נק' מוניטין:
211
- 622
- 325
- פותח/ת השרשור
אני לא ישראלי. אני גר בדאלאס, טקסס בארצות הבריתאתה יודע אם הבחור הזה מתכנן להתחרותך בשביל 10,000 ש"ח?
מה השם שלו?
אני סקרן מוות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא ישראלי. אני גר בדאלאס, טקסס בארצות הבריתאתה יודע אם הבחור הזה מתכנן להתחרותך בשביל 10,000 ש"ח?
מה השם שלו?
אני סקרן מוות.
חחח....אני לא ישראלי. אני גר בדאלאס, טקסס בארצות הברית
אם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?חחח....
איזה מבאס, קיוויתי לראות בנץ' בממדים האלו.
באמת אין מה לדאוג, יש אנשים שזה קורה להם יותר מאחרים.אם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?
עדכון:
הרופא אמר שהתפוצצו לי נימים באף כתוצאה מההרמה.
בקיצור הכל טוב. יאללה הביתה.. אני רעב. עוד לא אכלתי אחרי האימון.
אשתי הכינה חזה בקר ופסטה!
מה זה "חומרי NO"?באמת אין מה לדאוג, יש אנשים שזה קורה להם יותר מאחרים.
אם אתה לוקח קדם אימון עם ארגינין או חומרי NO כלשהם יכול להיות שהם תורמים לעניין
בטחאם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?
תודה על העזרה! תודה לך ולקוצר!
חומרים שמעלים את כמות ה-NO (חנקן חמצני) בדם, למשל ב-C4 יש לך את זה:מה זה "חומרי NO"?
תודה רבה!חומרים שמעלים את כמות ה-NO (חנקן חמצני) בדם, למשל ב-C4 יש לך את זה:
FEATURING NITRAMAX (NO3-C™)
Created by bonding citrulline with patented nitrates, NitraMax (NO3-C) is an advanced compound that delivers dual-pathway nitric oxide (NO) support. Unlike citrulline or citrulline malate, which work through a single mechanism, NitraMax™ supports two mechanisms of NO creation, the arginine pathway (eNOS) and the nitrate-nitrite conversion system, to help promote the ultimate pump.*
אתה עוד שואל?אם אראה אותו להבא, אוכל לבקש ממנו שאצלם אותו ואשלח לכם או לך, אם הוא יסכים. ננסה קודם "לכם". רוצה שאעשה זאת?
עכשיו הכל ברור... 😆אני לא ישראלי. אני גר בדאלאס, טקסס בארצות הברית
לולאתה עוד שואל?
ולשאלתך - כן.
מה חשבת? שאני עושה טקסס כי התוכנית מתאימה לרמה וליעדים שלי? מה פתאום! אך ורק בגלל מקום מגוריי.עכשיו הכל ברור... 😆
אימון נפח יום ראשון:
סקוואט: 170 קילו 5X5
בנץ' פרס: 102.5 קילו 5X5
צ'ין אפס: 28.25 5X5
אימון התאוששות יום שלישי:
סקוואט: 112.5 3X3
בנץ' פרס: 80 3X3
דדליפט: 130 3X3
סקוואט: 200X3
בנץ' פרס: 127.5X3
דדליפט: 215X3. ירד לי דם מהאף גם הפעם, אך בכמות יותר קטנה, ולא התרסקתי לרצפה. שעתיים לפני האימון אכלתי:
400 גרם חזה עוף+ 700 גרם פסטה ועם קטשופ מעל (גם החזה עוף וגם הפסטה נשקלו לפני בישול.)
אחרי האימון אכלתי 400 גרם חזה עוף ו300 גרם בטטה
שתיתי: 2 ליטר מים+ חצי ליטר מיץ גזר.
כן.. שמע מיץ גזר זה טעיםאני חושב שהמקסימום שהגעתי בסקוואט לשלוש שלשות היה 200 ק"ג.
כל הכבוד שהגעת למשקל שלי.
ואני גם גאה בך ששתית מיץ גזר. אתה אוכל בדיוק איך שאני מאמין שצריך.
תמשיך להתקדם.
באופן כללי הגנטיקה שלי היא מעל הממוצע (לא להתנשא על מישהו חס וחלילה!). מאז ומתמיד היה לי כוח יותר מאדם רגיל, גם לפני שהתחלתי להתאמן, וגם יותר מסת שריר. נראיתי כמו אחד שמתאמן בקטנה בגיל 13-14 ושאלו אותי אם אני מתאמן ועניתי בשלילה.. וכשהתחלתי להתאמן על פי העלייה במשקלי העבודה והגדילה ראיתי שהגנטיקה שלי היא מעל הממוצע (לא יודע בכמה.. יש מצב שבקטנה, אבל עדיין).הסקוואט באמת מעולה, משהו גורם לי לחשוב שאתה פשוט בנוי לסקוואט.
זה גורם לי להרגיש כמו גבר-על כשאני מדמם מהאף בדדליפט.. באימון עצימות האחרון דיממתי טיפה מהעיניים גם (לא זה שהיה אתמול, אלא ביום חמישי שעבר)בכל מקרה לגבי הדימומים, שכחתי לגמרי שגם לי כשאני נתקל בעצימות גבוהה בסקוואט אני גם מדמם מהפנים, אבל אצלי זה יותר כתמים אדומים מסביב לעיניים, ולא באמת יוצא דם, אז קל לשכוח מזה
מעורר השראה.
גברים 🤦♂️זה גורם לי להרגיש כמו גבר-על כשאני מדמם מהאף בדדליפט..