הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת קריאטין

• פותח/ת השרשור Doj
  • פורסם בתאריך

Doj

משתמש מתחיל
76
73
נק' מוניטין:
101
76
73
היי חבר'ה,
התחלתי לצרוך קריאטין והייתי שמח לשמוע אם אני עושה זאת נכון, וכמובן שאתם מוזמנים לשתף בדרכם.

בבוקר אני שותה 5 גרם (6 גרם למען האמת, הכפית מדידה של myprotein היא 3 גרם) על בטן ריקה, שעה לפני אימון עוד 5 גרם, אחרי אימון עוד 5 גרם ולפני השינה עוד 5 גרם.

אציין שאני לא משלב שום פחמימה עם הקריאטין, נטו מים.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם, ובנוסף, האם צריך להפסיק בשלב מסויים עם צריכת הקריאטין? להוריד את הכמות? מה הוא משך העמסה בדר''כ?

תודה לעונים 😃

העמסה היא שבוע והיא תיתן לך תוצאות מהר יותר, אבל היא לא הכרחית כי אתה גם ככה תגיע לתוצאות תוך בערך שבועיים-שלושה.
אם זה לא עושה לך צרות, אז לך על זה, אין שום בעיה, אבל זה כן עלול ליצור נפיחות ואי נעימות בבטן, אז אם זה המקרה שלך אתה יכול לעבור ל-5 גרם ביום ברגוע

• פותח/ת השרשור
העמסה היא שבוע והיא תיתן לך תוצאות מהר יותר, אבל היא לא הכרחית כי אתה גם ככה תגיע לתוצאות תוך בערך שבועיים-שלושה.
אם זה לא עושה לך צרות, אז לך על זה, אין שום בעיה, אבל זה כן עלול ליצור נפיחות ואי נעימות בבטן, אז אם זה המקרה שלך אתה יכול לעבור ל-5 גרם ביום ברגוע
תודה !
האם מפסיקים בשלב מסויים? והאם באמת צריכת פחמימה היא הכרחית או שזה סתם overkill מיותר?

• פותח/ת השרשור
מקפיץ את האשכול,

האם יכול להיות שקריאטין אוגר נוזלים וגורם ל"עלייה במשקל"?
אני אחרי "העמסה" כמה ימים ואני רואה שעליתי 2 קילו בעוד שהתפריט שלי לא השתנה כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית