הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס!!!

• פותח/ת השרשור
חחח....
איזה מבאס, קיוויתי לראות בנץ' בממדים האלו.
אם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?
עדכון:
הרופא אמר שהתפוצצו לי נימים באף כתוצאה מההרמה.
בקיצור הכל טוב. יאללה הביתה.. אני רעב. עוד לא אכלתי אחרי האימון.
אשתי הכינה חזה בקר ופסטה!

אם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?
עדכון:
הרופא אמר שהתפוצצו לי נימים באף כתוצאה מההרמה.
בקיצור הכל טוב. יאללה הביתה.. אני רעב. עוד לא אכלתי אחרי האימון.
אשתי הכינה חזה בקר ופסטה!
באמת אין מה לדאוג, יש אנשים שזה קורה להם יותר מאחרים.
אם אתה לוקח קדם אימון עם ארגינין או חומרי NO כלשהם יכול להיות שהם תורמים לעניין

מה זה "חומרי NO"?
חומרים שמעלים את כמות ה-NO (חנקן חמצני) בדם, למשל ב-C4 יש לך את זה:
FEATURING NITRAMAX (NO3-C™)
Created by bonding citrulline with patented nitrates, NitraMax (NO3-C) is an advanced compound that delivers dual-pathway nitric oxide (NO) support. Unlike citrulline or citrulline malate, which work through a single mechanism, NitraMax™ supports two mechanisms of NO creation, the arginine pathway (eNOS) and the nitrate-nitrite conversion system, to help promote the ultimate pump.*

• פותח/ת השרשור
חומרים שמעלים את כמות ה-NO (חנקן חמצני) בדם, למשל ב-C4 יש לך את זה:
FEATURING NITRAMAX (NO3-C™)
Created by bonding citrulline with patented nitrates, NitraMax (NO3-C) is an advanced compound that delivers dual-pathway nitric oxide (NO) support. Unlike citrulline or citrulline malate, which work through a single mechanism, NitraMax™ supports two mechanisms of NO creation, the arginine pathway (eNOS) and the nitrate-nitrite conversion system, to help promote the ultimate pump.*
תודה רבה!
שבוע טוב!

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 27/12/19

סקוואט: 200X3
בנץ' פרס: 127.5X3
דדליפט: 215X3. ירד לי דם מהאף גם הפעם, אך בכמות יותר קטנה, ולא התרסקתי לרצפה. שעתיים לפני האימון אכלתי:
400 גרם חזה עוף+ 700 גרם פסטה ועם קטשופ מעל (גם החזה עוף וגם הפסטה נשקלו לפני בישול.)
אחרי האימון אכלתי 400 גרם חזה עוף ו300 גרם בטטה
שתיתי: 2 ליטר מים+ חצי ליטר מיץ גזר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שהמקסימום שהגעתי בסקוואט לשלוש שלשות היה 200 ק"ג.
כל הכבוד שהגעת למשקל שלי.

ואני גם גאה בך ששתית מיץ גזר. אתה אוכל בדיוק איך שאני מאמין שצריך.
תמשיך להתקדם.

הסקוואט באמת מעולה, משהו גורם לי לחשוב שאתה פשוט בנוי לסקוואט.
בכל מקרה לגבי הדימומים, שכחתי לגמרי שגם לי כשאני נתקל בעצימות גבוהה בסקוואט אני גם מדמם מהפנים, אבל אצלי זה יותר כתמים אדומים מסביב לעיניים, ולא באמת יוצא דם, אז קל לשכוח מזה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהמקסימום שהגעתי בסקוואט לשלוש שלשות היה 200 ק"ג.
כל הכבוד שהגעת למשקל שלי.

ואני גם גאה בך ששתית מיץ גזר. אתה אוכל בדיוק איך שאני מאמין שצריך.
תמשיך להתקדם.
כן.. שמע מיץ גזר זה טעים
והגעת לשלוש חזרות בסקוואט ל200 ק"ג הרבה לפני, על משקל גוף נמוך ממני בצורה משמעותית, והדד והבנץ' שלך משמעותית חזקים יותר משלי.. אני חזק רק בסקוואט. אתה החיה האמיתית!
הסקוואט באמת מעולה, משהו גורם לי לחשוב שאתה פשוט בנוי לסקוואט.
באופן כללי הגנטיקה שלי היא מעל הממוצע (לא להתנשא על מישהו חס וחלילה!). מאז ומתמיד היה לי כוח יותר מאדם רגיל, גם לפני שהתחלתי להתאמן, וגם יותר מסת שריר. נראיתי כמו אחד שמתאמן בקטנה בגיל 13-14 ושאלו אותי אם אני מתאמן ועניתי בשלילה.. וכשהתחלתי להתאמן על פי העלייה במשקלי העבודה והגדילה ראיתי שהגנטיקה שלי היא מעל הממוצע (לא יודע בכמה.. יש מצב שבקטנה, אבל עדיין).
בסיום המסה אני אתחיל סייקל DNP שיימשך באזור השלושה שבועות- חודש, לאחר מכן אתן לנוזלים שנספחו לגוף במהלך לקיחת הDNP לצאת, אתאזן שבוע-שבועיים על המשקל ואז אתחיל סייקל מסה.
לא הזרקתי לעצמי כבר שנים. וגם כשהזרקתי לעצמי זה היה בסך הכל 2 סייקלים. הראשון היה לא משהו.. השני היה הרבה יותר עוצמתי, למדתי מהטעויות של הפעם הראשונה.
בכל מקרה לגבי הדימומים, שכחתי לגמרי שגם לי כשאני נתקל בעצימות גבוהה בסקוואט אני גם מדמם מהפנים, אבל אצלי זה יותר כתמים אדומים מסביב לעיניים, ולא באמת יוצא דם, אז קל לשכוח מזה
זה גורם לי להרגיש כמו גבר-על כשאני מדמם מהאף בדדליפט.. באימון עצימות האחרון דיממתי טיפה מהעיניים גם (לא זה שהיה אתמול, אלא ביום חמישי שעבר)

נערך לאחרונה:
מעורר השראה.

ושמע, בינינו, ההישג הבאמת שובר כלים שלך הוא שורה מספר 6.
700 גרם פסטה!!! 😱😲😳🤯:ph34r:הייתי נראלי יורה בעצמי בדרך לנסות להגשים כזה דבר (400 גרם חזה עוף יש ברזומה, אבל עם קצת חסה ירקות וגם זה מעל ומעבר למעבר).
שמע, יש כבוד 🙌

זה גורם לי להרגיש כמו גבר-על כשאני מדמם מהאף בדדליפט..
גברים 🤦‍♂️

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית