מה הולך חברים, אחרי שבוע וחצי של בעיקר לשים דגש על טכניקה- הגיע הרגע בו אני מתחיל לקחת את הדברים כמו שצריך.
יש לי כמה שאלות עיקריות בנוגע לכמה דברים :
1. אני מתאמן בבקרים (כלומר 7 בבוקר, הבקרים זה הזמן היחידי שיש לי לצערי).
מה שזה אומר בפועל- שאני לא אוכל טוב לפני אימון. כרגע אני אוכל בסביבות השעה לפני האימון ( 6 בבוקר), 4 פרוסות לחם + גבינה לבנה + מלפפון ועגבנייה.
השאלה שלי היא- מה בדרך כלל צריך לאכול לפני אימון, ולדעתכם מה שאני אוכל זה סבבה ?
2. מה לאכול אחרי אימון (כרגע אני פשוט שותה גיינר כחצי שעה לאחר האימון, זה סבבה?
3. אני שוקל 75, 1.88 בגובה. bmr של 1900, עובד במלצרות בנוסף.
על פי חישוב, אני מוציא ביום עבודה 2500 קלוריות, ביום ללא עבודה בסביבות ה2300. (יום עם אימון זה 200 קלוריות בנוסף).
כמה אני צריך להכניס לדעתכם ? (אני במסה). 1000 קלוריות מעל מה שאני מוציא ביום זה יותר מדי? (אני עם גיינר גם), או שעדיף לכוון לסביבות ה700 קלוריות?
4. בנוסף- לצערי אני לא מצליח להכניס על כל קילו בגוף גרם שומן. כמה זה קריטי להכניס כמות גדולה של שומן במסה?
5. אין לי כוסות מדידה בכלל. איך אני מודד נגיד 100 גרם פסטה? למישהו יש רעיונות?
יש לי כמה שאלות עיקריות בנוגע לכמה דברים :
1. אני מתאמן בבקרים (כלומר 7 בבוקר, הבקרים זה הזמן היחידי שיש לי לצערי).
מה שזה אומר בפועל- שאני לא אוכל טוב לפני אימון. כרגע אני אוכל בסביבות השעה לפני האימון ( 6 בבוקר), 4 פרוסות לחם + גבינה לבנה + מלפפון ועגבנייה.
השאלה שלי היא- מה בדרך כלל צריך לאכול לפני אימון, ולדעתכם מה שאני אוכל זה סבבה ?
2. מה לאכול אחרי אימון (כרגע אני פשוט שותה גיינר כחצי שעה לאחר האימון, זה סבבה?
3. אני שוקל 75, 1.88 בגובה. bmr של 1900, עובד במלצרות בנוסף.
על פי חישוב, אני מוציא ביום עבודה 2500 קלוריות, ביום ללא עבודה בסביבות ה2300. (יום עם אימון זה 200 קלוריות בנוסף).
כמה אני צריך להכניס לדעתכם ? (אני במסה). 1000 קלוריות מעל מה שאני מוציא ביום זה יותר מדי? (אני עם גיינר גם), או שעדיף לכוון לסביבות ה700 קלוריות?
4. בנוסף- לצערי אני לא מצליח להכניס על כל קילו בגוף גרם שומן. כמה זה קריטי להכניס כמות גדולה של שומן במסה?
5. אין לי כוסות מדידה בכלל. איך אני מודד נגיד 100 גרם פסטה? למישהו יש רעיונות?