עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כמו או טרול או מישהו שבא לעשות "תחקיר", לצלם מסכים ו"לחשוף" שממליצים כאן לעוברי אורח על חומרים אסורים (אז זהו שלא)
כןלהוכיח לך שאני בן 25?
צלם מסך לבדיקות ותעלה לכאן 🤩 בזה נעזור לך .עשיתי בדיקות דם לטסט כבר אבל אני לא יודע כמה זה ממש נמוך
הייתי רוצה גוף כזה
קטן יותר
איך בודקים אם יש לי מחסור בטסט?
גם בבצפר הייתי אחרון בהכל בריצות והכל
על מה אתה ? 🚬🤪🚬מספרים כאן איך לבנות סייקל ומה עושים במצב x גם ככה
עשיתי בדיקות דם לטסט כבר אבל אני לא יודע כמה זה ממש נמוך
מספרים כאן איך לבנות סייקל ומה עושים במצב x גם ככה
🤣או מישהו שבא לעשות "תחקיר", לצלם מסכים ו"לחשוף" שממליצים כאן לעוברי אורח על חומרים אסורים
כן
צלם מסך לבדיקות ותעלה לכאן 🤩 בזה נעזור לך .
כן
צלם מסך לבדיקות ותעלה לכאן 🤩 בזה נעזור לך .
🤣
לא מספרים כאן איך לבנות סייקל למישהו עם שאלות כמו שלך "כמה מ"ג אני צריך כדי להיראות כמו...".
תשים לב כמה פוסטים כאן מקבלים תגובות של "רד מזה, זה לא בשבילך/עדיין לא בשבילך, תלמד להתאמן ולאכול" וכו'...
אי אפשר להבין כלום ממה ששלחת תעשה זוםהנה הבדיקות דם
לא יודע מה נחוץ או מה לא אז שמתי הכל
אי אפשר להבין כלום ממה ששלחת תעשה זום
בWIN10 זה הראה טוב בזוםאל תהרוס את הזום צלם מסך מסך כמו שאתה רואה בפלאפון
הכל אצלך בטווח הבעיה אצלך כנראה באימונים או בתזונה
אחד הדברים הכי חשובים זה test free שזה הכמות בפועל שאותה לא בדקת אבל לפי התוצאות לא אמורה להיות שם בעיה. אתה יכול לבדוק גם את זה אבל זה בדיקה יקרה לא בטוח יאשרו לך בטח שאתה בן אדם בריאעל סמך מה אתה אומר
גם אמרו לי שזה לא רק טסט ויש עוד מלא משתנים
@kotzer @MasterSplitter @Mike נראה לי כדאי לשים לבנראה כמו או טרול או מישהו שבא לעשות "תחקיר", לצלם מסכים ו"לחשוף" שממליצים כאן לעוברי אורח על חומרים אסורים (אז זהו שלא)
זה לא זה?אחד הדברים הכי חשובים זה test free שזה הכמות בפועל שאותה לא בדקת אבל לפי התוצאות לא אמורה להיות שם בעיה. אתה יכול לבדוק גם את זה אבל זה בדיקה יקרה לא בטוח יאשרו לך בטח שאתה בן אדם בריא