עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עייפות של אחריי עבודה, אז צריך משהו שיעיר אותי כזה יתן לי פושזה לא תלוי אימון, 5 גרם ליום כל יום יעשה את העבודה.
הרעיון הוא להגיע למקסימום שיש לך בגוף.
וכשאתה אומר עייפות, לאיזו עייפות אתה מתכוון?
קריאטין הוא לא ממריץ, הוא לא מה שיעיר אותך אחרי העבודה, לזה יש קפאיןעייפות של אחריי עבודה, אז צריך משהו שיעיר אותי כזה יתן לי פוש
5 גרם מתי שבא לך לאורך היום, אפשר במים או איך שבא לך, רק שים לב שקריאטין נוטה לשקוע אז עדיף מבקבוק5 גרם זה כף אחת, השימוש היא דרך מים כמובן אבל איך משתמשים?
אז אולי טעיתי בין קפאין, בזה אתה צודק אז מה הכי מומלץקריאטין הוא לא ממריץ, הוא לא מה שיעיר אותך אחרי העבודה, לזה יש קפאין
5 גרם מתי שבא לך לאורך היום, אפשר במים או איך שבא לך, רק שים לב שקריאטין נוטה לשקוע אז עדיף מבקבוק
זה לא משנה,הכל אותו הדבר, זה תוסף זול מאוד לייצור ככה שזה אותו דבר אצל כולםאז אולי טעיתי בין קפאין, בזה אתה צודק אז מה הכי מומלץ
מים בטעמים יקרים מאוד, אם צריכת החלבון שלך במהלך היום מספקת זה לא עושה כלום, ואם צריכת החלבון שלך לא מספקת אז תתחיל לטפל בזה קודםאז זה ראיתי אצל הרבה אנשים מה היכולת שלו והשימוש בו?
רק שאלתי...לא הבנתי מה אתה מחפש? Bcaa? תקרא על זה. סך הכל כמה חומצות אמינו
אוקיי, בדיוק קראתי איזה משהו של רבע שעה והבנתי..נראה לי עשית סלט מהכל.
קפאין - מה שיש בקפה שמעיר אותך.
קריאטין - יעיל כדי לתת כוח במהלך הסט, כנראה התוסף היחיד שבאמת משפר כוח.
BCAA - מספר חומצות אמינו שנמצאות בחלבון מלא, אין להם הרבה תועלת סתם בפני עצמן
המלצה על קפאין (חוץ מקפה??אז נראה לי קפאין זה הפתרון בשבילך
קפסולות קפאין, זה תוסף זול שבאמת לא משנה מאיזה חברה תקנההמלצה על קפאין (חוץ מקפה??
אוקיי אשאל את אחי מה הכי מומלץ למזלי הוא בוגר קורס מאמנים/תזונה בוינגיטקפסולות קפאין, זה תוסף זול שבאמת לא משנה מאיזה חברה תקנה
אקנה אתבקפה יש קפאין מן הסתם, אבל כדורי קפאין מרוכזים יותר
קריאטין זה קריאטין, סבבהאקנה את
קריאטין אופטימום נוטרישן
בתור אבקה
בדיוק.קריאטין זה קריאטין, סבבה
בדיוק.
למה משמש קריאטין:
- שיפור בכוח
- עלייה במסת השריר
- שיפור התאוששות מאימונים
- שיפור בביצועים