הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגר חיטוב

אושרה

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי
אחרי 4 חודשים ללא שמירה על תזונה וללא אימונים (עברתי ניתוח) אני מנסה לבנות אתגר חיטוב לעצמי...
השאלה אם ראלי לרדת מ24% שומן בערך (שוקלת 54.4 גובה 1.61) ל18% שומן בשלושה חודשים?

אפרט מה אני מתכוונת לעשות:
אימון היט אחד בשבוע (שונאת אז מתחילה במשהו)
3 אימוני כח בשבוע

תפריד דל פחממה
בוקר- יוגורט פרו 20 גרם חלבון עם תמר ו4 אגוזי מלך
בניים-פרי
צהרים- ירקות מאודים ו200 גרם חזה עוף/סלמון
ביניים-פרי
ערב- 2 ביצים סלט ואבוקדו
לאחר אימון- מנת חלבון

מתכוונת לשלב יוהמבין ולקחת הסוף קלן (לא ביחד כמובן)

האם היעד שהצבתי ראלי?

לפי הנתונים שהבאת את לא נראה לי 24% שומן (לא יודע מהו גילך)
בכל זאת לרדת ל-18% ב-3 חודשים זה כן אפשרי, תלוי כמה ומה תכניסי לפה.
לעניות דעתי הבלתי מקצועית - עדיף לעשות את זה בהדרגה (דהיינו מאזן קלורי שלילי קל, בשילוב אימונים כולל אירובי), גם אם זה ייקח יותר מ-3 חודשים.
יותר בריא לגוף.

לעניות דעתי הבלתי מקצועית - עדיף לעשות את זה בהדרגה (דהיינו מאזן קלורי שלילי קל, בשילוב אימונים כולל אירובי), גם אם זה ייקח יותר מ-3 חודשים.
יותר בריא לגוף.
איך אתה יודע שהיא לא 24%? אין לך תמונה או נתונים נוספים חוץ מגובה ומשקל שלפיהם לא ניתן לקבוע אחוזי שומן.
ירידה מהירה או איטית זה לפי העדפה שלמהאינדבידואל.

לגבי התפריט, תחשבי עם מחשבון קלוריות ותרשימי כמה חלבון, לפחמימה ושומן התקבל ליום.
לגבי אחוז השומן שלך, את לא באמת יודעת אותו במדויק או אפילו קרוב למדויק ולכן הייתי מפסיק להסתכל על זה בתור מדד. תסתכלי על משקל הגוף. את אמורה לרדת 0.5-1% ממשקל הגוף בשבוע.

• פותח/ת השרשור
יותר

אני הת 30 ואחוז השומן שלי נמדד עי קליפר אצל דיאטנית קלינית.... בנוסף המשקל הפחות מדויק של טניטה גם כן נותן את אותה תוצאה.. בגלל שיש לי קליפר גם בבית ולמדתי להשתמש בו אני רוצה לעקוב איתו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית