הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמעתי מחבר שכל האבקות הם פשוט שקר מוחלט ולא עובדות כמו בשר

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3

ושהן מלאות בלכלוך

ושיש אמינו ספייקינג ומלא דברים וגם מה שבאמת עובד ותקין הוא באיכות הרבה יותר ירודה

ואפילו ON וDYMATIZE נופלות בזה

האם יש צדק בדבר?

אני באמת לא חושבת שזה המצב....
עובדה שיש אנשים שממש מתסבבים על האבקות החלבון האלה ומתקדמית ממש יפה כאילו אכלו סטייקים יומם וליל.

ואני באמת לא חושבת שתעשייה כלכך גדולה תיקח סיכון בלזייף , כאשר בבדיקה פשוטה של ערכים תזונתיים ניתן לחשוף את הזיוף...

ושהן מלאות בלכלוך

ושיש אמינו ספייקינג ומלא דברים וגם מה שבאמת עובד ותקין הוא באיכות הרבה יותר ירודה

ואפילו ON וDYMATIZE נופלות בזה

האם יש צדק בדבר?

איזה לכלוך? סוכר וצבעי מאכל, כן. אבקת חלבון זה כמו קולה דיאט. לא נראה לי דבר בריא, אבל לא יותר מזיק ממה שרוב האנשים אוכלים.
אני אמנם מאוד מקפיד לא לאכול סוכר מזוקק במזון, ותוספים למינהם, ואפילו נמנע ממוצרי חלב, ומחלבון חלבי.
אבל אני צורך אבקת חלבון ללא ממתיקים וצבעי מאכל, רק נטו אבקת חלבון.

אבקת חלבון הוא מזון טחון לאבקה, אין הבדל בין אבקת סויה לסויה, זה אותו אוכל.

אני כן ממליץ לאנשים להתרגל לאכול, ולא להסתמך על אבקות, אבל רק כדי להתרגל לאורך חיים שאתה מכין את האוכל, כי כך תוכל להתקדם בטווח הרחוק יותר, כי אם אתה שוקל 60 ק"ג ושותה שני מנות ביום, ברגע שתעלה ל 80, כנראה תשתה כבר 4 מנות ביום, ואני לא חושב שזה בריא לקבל כל כך הרבה קלוריות ממקור בודד.
זה בדיוק כמו לקבל את כל החלבון שלך ממוצרי חלב, או רק מעוף.

אז תקשיב לסרטון, ותלמד לאכול חלבון, אבל אבקות זה בכלל לא שקר, זה מכיל מה שרשום שהוא מכיל.

בסך הכול הבחור בסרטון וידיאו נראה אמין..
אני משוכנע שאת המסת שריר שלו הוא בנה רק בעזרת טונה ובשר... מפוצצים בטסט וטרן.

מאוד מסוכן האבקות חלבון האלו.. זה מתחיל בזה ובסוף אתה מוצא את עצמך מחפש משקאות קדם אימון באתרים כמו iherb באמצע הלילה... 🤣

מאוד מסוכן האבקות חלבון האלו.. זה מתחיל בזה ובסוף אתה מוצא את עצמך מחפש משקאות קדם אימון באתרים כמו iherb באמצע הלילה... 🤣

חחחח צחקתי בקווללללל 🤣🤣

הבחור בסרטון נמצא מת בביתו ב2017 אם אני לא טועה עם שאריות קוק עליו

מישהו שאומר "כל האבקות האלה" ישר אמור להדליק bullshit alert. איזה אבקות? חלבון? גיינר? קדם אימון? קוקאין? אבקת אפיה? אבקת כביסה?
נכון, אבקת חלבון (כנראה לזה הכוונה ב"כל האבקות האלה") לא "עובדת" כמו בשר, היא לא תחליף לבשר או לאוכל בכלל, באוכל יש עוד דברים שהגוף צריך חוץ מחלבון, בגלל זה אבקת חלבון היא תוסף ולא תחליף. לגבי איכות, יש חברות ותיקות עם שם שיש עליהן ביקורות/בדיקות מעבדה. לגבי ממתיקים, חומרי טעם וריח וצבעי מאכל, שיקול שלך אם להימנע מזה, אני אישית לא רואה בעיה בזה כל עוד אני לא מבסס את כל החלבון שלי מאבקת חלבון (גם לא רבע).

לדעתי הן עובדות פחות טוב מאוכל (או לפחות לא יותר טוב מהניסיון שלי). זה "שקר" רק אם אתה מצפה לאיזשהו שיפור מטורף בזכות האבקה.
קריאטין עוזר להתחזק אבל גם מוסיף כמה קילוגרמים (בדרך כלל אחוז מסוים ממשקל הגוף) של נוזלים, בתרגילי משקל גוף לא מרגישים את ההשפעה.

מהניסיון שלי אם אתה שותה חלבון כתחליף לארוחה אז זה פחות טוב, חשבתי שהבחור בסרטון מבלבל את המוח עד שהוא אמר שאוכל אמיתי זה הכי
טוב, לדעתי בזה הוא צודק.

לדעתי הן עובדות פחות טוב מאוכל (או לפחות לא יותר טוב מהניסיון שלי). זה "שקר" רק אם אתה מצפה לאיזשהו שיפור מטורף בזכות האבקה.
קריאטין עוזר להתחזק אבל גם מוסיף כמה קילוגרמים (בדרך כלל אחוז מסוים ממשקל הגוף) של נוזלים, בתרגילי משקל גוף לא מרגישים את ההשפעה.

מהניסיון שלי אם אתה שותה חלבון כתחליף לארוחה אז זה פחות טוב, חשבתי שהבחור בסרטון מבלבל את המוח עד שהוא אמר שאוכל אמיתי זה הכי
טוב, לדעתי בזה הוא צודק.

ברור שאוכל יותר טוב אבל זה בגלל שיש בו מינרלים וויטמינים שאין באבקת חלבון. הבעיה מתחילה בזה שאיכשהו אנשים מגיעים למסקנה שאבקות חלבון חסרות תועלת לחלוטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית