הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אליפות אירופה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מתי יש שידורים ביורוספורט? מתי היא מתחילה?

כנראה מתח שריר.

האמת שרציתי ששיגישב יקח את הזהב, הוא כבר שנים לוקח רק ארד וכסף, אף פעם לא זהב, גם באולימפיאדה הוא הציג כושר שיא כמעט לקח וברגע האחרון שטיינר חטף לו מהידיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שטיינר זה בחור עם ביצים גדולות והרבה לב. באולימפיאדה הוא לקח בניסיון האחרון ונכנס עם 10 קילו יותר מהכניסה הקודמת שלו, זה מטורף לגמרי.

כנראה מתח שריר.

האמת שרציתי ששיגישב יקח את הזהב, הוא כבר שנים לוקח רק ארד וכסף, אף פעם לא זהב, גם באולימפיאדה הוא הציג כושר שיא כמעט לקח וברגע האחרון שטיינר חטף לו מהידיים.

YouTube- WEIGHTLIFTING +105KG MEN

לא ראיתי את זה. אבל רק בגלל החגיגות של שטיינר הגיע לו, מקפץ לו שם כמו ילדה בת 11.

ואז בא אריאמנוב שנראה כמו קציצה ובלי שום צעקות ניצח את קלוקוב מבלי להתאמץ בכלל:193ek:

חחח קציצה.

ממש קיויתי שהוא ישבור את השיא של עצמו בסנצ'. חבל.

ילדים חצופים, איך אתם לא מתביישים, מעדיפים את אריאמנוב השמן על פני דימה המלך:nono:

אני גוזר עליכם עונש לעשות רק לואו באר חודש 🤪

כנראה מתח שריר.

YouTube- WEIGHTLIFTING +105KG MEN

גם באליפות אירופה סטיינר הפתיע בענק עם הכניסה האחרונה שלו העלמה משקל במלא!
ת'אמת רציתי שהוא יקח.. העלה כל כך הרהב משקל על המוט והוא היה קרוב!
יש למישהו אולי את הסרטון של הניסיון השלישי שלו מאליפות אירופה הזאת?

בלי קשר צ'יגישב חיה גם מה ששמתי לב הוא פשוט הטיס את המוט למעלה! המוט פשוט זז מהר!

האנשים שיש להם את ההיי באר הכי חזק בפורום, הם אנשים שעושים לואו באר. מה זה אומר?
אין להם את ההיי באר הכי חזק בפורום כל עוד אין סירטון. 😃

הכי גבוה שראיתי פה היה של איזה משקולן אחד מאשדוד שעשה 180 קילו 2 חזרות דיי בקלילות, אם אני לא טועה הוא היה בקטגוריה של 85 קילו.

אין להם את ההיי באר הכי חזק בפורום כל עוד אין סירטון. 😃

הכי גבוה שראיתי פה היה של איזה משקולן אחד מאשדוד שעשה 180 קילו 2 חזרות דיי בקלילות, אם אני לא טועה הוא היה בקטגוריה של 85 קילו.

הנה:
deus ex machina לפני שנתיים מתחמם.

הוא עשה מול Seth Able ומולי 160 קילו ל 6 חזרות לפני שנה בערך, בקלות.

ואם אתה באמת רוצה, עוד חודשיים, במיוחד בשבילך, נקח את ההיי באר הכי גבוה מאלה כאן שעושים רק היי באר, נוסיף 5 קילו ונצלם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הנה: YouTube- squat 170
deus ex machina לפני שנתיים מתחמם.

הוא עשה מול Seth Able ומולי 160 קילו ל 6 חזרות לפני שנה בערך, בקלות.

ואם אתה באמת רוצה, עוד חודשיים, במיוחד בשבילך, נקח את ההיי באר הכי גבוה מאלה כאן שעושים רק היי באר, נוסיף 5 קילו ונצלם.

אולי שיהיה מעניין אני יעשה פרונט .
אבל אי אפשר להתחזק מLB אז זה בעיה .

לא לא, ההיי באר סקוואט הכי גבוה עומד כרגע על 180. 😃

רגע אחד, למה החלטת להגביל את המסגרת רק לאנשים שכותבים בפורום? אני מרחיב את המסגרת.

215 ק"ג היי באר בהצלחה. 😛

http://www.youtube.com/user/oblivionm85#p/u/9/C6ZuYJM-XZc

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית