עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.
עכשיו הקטע ששיבולת שועל זה מעדן בשבילי, אחד המאכלים האהובים עליי.
אני כולי נהנה וטעים לי, ופתאום אני קולט שכולם דוחפים לעצמם את השיבולת בכוח, ממש סובלים מזה.
מסתבר שהם (כולם כולל כל מי שהיה שם) שונא שיבולת שועל ואוכל את זה רק בגלל הערכים.
הופתעתי בטירוף, זה כלכך טעים!
יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?
אצלי אני יורד במשקל לאט לאט, כשזה לחלוטין יתקע אני אתחיל להגביל את עצמי על מאנצ'ים יותר חחאני די דומה לזה.
ברגיל נע בין 2200 ל2700, אבל אני כמעט אף פעם לא ברגיל בזמן האחרון.
ואני לא יכול לדעת כמה המאנצים מוסיפים.
אבל בינתיים הליפטס עולים, ועדיין יש לי קוביות סבירות, אז אני לא אנסה לעשות משהו בעניין
אצלי אני יורד במשקל לאט לאט, כשזה לחלוטין יתקע אני אתחיל להגביל את עצמי על מאנצ'ים יותר חח
כן, כשהייתי על 4200 קלוריות ביום הייתי חייב להיות מאד עם היד על הדופק על האוכל שלי. לרוב הארוחה האחרונה שלי ביום הייתה ב2-3 בלילה כדי לסיים את הקלוריות שליאה וואו, אתה עוד יורד
אז אני מניח שלפני זה דחפת קצת לא?
כן, כשהייתי על 4200 קלוריות ביום הייתי חייב להיות מאד עם היד על הדופק על האוכל שלי. לרוב הארוחה האחרונה שלי ביום הייתה ב2-3 בלילה כדי לסיים את הקלוריות שלי
התפריט הכללי שלי תמיד נקי לחלוטין. אני פשוט יודע שלחרוג מהמאכלים הרגילים שלי פעם בשבוע שבועיים זה לא סוף העולם. את ה4200 האלה הכנסתי מאורז, תפוחי אדמה, בקר, טחינה, ביצים, קצת חלב וגבינות, וירקותאני מניח שאכלת די נקי
התפריט הכללי שלי תמיד נקי לחלוטין. אני פשוט יודע שלחרוג מהמאכלים הרגילים שלי פעם בשבוע שבועיים זה לא סוף העולם. את ה4200 האלה הכנסתי מאורז, תפוחי אדמה, בקר, טחינה, ביצים, קצת חלב וגבינות, וירקות
הייתי ככה 4.5 שנים ברצף. ינואר 2016 עד אוגוסט 2020. הייתי 81.6 ב29.1.16 ואז 98.8 ב17.8.20כן, קשה
מקווה לפחות שהייתה תקופה טובה מבחינת ביצועים
הייתי ככה 4.5 שנים ברצף. ינואר 2016 עד אוגוסט 2020. הייתי 81.6 ב29.1.16 ואז 98.8 ב17.8.20
אחד הדברים הבריאים אי פעם, אבל טעם איום ונוראי. אוכל את זה רק בשביל לאזן עם הג'אנק.יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?
1.79 שוקל 83 אוכל כרגע בערך 2800 קלוריות. לפעמים יותר או פחות, אבל זה הממוצע.
היום קניתי 4 שווארמות להמשך השבוע. אין כמו Flexible Dieting. 🖕
אחד הדברים הבריאים אי פעם, אבל טעם איום ונוראי. אוכל את זה רק בשביל לאזן עם הג'אנק.
אני שוטף ומסנן 500 גרם. מערבב עם חמאת בוטנים, ממרח תמרים ביצה, שמן זית, דבש, אבקת קקאו וקינמון.
שופך את הבלילה לתבנית אפייה. חצי שעה בתנור. ו-וואלה, יש לי שיבולת שועל לכל השבוע (לשמור במקרר ולחמם).
כל דרך אחרת לא אכילה בעליל.
חח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.
עכשיו הקטע ששיבולת שועל זה מעדן בשבילי, אחד המאכלים האהובים עליי.
אני כולי נהנה וטעים לי, ופתאום אני קולט שכולם דוחפים לעצמם את השיבולת בכוח, ממש סובלים מזה.
מסתבר שהם (כולם כולל כל מי שהיה שם) שונא שיבולת שועל ואוכל את זה רק בגלל הערכים.
הופתעתי בטירוף, זה כלכך טעים!
יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?
אני שם 10 סקופים של חלבון.קראתי בהתחלה 500 גרם וכמעט נחנקתי
לא עירבבת עם אבקת חלבון אף פעם?
אחי500 גרם. מערבב עם חמאת בוטנים, ממרח תמרים ביצה, שמן זית, דבש, אבקת קקאו וקינמון.
שיבולת שועל מגעילה אותי כשהיא לא מבושלת ובלי טעמים. זה גם יבש.אחי
עכשיו מובן למה זה מגעיל לך, פחות הקטע של החמאת בוטנים והקינמון, כן?
מתכון מנצח - חלב(חובה), חמאת בוטנים/שוקולד כלשהו, אבקת חלבון(חובה) ואפשר להוסיף אח"כ מה שאתה רוצה. הכי חשוב זה החלב והאבקת חלבון(אבקה טעימה כמובן. אם יהיה אבקה מגעילה אז יהיה מגעיל בהתאם).
עריכה: עכשיו ראיתי שאתה כן מוסיף אבקת חלבון
אז איך לעזאזל זה מגעיל לך? אתה מבשל את זה על הגז בסיר?
א' - לא אוכלים אותה לא מבושלתשיבולת שועל מגעילה אותי כשהיא לא מבושלת ובלי טעמים. זה גם יבש.
כשאני משנה את המרקם ומוסיף לזה מתוק זה מקסימום ''אכיל''.
אבקת חלבון אני קונה ללא טעם.
תראה, אם זה כמו שרשמת, לבשל בסיר עם חלב וקצת טעמים זה גם סבבה, עשיתי את זה מספר פעמים. כרגע זה לא מתאים לשגרה שלי.א' - לא אוכלים אותה לא מבושלת
ב' - לא כולם באמת אוהבים רק שיבולת שועל עם חלב, אני סבבה עם זה אבל יותר טעים שמוסיפים אבקת חלבון עם טעם טוב ואז זה מעדן
תנסה להכין פעם אחת עם אבקה בטעם טובה ותראה איזה טעים זה
שמע, יש לדיימטייז או אופטימום טעמים ממש טובים. ממליץ כי נראה שנפלת על כמה שממש על הפנים..תראה, אם זה כמו שרשמת, לבשל בסיר עם חלב וקצת טעמים זה גם סבבה, עשיתי את זה מספר פעמים. כרגע זה לא מתאים לשגרה שלי.
בשאר התגובה התייחסתי לאלו שאשכרה אוהבים שיבולת שועל, כלומר אלו שאוכלים את זה עם חלב כמו דגני בוקר.
לא אוהב לקנות אבקת חלבון עם טעמים. לרוב מדובר בטעמים ברמה נמוכה עם שמות מעוררי חשד. עדיף להוסיף בבית.
לא השמנתי יותר מדי, וכשהייתי כבר שמן מדי ב99 קילו עברתי לחיטוב הזה עכשיו. דיסקליימר - למרות שלא עשיתי חיטוב באמצע כן היה לי ב2017 טיול אחרי צבא שירדתי בו במשקל כמה קילו כי לא הייתי אוכל מספיק בזמן טרקים.וכמה הליפטס עלו בכל הזמן הזה? 4.5 שנים זה המון
לא היה לך קשה מנטלית להשמין?
אני מתכנן להישאר על קלוריות יחסית גבוהות לעוד משהו כמו 9 חודשים אבל אני מפחד שימאס לי לפני זה
מרשים ומקצועי בו זמנית!לא השמנתי יותר מדי, וכשהייתי כבר שמן מדי ב99 קילו עברתי לחיטוב הזה עכשיו. דיסקליימר - למרות שלא עשיתי חיטוב באמצע כן היה לי ב2017 טיול אחרי צבא שירדתי בו במשקל כמה קילו כי לא הייתי אוכל מספיק בזמן טרקים.
ב2016 מיד אחרי החיטוב הזה התחרתי ועשיתי 250 סקוואט ברצועות ברכיים, 122.5 בנץ ו240 דדליפט. ב2020 עשיתי 250 סקוואט בלי רצועות ברכיים, 157.5 בנץ ו260 דדליפט.
ב2017 היה טיול אחרי צבא שבו נחלשתי קצת, וב2018-2019 היה לי רצף של שנה של פציעות on and off.
מה יכול לגרום להבדל כזה גדול בין הניטרלי של אנשים? חלק מהאנשים פה עם נתונים זהים לשלי והם בניטרלי על 2800 קל בעוד ששלי הוא 2200 בערך.
(כמובן בהנחה וכולם סופרים קלוריות נכון)