הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות אתם אוכלים ביום?

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
לכל הליפטרים בפורום זה, כמה קלוריות אתם אוכלים ביום? האם זה מספיק לכם להתאוששות?
יש כאלה שנמצאים במאזן נייטרלי תמידי?
דונו

מה נסגר איתי למען השם רק ביאסתם אותי עוד יותר
אני אוכל 3200 קלויות ממוצע ביום ואני תקוע על אותו משקל כבר תקופה ארוכה 78 קילו מטר 176
קלוריות מדודות כמו שצריך יש לי מטבוליזם של חמור אני לא מסוגל לאכול יותר מזה
Login • Instagram

רוצה להיות גדול תעשה ככה
נראה אותך לא מעלה משקל

כמה קלוריות אתם אוכלים ביום?
אתמול התחלתי לספור בשביל לעקוב יותר, מכוון ל 2200-2300 כי אני יודע שבסופ"ש אני חורג, מתכנן בממוצע על 2400-2500. שוקל 97 על 1.84, מחטב כרגע.
לפני כמה חודשים אכלתי 2500-2600 עם קצת חריגות בסופ"שים על 104 קילו ונשארתי על אותו משקל.

חחחחחחחח גרמת לי לצחוק בקול
מי שאוכל את זה שיהיה לו בהצלחה
חחחחחחחח גרמת לי לצחוק בקול
מי שאוכל את זה שיהיה לו בהצלחה
עם כל הצחוקים

קח מזה רמז. תתחיל לאכול מאכלים יותר צפופים קלורית

אין שום בעיה בלאכול המבורגר טוב, לאכול פיצה פה ושם, לאכול קערת דגנים גדולה (protip כריות בשקט מכניס לך 1000 קלוריות לקערה)

בסופו של היום זה פחמימות, חלבונים ושומנים. תקפיד לאכול את הירקות שלך ויהיה בסך הכל בסדר.

יותר מדי אנשים לא מבנים למה הם לא מצליחים לאכול מספיק אוכל שכל מה שהם אוכלים זה חזה עוף אורז ועלים ירוקים.

3000+מאנצ'ים כרגע. הייתי משער ממוצע של 3300~ ליום. ניטרלי/גירעון קל, כשאני כבר כמעט שנה בחיטוב (מאד מתון, ירדתי בערך 10 קילו בשנה הזאת).
שוקל 88, 1.74, בן 26
במסה הייתי על 4200~ ביום בשביל לעלות חצי קילו-קילו חודש.
אני די דומה לזה.
ברגיל נע בין 2200 ל2700, אבל אני כמעט אף פעם לא ברגיל בזמן האחרון.
ואני לא יכול לדעת כמה המאנצים מוסיפים.

אבל בינתיים הליפטס עולים, ועדיין יש לי קוביות סבירות, אז אני לא אנסה לעשות משהו בעניין

עם כל הצחוקים

אין שום בעיה בלאכול המבורגר טוב, לאכול פיצה פה ושם, לאכול קערת דגנים גדולה (protip כריות בשקט מכניס לך 1000 קלוריות לקערה)

בסופו של היום זה פחמימות, חלבונים ושומנים. תקפיד לאכול את הירקות שלך ויהיה בסך הכל בסדר.

יותר מדי אנשים לא מבנים למה הם לא מצליחים לאכול מספיק אוכל שכל מה שהם אוכלים זה חזה עוף אורז ועלים ירוקים.

הבעיה שאני קצת חרד לאוכל כזה מעדיף לאכול אוכל נקי אף על פי שזה כמעט בלתי אפשרי לפחות בשבילילאכול בכמויות שאני צריך

הבעיה שאני קצת חרד לאוכל כזה מעדיף לאכול אוכל נקי אף על פי שזה כמעט בלתי אפשרי לפחות בשבילילאכול בכמויות שאני צריך
שמן בסלט, שמן בטונה, שמן בהכל. דגים שמנים, טחינה אגוזים כו

אגוזים אני דופק כמו נרקומן האמת אבל יותר מדי זה כבר לא עושה לי כלכך טוב בוא נגיד 50 גרם 320 קלוריות
הדבר הזה פשוט מפוצץץ !
אין כמו מקסיקני טוב ביום יום
(אני מהמרכז אבל זה היה מופנה אלייך)

180 ס"מ, 83-84 קילו, בן 22.
בדיוק העלתי ל2,800 + ירקות שאני לא סופר אז אני משער שאני על 2,900-3,000 כרגע.
עליתי 6 קילו בשנה ואני מכוון להמשיך ככה עוד כמה חודשים עד החיטוב. 😁

קצת סוכר לקפה, קצת דבש לדייסה, לא להוציא את השמן מהטונה...
יש דרכים לא קשות להכניס קלוריות בלי שזה יהיה לא בריא. אני מסכים שעדיף לאכול בריא ולא מסכים עם האלה שאומרים שזה רק חלבון שומן ופחמימה, ובגלל זה אני כן חושב שכדאי לך להוסיף קלוריות בדרכים "בריאות". מה שכן, תבין שהמבורגר פעם בחודש לא יעשה לך כלום, אני גם פעם חשבתי רק נקי רק נקי והבנתי שפעם ב זה באמת לא מזיק. לוקח זמן להשתחרר מזה, זה מרגיש "אסור" כזה, אבל זה לא מזיק בכמויות קטנות.

יש דרכים לא קשות להכניס קלוריות בלי שזה יהיה לא בריא. אני מסכים שעדיף לאכול בריא ולא מסכים עם האלה שאומרים שזה רק חלבון שומן ופחמימה, ובגלל זה אני כן חושב שכדאי לך להוסיף קלוריות בדרכים "בריאות". מה שכן, תבין שהמבורגר פעם בחודש לא יעשה לך כלום, אני גם פעם חשבתי רק נקי רק נקי והבנתי שפעם ב זה באמת לא מזיק. לוקח זמן להשתחרר מזה, זה מרגיש "אסור" כזה, אבל זה לא מזיק בכמויות קטנות.
שמע אם היה לי בעיה להכניס כמויות ענקיות של אוכל
הייתי מכין שיבולת שועל עם נוטלה וחלבון
ואו

הבעיה ששבוע לא עובר לי לי לפחות להזמין 3 פעמים אוכל כי אני לא מסוגל פשוט.

שיבולת שועל
חח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.
עכשיו הקטע ששיבולת שועל זה מעדן בשבילי, אחד המאכלים האהובים עליי.
אני כולי נהנה וטעים לי, ופתאום אני קולט שכולם דוחפים לעצמם את השיבולת בכוח, ממש סובלים מזה.
מסתבר שהם (כולם כולל כל מי שהיה שם) שונא שיבולת שועל ואוכל את זה רק בגלל הערכים.
הופתעתי בטירוף, זה כלכך טעים!
יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?

חח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.
עכשיו הקטע ששיבולת שועל זה מעדן בשבילי, אחד המאכלים האהובים עליי.
אני כולי נהנה וטעים לי, ופתאום אני קולט שכולם דוחפים לעצמם את השיבולת בכוח, ממש סובלים מזה.
מסתבר שהם (כולם כולל כל מי שהיה שם) שונא שיבולת שועל ואוכל את זה רק בגלל הערכים.
הופתעתי בטירוף, זה כלכך טעים!
יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?
זה הדבר האהוב עליי
שיבולת שועל + חלבון + חלב ואם אני רוצה אז חמאת בוטנים
באמת זה אחד הדברים הטעימים האהובים עליי

3000 בערך, אני מדייק בתפריט ברמה הכי מדוייקת, פשוט עם אותו תפריט מאוקטובר ומשנה דברים לפי הנוחות שלי.

@Yuval Maimon
מה יכול לגרום להבדל כזה גדול בין הניטרלי של אנשים? חלק מהאנשים פה עם נתונים זהים לשלי והם בניטרלי על 2800 קל בעוד ששלי הוא 2200 בערך.
(כמובן בהנחה וכולם סופרים קלוריות נכון)

• פותח/ת השרשור
קלוריות זה כמו אחוזי שומן, אי אפשר לדעת כמה זה באמת, הכל השערות.
או כמו משקל של בחורה, לפעמים צריך להוסיף למה שאמרו, ולפעמים להוריד.

או כמו כמה אלכוהול שבחור שתה בחתונה, אם הוא מספר שהוא שתה בקבוק, הוא כנראה שתה קצת פחות מחצי בקבוק.
חבל שאי אפשר לאכול 5000 ולהישאר באותו משקל
😭
עם כל הצחוקים

חמאת בוטנים טבעית עושה את העבודה מניסיון

@Yuval Maimon
מה יכול לגרום להבדל כזה גדול בין הניטרלי של אנשים? חלק מהאנשים פה עם נתונים זהים לשלי והם בניטרלי על 2800 קל בעוד ששלי הוא 2200 בערך.
(כמובן בהנחה וכולם סופרים קלוריות נכון)
גנטיקה, גיל, גובה, פעילות מחוץ לספורט, אחוז שומן, אחוז שריר וכו וכו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית