הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר חזרות בבנץ

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כרגע נמצא בfbw לקחתי את התכנית מהלינקייה וכתוב בנץ לעשות 8x4
אני רוצה להתקדם כמה שיותר מהר במשקל בבנץ אבל כמובן שיותר יעזור למסת שריר.
אתם ממליצים אולי להוריד ל6 חזרות? או להשאיר על 8?

בהחלט עבודה יפה, ועובר תחרות אפילו.
אבל בהחלט יש מקום לשיפור טכניקה, לדוגמה הגדלת הקימור של הגב, ולהביא את השכמות יותר אחורה.
במצב הנוחכי אתה מכניס הרבה כתף, בזמן שתצליח יותר עם תכניס יותר גב על ידי כעווץ שכמות.
אני מאמין שעם שיפור טכניקה קטנה תוכל להוסיף 10 ק"ג למוט.

הבעיה היא שאתה כבר די חזק ורגיל לטכניקה שלך. לכן הייתי ממליץ להוריד משקלים ל 60-70 ק"ג ומתחיל משם תרגול טכניקה, ולאט לאט עולה בשמירה על הטכניקה החדשה.
יותר קל ללמוד מאפס, מאשר שאתה כבר חזק.

אם תרצה, יש הרבה סרטונים שיכולים לעזור לך חשפר טכניקה יותר, ותוכל עם השיטה שלך של 10 חזרות לשפר אותה, אך לדעתי 5 חזרות משקל נמוך, או אפילו לחזרות בודדות במשקל 90-95% מה RM1 שלך.

אבל אדגיש, הטכניקה טובה ועוברת תחרות, היא לא מסוכנת, פשוט יש פוטנציאל יותר גבוה אם תלמד כיצד לנצל את הטכניקה יותר.

כל הכבוד.

תודה, בטוח שיש לאן להשתפר,
בוא לפרטי 👑

• פותח/ת השרשור
לדחוק לפחות 60 ק״ג בטכניקה נכונה.
שוב זה לא מדע מדוייק, זו דעתי.
לפני שסיימתי 3 על 10-12 עם 60-70 ק״ג לא הורדתי חזרות.
8 חזרות היה הטווח מינימום שלי.

זה תלוי אדם כמובן אבל בן אדם גם שעושה 12 חזרות לצורך העניין אם מתאמן בצורה נכונה ובלי להעמיס יותר מידי תרגילים מיותרים יגיע ל60 ק״ג מספיק מהר.

לא רואה סיבה לרדת ל6 חזרות לפני שאתה דוחק כמו שצריך משקל נורמאלי.
אני כבר עכשיו דוחק 60+ ל8 חזרות בעיקרון התחלתי להתאמן לפני שבועיים אבל הייתי מתאמן שנים לפני הצבא.
אגב ראיתי שאתם מדברים פה על טכניקה ושזה יעזור להרים יותר משקל? מה זאת אומרת?

נערך לאחרונה:
אני כבר עכשיו דוחק 60+ ל8 חזרות בעיקרון התחלתי להתאמן לפני שבועיים אבל הייתי מתאמן שנים לפני הצבא.

הרי הדחיקה מתבצעת מחגורת הגב בעיקר, מה שהוא דיבר עליי למיטב הבנתי שיש יותר מידי מעורבות של כתפיים במקום מהגב / שכמות.

תכף אקבל ממנו תשובות יותר מפורטות ואעדכן אותך 😁

• פותח/ת השרשור
הרי הדחיקה מתבצעת מחגורת הגב בעיקר, מה שהוא דיבר עליי למיטב הבנתי שיש יותר מידי מעורבות של כתפיים במקום מהגב / שכמות.

אוקי אבל אני זוכר כשהייתי פעם מתאמן שיש איזה משהו שעושים שעוזר לך להרים משקלים יותר גבוהים ואתה עדיין עושה נכון אתה יכול להסביר?

אוקי אבל אני זוכר כשהייתי פעם מתאמן שיש איזה משהו שעושים שעוזר לך להרים משקלים יותר גבוהים ואתה עדיין עושה נכון אתה יכול להסביר?

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה לג-דרייב וגם זה לא משהו שיש סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה מרים משקלים שכבר קשה לשמור את
הרגליים צמודות לקרקע.
זה יעזור לך לשמור על קשת בגב אבל עדיף שתלמד את זה לפחות בהתחלה עם רגליים צמודות לקרקע.

טוב מאוחר מאף פעם.
חוזר אליכם אחרי אימון ארוך.
יש שני נקודות שמבדילות בין טכניקה טובה, לטכניקה מושלמת לדעתי.
כן, הלאג דרייב הוא הראשון, וכדי להבין אותו, צריך להבין איך להשתמש ברגליים, ישבן וגב.
והשני הוא הכתפיים (שכמות)המיקום הנכון שלהם יחסוך לכם תנועה קצרה יותר וישתמש בשרירים חזקים יותר.

אסביר את שני הדברים האלו, ואנסה למצוא גם סרטון מתאים לזה.
הישבן לא אמור להיות מונח על הספה בזמן התרגיל, אלא רק לגעת. האזורים היחידים בגוף שאמורים להיות מונחים על משהו, זה הרגליים על הקרקע, והצוואר (שכמות) על הספה. הישבן צריך רק לגעת בספה, כדי לעשות תרגיל נכון.
עם הרגליים אתה דוחף את הריצפה, אבל לא כלפי התיקרה, אלא לכיוון הראש שלך.
אתה מנסה לדחוף את הגוף שלך שיחליק לכיוון הראש שלך, ובאותו זמן להצמיד שכמות אחורה כדי למנוע מעצמך להחליק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית