הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט החיטוב שלי

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
מה דעתכם על התפריט?
50 גרם טחינה מוכנה
3 ביצים

50 גרם אגוזי מלך
2 ביצים

50 גרם טחינה מוכנה

150 גרם חזה עוף

2 סקופים חלבון+ 3 כוסות חלב.

ערכים:
קלוריות: 1900
חלבון 160
שומן 116
פחמימות 43
כולסטרול 1519
סיבים תזונתיים 4.5

פרטים עליי:
גובה 168
משקל בלי נוזלים 80+-
BMR 1891

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
מה דעתכם על התפריט הזה:

2 פרוסות לחם אחיד
כוס חלב 3%

200 גרם חזה עוף/פסטרמה
2 פרוסות לחם אחיד

3 ביצים קשות
כף שמן זית

20 גרם אגוזי מלך
כף שמן זית

2 סקופים של חלבון+ 3 כוסות חלב

קלוריות 1900+-
חלבון 157
שומן 90
פחמימות 103
כל החישוב לא כולל את כל התוספי תזונה שאני לוקח.
ולא כולל ירקות, שאני יאכל מתי שבא לי.

רציתי לכתוב לך הודעה מפורטת, אבל לייל בא וערך לי את ההודעה ואגב הוא מוסר שאתה אפסססס

---------- התגובה התווספה ב 23:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

בכל מקרה נראה לי שאנחנו באותו ראש לגבי עלייה במשקל. בחיטוב זה פשוט נראה לי טיפשי לאכול דברים שיגרמו ליותר הפרשת אינסולין עם פחות יתרונות מטאבוליים על פני חלבון ושומן שחיוניים לתפקוד ולהרבה דברים אחרים. על הנייר זה עוד נחמד, אבל לאכול 30 גרם לחם וכפית ברנפלקס במקום עוד כמה ביצים, בשר וטחינה זה נשמע לי ממש חרא של תפריט.

רציתי לכתוב לך הודעה מפורטת, אבל לייל בא וערך לי את ההודעה ואגב הוא מוסר שאתה אפסססס

---------- התגובה התווספה ב 23:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

בכל מקרה נראה לי שאנחנו באותו ראש לגבי עלייה במשקל. בחיטוב זה פשוט נראה לי טיפשי לאכול דברים שיגרמו ליותר הפרשת אינסולין עם פחות יתרונות מטאבוליים על פני חלבון ושומן שחיוניים לתפקוד ולהרבה דברים אחרים. על הנייר זה עוד נחמד, אבל לאכול 30 גרם לחם וכפית ברנפלקס במקום עוד כמה ביצים, בשר וטחינה זה נשמע לי ממש חרא של תפריט.

לא תמיד
לא כולם עושים AD
ואפשר להתחטב יפה מאוד עם פחמימות

חחח אתה רואה, בלה בלה... 😘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית