הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירי הבטן ( מצורף תמונות )

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם, עניין שממש מטריד אותי- אלכסוני הבטן( oblique).
בגדול, בחיטווב הראשון שעשיתי אי פעם היה עם מידע באינטרנט ולא ממש מקצועי. הייתי עושה המון אירובי ריצות בים
וקורע את עצמי באימוני בטן !
וממש מתיש את עצמי רק בשביל להבליט קוביות זה מה שעניין אותי , כול השאר לא עניין. מישום מה דווקא אז
שרירי האלכסונים הכי בלטו !! הייתי כמעט על אפס פחמימה ..ואז אכלתי סרט שהבטן " מנופחת" אז התחלתי ליקרוא באתרים
והחלטתי להוריד פחמימה ל 0 כדי לנסות ולהשטיח את הבטן ומישום מה דווקא אז האלכסונים פשוט נעלמו או כמעט נעלמו!
מאותו יום ועד היום לעולם לא הצלחתי להחזיר אותם לקדמותם למרות האימוני בטן הקשים! האם למישהוא יש רעיון איך זה יכול להיות?
שימו לב בתמונות איפה שהאלכסונים איפה שהנקודת חן כאילו נוצרו שקעים בימקום השרירים!
ב2 תמונות הראשונות זה עם ה " אלכסונים"
וב2 האחרונים זה עם השקעים

קבצים מצורפים

• SAM_2179.jpg
    SAM_2179.jpg
    KB 34.3 · צפיות: 436
  • SAM_2178.jpg
    SAM_2178.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 376
  • SAM_2290.jpg
    SAM_2290.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 398
  • SAM_2269.jpg
    SAM_2269.jpg
    KB 36.5 · צפיות: 265
למען האמת, לא הרבה.
תעבוד עם תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט שיחייבו שימוש נכון בכל שרירי הבטן, ולתסף עם 2-3 תרגילים נוספים וזהו, לא צריך חצי שעה של בטן

התכוונתי איזה תרגילים הם המשפיעים ביותר? והאם בכלל יש צורך לעבוד על האלכסונים או שזה שטויות?

התכוונתי איזה תרגילים הם המשפיעים ביותר? והאם בכלל יש צורך לעבוד על האלכסונים או שזה שטויות?
התרגיל הכי משפיעה על הקוביות נמצא במטבח, אם באלך להתחזק תעשה תרגילים למיניהם זה ממש שינוי מיקרוסקופי במראה (אלא אם אתה סופר חלש שם או משו)

לגבי אלכסונים אף פעם לא חקרתי על זה יותר מידי אבל באדיבילדרים מתרחקים מזה כמו מאש בגלל הטענה שזה "מרחיב" את המותן

אבל אין באמת צורך לבודד עכשיו את האלכסונים

התרגיל הכי משפיעה על הקוביות נמצא במטבח, אם באלך להתחזק תעשה תרגילים למיניהם זה ממש שינוי מיקרוסקופי במראה (אלא אם אתה סופר חלש שם או משו)

לגבי אלכסונים אף פעם לא חקרתי על זה יותר מידי אבל באדיבילדרים מתרחקים מזה כמו מאש בגלל הטענה שזה "מרחיב" את המותן

אבל אין באמת צורך לבודד עכשיו את האלכסונים

זה ברור, אבל כמו לכל שריר בשביל להוסיף לו מסת שריר יש לעבוד עליו.

אין משפיע ביותר, כל התרגילים יעבדו בשימוש נכון.
ואם אתה רוצה אלכסונים מפותחים ללא ספק צריך לעבוד עליהם, אבל כמו שאמרתי קודם, לא בהכרח בצורה מבודדת, אלא כחלק מעבודה על תרגילים מורכבים

אין משפיע ביותר, כל התרגילים יעבדו בשימוש נכון.
ואם אתה רוצה אלכסונים מפותחים ללא ספק צריך לעבוד עליהם, אבל כמו שאמרתי קודם, לא בהכרח בצורה מבודדת, אלא כחלק מעבודה על תרגילים מורכבים
אני רק שאלה. יש לי בטן חזקה אבל הקוביות קטנות עד כדאי כך שאני צריך אחוזי שומן יחסית נמוכים על מנת שיראו אותם. האם עליה במסה תעזור או שנדפקתי מבחינה גנטית?

אני רק שאלה. יש לי בטן חזקה אבל הקוביות קטנות עד כדאי כך שאני צריך אחוזי שומן יחסית נמוכים על מנת שיראו אותם. האם עליה במסה תעזור או שנדפקתי מבחינה גנטית?
נדפק מבחינה גנטית אומר רק שתצטרך לעבוד יותר בשביל אותה התוצאה.
בהחלט לא יכול להזיק לנסות לפתח יותר מסת שריר שם

נדפק מבחינה גנטית אומר רק שתצטרך לעבוד יותר בשביל אותה התוצאה.
בהחלט לא יכול להזיק לנסות לפתח יותר מסת שריר שם

הבעיה שכל קוביה כמו קוביית שוקולד. הייתי מתאמן עליה שנים אבל חוץ מחוזק לא היה שום הבדל בקוביות לכן השלמתי עם זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית