הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה בטקסס

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
לפני כמה זמן שאלתי פה שאלה וכתבתי שאני מתכוון לפרוש לבילדינג.. בסופו של דבר החלטתי לוותר על זה כי לא בשבילי כל הקטע הזה של ה"פאמפ" וטווח חזרות גבוה וקשר מוח שריר וכל מיני מושגים כאלה.. התחלתי טקסס לבנץ' ולסקוואט ולדדליפט.
השאלה שלי היא - איך התזונה בטקסס אמורה להיראות? כרגע אני חודש במסה ועליתי מ91.5 ל95 קילו (בעיקר נוזלים, לא מתרגש). בינתיים הסקוואט והבנץ' והדדליפט שלי מתקדמים טוב, ברוך השם, אבל האם יש שלב שבו אני אמור להעלות קלוריות או שאני אמור להישאר באתו פלוס קלורי לאורך כל התוכנית?

נערך לאחרונה:
התזונה לא ממש שונה אלא אם לא אכפת לך מאחוז השומן וכל מה שמעניין אותך זה כוח. המשקל שלך ישתנה ב 2-3 ק"ג למעלה/למטה וזה תקין.
אם אתה רוצה לעלות במסת השריר עם טקסס זה גם אפשרי. כוון לאזור ה 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש עלייה

• פותח/ת השרשור
התזונה לא ממש שונה אלא אם לא אכפת לך מאחוז השומן וכל מה שמעניין אותך זה כוח. המשקל שלך ישתנה ב 2-3 ק"ג למעלה/למטה וזה תקין.
אם אתה רוצה לעלות במסת השריר עם טקסס זה גם אפשרי. כוון לאזור ה 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש עלייה
מעולה
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית