עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער, לא קיבלתי הסבר משכנע. מה לעשות...
לא להתקדם במשקלים , ולעבוד הרבה על טכניקה .
מה הטענה שלך? שבגלל שהוא חזק, הצורה שבה הוא מרים היא אופטימלית? אתה יודע לבד איך קוראים לזה או להגיד לך?
הבעיה היא אחרת. משקולנים חושבים שהם עושים הכל מושלם, ולא מוכנים לקבל את זה שיש סיכוי שהם טועים במשהו, אפילו שהם עושים את זה ככה 50 שנה. והתשובה היחידה לביקורת היא שכולם עושים את זה ככה.
זה ידוע שבקלין עובדים שרירים אחרים לחלוטין מאשר בדדליפט...
אתה ברייה משונה...
אם לא פספסתי אחד בטעות, הבן אדם בערך 3 פעמים הציע וביקש והתחנן שתראה איזה סרטון של מישהו שלטעמו מסביר את מה שדורש הסבר.
עכשיו שתי אפשרויות, או שלא טרחת לראות (כי לא מענין אותך, כי אתה עסוק, אחר) או שראית ולא טרחת להתיחס למה שנאמר שם (כאן כבר אין לי הסבר להציע)
אפשר לדעת מה הרקע של שלושתיכם באימון משקולנים ולאיזה תוצאות הבאתם אותם? אגב מה התוצאות והניסיון שלכם בתחום?
ובגלל שאתם כל הזמן ממליצים לכל משקולן לעשות דד ליפטס ולואו בארס, אתם בבקשה יכולים לבנות לי תוכנית אימונים שתעלה לי את הטוטאל בכמה שיותר? (בשיא הרצינות).י
א) ראיתי את הסרטון.
ב) זה לא הסבר. זה כמו שאני אשלח את הבן אדם לריפ, ואגיד לו לך תקרא את ההסבר שלו. אם אתה לא יודע להסביר משהו, אז אתה לא מבין את זה.
אני הסברתי לך - זה גורם לך להגיע למצב יותר טוב לקראת המשיכה השנייה - הכתפיים מכסות יותר טוב את המוט ואתה מנצל יותר טוב את הרגליים בהקפצה.א) ראיתי את הסרטון.
ב) זה לא הסבר. זה כמו שאני אשלח את הבן אדם לריפ, ואגיד לו לך תקרא את ההסבר שלו. אם אתה לא יודע להסביר משהו, אז אתה לא מבין את זה.
א) אז תגיד. אחרת ניתן לחשוב שאתה לא מתיחס בכבוד למי שמתדיין איתך
ב) אם הצלחתי לעקוב, הוא ניסה להסביר לך את דעתו במילים שלו, ומשראה שלא השתכנעת הפנה אותך להסבר יותר מדויק (לטעמו) של אינסטנציה כלשהי בנושא. לי זה נשמע פייר אינאפ.
ג) בהחלט יתכן שמאן דהוא לא ידע להסביר טענה כלשהי ובכ"ז הטענה נכונה (למשל אני ביחס לכמעט כל דבר)
אפשר לדעת מה הרקע של שלושתיכם באימון משקולנים ולאיזה תוצאות הבאתם אותם? אגב מה התוצאות והניסיון שלכם בתחום?
ובגלל שאתם כל הזמן ממליצים לכל משקולן לעשות דד ליפטס ולואו בארס, אתם בבקשה יכולים לבנות לי תוכנית אימונים שתעלה לי את הטוטאל בכמה שיותר? (בשיא הרצינות).י
אוקיי, כנראה שאתה לא יודע לבד וצריך להגיד לך: http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
אגב, זה לא שלמשקולנים בפורום יש כל כך הרבה רקע ותוצאות מי יודע מה. אני לא מבין למה אתם הופכים כל דיון למשהו אישי, במקום להשאר בנושא.
לא הפכתי שום דבר לאישי, ומה זה קשור שלמשקולנים עצמם אין תוצאות ורקע מי יודע מה לדיון?
אני לא המאמן שלך.
אז תוכנית שלמה לא תבנה לי אבל תוספות לתוכנית הנוכחית שלי כמו דד ליפט כן?
אלכס אם אתה רוצה אתה יכול להיות המאמן שלי בפרס 😛
קודם תפסיק עם האנבוליק ****
לא הפכתי שום דבר לאישי, ומה זה קשור שלמשקולנים עצמם אין תוצאות ורקע מי יודע מה לדיון?
אז תוכנית שלמה לא תבנה לי אבל תוספות לתוכנית הנוכחית שלי כמו דד ליפט כן?
העניין פה שהתנועה היא לא באמת כמו S (בחלק התחתון) אבל אם אתה מביא את המוט *קצת*אוקיי, נקבל את זה.
טומי קונו בגדול רוצה שיקרה בקלין בדיוק מה שריפ רוצה שיקרה בדדליפט ובקלין. עד שהמוט מגיע לברכיים, הזווית של הגב נשמרת, ואז לפני הקפיצה, הזווית גדלה. זאת לא השאלה. השאלה היא למה הוא לא רוצה להתמקם לפני המשיכה לפי המודל שמתואר ב-SS ולהגיע לנקודה הזאת בקו ישר, אלא מעדיף תנעה של S? לא קיבלתי על זה תשובה.
העניין פה שהתנועה היא לא באמת כמו S (בחלק התחתון) אבל אם אתה מביא את המוט *קצת*
אליך, לא בהגזמה, אז זה ממקם אותך יותר טוב לקראת ההקפצה ואתה לא משקיע ממש פה הרבה אנרגיה בשביל לעשות את זה אבל שווה להשקיע את האנרגיה הנוספת בזה כי מה שחשוב בהרמות אולימפיות זה החלק של ההקפצה ולא המשיכה הראשונה.
קשה להסביר את זה והרבה יותר קל להדגים את זה, בגלל זה שלחתי אותך אל קונו.
תראה גם פה בסירטונים את המסלול, יותר קל להבין כשרואים את זה בעין:
http://www.youtube.com/watch?v=glJA03fNdLYhttp://www.youtube.com/watch?v=mdKnwnOecRw
1 במצב שבו אתה מביא את המוט אליך, האגן יילקח יותר אחורה והכתפיים יכסו יותר את המוט ברגע שתגיע לרגע ההקפצה ויהיה לך יותר עם מה לעבוד כדי להקפיץ. אני לא אומר שהכתפיים לא ייכסו את המוט אם הוא יעלה בקו ישר אבל אם תביא את המוט אליך אז זה יהיה יותר משמעותי.אוקיי, זה מביא אותי לשתי שאלות:
1. למה זה מביא אותך למצב שונה ממה שמשיכה בקו ישר תביא אותך אליו? במשיכה שריפ מתאר, כשהמוט יגיע לברכיים, הכתפיים עדיין יכסו את המוט.
2. אם נניח שאתה צודק, לפי הסרטונים שהבאת, יוצא שבמשיכה הראשונה המוט רחוק מהם טיפה, ולא נוגע ברגל לאורך כל המשיכה. זה בזבוז אנרגיה די גדול. אתה חושב שהמצב שזה מביא אותם אליו מפצה על זה?
לא ראיתי עדיין את ההרצאה כי אין לי פה סאונד כרגע, אבל אני זוכר שהוא דיבר בספר שלו על עניין הבאונס בהנפה. ממה שאני זוכר הוא אמר שאם הכל יוצא מושלם בהנפה אז קמים אוטומטית עם באונס. זה נכון מהנסיון שלי (אולי לא הכל הכל יצא מושלם אבל כנראה היה מספיק קרוב) אבל לא תמיד הדברים מסתדרים בדיוק ככה. יש גם מקרים שאולי הפוכים למה שתארת, שכדאי לקום ולהלחם עם המיקום של המוט כשאתה כבר למעלה.
לגבי הספר שלו, שווה קנייה? ובכלל יש לך ספרים מומלצים?