עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא מתכנן להתחרות אני לא רואה סיבה להשתמש באמוניה, משתמשים בד"כ לתחרויות וזה לא משהו שעושים באופן יומיומי..
מה אתה מדבר, בSHW היה דרמה עד השניה האחרונה
ראיתי חלק מהקט' של הבנות וכמעט את כל הקט' של הגברים, סך הכל תחרות יפה ומאורגנת. קצת חבל שלא נשברו שיאי עולם וברוב הקט' לא הייתה מלחמה כמו ב-105 + שהייתה אחת הקט' הכי יפות בתחרות.
מישהו ראה את הקט' של 75 + נשים לפני כמה ימים? המשקולנית הרוסיה שלקחה מקום ראשון הייתה האישה עם הטכניקה הכי יפה שיצא לי לראות... והיא רק בת 18! והמתחרה שלה אולגה מאוקראינה הייתה האישה הכי שמנה שיצא לי לראות 😆 אגב היא שקלה יותר מהגברים של 105+
105+ טוב שלא כתבת 60+55 ומעלה
.אחי!!!!!!! לצ'יגישייב יש טכניקהההההההה אחיייייייייייי!!!! הוא לא חזק הכל טכניקההההההההה
כן הארמני הצעיר (בן 20) הזה בהמה מגעילההההההההההההההההההה
צ'יגישייב צעק לפני שהוא נכנס, קלוקוב צעק עוד בחדר הלבשה... רק אתם הומואים שלא משתמשים ברייג'...
מה זה משנה איזה סוג של רייג' העיקר הרייג'...לצעוק לפני שנכנסים מותר כי לא צועקים על המוט עצמו כמו דבילים, ודימה הוא מלך ומותר לו הכל אז מוותרים לו 😘, מה גם שלא ראיתי שהוא צעק על המוט רק מבט מפחיד בעיניים..
ולא יודע מה עם האחרים אבל אני משתמש ברייג' תמיד רק לא בצעקות על המוט כמו פריק :120ag:
לאריאמנוב היו תכנונים לשבור 3 שיאי עולם אבל הוא התחיל חיטוב מאוחר מדי ונאלץ להוריד 6 קילו תוך יומיים ובגלל זה הוא לא היה בשיא.ראיתי חלק מהקט' של הבנות וכמעט את כל הקט' של הגברים, סך הכל תחרות יפה ומאורגנת. קצת חבל שלא נשברו שיאי עולם וברוב הקט' לא הייתה מלחמה כמו ב-105 + שהייתה אחת הקט' הכי יפות בתחרות.
105+
את הרוסיה תפסו על חומרים כבר ביל 15:sarcastic:מישהו ראה את הקט' של 75 + נשים לפני כמה ימים? המשקולנית הרוסיה שלקחה מקום ראשון הייתה האישה עם הטכניקה הכי יפה שיצא לי לראות... והיא רק בת 18! והמתחרה שלה אולגה מאוקראינה הייתה האישה הכי שמנה שיצא לי לראות 😆 אגב היא שקלה יותר מהגברים של
כן הארמני הצעיר (בן 20) הזה בהמה מגעילההההההההההההההההההה
צ'יגישייב צעק לפני שהוא נכנס, קלוקוב צעק עוד בחדר הלבשה... רק אתם הומואים שלא משתמשים ברייג'...
מתערבים שלא?🙄מה זה משנה איזה סוג של רייג' העיקר הרייג'...
אין עתיד :🙁
אגב המאמן של הרוסים זה david rigerrt, הימורים שהם עושים דדליפט?