ייעוץ כמה אתם מוכנים לשלם עבור השתתפות בתחרות

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
התחלנו לחפש אולם אחר שיארח תחרות פאורליפטיג.
ע"מ לא ליפול שוב בגלל אדם רקוב (וודים מפרייד אשדוד) אנו בודקים אופציה של שכירות אולם שתמומן מדמי השתתפות.

אנא, תהיו כנים -
כמה אתם מוכנים לשלם על תחרות תרגיל בודד (רק דדליפט לדוגמא)?
על קרב שתיים (PUSH&PULL)?
על קרב שלוש?

נ.ב. תחרות תהיה במרכז הארץ וככל הנרא בשבת.

נערך לאחרונה:
אם אד מוציא מעמודים גם אנו פשוטי העם נוציא מעמודים

אבל אחי

אם אפשר לעשות רבע סקוואט עם חליפה של 200ply, תחבושות ברכיים באורך של מכאן ועד כורדיסטן, לרדת לגובה שקשה להגדיר אותו אפילו כ"מקביל" ועוד לרשום על זה שיא עולם, אז למה להתאמץ ולהשקיע????????????????????????????

• פותח/ת השרשור
כמה משתתפים היו צריכים להגיע לערך בתחרות הקודמות?
האם יש הוצאות חוץ מאולם? מה עם ציוד? שופטים? מיחשוב?

כמובן, אולם זה רק חלק מההוצאות.
אולם, פלטות (כ-1000 ק"ג), 3-4 במות אולימפיות ו-3-4 מוטות זה מה שחסר. שאר הדברים יש ומחירם ברור.

לגבי מונוליפט - יש בארץ מונוליפט.
לא ייבוא, ייצור כחול לבן.🖕
ואם יהיה צורך, תוך חודש יבנה עד אחד.
(מי שרוצה לרכוש יכול לזרוק לי הודעה. מחיר נע סביב 8-10 אלף ש"ח)

כמובן, אולם זה רק חלק מההוצאות.
אולם, פלטות (כ-1000 ק"ג), 3-4 במות אולימפיות ו-3-4 מוטות זה מה שחסר. שאר הדברים יש ומחירם ברור.

לגבי מונוליפט - יש בארץ מונוליפט.
לא ייבוא, ייצור כחול לבן.🖕
ואם יהיה צורך, תוך חודש יבנה עד אחד.
(מי שרוצה לרכוש יכול לזרוק לי הודעה. מחיר נע סביב 8-10 אלף ש"ח)
מונוליפט ייצור כחול לבן נשמע כמו אכזבה כחולה ולבנה, זה עמיד? איפה משתמשים בו בארץ?

• פותח/ת השרשור
משה, תגיד פשוט שאתה מקנה 😛
אנחנו מתאמנים אליו כבר 3 או 4 חודשים (במשקלים עוברים את 300)

קבצים מצורפים

• getImage.jpg
    getImage.jpg
    KB 42.1 · צפיות: 246
משה, תגיד פשוט שאתה מקנה 😛
אנחנו מתאמנים אליו כבר 3 או 4 חודשים (במשקלים עוברים את 300)

*מקנא

אני לא מוכן לשלם בשביל להתחרות...
חבוב תשלם אתה לי או שתתן לי להתחרות בחינם, אני מתאמן קשה ומשקיע ועוד צריך לשלם בשביל להופיע במופע שלך?

שמע, ממרומי גילי המפולג למדתי שאף אחד לא עושה טובות לזרים אם לא יוצא לו מזה משהו....

*מקנא

חבוב תשלם אתה לי או שתתן לי להתחרות בחינם, אני מתאמן קשה ומשקיע ועוד צריך לשלם בשביל להופיע במופע שלך?

אבל מה עם הפרסים של חברת חראגדולמאוד?

*מקנא

שמע, ממרומי גילי המפולג למדתי שאף אחד לא עושה טובות לזרים אם לא יוצא לו מזה משהו....

צודק אבל חבל שזה לא מצב אופטימלי כיום

*מקנא

נו באמת. אתה בא להתחרות בשביל לבדוק את היכולות שלך או שאתה בא לתת מופע קרקסי? אז אתה משקיע זמן וכסף באימונים שלך. יופי. גם אני משקיע זמן וכסף בלימודים שלי, ועדיין יש כנסים שאני צריך לשלם בשביל להרצות בהם - קשה להאמין, נכון, אבל הכנסים האלה הם מהחשובים בעולם.
מארגנים תחרות בשביל לקדם את הענף, בשביל שאנשים יכירו אחד את השני, לוקחים דמי השתתפות כדי לכסות הוצאות ובסוף תמיד יש מישהו שיקפוץ ויאמר "מה, אתה מרוויח על הגב שלי??". אז נכון, יש בתחרויות האלה הרבה אגו, אבל ממרום גילי המופלג למדתי שמי שלא רוצה לעשות משהו, שלא יעשה וזהו.

אגב, ו-ish זה "היא".

*מקנא

LOL

אולי גם לשלם לך על האוכל, כי אתה עובד קשה וצריך לאכול?

נו באמת. אתה בא להתחרות בשביל לבדוק את היכולות שלך או שאתה בא לתת מופע קרקסי? אז אתה משקיע זמן וכסף באימונים שלך. יופי. גם אני משקיע זמן וכסף בלימודים שלי, ועדיין יש כנסים שאני צריך לשלם בשביל להרצות בהם - קשה להאמין, נכון, אבל הכנסים האלה הם מהחשובים בעולם.
מארגנים תחרות בשביל לקדם את הענף, בשביל שאנשים יכירו אחד את השני, לוקחים דמי השתתפות כדי לכסות הוצאות ובסוף תמיד יש מישהו שיקפוץ ויאמר "מה, אתה מרוויח על הגב שלי??". אז נכון, יש בתחרויות האלה הרבה אגו, אבל ממרום גילי המופלג למדתי שמי שלא רוצה לעשות משהו, שלא יעשה וזהו.

אגב, ו-ish זה "היא".

אני השקעתי כסף בשלימודים שיהיה לי מקצוע רווחי...
אם אני משקיע כסף אקסטרא ב"סמינרים" זה ע"מ שיצא לי מזה משהו.

אני יכול לבדוק את היכולות שלי במכון כל יום...אני לא צריך לטרוח ועוד לשלם על זה.

להתחרות זה כיף....אבל גם מחייב...
אתה זה שעושה קרקס, אני בחור רציני...ונותן לעצמי כבוד בתור מתחרה בכל ענף שהוא.

---------- התגובה התווספה ב 12:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:41 ----------

LOL

אולי גם לשלם לך על האוכל, כי אתה עובד קשה וצריך לאכול?

אם בא לה (תודה לטיסמוס)...אז סבבה....

---------- התגובה התווספה ב 12:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:41 ----------

נ.ב לטיסמוס...
זה שאתה משלם כסף בשביל להרצות זה די דבילי...
יכולות להיות לכך כמה סיבות:
1. אתה ממש משעמם.
2. אתה מחפש במה.
3. אתה משקיע כעת ע"מ לפרוץ ולהרוויח מזה אחכ.

3 זאת כנראה התשובה הנכונה...

אמרת לפני רגע שאף אחד לא עושה טובות סתם. איך ההיגיון הזה מאפשר לך לבקש כסף תמורת זה שתתחרה? זה נראה לך מודל כלכלי הגיוני?

אני השקעתי כסף בשלימודים שיהיה לי מקצוע רווחי...
אם אני משקיע כסף אקסטרא ב"סמינרים" זה ע"מ שיצא לי מזה משהו.

אני יכול לבדוק את היכולות שלי במכון כל יום...אני לא צריך לטרוח ועוד לשלם על זה.

להתחרות זה כיף....אבל גם מחייב...
אתה זה שעושה קרקס, אני בחור רציני...ונותן לעצמי כבוד בתור מתחרה בכל ענף שהוא.

אני עושה קרקס? הצחקת אותי.
אתה מצפה שאנשים יעבדו בשבילך בחינם, יארגנו לך תחרות, אבל אתה לא מוכן לשלם עליה, כי אתה לא עובד בחינם, אנשים צריכים לפרוס לך שטיח אדום על מנת שתוכל להמם אותם בכשרונות שלך.
לא רוצה, אל תטרח ואל תתחרה.

.ב לטיסמוס...
זה שאתה משלם כסף בשביל להרצות זה די דבילי...
יכולות להיות לכך כמה סיבות:
1. אתה ממש משעמם.
2. אתה מחפש במה.
3. אתה משקיע כעת ע"מ לפרוץ ולהרוויח מזה אחכ.

3 זאת כנראה התשובה הנכונה...

גם המנחה שלי עושה את זה, והוא פרופסור מן המניין. אולי משהו בלוגיקה שלך דפוק, לך תדע.

אני עושה קרקס? הצחקת אותי.
אתה מצפה שאנשים יעבדו בשבילך בחינם, יארגנו לך תחרות, אבל אתה לא מוכן לשלם עליה, כי אתה לא עובד בחינם, אנשים צריכים לפרוס לך שטיח אדום על מנת שתוכל להמם אותם בכשרונות שלך.
לא רוצה, אל תטרח ואל תתחרה.

גם המנחה שלי עושה את זה, והוא פרופסור מן המניין. אולי משהו בלוגיקה שלך דפוק, לך תדע.

אוי לטיסמוס...תפסיק לבכות....אתה צודק אני באמת לא אתחרה.
כן, שיפרסו שטיח אדום למתחרים, אתה תמשיך להיות זול.
אם היה יוצא לך משהו מזה תשלם ותעשה, אני לא רואה מה יכול לצאת מדבר כזה...אולי אפקת חלבון במקרה הטוב.

לגבי הלוגיקה,
בוא נקח את זה STEP BY STEP
שוב אשאל, למה המרצה שלך משלם כדי להרצות?

---------- התגובה התווספה ב 12:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:51 ----------

אמרת לפני רגע שאף אחד לא עושה טובות סתם. איך ההיגיון הזה מאפשר לך לבקש כסף תמורת זה שתתחרה? זה נראה לך מודל כלכלי הגיוני?

קולדפייר היקר,
1. אני לא עושה טובות נקודה.
2. אני לא ביקשתי כסף, אמרתי שאני לא מוכן לשלם. ענין "אתה תשלם לי אולי" זה רק לשם כאן
פרופורציות - גברת איש אל תעלבי ממני.
3. מודל כלכלי נכון - אני משקיע , אני מרוויח.

1. אתה לא עושות טובות, אבל מבקש שיעשו לך טובה וישלמו לך על ההשתתפות.
2. ביקשת או כסף, או להתחרות בחינם. זה אומר שמישהו צריך להשקיע בך, ללא מטרת רווח.
3. איך הוא נכון מבחינת מארגן התחרות? איפה הרווח שלו בזה שהוא משקיע בכל מי שמתחרה?
4. אתה לא משקיע בשביל אף אחד. אתה בא לתחרות בשביל האגו שלך, כך שאין שום סיבה שמישהו אחר ישלם עליך.

1. אתה לא עושות טובות, אבל מבקש שיעשו לך טובה וישלמו לך על ההשתתפות.
2. ביקשת או כסף, או להתחרות בחינם. זה אומר שמישהו צריך להשקיע בך, ללא מטרת רווח.
3. איך הוא נכון מבחינת מארגן התחרות? איפה הרווח שלו בזה שהוא משקיע בכל מי שמתחרה?
4. אתה לא משקיע בשביל אף אחד. אתה בא לתחרות בשביל האגו שלך, כך שאין שום סיבה שמישהו אחר ישלם עליך.

וואו איזה באלגן...
1. לא ביקשתי שיעשו לי טובה (תראה לי איפה). בוא נפשט את זה, הפער הוא שאני סנוב שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ושיש לו יכולת להביא קהל ולגרום למופעים מהסוג שהגברת מארגנת להצליח.
2. היא לא משקיעה בי , אני משקיע כדי להגיע להתחרות אצלה ולהביא לה קהל .
3. אם הוא ידע לעשות את הדברים נכון אולי זה יהיה לו רווחי יום אחד...ואם הוא עוסק בצדקות שיקים אגודה לילדים רעבים באפרריקה.
4. אני משקיע בשביל עצמי. אני לא מתחרה בשביל אגו. עוד מעט אני עובר דירה , תהיה לי גינה עם כלוב וספת לחיצה...אני אתחרה עם כל מי שרוצה בגינה...נצלם ונעלה לפורום וזה כבר ידאג לי לאגו 😃 ( ITS A JOKE).

מטרידה אותי המחשבה שאתה חושב שמי שמשלם על להתחרות או להרצות הוא זול (ובמשתמע - שאתה לא זול, כמובן), אבל נעזוב את זה, אני לא אהרוס לאיריס את האשכול.

כל מי שמתחרה בתחרות כלשהי, עושה את זה בשביל האגו שלו. אם לא היה מדובר באגו, היית בודק 1RMים במכון, ולא מגיע להתחרות מול קהל ומול אנשים אחרים.
מארגן התחרות נותן לך במה כדי לתת boost לאגו שלך, ולכן אתה מקבל שירות מסויים שאתה רוצה לקבל. בעולם מתוקן, נהוג לשלם תמורת שירותים שאתה מעוניין בהם. זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית