הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בקשר לחביתות

• פותח/ת השרשור Mus1Cy
  • פורסם בתאריך

Mus1Cy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
תמיד שאני מבשל ביצים על מחבת ומנסה לאכול יוצא לי גאג כזה ולא מצליח לאכול מלא אומרים לי שאני מבשל יותר מדי את הביצה אז שיניתי את זה וזה עדיין לא עובר לי זה לא היה ככה בהתחלה מישהו אמר לי שפיתחתי אלרגיה לביצים מישהו יודע אולי מה הסיבה ויכול לעזור לי ?

תמיד שאני מבשל ביצים על מחבת ומנסה לאכול יוצא לי גאג כזה ולא מצליח לאכול מלא אומרים לי שאני מבשל יותר מדי את הביצה אז שיניתי את זה וזה עדיין לא עובר לי זה לא היה ככה בהתחלה מישהו אמר לי שפיתחתי אלרגיה לביצים מישהו יודע אולי מה הסיבה ויכול לעזור לי ?

לא פיתחת אלרגיה לביצים, תירגע.
גם אני, בתקופות שהייתי אוכל הרבה מאוד ביצים, הייתי סולד מהן. ועכשיו, כשאני אוכל 3-4 ביצים בשבוע במקסימום, רק המחשבה על ביצה קשה גורמת לי לרצות להקיא. קצת תרגיע עם הביצים, והתיאבון יחזור אליך. מה שכן, אם תאכל ביצים בצורות אחרות (למשל לערבב עם אבקת חלבון בקערה ולחמם במיקרוגל לדקה-שתיים או לשים במחבת כמעין פנקייק חלבון) זה יעלים את הטעם של הביצה ואז תוכל לאכול את זה מבלי להיגעל (כל ה"מתכונים" שציינתי מומלצים גם עם שיבולת-שועל במידה ואין לך אבקת חלבון).

אלרגיה זה מעבר לרק לא אוהב את הטעם.
תנסה לתבל בצורה שונה, להשתמש בחמאה אם אתה משתמש בשמן או ההפך, להכין את הביצה בצורה שונה, נגיד להכין ביצת עין או ביצה קשה.
קיים גם הפתרון האלגנטי של לא לאכול ביצים אם אתה לא אוהב את הטעם

הייתה לי תקופה שהייתי אוכל מלא וזה ניהיה לי מגעיל עד רמות של להקיא מאכילה של אחת

בנתיים מצאתי שמקושקשת בייחוד אם סה עם טחינה או קוטג׳ הולך אחלה וביצה קשה אני יכול לשרוד

לא אכפה על עצמי לאכול ביציים זה היה סיוט

קיצר "תיגמל" בנתיים

כל דבר שתאכל בכמות גבוהה לאורך זמן יגרום לך להיגעל ממנו באיזשהו שלב...
בייחוד המאכל עם הטעם הכי "בייצתי" שיש חחח
או שאתה באמת לא מכין אותם טוב, או שפשוט נמאס לך. בין כה וכה, תנסה להפסיק...
ותיזהר שלא תתפתח לך התנייה של בחילה מהביצים כי אחכ קשה מאוד לתקן את זה. תבוא בגישה חיובית של "אנסה שוב עוד כך וכך זמן...." או שתתנסה בצורות הכנה שונות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית