עם מה עדיף להתאמן/לקנות פלטות ברזל או פלטות באמפר? אשמח לדעת מדוע

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
כותרת.
עריכה: טעות התבלבלתי בין גומי לבאמפר. התכוונתי לשאול פלטות ברזל לבין באמפר.
אני לא מצליח לערוך את הכותרת כעת לצערי.
תודה אהובים.
יום טוב

נערך לאחרונה:
פלטות ברזל כי לשמוע אותך צורח בדדליפט זה לא מספיק.
אם הרצפה נשברת על הדרך זה מוסיף לרושם.
מילה שלי, יפחדו להתקרב אליך אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה שואל למכון בבית?
כן. לצערי אני התחלתי לעבוד בשעות ממש לא נוחות ובנוסף אני גר רחוק ממכון אז אני שואל כדי לקנות לבית.
ניסיתי לחפש מידע באינטרנט אך לא מצאתי, מצאתי רק מישהו שאמר שלא שווה לקנות באמפר (עכשיו אני רואה בכותרת שבטעות רשמתי גומי והתכוונתי באמפר) כי זה לוקח המון מקום על המוט.

@kotzer סליחה על התיוג והטרחה. אבל האם תוכל בבקשה לערוך את הכותרת ולשנות בין ''גומי'' למילה באמפר.
תודה אחי.

עם באפר פחות נוח מכמה סיבות-
א כמו שאמרת ה לוקח הרבה מקום על המוט
ב לא נוח לעבוד איתם הרבה פעמים הגובה קצר יותר וזה דופק לך הדד
ג זה פשוט יקר יותר ועם אתה לא עושה הנפות לא רואה סיבה לקנות אותם.
בכללי הדברים שאני מציע לך להשקיע בהם את הכסף הם המוט והכלוב ואם את פוחד על הרצפה הריצוף

• פותח/ת השרשור
עם באפר פחות נוח מכמה סיבות-
א כמו שאמרת ה לוקח הרבה מקום על המוט
ב לא נוח לעבוד איתם הרבה פעמים הגובה קצר יותר וזה דופק לך הדד
ג זה פשוט יקר יותר ועם אתה לא עושה הנפות לא רואה סיבה לקנות אותם.
בכללי הדברים שאני מציע לך להשקיע בהם את הכסף הם המוט והכלוב ואם את פוחד על הרצפה הריצוף
תודה רבה אחי. אני לא עושה הנפות.
רק בנצ' פרס, דדליפט וסקוואט.
אני אנסה לחפש מקום שמוכר פלטות ברזל מצופות גומי קשיח או גומי קשיח שזה לא באמפר.

באמפרים יכולים לקפוץ בין חזרות (דדליפט) ולהוציא אותך מפוזיציה. באמפרים הרבה יותר עבים ומגבילים כמה ניתן להעמיס על המוט (לא יודע אם רלוונטי כרגע). שכל המוט שלך מלא בפלטות, זה משפיע על התנהגות המוט (הוא יותר ״רוקד״).

• פותח/ת השרשור
באמפרים יכולים לקפוץ בין חזרות (דדליפט) ולהוציא אותך מפוזיציה. באמפרים הרבה יותר עבים ומגבילים כמה ניתן להעמיס על המוט (לא יודע אם רלוונטי כרגע). שכל המוט שלך מלא בפלטות, זה משפיע על התנהגות המוט (הוא יותר ״רוקד״).
תודה רבה!!!
כן בינתיים יש הרבה מקום להעמיס על המוט חחח אבל בתקווה שבעתיד לא יהיה
תודה רבה אחי!!

עושה היגיון מה שאתה אומר, עם זאת יש לי שאלה - יש סיבה שבהרבה מאוד סרטונים של חובבנים ברמה גבוהה ואף מקצוענים יש שימוש בפלטות מבאמפרים?

עושה היגיון מה שאתה אומר, עם זאת יש לי שאלה - יש סיבה שבהרבה מאוד סרטונים של חובבנים ברמה גבוהה ואף מקצוענים יש שימוש בפלטות מבאמפרים?
איך מקצוענים משתמשים בבאמפרים אם יש בקושי מקום לאיזה 220 עם באמפרים?

איך מקצוענים משתמשים בבאמפרים אם יש בקושי מקום לאיזה 220 עם באמפרים?
זה לא קשור לנושא הזה, איך הגעת לסטריקט בייספס קארל כזה גבוהה? פשוט התקדמות איטית לאורל זמן מטורף או שעשית מניפולציות כאלה ואחרות?

וואי לא זכרתי בכלל שהיה לי את הלוגו הזה חחח הייתי בטוח שיש לי פה רק לוג אחד. ושים לב שזה הכל בפאונדים, אין שם משהו כזה משוגע
אוקיי עכשיו הכל מסתדר בראש, למה לעזאזל פאונדים אחי:lol:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית