הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחם כמקור פחמימה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אפשר לומר שכרגע יש עסק בבעלותי ולאחרונה יש לי הרבה פחות זמן מבדכ....בלי שום קשר אני הרבה בעבודה ככה שלהוציא קופסא ולאכול זה פחות ריאלי. האם זה בסדר שרוב הפחמימות שלי יהיו לחם בלבד? (סנדוויצים עם קוטג׳/גבינה צהובה/חזה עוף/פסטרמה וכו וכו) אוכלת ירקות בין לבין וצורכת גם פייבר1 ויוגורט למינהם. האם עלול לגרום נזק לטווח הרחוק? (מבחינת שובע אני לגמרי סבבה)

אין שום בעיה.
לחם זה פחממה ככל הפחממות... אנשים משומה נמנעים מלאכול לחם במחשבה שזה "משמין" או " לא בריא..."
מה שחשוב זה אם בסופו של יום את מגיעה לערכי חלבון, ויטמינים מינרלים, שומנין וסיבים תזונתיים, שמספיקים לך.
אולי תעדיפי לחם מקמח מלא, זה הדבר היחיד שאולי יכול לשנות משהו... וזה גם לא כזה קריטי....
(תחשבי שטילון אחד שווה כמעט 5 פרוסות לחם מקמח לבן חחח... 😆)

והמון בהצלחה בעסק החדש!!! ממש אשמח לשמוע על זה עוד, אם בא לך לשתף 😛😄

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם זה.
ואם העסק שלך, אז את הבוסית, תאכלי מקופסא או איך שבא לך, את קובעת את החוקים
ברור שלא. אף אחד לא אוסר עליי. אולי אני סתם מובכת לאכול מול לקוח מהקופסא מאשר לאכול פרוסה שזה גם הרבה יותר קליל וזורם לי. (תיארתי לעצמי שאולי תהיה בעיה עם כל החומרים המשמרים וכו)

ברור שלא. אף אחד לא אוסר עליי. אולי אני סתם מובכת לאכול מול לקוח מהקופסא מאשר לאכול פרוסה שזה גם הרבה יותר קליל וזורם לי. (תיארתי לעצמי שאולי תהיה בעיה עם כל החומרים המשמרים וכו)

לא חושבת שיש בלחם הרבה חומרים משמרים... חייב להחליף אותו כל יום יומיים...
אם את רוצה ממש נקי וטרי - תקני לחמניות ממאפייה ותשמרי לך במקפיא 😃

• פותח/ת השרשור
D74174D6-C81C-409E-8024-54455B3FB3E1.jpeg
זה הלחם שאני אוכלת, לא כי אני מחפשת משהו דל בקלוריות. אלא כי אני יכולה לאכול יותר פרוסות ולקבל נפח

לא יודע למה, אבל לאכול מקופסא נראה לי יותר מקצועי מסנדוויץ'

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה, אבל לאכול מקופסא נראה לי יותר מקצועי מסנדוויץ'
אולי סתם כי אני מובכת מהסיטואציה. ולקחת סנדוויצים לאורך כל היום יותר פרקטי בשלב הזה עד שאסתדר ואקלוט את העיניינים

אולי סתם כי אני מובכת מהסיטואציה. ולקחת סנדוויצים לאורך כל היום יותר פרקטי בשלב הזה עד שאסתדר ואקלוט את העיניינים

סנדוויץ זה לגמרי אחלה, בייחוד אם יודעים מה לשים בתוכו ;)

גם אני פעם היה לי את הכיתה הזה של לא נעים להביא קופסאות וכל השטויות האלה, עבר ממזמן. תעשי מה שנוח לך ומה שמתאים למטרות שלך תאמיני לי

אולי סתם כי אני מובכת. יעבור:s49:
הייתי מכין פעם שייקים בבלנדר והייתי שופך הכל לגלון ריק שהיו בו 2 ליטר חלב. מפה לשם הייתי לוקח לעבודה ואנשים היו בטוחים שאני אשכרה דופק 2 ליטר חלב במכה. היו אוכלים לי תראש כמה זה לא בריא וכל פעם הייתי צריך להסביר שזה לא חלב אלא בכלל מים 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
הייתי מכין פעם שייקים בבלנדר והייתי שופך הכל לגלון ריק שהיו בו 2 ליטר חלב. מפה לשם הייתי לוקח לעבודה ואנשים היו בטוחים שאני אשכרה דופק 2 ליטר חלב במכה. היו אוכלים לי תראש כמה זה לא בריא וכל פעם הייתי צריך להסביר שזה לא חלב אלא בכלל מים 🤦‍♂️
אז אני מנהלת גלידרייה וזה אירוני אבל שונאת את הגלידה עצמה. אז או שאני קונה גלידה פיצוץ מקדונדלס ומעבירה לכוס שאני מוכרת בה. או שאני אוכלת קוטג׳/גבינה אז גם מעבירה לכוס שאני מוכרת בה. ואז אנשים שבאים ומתלהבים שאני גם אוכלת ושואלים אם טעים ואני בשיא האדישות אומרת שמאוד.🤦‍♂️

עדיף כבר להביא סטוק של כוסות ריבר אומשו חחחחח
ואצלנו במכללה הזמן של הפסקת הצהריים הופך לחגיגה! כל אחת מוציאה את הקופסה השווה על האוכל השווה ויש ריח משגעע של דברים טעימים.
זה ללא ספק הזמן האהוב עליי בלימודים חח 😋🍴

אני שוקל 120 קילו ככה שלא היה לי ממש זמן לאכול ארוחות גדולות בעבודה הקודמת. עכשיו, בעבודה החדשה, יש חדר אוכל מסודר עם המון המון בשרים וכל שאר החלבון. יוצא לי לאכול שם פעמיים ביום (כשאני עושה משמרת לילה). מה שטוב שאין הגבלה ומאוד מתחשבים באנשים גדולים.
אז אני מנהלת גלידרייה וזה אירוני אבל שונאת את הגלידה עצמה. אז או שאני קונה גלידה פיצוץ מקדונדלס ומעבירה לכוס שאני מוכרת בה. או שאני אוכלת קוטג׳/גבינה אז גם מעבירה לכוס שאני מוכרת בה. ואז אנשים שבאים ומתלהבים שאני גם אוכלת ושואלים אם טעים ואני בשיא האדישות אומרת שמאוד.🤦‍♂️
נשמע כמו אחלה פרסומת 😲

• פותח/ת השרשור
היום כמעט בכיתי שעברתי ליד המקום שמוכר לאפה שווארמה שאני קונה תמיד. כי הגזמתי השבוע מבחינת חריגות אבל התבאסתי שאני לא יכולה להרשות לעצמי כי צריך לדעת גבולות(ואני לא כמו בן אדם רגיל שלא מודע ואוכל מה שבא לו מתי שבא לו ונראה גם בהתאם...)אני צריכה פסיכולוג. יש לי בעיה אם כמעט בכיתי בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית