תצלם דדליפט כבד מהצד וקלין או הנפה שבהם הכתפיים שלך מכסות את המוט בסיום המשיכה הראשונה ותראה את ההבדל.
עכשיו אני כבר לא מבין על מה אנחנו מתווכחים. אתה מסכים איתי שאם אתה מתחיל את הקלין, כמו שמתחילים את הדדליפט ב-SS, המוט יעלה בקו ישר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תצלם דדליפט כבד מהצד וקלין או הנפה שבהם הכתפיים שלך מכסות את המוט בסיום המשיכה הראשונה ותראה את ההבדל.
אז הסטאפ הוא לא כמו בדדליפט?
או שסתם הסתלבטת...
הסטאפ הוא אותו הדבר, הבעיה שבדדליפט כבד יותר קשה להביא את המוט אליך מאשר בקלין למשל אבל בדדליפט אין ממש צורך שהכתפיים יהיו ממש מעל המוט בסוף המשיכה הראשונה כמו בהרמות האולימפיות ולכן זה לא מהווה בעיה.אז הסטאפ הוא לא כמו בדדליפט?
או שסתם הסתלבטת...
המוט יעלה איך שאתה מעלה אותו אבל באופן אידיאלי הוא לא אמור לעלות בקו ישר אלא לבוא *קצת* אליך.עכשיו אני כבר לא מבין על מה אנחנו מתווכחים. אתה מסכים איתי שאם אתה מתחיל את הקלין, כמו שמתחילים את הדדליפט ב-SS, המוט יעלה בקו ישר?
הסטאפ הוא אותו הדבר, הבעיה שבדדליפט כבד יותר קשה להביא את המוט אליך מאשר בקלין למשל אבל בדדליפט אין ממש צורך שהכתפיים יהיו ממש מעל המוט בסוף המשיכה הראשונה כמו בהרמות האולימפיות ולכן זה לא מהווה בעיה.
המוט יעלה איך שאתה מעלה אותו אבל באופן אידיאלי הוא לא אמור לעלות בקו ישר אלא לבוא *קצת* אליך.
בכל מקרה, תראה את ההרצאה של קונו, הוא מסביר את הכל הרבה יותר טוב ממני.
זה רק אני או שגם פה המוט לא מעל חצי כף הרגל?זה מה ששאלתי מראש, למה עדיף שהמוט יבוא אליך (תנועה של S), ולא קו ישר?
הנה דוגמא לקלין שאני מדבר עליו:
YouTube- Justin 1 fitty
הסרטון מדגים היטב את מה שאני מדבר עליו; הוא לא הביא את המוט אליו במשיכה הראשונה אלא עשה את המשיכה הראשונה בעזרת הגב (ומשך מסביב לברכיים) ומזער את עבודת הרגליים.זה מה ששאלתי מראש, למה עדיף שהמוט יבוא אליך (תנועה של S), ולא קו ישר?
הנה דוגמא לקלין שאני מדבר עליו:
קודם כל לא מושכים עם הגב. הגב לא יודע למשוך.
הוא כן עבר מסביב לברך, תסתכל טוב ותשווה לסירטונים שהבאתי.דבר שני, המוט עלה בקו ישר, ולא עבר לו מסביב לשום ברך. אתה אמור שיותר יעיל להביא את המוט אליך, ולבזבז אנרגיה על תנועות שלא תורמות לעלייה של המוט. אני שואל למה.
ב16איגור המלך 👑
לא הכי קשור לפה אבל באיזה תאריך אתם מתחרים בליגה?
ב16
אני גם כנראה אתחרה אבל עם תוצאות קצת צנועות בגלל הפציעה:(
ב16
אני גם כנראה אתחרה אבל עם תוצאות קצת צנועות בגלל הפציעה:(
עכשיו אני כבר לא מבין על מה אנחנו מתווכחים. אתה מסכים איתי שאם אתה מתחיל את הקלין, כמו שמתחילים את הדדליפט ב-SS, המוט יעלה בקו ישר?
משקולנים וריפטואים תמיד יריבו על הקלין
על הנק' שבה אתה קופץ ועל המיקום של המוט (ריפטואים טוענים שהחלק הראשון של פאוורקילן זה דדליפט)
תגדיר" להרים כבד".
אתה מוזמן להגיד את זה לאיליה המלך -
YouTube- Ilya Ilin 17 year old World Champion 2005
ויש לך את המסלול של המוט בהילוך איטי בשניות:
3:43 - 3:47
5:02 - 5:05
6:40 - 6:43
הבעיה היא שהריפטואים לא יודעים על מה הם מדברים והם מתווכחים עם אנשים שעוסקים בזה יותר מהם והטכניקה חשובה להם יותר מהם.
אגב, שימו לב שעוד לא יצא לי לראות בפורום משקולן שמטיף לריפטואים איך להתאמן או איך לעשות בנץ', אבל יצא לי לראות ההפך.