הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחרות בנינג'ה ישראל

לך עם הכושר הכי גבוהה שאתה יכול להגיע איתו.. תעשה הרבה תרגילים עם משקל גוף, סיבולת ותעבוד על המרכיב הפסיכולוגי של לא לוותר, תעשה תרגילים שדומים במהות למכשולים כי כמו שאומרים בשביל להשתפר בסקווט עושים עוד סקוואט..

• פותח/ת השרשור
לך עם הכושר הכי גבוהה שאתה יכול להגיע איתו.. תעשה הרבה תרגילים עם משקל גוף, סיבולת ותעבוד על המרכיב הפסיכולוגי של לא לוותר, תעשה תרגילים שדומים במהות למכשולים כי כמו שאומרים בשביל להשתפר בסקווט עושים עוד סקוואט..

ביקשתי מבחן כושר לזה

גם אם תמצא את תוכנית האימונים של אלוף נינגה בארהב זה לא יעזור לך כי בסופו של דבר כל אחד עם החולשות והחוזקות שלו
אז אני לא מבין מה אתה רוצים שנגיד לך כמה מתח צריך לעשות? כמה קמ לרוץ ביום? לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
גם אם תמצא את תוכנית האימונים של אלוף נינגה בארהב זה לא יעזור לך כי בסופו של דבר כל אחד עם החולשות והחוזקות שלו
אז אני לא מבין מה אתה רוצים שנגיד לך כמה מתח צריך לעשות? כמה קמ לרוץ ביום? לא הבנתי

רק מבחן כושר כללי לזה

כמו שעושים בצבא - לפני שמלמדים חייל דברים מורכבים, בודקים אם הוא כשיר פיזית לאותם הדברים.

אז איך לדעת אם אני מוכן להתחיל להתאמן על זה?

כרגע אני שוקל 70 ועושה 32 מתח

מקבילים אני עושה 28
כמו בכל ספורט - הזמן הכי טוב להתחיל לעבוד עליו הוא עכשיו. ספציפיות זה שם המשחק. להתחיל להתאמן על זה לא אומר שמחר אתה הולך לזכות בגמר. זה כמו שאתה לא תנסה להתחזק בלג פרס לפני שתתחיל לעשות סקוואט אם המטרה שלך היא פווארליפטינג - אתה פשוט תתחיל לעשות סקוואט במשקלים שמתאימים לך - ובהקבלה לנינג'ה תעשה מכשולים ותרגילים ברמה שתתאים לך שיכינו אותך למכשולים קשים יותר

איך לדעת אם אני בכושר? יש איזה מבחן כושר לזה?

בתור אחד שהיה שם במבחן הפיזי,

תתאמן על עליות כוח לפחות 3 (לא חובה אפשר גם מתח רגיל),
קיר טיפוס,
קפיצה מבאר לבאר (סוג של קופיקו עם מרחק שגודל).

תעבור 2 מ3 ואתה מגיע לראיון אישי.

לך למכון כושר ספציפי לעניין ותבדוק את עצמך, אין איזה מבחן כושר כללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית