהיה המחיר מחר, כבר חודשיים אני מחכה למבצע הזה כדי להעמיס.
אז יצא 260 שח.. ממש הנחה מטורפת.

תגידו למה קריאטין עם טעם עולה בערך פי 3 מללא טעם? מה ההבדל בין זה לאבקת חלבון שעם טעם ובלי עולה אותו דבר?
וגם מה עדיף את הגלולות או האבקה שלו?

תגידו למה קריאטין עם טעם עולה בערך פי 3 מללא טעם? מה ההבדל בין זה לאבקת חלבון שעם טעם ובלי עולה אותו דבר?
וגם מה עדיף את הגלולות או האבקה שלו?

יש פרוקטוז בטעמים, אבל באופן אישי לא ממש ממליץהם מתוקים פיצוצים

2 שקים ב240 ש"ח..
תגידו אם יש לי 30 ש"ח הנחה מהפנייה, אני יכול להזמין נניח ב280 ואז המכס יראה כאילו שילמתי 250?

2 שקים ב240 ש"ח..
תגידו אם יש לי 30 ש"ח הנחה מהפנייה, אני יכול להזמין נניח ב280 ואז המכס יראה כאילו שילמתי 250?
אל תדאג גם ככה לא יתפסו לך את החבילה במכס בחודש הקרוב כי מלא ישראלים מחכים למשלוח,ואם הם יתחילו לבדוק קופסא קופסא תהיה האטה בהגעת המשלוחים לקונים.
פשוט אל תזמין מעל 10 קילו בחבילה אחת.

אל תדאג גם ככה לא יתפסו לך את החבילה במכס בחודש הקרוב כי מלא ישראלים מחכים למשלוח,ואם הם יתחילו לבדוק קופסא קופסא תהיה האטה בהגעת המשלוחים לקונים.
פשוט אל תזמין מעל 10 קילו בחבילה אחת.
אני שוקל להזמין ב350 בשביל החבילת חטיפים. מעמ יוצא 17 שזה 60 שקל וזה עדיין משתלם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית