הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה....

• פותח/ת השרשור barb
  • פורסם בתאריך

barb

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם אני שחקן כדורגל ואני כבר עובד זמן רב בחדר כושר ושוחה 4 פעמים בשבוע בטווח חזרות של 15 חזרות ב 3 סטים והשאלה שלי היא האם יהיה טוב לעלות במשקל ולהעביר את הטווח חזרות ל 3 סטים 11 חזרות כדי לפתח את הכוח. אני לא יודע אם טווח חזרות של 11 מנפח ויוריד לי מהמהירות ומהזריזות או להפך יעשה רק טוב

תודה

אתה שוחה בטווח חזרות? לא מובן.
תפרט את אימוני הכדורגל שלך, כמה פעמים בשבוע ומה אתם עושים שם.
בן כמה אתה ומה הנתונים הפיזיולוגים שלך

לדעתי כדאי שתשלב גם אימוני אגרוף, רוגבי, כדורסל, טניס, באולינג, ריצה, כדוריד וכדורמים, כי עושה רושם ששחיה, מכון וכדורגל ביחד זה מעט מדי פעילויות על מנת להתחזק, לגדול ובעיקר להתאושש.

נערך לאחרונה:
לדעתי כדאי שתשלב גם אימוני אגרוף, רוגבי, כדורסל, טניס, באולינג, ריצה, כדוריד וכדורמים, כי עושה שחיה, מכון וכדורגל ביחד זה מעט מדי פעילויות על מנת להתחזק, לגדול ובעיקר להתאושש.
חחחחחחחחחחחח.......🙌👏😃🙌👏😃👏🙌😃

ומשה אני די בטוח שה 3X11 הוא דיבר על החזרות באימון ולא בשחייה!!....

שמע, אם תעלה במשקלים אתה לא תוכל להתאושש לאחר מכן כדי לישחות/לשחק כדורגל...

תחליט על איזה מקצוע אתה הולך כי אתה לא יכול להתאמן 2-3 פעמים בשבוע, לישחות ולשחק כדורגל 2-3 פעמים באותו שבוע כי אתה תמות בסוף חח...

קיצר אם אתה רוצה להיות מהיר אז תעשה סקוואט כבד (המקסימום שאתה יכול) ותעשה 5-6 חזרות... בקשר לסטים, תלוי איזה תוכנית אתה מתאמן... אבל אם AB/FBW אז 3 סטים של 6

בקשר לשאלה שלך אם לעשות 3X11... תעמיס משקל כבד (לא שיעשה לך כילע אלה משקל שאתה יכול להתמודד איתו) ותעשה איזה 8-12 חזרות... על תעשה יותר מ12... רק שתדע שלאורך השנים שתתאמן ותתפתח אתה לא תיהיה מהיר. אומנם אתה יכול לפתח טוב ת'רגליים ולרוץ כמו משוגע, אבל אם הפלג גוף העליון שלך יהיה גדול בעל מאסת שריר גדולה אתה לא תיהיה מהיר בכדורגל, אתה תהיה מקסימום בלם (יש לי אחד במכון בן 23 הוא נראה כמו דוגמן פיטנס והוא כבד מאוד, הוא שחקן כדורגל ומשחק בתור בלם)...

תחליט על איזה מקצוע אתה הולך כי אתה לא יכול להתאמן 2-3 פעמים בשבוע, לישחות ולשחק כדורגל 2-3 פעמים באותו שבוע כי אתה תמות בסוף חח...

קיצר אם אתה רוצה להיות מהיר אז תעשה סקוואט כבד (המקסימום שאתה יכול) ותעשה 5-6 חזרות... בקשר לסטים, תלוי איזה תוכנית אתה מתאמן... אבל אם AB/FBW אז 3 סטים של 6

בקשר לשאלה שלך אם לעשות 3X11... תעמיס משקל כבד (לא שיעשה לך כילע אלה משקל שאתה יכול להתמודד איתו) ותעשה איזה 8-12 חזרות... על תעשה יותר מ12... רק שתדע שלאורך השנים שתתאמן ותתפתח אתה לא תיהיה מהיר. אומנם אתה יכול לפתח טוב ת'רגליים ולרוץ כמו משוגע, אבל אם הפלג גוף העליון שלך יהיה גדול בעל מאסת שריר גדולה אתה לא תיהיה מהיר בכדורגל, אתה תהיה מקסימום בלם (יש לי אחד במכון בן 23 הוא נראה כמו דוגמן פיטנס והוא כבד מאוד, הוא שחקן כדורגל ומשחק בתור בלם)...
אל תענה יותר בפורום תשובות שאתה לא מבין בהן ב 100%, כל מה שרשמת עכשיו זה ביזבוז מקום במסד נתונים של הפורום.

שמעת על כריסטיאנו רונאלדו? יש לו פלג גוף עליון "בעל מאסת שריר גדולה" ובכל זאת הוא מהיר ושחקן חבל"ז..

• פותח/ת השרשור
אתם לא הבנתם
א. כריסטיאנו רונאלדו הוא לא רק מהיר הוא הכי מהיר בכדורגל לפי מחקרים
ב. אני מתאמן עם קבוצה 4 פעמים בשבוע ומשחק בשבת
ג. השחייה זה חלק מהאימונים אני עושה 4 פעמים בשבוע חדר כושר לפי תכנית מסויימת ולאחריו חצי שעה שחייה בשביל הכדורגל
ד. בסך הכל שאלתיי אם אני יעבוד על כוח ולא סתם יתנפח בחדר כושר כשאר אני יעשה 3x11 במקום 3X15(כמובן שאני יעלה קצת את המשקלים) זהו זאת השאלה הפשוטה שלי. (אמרו לי לעשות את ה 3x11 אחרי שבניתי כבר את השריר) תודה לעונים

א. יופי
ב. יופי
ג. מה הקשר בין שחייה לאימוני כדורגל?
ד. זה שתשנה 3X15 או 3X11 לא ישנה הרבה, תתחיל לחשוב יותר בקטן בסביבות ה-5 חזרות, הבעיה העיקרית שלך זה התאוששות, אם אתה רוצה להתאמן בחדר כושר בצורה רצינית, תתחיל בזה שתפסיק עם השחייה.
דבר שני הייתי ממליץ על FBW בימי מנוחה מהכדורגל, הייתי אומר 2 אימונים בשבוע אם ממש בא לך אז אפשר להוסיף אחד קל, השאלה היא האם יש לך 2 ימים בשבוע שהם לא עוקבים ובהפרש של 48-72 שעות לפחות אחד מהשני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית