עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Login • Instagramמה נסגר איתי למען השם רק ביאסתם אותי עוד יותר
אני אוכל 3200 קלויות ממוצע ביום ואני תקוע על אותו משקל כבר תקופה ארוכה 78 קילו מטר 176
קלוריות מדודות כמו שצריך יש לי מטבוליזם של חמור אני לא מסוגל לאכול יותר מזה
חחחחחחחח גרמת לי לצחוק בקול
אתמול התחלתי לספור בשביל לעקוב יותר, מכוון ל 2200-2300 כי אני יודע שבסופ"ש אני חורג, מתכנן בממוצע על 2400-2500. שוקל 97 על 1.84, מחטב כרגע.כמה קלוריות אתם אוכלים ביום?
חחחחחחחח גרמת לי לצחוק בקול
מי שאוכל את זה שיהיה לו בהצלחה
עם כל הצחוקיםחחחחחחחח גרמת לי לצחוק בקול
מי שאוכל את זה שיהיה לו בהצלחה
אני די דומה לזה.3000+מאנצ'ים כרגע. הייתי משער ממוצע של 3300~ ליום. ניטרלי/גירעון קל, כשאני כבר כמעט שנה בחיטוב (מאד מתון, ירדתי בערך 10 קילו בשנה הזאת).
שוקל 88, 1.74, בן 26
במסה הייתי על 4200~ ביום בשביל לעלות חצי קילו-קילו חודש.
עם כל הצחוקים
קח מזה רמז. תתחיל לאכול מאכלים יותר צפופים קלורית
אין שום בעיה בלאכול המבורגר טוב, לאכול פיצה פה ושם, לאכול קערת דגנים גדולה (protip כריות בשקט מכניס לך 1000 קלוריות לקערה)
בסופו של היום זה פחמימות, חלבונים ושומנים. תקפיד לאכול את הירקות שלך ויהיה בסך הכל בסדר.
יותר מדי אנשים לא מבנים למה הם לא מצליחים לאכול מספיק אוכל שכל מה שהם אוכלים זה חזה עוף אורז ועלים ירוקים.
שמן בסלט, שמן בטונה, שמן בהכל. דגים שמנים, טחינה אגוזים כוהבעיה שאני קצת חרד לאוכל כזה מעדיף לאכול אוכל נקי אף על פי שזה כמעט בלתי אפשרי לפחות בשבילילאכול בכמויות שאני צריך
אגוזים אני דופק כמו נרקומן האמת אבל יותר מדי זה כבר לא עושה לי כלכך טוב בוא נגיד 50 גרם 320 קלוריותשמן בסלט, שמן בטונה, שמן בהכל. דגים שמנים, טחינה אגוזים כו
אין כמו מקסיקני טוב ביום יוםאגוזים אני דופק כמו נרקומן האמת אבל יותר מדי זה כבר לא עושה לי כלכך טוב בוא נגיד 50 גרם 320 קלוריות
הדבר הזה פשוט מפוצץץ !
קצת סוכר לקפה, קצת דבש לדייסה, לא להוציא את השמן מהטונה...הבעיה שאני קצת חרד לאוכל כזה מעדיף לאכול אוכל נקי אף על פי שזה כמעט בלתי אפשרי לפחות בשבילילאכול בכמויות שאני צריך
שמע אם היה לי בעיה להכניס כמויות ענקיות של אוכלקצת סוכר לקפה, קצת דבש לדייסה, לא להוציא את השמן מהטונה...
יש דרכים לא קשות להכניס קלוריות בלי שזה יהיה לא בריא. אני מסכים שעדיף לאכול בריא ולא מסכים עם האלה שאומרים שזה רק חלבון שומן ופחמימה, ובגלל זה אני כן חושב שכדאי לך להוסיף קלוריות בדרכים "בריאות". מה שכן, תבין שהמבורגר פעם בחודש לא יעשה לך כלום, אני גם פעם חשבתי רק נקי רק נקי והבנתי שפעם ב זה באמת לא מזיק. לוקח זמן להשתחרר מזה, זה מרגיש "אסור" כזה, אבל זה לא מזיק בכמויות קטנות.
קצת סוכר לקפה, קצת דבש לדייסה, לא להוציא את השמן מהטונה...
יש דרכים לא קשות להכניס קלוריות בלי שזה יהיה לא בריא. אני מסכים שעדיף לאכול בריא ולא מסכים עם האלה שאומרים שזה רק חלבון שומן ופחמימה, ובגלל זה אני כן חושב שכדאי לך להוסיף קלוריות בדרכים "בריאות". מה שכן, תבין שהמבורגר פעם בחודש לא יעשה לך כלום, אני גם פעם חשבתי רק נקי רק נקי והבנתי שפעם ב זה באמת לא מזיק. לוקח זמן להשתחרר מזה, זה מרגיש "אסור" כזה, אבל זה לא מזיק בכמויות קטנות.
חח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.שיבולת שועל
זה הדבר האהוב עלייחח לפני כמה ימים אכלתי שיבולת שועל עם כמה חברים.
עכשיו הקטע ששיבולת שועל זה מעדן בשבילי, אחד המאכלים האהובים עליי.
אני כולי נהנה וטעים לי, ופתאום אני קולט שכולם דוחפים לעצמם את השיבולת בכוח, ממש סובלים מזה.
מסתבר שהם (כולם כולל כל מי שהיה שם) שונא שיבולת שועל ואוכל את זה רק בגלל הערכים.
הופתעתי בטירוף, זה כלכך טעים!
יש פה עוד כאלה שאוכלים שיבולת שועל וסובלים מזה?
חבל שאי אפשר לאכול 5000 ולהישאר באותו משקלקלוריות זה כמו אחוזי שומן, אי אפשר לדעת כמה זה באמת, הכל השערות.
או כמו משקל של בחורה, לפעמים צריך להוסיף למה שאמרו, ולפעמים להוריד.
או כמו כמה אלכוהול שבחור שתה בחתונה, אם הוא מספר שהוא שתה בקבוק, הוא כנראה שתה קצת פחות מחצי בקבוק.
חמאת בוטנים טבעית עושה את העבודה מניסיוןעם כל הצחוקים
קח מזה רמז. תתחיל לאכול מאכלים יותר צפופים קלורית
אין שום בעיה בלאכול המבורגר טוב, לאכול פיצה פה ושם, לאכול קערת דגנים גדולה (protip כריות בשקט מכניס לך 1000 קלוריות לקערה)
בסופו של היום זה פחמימות, חלבונים ושומנים. תקפיד לאכול את הירקות שלך ויהיה בסך הכל בסדר.
יותר מדי אנשים לא מבנים למה הם לא מצליחים לאכול מספיק אוכל שכל מה שהם אוכלים זה חזה עוף אורז ועלים ירוקים.
גנטיקה, גיל, גובה, פעילות מחוץ לספורט, אחוז שומן, אחוז שריר וכו וכו.@Yuval Maimon
מה יכול לגרום להבדל כזה גדול בין הניטרלי של אנשים? חלק מהאנשים פה עם נתונים זהים לשלי והם בניטרלי על 2800 קל בעוד ששלי הוא 2200 בערך.
(כמובן בהנחה וכולם סופרים קלוריות נכון)