הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים ובעיות שינה

Rami2000

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה, אני בן 18 בשנה האחרונה אני עובד משמרות לילה 00:00 - 9:00 לפני העבודה עשיתי חיטוב וירדתי 30 קילו , במהלך העבודה עליתי 20 ק''ג חזרה (עם מסת שריר התאמנתי דיי הרבה הייתי בסוג של מסה) מנסה לחזור לחיטוב ולא מצליח , קשה לי לישון אני נרדם ב 14:00 וקם ב19:00 בערך...אני לא מצליח לישון 8 שעות רצוף אף פעם תמיד איכשהו מעירים אותי או שאני קם לבד, מה שפוגע לי בהצלחה בחיטוב וגורם לי לדלג על אימונים, למישהו יש פתרון או עצה כלשהי?

היה לי משהו כזה פעם. לכן יש לי ניחושון מה הבעיה. יכול להיות שזה חיטוב אגרסיבי מדי? ש׳גומר׳ אותך?

• פותח/ת השרשור
היה לי משהו כזה פעם. לכן יש לי ניחושון מה הבעיה. יכול להיות שזה חיטוב אגרסיבי מדי? ש׳גומר׳ אותך?

תשמע יש משהו במה שאתה אומר, כי אני לפעמים קיצוני מהחוסר סבלנות שלי להשגים, גם אני משתמש באותה שיטה שהייתי משתמש כשהיה לי זמן פנוי ולא הייתי עובד אולי זה לא מתאים ההוצאה הקלוריות שלי הרבה יותר גבוהה בתקופה הזו. אבל הבעיה היא שהמחסור בשינה ממשיך גם בימים שאני אוכל 4-5 אלף קלוריות (אני בתקופה שעליתי המון במשקל כמו שהסברתי)

תנסה לסדר את השעות שינה שלך שיהיו קבועות בכל יום, תלך לישון באותה שעה ותקום באותה שעה. נכון אתה עובד לילה וזה די דפוק אבל אתה עדיין צריך למצוא איזשהו איזון.

אני שגרתי בארץ ועבדתי כברמן / סטודנט הייתי הולך לישון בדר״כ ב7 בבוקר וקם ב3 בצהריים... את האמת זו הייתה התקופה עם ההתאוששות הכי טובה שהייתה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית