הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה לא גדל

Shalev2160

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
שלום לכולם,אני מתאמן קרוב לשלוש וחצי שנים ואין שום תוצאות בחזה, אני כן רואה תוצאות בשאר הגוף אבל החזה פשוט לא קשור בשום פרופורציה אפשרית,
באימון b התרגילי חזה שאני עושה הם
3 סטים של benchprees שבעים קילו
3סטים של חזה עליון עם משקולות 20 קילו משקולת
3 סטים של פרפר עם משקולות בשיפוע חיובי 15 קילו
אני מבין שהבעיה היא הגנטיקה, אך למרות זאת האם זה אומר שאין שום דבר לעשות עם זה? חשוב להדגיש שאני משקיע הרבה מאמץ באימונים האלה ואוכל וישן כראוי

קבצים מצורפים

• 20191027_134056(0).jpg
    20191027_134056(0).jpg
    KB 42 · צפיות: 265
אני ינסה להסביר מה הפאונטה של להרים 120 קילו ל3 לעומת להרים להרים 100 קילו לחזרות.
בדרך כלל בן אדם עם rm3 של 120 בבנץ יהיה גם rm8
של 100 ומעלה בבנץ אז שזה לא משנה כי בשני המקרים הבן אדם מפמם שתי פלטות.
להגיד שחזה לא יגדל עם תעבוד טווח חזרות נמוך זאת טעות בשלב מסוים מומלץ לטבעיים לעבוד בטווח הזה כדאי לשפר ביצועים.
מעבר לכך עם נלך תחת הנחת הדעה שהמטרה היא היפטרופיה מלאה אז לשפר את הrm8 עם עבודה על rm 5-3 מאשר פשוט לנסות לעבוד רק rm 8, ואז כמובן אפשר להתחיל לעבוד על טווח חזרות יותר גבוה עם משקל יותר גבוה מה שווה לחזה יותר גדול.

נערך לאחרונה:
אני ינסה להסביר מה הפאונטה של להרים 120 קילו ל3 לעומת להרים להרים 100 קילו לחזרות.
בדרך כלל בן אדם עם rm3 של 120 בבנץ יהיה גם rm8
של 100 ומעלה בבנץ אז שזה לא משנה כי בשני המקרים הבן אדם מפמם שתי פלטות.
להגיד שחזה לא יגדל עם תעבוד טווח חזרות נמוך זאת טעות בשלב מסוים מומלץ לטבעיים לעבוד בטווח הזה כדאי לשפר ביצועים.
מעבר לכך עם נלך תחת הנחת הדעה שהמטרה היא היפטרופיה מלאה אז לשפר את הrm8 עם עבודה על rm 5-3 מאשר פשוט לנסות לעבוד רק rm 8, ואז כמובן אפשר להתחיל לעבוד על טווח חזרות יותר גבוה עם משקל יותר גבוה מה שווה לחזה יותר גדול.

למיטב הבנתי התגובה שלך מופנית כלפי,
אז אסביר את עצמי יותר טוב, אם המטרה שלו כרגע היא להתחזק ולשפר את הבנץ' אז הוא יעבוד בחזרות של 3-6 (לא 1-3),
יעבוד על כוח וישתפר, עד שיוכל באמת לעלות את מס' החזרות ל8-10 עם משקל גבוה.
אני דיברתי מבחינת היפרטרופיה כרגע, שעדיף שיעבוד למס' חזרות יותר גבוה, גם אני וכנראה כל מתאמן נורמאלי עושה אימוני כוח
וככה גם אני הגעתי ל120 ק"ג לחמישייה.
מבחינת עבודה שוטפת כדי ליצור היפרטרופיה יש עדיפות מסויימת לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר, אין ספק שגם המשקל פה פקטור
ושצריך לשפר אותו כדי למקסם תוצאות.

לפותח האשכול, תאכל טוב, תישן טוב, תעלה את המשקלים ותשמור על טכניקה נכונה, החזה שלך יגדל אם הוא רוצה וגם אם לא.

למיטב הבנתי התגובה שלך מופנית כלפי,
אז אסביר את עצמי יותר טוב, אם המטרה שלו כרגע היא להתחזק ולשפר את הבנץ' אז הוא יעבוד בחזרות של 3-6 (לא 1-3),
יעבוד על כוח וישתפר, עד שיוכל באמת לעלות את מס' החזרות ל8-10 עם משקל גבוה.
אני דיברתי מבחינת היפרטרופיה כרגע, שעדיף שיעבוד למס' חזרות יותר גבוה, גם אני וכנראה כל מתאמן נורמאלי עושה אימוני כוח
וככה גם אני הגעתי ל120 ק"ג לחמישייה.
מבחינת עבודה שוטפת כדי ליצור היפרטרופיה יש עדיפות מסויימת לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר, אין ספק שגם המשקל פה פקטור
ושצריך לשפר אותו כדי למקסם תוצאות.

לפותח האשכול, תאכל טוב, תישן טוב, תעלה את המשקלים ותשמור על טכניקה נכונה, החזה שלך יגדל אם הוא רוצה וגם אם לא.
מנסיון שלי על עצמי והרבה מתאמנים זה פשוט קשה וקל יותר להגיע לפלטו ב3-6 חזרות (יש גם כאלה שיגידו ש6 זה בכלל היפטורפיה ולא כוח)
לאכול ולישון זה הכול טוב ויפה אבל הבן אדם תקוע כבר שלוש שנים על 70 קילו הגיע הזמן שינסה משהו חדש לא?

מנסיון שלי על עצמי והרבה מתאמנים זה פשוט קשה וקל יותר להגיע לפלטו ב3-6 חזרות (יש גם כאלה שיגידו ש6 זה בכלל היפטורפיה ולא כוח)
לאכול ולישון זה הכול טוב ויפה אבל הבן אדם תקוע כבר שלוש שנים על 70 קילו הגיע הזמן שינסה משהו חדש לא?

שמע אחי אין שום ספק שהוא חייב לנסות משהו אחר, 6 כן זה נחשב על הגבול אבל עוד פעם לא הכל מדע מדוייק, פשוט אם אתה לא יכול
להרים משקל אפילו ל-3 פעמים אז תעשה טובה לעצמך ותשאיר את המוט על הראק.

עוד פעם אני חושב שיש פה בעיה חוץ מעניין המשקלים אבל אין ספק שאחרי 3 שנים הלחיצה שלך צריכה להיות במינימום 3 ספרות
כי 70 ק"ג ל-3 שנים זה הספק לא משהו בכלל.

חוץ מהמשקל יש את עוד פרמטרים אבל תתחיל בלהתחזק, אין ספק שזה יעזור לך בתור התחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית