הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר פרופורציה בשריר בזרוע "דו ראשי"

moti cohen

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
2
52
2
היי לכולם,
יש לי חוסר פרופורציה בשריר הדו-ראשי בזרוע ימין לעומת שמאל, הבנתי שצריך להתאמן כרגיל וזה בדרך כלל מסתדר במהלך הזמן..

אני מתאמן מתחיל, כשלושה חודשים ואני מרים משקולות חופשיות 14 קילו בכל יד במידה ואני מחליט שלא לעלות במשקל האם החוסר פרופורציה יעלם?

אתה מתאמן כלום זמן, אז כנראה זה באמת יעלם עם הזמן, כנראה הבדלים שהיו קיימים קודם ועכשיו רק רואים אותם מעט יותר

יסתדר עם הזמן, בכל מקרה מתאמן 3 חודשים ומרים דמבלים של 14 ק״ג כל יד.... תוודא שאתה מנצל את כל התנועה ולא מקריב טכניקה בשביל משקל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות..
אך אני רוצה לדעת איך להצליח לסגור את הפער.

האם להמשיך על אותו משקל עד שאני אראה שהיד החלשה משתווה ליד החזקה?

אז תוסיף תרגילים שעובדים בנפרד על כל יד, לא רק תרגילי כפיפה. גם חתירה במשקולת לגב, הרחקת כתפיים וכו. אם זה תרגיל יד יד אז תתחיל ביד החלשה תמיד ובחזקה תעשה בדיוק כמו שעשית בחלשה, לא יותר.

תודה על התשובות..
אך אני רוצה לדעת איך להצליח לסגור את הפער.

האם להמשיך על אותו משקל עד שאני אראה שהיד החלשה משתווה ליד החזקה?
תמשיך כרגיל כאילו אין הבדל ביניהם והוא יעלם

• פותח/ת השרשור
אז תוסיף תרגילים שעובדים בנפרד על כל יד, לא רק תרגילי כפיפה. גם חתירה במשקולת לגב, הרחקת כתפיים וכו. אם זה תרגיל יד יד אז תתחיל ביד החלשה תמיד ובחזקה תעשה בדיוק כמו שעשית בחלשה, לא יותר.

אז תתחיל ביד החלשה תמיד ובחזקה תעשה בדיוק כמו שעשית בחלשה-
זה משהו שלא עשיתי עד עכשיו..

תודה על התשובות 😃

אל תעשה שום אקסטרה עבודה ושום כלום. הייתי ממליץ לעבוד בעיקר יד-יד, כדי שלא יהיה פיצוי על הכוח החסר ביד השנייה במוט למשל. מעבר לכך, תמשיך לאכול טוב ולהתאמן, הכל יגדל יותר וגם יסתדר מעצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית