עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הבמבה סוגרת לך פינה, לך על זה..אני בחיטוב ונשאר לי בערך 250 קלוריות ( והערכים של החלבון והפיני מה הושלמו) השאלה אם אני יאכל את ה250 מבמבה או מאוכל בריא ללא סוכר .אני לא יעלה בשומן מהבמבה כי קלוריות זה סתם מספרים והערכים משתנים ממוצר למוצר
אבל זה לא ישפיע על החיטוב מבחינת עיקוב תוצאות?אם הבמבה סוגרת לך פינה, לך על זה..
אם זה נכנס לך בערכים הסופיים אין שום סיבה שזה יהרוס לך את החיטוב.אבל זה לא ישפיע על החיטוב מבחינת עיקוב תוצאות?
ענית לעצמך.אני בחיטוב ונשאר לי בערך 250 קלוריות ( והערכים של החלבון והפיני מה הושלמו) השאלה אם אני יאכל את ה250 מבמבה או מאוכל בריא ללא סוכר .אני לא יעלה בשומן מהבמבה כי קלוריות זה סתם מספרים והערכים משתנים ממוצר למוצר
ומבחינה חיצונית אני ירגיש נוזליות בבטן או שזה לא קשור?ענית לעצמך.
לא קשור. בסופו של דבר מראה "נוזלי" יכול לנבוע מצריכת פחמימות/מלח מוגברת.ומבחינה חיצונית אני ירגיש נוזליות בבטן או שזה לא קשור?
אה והמראה הזה גם הופיע לי שהעליתי את הקלוריות במסה הגוף יתרגל ומראה הזה יעלם?לא קשור. בסופו של דבר מראה "נוזלי" יכול לנבוע מצריכת פחמימות/מלח מוגברת.
זאת הסיבה שבחיטוב דל-פחמימה נראים יותר "יבשים".
בעיקרון הוא נשאר עד סוף המסה. דהיינו, רק כשתתחיל חיטוב כבר תיראה פחות נוזלי.אה והמראה הזה גם הופיע לי שהעליתי את הקלוריות במסה הגוף יתרגל ומראה הזה יעלם?
טוב ננסהבעיקרון הוא נשאר עד סוף המסה. דהיינו, רק כשתתחיל חיטוב כבר תיראה פחות נוזלי.
ישנה שמועה שהוספה של אירובי במהלך המסה עשויה להוריד את המראה ה"נוזלי".
אין לי מושג אם זה נכון אבל תמיד שווה לנסות.