עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט עבודה יפה, ועובר תחרות אפילו.
אבל בהחלט יש מקום לשיפור טכניקה, לדוגמה הגדלת הקימור של הגב, ולהביא את השכמות יותר אחורה.
במצב הנוחכי אתה מכניס הרבה כתף, בזמן שתצליח יותר עם תכניס יותר גב על ידי כעווץ שכמות.
אני מאמין שעם שיפור טכניקה קטנה תוכל להוסיף 10 ק"ג למוט.
הבעיה היא שאתה כבר די חזק ורגיל לטכניקה שלך. לכן הייתי ממליץ להוריד משקלים ל 60-70 ק"ג ומתחיל משם תרגול טכניקה, ולאט לאט עולה בשמירה על הטכניקה החדשה.
יותר קל ללמוד מאפס, מאשר שאתה כבר חזק.
אם תרצה, יש הרבה סרטונים שיכולים לעזור לך חשפר טכניקה יותר, ותוכל עם השיטה שלך של 10 חזרות לשפר אותה, אך לדעתי 5 חזרות משקל נמוך, או אפילו לחזרות בודדות במשקל 90-95% מה RM1 שלך.
אבל אדגיש, הטכניקה טובה ועוברת תחרות, היא לא מסוכנת, פשוט יש פוטנציאל יותר גבוה אם תלמד כיצד לנצל את הטכניקה יותר.
כל הכבוד.
אני כבר עכשיו דוחק 60+ ל8 חזרות בעיקרון התחלתי להתאמן לפני שבועיים אבל הייתי מתאמן שנים לפני הצבא.לדחוק לפחות 60 ק״ג בטכניקה נכונה.
שוב זה לא מדע מדוייק, זו דעתי.
לפני שסיימתי 3 על 10-12 עם 60-70 ק״ג לא הורדתי חזרות.
8 חזרות היה הטווח מינימום שלי.
זה תלוי אדם כמובן אבל בן אדם גם שעושה 12 חזרות לצורך העניין אם מתאמן בצורה נכונה ובלי להעמיס יותר מידי תרגילים מיותרים יגיע ל60 ק״ג מספיק מהר.
לא רואה סיבה לרדת ל6 חזרות לפני שאתה דוחק כמו שצריך משקל נורמאלי.
אני כבר עכשיו דוחק 60+ ל8 חזרות בעיקרון התחלתי להתאמן לפני שבועיים אבל הייתי מתאמן שנים לפני הצבא.
אגב ראיתי שאתם מדברים פה על טכניקה ושזה יעזור להרים יותר משקל? מה זאת אומרת?
אוקי אבל אני זוכר כשהייתי פעם מתאמן שיש איזה משהו שעושים שעוזר לך להרים משקלים יותר גבוהים ואתה עדיין עושה נכון אתה יכול להסביר?הרי הדחיקה מתבצעת מחגורת הגב בעיקר, מה שהוא דיבר עליי למיטב הבנתי שיש יותר מידי מעורבות של כתפיים במקום מהגב / שכמות.
תכף אקבל ממנו תשובות יותר מפורטות ואעדכן אותך 😁
אוקי אבל אני זוכר כשהייתי פעם מתאמן שיש איזה משהו שעושים שעוזר לך להרים משקלים יותר גבוהים ואתה עדיין עושה נכון אתה יכול להסביר?
אני כבר עכשיו דוחק 60+ ל8 חזרות בעיקרון התחלתי להתאמן לפני שבועיים אבל הייתי מתאמן שנים לפני הצבא.
אגב ראיתי שאתם מדברים פה על טכניקה ושזה יעזור להרים יותר משקל? מה זאת אומרת?
טוב מאוחר מאף פעם.הרי הדחיקה מתבצעת מחגורת הגב בעיקר, מה שהוא דיבר עליי למיטב הבנתי שיש יותר מידי מעורבות של כתפיים במקום מהגב / שכמות.
תכף אקבל ממנו תשובות יותר מפורטות ואעדכן אותך 😁