נק' מוניטין:
2,107
- 927
- 811
רקע:
-מיציתי תקופת אימונים שהתמקדה בעבודה לטריפלים, דאבלים, ובעיקר הרבה סינגלים.
-אני crap בסטים של 6, אבל מסתדר יחסית סבבה עם סטים של 4.
-----
מה קורה כעת:
לפני שלושה שבועות התחלתי להתאמן בלינארית של קנדיטו (Strength Control), והסטים של ה-"Control" הדביקו מהר מאוד את הסטים של ה-"Strength".
לצורך העניין: 6x100kg בבנץ' זה סט "מציק", אבל 4x100kg בספוטו פרס הוא סט "סביל יחסית".
הבעיה היא שימי הקונטרול מרובי-סטים, והמנוחה שלי ביניהם נעשית ארוכה יותר, ופתאום 3x6 בנץ' פרס זה 8 דק' עבודה, אבל 6x4 Spoto Press זה 20 ומשהו.
*הבנץ' פרס הובא כדוגמה. זה נכון לכל תרגילי ה-Control.
-----
בעיה:
אין באמת בעיה, כי אני מתקדם.
עם זאת, זה מרגיש מוזר מבחינה רעיונית, כי נוצר הרושם שאני "עובד קשה" כדי לאמן את ה-Spoto Press, ואילו ה-Bench Press הוא תרגיל העזר.
ואמנם לא אכפת לי (אני לא מתחרה באף אחד מהם), אבל נראה לי שזה לא הרעיון. 😛
-----
התייעצות:
בהנחה שאני רוצה לאמן דווקא את התרגילים בגרסתם "הרגילה":
-האם כדאי לי להוסיף לימי ה-Strength סטים, ולהוריד אותם מהימים של הקונטרול?
-אולי עדיף לי להוריד דרסטית את המשקלים של תרגילי הקונטרול, ולהתייחס אל האימונים האלה כאל "ימי התאוששות ותרגול טכניקה קלילים"? (אבל אם ככה, אז למה 6 סטים?)
-אציין שבינתיים אני לא נתקע, ולכן לא מתלונן. (אז אם ימי ה-Strength הם זריזים, מה אכפת לי? אפשר להתייחס לזה כאל "ברכה", וזהו).
-מיציתי תקופת אימונים שהתמקדה בעבודה לטריפלים, דאבלים, ובעיקר הרבה סינגלים.
-אני crap בסטים של 6, אבל מסתדר יחסית סבבה עם סטים של 4.
-----
מה קורה כעת:
לפני שלושה שבועות התחלתי להתאמן בלינארית של קנדיטו (Strength Control), והסטים של ה-"Control" הדביקו מהר מאוד את הסטים של ה-"Strength".
לצורך העניין: 6x100kg בבנץ' זה סט "מציק", אבל 4x100kg בספוטו פרס הוא סט "סביל יחסית".
הבעיה היא שימי הקונטרול מרובי-סטים, והמנוחה שלי ביניהם נעשית ארוכה יותר, ופתאום 3x6 בנץ' פרס זה 8 דק' עבודה, אבל 6x4 Spoto Press זה 20 ומשהו.
*הבנץ' פרס הובא כדוגמה. זה נכון לכל תרגילי ה-Control.
-----
בעיה:
אין באמת בעיה, כי אני מתקדם.
עם זאת, זה מרגיש מוזר מבחינה רעיונית, כי נוצר הרושם שאני "עובד קשה" כדי לאמן את ה-Spoto Press, ואילו ה-Bench Press הוא תרגיל העזר.
ואמנם לא אכפת לי (אני לא מתחרה באף אחד מהם), אבל נראה לי שזה לא הרעיון. 😛
-----
התייעצות:
בהנחה שאני רוצה לאמן דווקא את התרגילים בגרסתם "הרגילה":
-האם כדאי לי להוסיף לימי ה-Strength סטים, ולהוריד אותם מהימים של הקונטרול?
-אולי עדיף לי להוריד דרסטית את המשקלים של תרגילי הקונטרול, ולהתייחס אל האימונים האלה כאל "ימי התאוששות ותרגול טכניקה קלילים"? (אבל אם ככה, אז למה 6 סטים?)
-אציין שבינתיים אני לא נתקע, ולכן לא מתלונן. (אז אם ימי ה-Strength הם זריזים, מה אכפת לי? אפשר להתייחס לזה כאל "ברכה", וזהו).
נערך לאחרונה: