הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אליפות אירופה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מתי יש שידורים ביורוספורט? מתי היא מתחילה?

אם אתה לא מתכנן להתחרות אני לא רואה סיבה להשתמש באמוניה, משתמשים בד"כ לתחרויות וזה לא משהו שעושים באופן יומיומי..

הבן אדם שאל כמה עולה האמוניה. הוא לא שאל אם אתה רואה סיבות להשתמש בה או לא.

הפרשנים אמרו עכשיו שהטוטאל של המתחרה חייב להיות בטווח של פלוס מינוס 20 קילו ממה שהוא דיווח לפני התחרות, אחרת הוא נפסל.
למה זה? אני יכול להבין למה אסור לו לרדת מהטווח - שלא ידווח יותר מדי וכך יוזמן או יהיה בדרג גבוה מדי. אבל למה שלא יעלה מעל הטווח?

מוזר. אתה בטוח ששמעת נכון? אני מכיר את זה שאסור לרדת מהטווח, אבל אף פעם לא שמעתי על העניין של לעבור אותו.

כנראה לא הבנת טוב את הפרשן. אסור רק לרדת 20 ק"ג מתחת לטוטל שהוכרז. אצל נשים הטווח הוא 15 ק"ג.
אם זה היה נכון גם בכיוון השני אז לא היינו רואים מתחרים מדרג ב' לוקחים מדליות.

זה כבר ניגמר ... מישהו צפה בכלל ? צפיתי רק בשל הגברים 😛
היו מקצים של
77 קילו
85 קילו
9X קילו (לא ממש זוכר כמה בדיוק ניראלי 94 או 98)
105 קילו
ומעל 105 קילו

ראיתי חלק מהקט' של הבנות וכמעט את כל הקט' של הגברים, סך הכל תחרות יפה ומאורגנת. קצת חבל שלא נשברו שיאי עולם וברוב הקט' לא הייתה מלחמה כמו ב-105 + שהייתה אחת הקט' הכי יפות בתחרות.

מישהו ראה את הקט' של 75 + נשים לפני כמה ימים? המשקולנית הרוסיה שלקחה מקום ראשון הייתה האישה עם הטכניקה הכי יפה שיצא לי לראות... והיא רק בת 18! והמתחרה שלה אולגה מאוקראינה הייתה האישה הכי שמנה שיצא לי לראות 😆 אגב היא שקלה יותר מהגברים של 105+

מה אתה מדבר, בSHW היה דרמה עד השניה האחרונה

ראיתי חלק מהקט' של הבנות וכמעט את כל הקט' של הגברים, סך הכל תחרות יפה ומאורגנת. קצת חבל שלא נשברו שיאי עולם וברוב הקט' לא הייתה מלחמה כמו ב-105 + שהייתה אחת הקט' הכי יפות בתחרות.

מישהו ראה את הקט' של 75 + נשים לפני כמה ימים? המשקולנית הרוסיה שלקחה מקום ראשון הייתה האישה עם הטכניקה הכי יפה שיצא לי לראות... והיא רק בת 18! והמתחרה שלה אולגה מאוקראינה הייתה האישה הכי שמנה שיצא לי לראות 😆 אגב היא שקלה יותר מהגברים של 105+

עברית שפה קשה?😳

105+ טוב שלא כתבת 60+55 ומעלה

.אחי!!!!!!! לצ'יגישייב יש טכניקהההההההה אחיייייייייייי!!!! הוא לא חזק הכל טכניקההההההההה

אגב רק אני נגעלתי מהארמני שניגב את הבית שחי שלו במגבת ואחריי זה ניגב את הפנים?

---------- התגובה התווספה ב 19:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

105+ טוב שלא כתבת 60+55 ומעלה

.אחי!!!!!!! לצ'יגישייב יש טכניקהההההההה אחיייייייייייי!!!! הוא לא חזק הכל טכניקההההההההה

וזה עוד בלי לצעוק על המוט 😲

יצא לי ליראות רק את ה85 גברים והיה שמה אחד שחכתי מאיזה ארץ הוא (יש מצב בלרוס? ההוא עם החליפה האדומה לבנה) שבשתי ניסיונות האחרונים שלו בC&J הוא ניכשל בJERK והוא מזה העיף את המוט בקלין והוא הפסיד את הזהב לארמנים, באסה בישבילו הוא היה חזק.

כן הארמני הצעיר (בן 20) הזה בהמה מגעילההההההההההההההההההה

צ'יגישייב צעק לפני שהוא נכנס, קלוקוב צעק עוד בחדר הלבשה... רק אתם הומואים שלא משתמשים ברייג'...

צ'יגישייב צעק לפני שהוא נכנס, קלוקוב צעק עוד בחדר הלבשה... רק אתם הומואים שלא משתמשים ברייג'...

לצעוק לפני שנכנסים מותר כי לא צועקים על המוט עצמו כמו דבילים, ודימה הוא מלך ומותר לו הכל אז מוותרים לו 😘, מה גם שלא ראיתי שהוא צעק על המוט רק מבט מפחיד בעיניים..

ולא יודע מה עם האחרים אבל אני משתמש ברייג' תמיד רק לא בצעקות על המוט כמו פריק :120ag:

לצעוק לפני שנכנסים מותר כי לא צועקים על המוט עצמו כמו דבילים, ודימה הוא מלך ומותר לו הכל אז מוותרים לו 😘, מה גם שלא ראיתי שהוא צעק על המוט רק מבט מפחיד בעיניים..

ולא יודע מה עם האחרים אבל אני משתמש ברייג' תמיד רק לא בצעקות על המוט כמו פריק :120ag:
מה זה משנה איזה סוג של רייג' העיקר הרייג'...
אין עתיד :🙁

אגב המאמן של הרוסים זה david rigerrt, הימורים שהם עושים דדליפט?

105+
לאריאמנוב היו תכנונים לשבור 3 שיאי עולם אבל הוא התחיל חיטוב מאוחר מדי ונאלץ להוריד 6 קילו תוך יומיים ובגלל זה הוא לא היה בשיא.

מישהו ראה את הקט' של 75 + נשים לפני כמה ימים? המשקולנית הרוסיה שלקחה מקום ראשון הייתה האישה עם הטכניקה הכי יפה שיצא לי לראות... והיא רק בת 18! והמתחרה שלה אולגה מאוקראינה הייתה האישה הכי שמנה שיצא לי לראות 😆 אגב היא שקלה יותר מהגברים של
את הרוסיה תפסו על חומרים כבר ביל 15:sarcastic:
האוקראינית שקלה 170 קילו...

ואז בא אריאמנוב שנראה כמו קציצה ובלי שום צעקות ניצח את קלוקוב מבלי להתאמץ בכלל:193ek:

מה זה משנה איזה סוג של רייג' העיקר הרייג'...
אין עתיד :🙁

אגב המאמן של הרוסים זה david rigerrt, הימורים שהם עושים דדליפט?
מתערבים שלא?🙄

אגב, ריגרט הוא המאמן הראשי של רוסיה אבל הוא לא המאמן של קלוקוב וצ'יגישב ויש עליו הרבה מאוד ביקורת ברוסיה בעיקר בגלל התוצאות של נבחרת רוסיה (גברים בעיקר) בשנים האחרונות ולמרות שהוא היה אחד המשקולנים הטובים בכל הזמנים הוא לא נחשב למאמן כזה טוב.

רובן אלקסאניין הארמני בנסיון לקחת את הזהב. דומה קצת לחוסיין רזאזאדה לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית