עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא יודע לקרוא? אמרתי כולםפשוט תקנה חלבון מmyprotein לא הבנתי למה להסתבך עם כל החברות השונות האלה.
יש סטרואידים באבקות אל תשתה.אתה לא יודע לקרוא? אמרתי כולם
ושהן מלאות בלכלוך
ושיש אמינו ספייקינג ומלא דברים וגם מה שבאמת עובד ותקין הוא באיכות הרבה יותר ירודה
ואפילו ON וDYMATIZE נופלות בזה
האם יש צדק בדבר?
בסך הכול הבחור בסרטון וידיאו נראה אמין..
אני משוכנע שאת המסת שריר שלו הוא בנה רק בעזרת טונה ובשר... מפוצצים בטסט וטרן.
מאוד מסוכן האבקות חלבון האלו.. זה מתחיל בזה ובסוף אתה מוצא את עצמך מחפש משקאות קדם אימון באתרים כמו iherb באמצע הלילה... 🤣
הבחור בסרטון נמצא מת בביתו ב2017 אם אני לא טועה עם שאריות קוק עליובסך הכול הבחור בסרטון וידיאו נראה אמין..
אני משוכנע שאת המסת שריר שלו הוא בנה רק בעזרת טונה ובשר... מפוצצים בטסט וטרן.
מאוד מסוכן האבקות חלבון האלו.. זה מתחיל בזה ובסוף אתה מוצא את עצמך מחפש משקאות קדם אימון באתרים כמו iherb באמצע הלילה... 🤣
איפה????קוקאין
תשאל את חבר של פותח הפוסטאיפה????
לדעתי הן עובדות פחות טוב מאוכל (או לפחות לא יותר טוב מהניסיון שלי). זה "שקר" רק אם אתה מצפה לאיזשהו שיפור מטורף בזכות האבקה.
קריאטין עוזר להתחזק אבל גם מוסיף כמה קילוגרמים (בדרך כלל אחוז מסוים ממשקל הגוף) של נוזלים, בתרגילי משקל גוף לא מרגישים את ההשפעה.
מהניסיון שלי אם אתה שותה חלבון כתחליף לארוחה אז זה פחות טוב, חשבתי שהבחור בסרטון מבלבל את המוח עד שהוא אמר שאוכל אמיתי זה הכי
טוב, לדעתי בזה הוא צודק.