הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחם כמקור פחמימה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אפשר לומר שכרגע יש עסק בבעלותי ולאחרונה יש לי הרבה פחות זמן מבדכ....בלי שום קשר אני הרבה בעבודה ככה שלהוציא קופסא ולאכול זה פחות ריאלי. האם זה בסדר שרוב הפחמימות שלי יהיו לחם בלבד? (סנדוויצים עם קוטג׳/גבינה צהובה/חזה עוף/פסטרמה וכו וכו) אוכלת ירקות בין לבין וצורכת גם פייבר1 ויוגורט למינהם. האם עלול לגרום נזק לטווח הרחוק? (מבחינת שובע אני לגמרי סבבה)

מעלה את רמת הסוכר בדם? בהנחה ובנאדם רוצה לאכול כמה שיותר נקי עדיף לו להימנע מאינדקס גליקמי גבוה.
גם פחמימות מורכבות מעלות את הסוכר בדם. גם חלבון מעלה את הסוכר בדם.
מה הבעיה עם סוכר בדם? אתה צריך אותו.
כל עוד אתה בריא ולא סכרתי או פרה-סכרתי אז אין שום בעיה עם ערך גליקמי גבוה

כדי להימנע מהעליה החדה של הסוכר פשוט צריך לשלב את הפחממה עם שומן, אם אני לא טועה (תתקנו אותי אם כן )
יתרון שבכל זאת יכול להיות ללחם מלא על פני לחם לבן, זה יותר סיבים תזונתיים, וויטמינים/מינרליים שונים שיש פחות בקמח הלבן. ותחושת שובע לזמן ארוך יותר....

כדי להימנע מהעליה החדה של הסוכר פשוט צריך לשלב את הפחממה עם שומן, אם אני לא טועה (תתקנו אותי אם כן )
יתרון שבכל זאת יכול להיות ללחם מלא על פני לחם לבן, זה יותר סיבים תזונתיים, וויטמינים/מינרליים שונים שיש פחות בקמח הלבן. ותחושת שובע לזמן ארוך יותר....
אין בעיה בעלייה בסוכר, היתרון של פחמימה מורכבת הוא ביכולת לאכול יותר ממנה באותו סך קלורי של הפחמימה הפשוטה
האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

אין בעיה בעלייה בסוכר, היתרון של פחמימה מורכבת הוא ביכולת לאכול יותר ממנה באותו סך קלורי של הפחמימה הפשוטה
האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

אבל יש את העניין של העליות והירידות החדות ברמות הסוכר, שנפתרות אם משלבים את הפחממה עם שומן... (סימן שאלה, סימן קריאה.)

אבל יש את העניין של העליות והירידות החדות ברמות הסוכר, שנפתרות אם משלבים את הפחממה עם שומן... (סימן שאלה, סימן קריאה.)
יש הרבה דרכים לפתור את זה, אבל בסופו של דבר זה לא משנה כל עוד הבנאדם בריא והתזונה שלו מאוזנת

תפוח אדמה ואורז לבן הם בעלי אינדקס גליקמי גבוה ואלו מזונות מאוד בסיסיים בתזונה של המון ספורטאים.

לאחר אימון יש אפילו יתרון לפחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית